jag har inga rubriker längre

Haft en bra söndag? Det har jag iaf. Ätit chokladbollar, nu är de slut. Och ätit pepparkakor. Nu är de också slut. Fan, haha, jag måste baka lussebullar, pepparkakor och chokladbollar nu i veckan ;) Hihi.

Jag har faktiskt lite läxor att göra denna vecka! Tills imorn har jag i naturkunskap att skriva rapport om experimenten vi gjorde i torsdags, det har jag gjort. Sen har vi även filosofiläxa tills imorn, som jag inte har gjort. Och på onsdag är det matteprov, har inte börjat plugga än. Och tills svenskan imorn ska vi ha läst igenom den pjäs vi ska arbeta med framöver, vilket jag inte heller gjort! Men men, världen går inte under för det ;) Haha.

Just nu vill jag bara hoppa över alla lördagar fram tills den 26, då har jag nämligen jobbat klart på Guldfynd! Jobbet var riktigt jobbigt för mig, mentalt alltså. Jag klarar det knappt. Men jag ska kämpa som fan och jobba de tider jag fått. I värsta fall får jag sjukanmäla mig någon gång, men men. Hoppas det inte tar på mig psykiskt lika mycket nästa lördag som det gjorde nu i lördags iaf.. Oh well.. Jag kommer ju inte dö iallafall, bara må sjukt dåligt.

Men nu är det dags för mig att sova, faktiskt! Längtar tills skolan imorn, det är så skönt i skolan! Även om dubbeltimmarna på mornarna inte är de bästa.. Men ändå ;)
Godnatt på er!
Puss.

Helgen

Tjollahoppsan! Haft en bra helg? Min helg har varit superbra! Förutom jobbet dåra.. Men men, i fredags var det ju NT-show i skolan, as you all know. Sen var jag hos David på kvällen, och på lördagen efter jobbet drog jag dit igen. Hmm, jag messade han typ när det var 1 station kvar till där han bor. Fick inget svar. Kom fram, började gå hem mot han, ringde på dörren. Ingen öppnade. Ringer hans mobil, inget svar. Yeey, tänker jag, vad ska jag göra nu då? Så jag drog och satte mig på busstationen igen och väntade, dåå kommer ett sms "oj sorry, stod i duschen" Haha. Smart. Aja :P
Sov kvar där iaf, såg på film, på The Perfect Storm. Hehe, elr såg delvis^^
Sen idag, gick upp väldigt sent, sent för mig iaf. Vid tolv typ gick vi upp och åt frukost, haha. Sen vid typ halvtre ringde Danne å Ashkan å ville ha med David på lite shopping i Vällingby typ. Så då var det bara för mig att göra mig iordning och börja åka hemmåt då! Hehe, fick ju iof skjuts till Helenelund station av dom när de drog iväg^^ :)
Aja, nu är det middag :) Mums! Är hungrig ;)
Puss.


rubrik

Hallojsan! Gud vad jag har blivit dålig på att uppdatera ;) Men men , har inte haft tid helt enkelt! Har iaf jobbat idag, det gick ju som det gick.. Ni som inte fattar, synd för er.
Anyway, igår var det NT-show i skolan! Yeey. Fast den sena showen, vid 18-20 ungefär, var mytcket bättre än den som var under skoltid! Faktiskt.
Nu är jag hos David iaf, haha. Har nog ätit liite för mycket chips när magen skriker "jag har ooont!". Oh well.
Ha en bra fortsatt helg!
Puss.

Kvällen och helgen(?)

Godkväll på er :) Vad har ni gjort ikväll då? Jag har typ inte gjort något speciellt alls.. Haha, jag har fått igång Ares nu iaf med lite hjälp från David :D Äääntligen funkar det.. Hehe. Oh well, sen har jag varit ute med hunden, käkat x antal pepparkakor och 3 och en halv chokladbollar. Mums!
Nu har jag gjort mig iordning också! Och ska väl börja vandra den långa sträckan mot min varma sköna säng! ;)
Haha, btw, min helg ser ju lite rolig ut^^ :P
Fredag: Börjar 14.30 med att se NT-showen, den slutar fyra, då slutar jag också. På kvällen ska vi kanske till Hagaparken och grilla(?) och åka pulka haha.
Lördag: Jobba 11-16. Sen typ dra till David och lämna lite saker om de e ok, sen dra ut på kvällen med några, sen sova hos David. Men baka chokladbollar innan man går å lägger sig för att inte baka chokladbollar när man är bakis på söndagen(?) Haha, fattar nada. Får se hur det blir med det.. Jag röstar på chokladbollar på söndagen iaf! Haha.
Aja, nu ska jag vandra och sova iaf ;)
Godnatt på er och sov så gott! :)
Puss.

PS. Aooo, jag döör, måste bara lägga till Dagens kommentar, som kommer från Annie, något hon sa för typ över 6 månader sen, men tog upp precis igen! Haha, "båda har haft pojkvänner som är 91.or", man måste ha varit med när hon sa det för att fatta.. haha

<3

Du får mig att må så bra, och du gör mig så glad! :) <3

Tisdag

Hejsan på er! Haft en bra dag? Jag har iallafall haft en bra dag ;) Började som vanligt, gå upp göra sig iordning osv. Dubbeltimme matte som gick väldigt segt! En halv naturkunskapslektion efter det. Sedan fick vi biljetterna till NT-showen! Sen gick Annie och Netasha gick ut och fotade. Och jag väntade och David på Sofia medans hon pratade med sin mentor. Sen gick vi 3 och åt, hamburgare med mos och brunsås blev det! Hehe. Sen väntade jag på Sofia medans hon hade hål till två. Och så fick jag sällskap på bussen till Sollentuna med David. :)

Sen vare dags att jobba för min del! Fick läsa igenom en decimeter tjock pärm typ.. Och sen svara på lite frågor om säkerheten^^ (Det som stod i pärmen alltså..). Sen gick hon igenom lite i butiken typ, och så tog jag emot min första kund! Haha, det gick väl bra :P
När jag kom hem, så var Thette redan här! Hehe, opps.. Hon och jag skulle ses idag, men mitt jobb drog ut på tiden lite.. Såå. Men fick träffa henne en liten stund iaf :)

Hur har eran dag varit?

Men men, nu ska jag försöka fixa Ares med lite hjälp :)
Puss.


Filmkväll all alone

Hehe, har just sett på American Pie 2. Haha, asså de filmerna är ju typ helt sjuka. Det är dock lite tråkigt att se på film själv.. Men men! Kanske får sällskap någon annan dag i veckan :) Haha, let's hope so^^ Min mage gör även väldigt ont.. Usch, inte skönt.. Får ta med alvedon till skolan imorn så jag inte får mega-ont på jobbet sen.. Hmm.
Vad gör man nu då? Gör sig iordning och går och lägger sig? Jag hade tänkt att se på Beverly Hills. Men min extremt snälla pappa vägrar att lämna ifrån sig teven, för han kollar på något program på Kanal 5. Och mitt program går bara på TV400, och den kanalen finns bara där nere i vardagsrummet.. Men kanal 5 har vi i hela huset. Men nej, varför skulle jag få se på det för? Jag sitter ju aldrig där nere och kollar på tv, så varför skulle jag få bestämma en enda gång för? Det vore väl onödigt.. Usch.
Aja, jag får göra mig iordning eller nåt.
Hörs imorn!
Puss.

You're the inspiration

Chicago - You're the inspiration



You should know, everywhere I go
You're always on my mind, in my heart
In my soul, Baby

You're the meaning in my life
You're the inspiration
You bring feeling to my life
You're the inspiration
Wanna have you near me
I wanna have you hear me sayin'
No one needs you more than I need you

Vet ni?


Vet ni?
Det är typ över 3 dm snö ute just nu.
Och vet ni? Provet i Naturkunskap gick hyfsat bra ändå.
Och vet ni? Jag är beroende av pepparkakor.
Och vet ni? Jag har inget plugg att göra!
Och vet ni? Jag är glad :)



Haha, nu har jag varit i skolan då^^ Började med en seg italienska dubbeltimme.. I början av lektionen var vi typ bara 10 elever av typ 25! Haha, alla hade väl fastnat någonstans i snövädret :P Sen var det filosofi, yeey.. Sandkorn och sandhögar.. Efter det var det Svenska B, lite seg. Men vi spelade typ upp våran pjäs eller vad man ska kalla det för idag, äntligen avklarat! Efter det var det lunch, inge gott typ, men men. Åt med Annie å David :) After that, var det en timme matte, gud vad tråkig timme! Satt och pluggade naturkunskap istället.. hehe.. Och sist prov! Sen fick man sällskap på bussen mot Sollentuna av David :) Och så gick tåget precis när jag kom upp på perrongen. Och sen fick jag ta nästa tåg och gå hem i snöstormen och halkan. Yeey. Haha.

Imorgon är det tisdag. Normalt sett brukar jag typ tycka om tisdagar.. Och det gör jag ju iof fortfarande! Får äta med även Sofia och så då på lunchen. Och så har jag bara 2 lektioner. Men, imorn ska jag till Guldfynd också, och göra lite säkerhets-övningar eller vad det nu var.. Men sen ska jag träffa Thette! :D Hehe, ska få tillbaka Kyrkogårdsön filmen som de lånat av oss. Och så ska hon få tillbaka locktången. Hehe.

Min mage gjorde ont innan, sen kom jag hem och åt massor av pepparkakor. Och då menar jag verkligen massor. Jag tål typ inte ens det. Men jag kan inte låta bli dom! Men nu har jag inte ont i magen längre :) Nu känns den bara lite konstig.. Haha

Puss.


Gonatt

Nu tänkte jag säga godnatt faktiskt! Jag är så trött, så ska göra mig iordning och sen lägga mig i sängen och plugga lite Naturkunskap, och sen så sova :) Härligt. Hehe.
Gonatt! Puss.

'rubrik'

Hejhej, jag har egentligen inget speciellt att säga^^ Men asså, jag har trååk! Haha, fast det är väl bra att jag har tråk, för jag har massor av plugg att göra, typ. Hehe. Måste läsa igenom naturkunskaps-papprena några gånger till och verkligen plugga. Men jag orkar inte, är trött. Hehe.
Men iaf, det är massor av snö ute! Och det är jag glad för iallafall :) Om det bara kunde sluta blåsa så mycket såå... Hehe.
Puss.

Pluggeliplugg

Hmm, jag är lite trött idag, och har ingen direkt plugg-lust just nu, haha. Men men, jag har nästan läst igenom det lilla häftet jag skrivit om provet helt, så ska läsa klart det nu innan middagen, och sen plugga mer efter middagen då jag fått i mig lite energi iaf ;) Haha.
Pappa sitter där nere och kollar på DaVinci Koden, ska kanske dra ner dit igen och kolla klart på slutet? Haha, roligare det än att plugga iaf ;)
Imorn är de ju skola, hmm, prov och grejjer, hehe. Men men, jag ska sova i tid ikväll iaf, så jag orkar upp imorgon. :) Annars kommer jag vara heelt död imorn, och det vill vi ju inte! Inte nu då det är snöigt härligt väder och jag smider små planer om vad man kan göra med snö mot andra.. He he he. Muahaha. Härligt, imorn äre krig :) Hoppas jag iaf, hehe.
Puss.


Lördagen

Hejsan alla sömntutor! ;) Haft en bra lördag? Det blev ju inget hos Annie igår.. Men jag stannade inte hemma för det! Hehe, nej men skulle varit kul att träffa Annie å Fia också, men men. Jag drog iaf till David igår och sov kvar där ^^ Hmm, jag hade tänkt att äga honom i Mariokart, och det började ju bra iaf! Jag vann första banan, och sen en gång till... Resten förlorade jag. Haha, det stod typ 6-1 elr nåt sånt, men men! Det är bara för att det var Supernintendo, och inte Nintendo 64! Haha. Oh well ;)
Fick skjuts till Helenelund station och därifrån tog jag tåget hem. Han å sina föräldrar skulle iväg på brunch med några typ, hehe. Nu är jag iaf hemma och fikar lite med föräldrarna :) Och ska när som helst sätta mig uppe på rummet och plugga Naturkunskap, i mängder! Jag har ju prov imorn. Good luck to me liksom!
Puss.

Klar med plugget

Hallojsan! Nu, äntligen, har jag skrivit klart allt jag behöver plugga på inför provet. Shit asså, det är sjukt mycket vi ska ha prov på! Men nu är pluggandet slut för idag iaf! Härligt :) Så nu ska jag gå ut med hunden en sväng. Sen tänkte jag äta lite korv å makaroner och sen snacka med Annie om det är ok att jag börjar komma typ! :) Så får vi se när Sofia och David trillar in ^^
Ha en bra kväll! :)
Puss.

Tröttheten har övertaget

Jag. Är. Såå. Trött. Hehe, jag försöker plugga naturkunskap, men jag är helt slut verkligen! Asså jag kommer typ somna hos Annie sen :P hehe, ska försöka att inte göra de ^^ Haha. Vore ju inte så vidare sjysst liksom, det var ju typ jag som startade detta Haha. Aja, jag ska försöka plugga vidare och svara på de sista frågorna nu!
Have a nice evening ^^
Puss.

Samson

Måste lägga upp en till låt. Den här hade jag på mobilen förut och lyssnade jämt på. Sen nu för några dagar sedan hittade jag den igen. Och jag lyssnar på den som en galning, igen. Men den är så bra! Så fin!


All for love

Låten är så fin. Jag älskar den verkligen.



When its love you give
Ill be your man of good faith
When its love you live
Ill make a stand I wont break
Ill be the rock you can lean on
Be there when youre old
To have and to hold

When theres love inside
I swear Ill always be strong
And theres a reason why
Ill prove to you we belong
Ill be the wall that protects you
From the wind and the rain
From the hurt and the pain

Lets make it all for one and all for love
Let the one you hold be the one you want
The one you need
Cause when its all for one its one for all
When theres someone that you know
Then just let your feelings show
And make it all for one and all for love


Snöväder!

Tjohoo! Härligt väder ute va? ;) Perfekt snö, perfekt himmel (nästan iaf!) och en glad hund med sig! Lite kul var det ändå. Hehe. Har som sagt precis varit ute med hunden då, och hon älskar snö! Hon bara flyger och springer omkring och plogar! Tyvärr är det väldigt svårt att få bra bilder samtidigt som man ska hålla i kopplet när hon bara springer runt och drar hela tiden.. Men några bilder blev det iaf!

  

Fre-lör

Hello :) Sovit bra? Hehe, jag har inte sovit så mkt.. Somnade efter fyra nån gång och vaknade vid nio. Haha. Aja :P
David kom iaf hit igårkväll. mys! Lite problem att hitta hit? Haha, bara liite. ;) "Ring när du åker förbi ICA". Då messar han "jag är typ i norrviken nu", men egentligen så hade han typ precis satt sig i bilen.... Haha. Men men, såg på 2 fast 2 furious och Tokyo Drift! I lööv those movies! Var dock ett tag sen jag såg dom, så jag kom väl typ inte ihåg allt i filmerna, men men, bra är de iaf! Pratade sen å så, å kollade på "Hjälp!" på youtube.. Haha, det är lite roligt ändå x) Sen drog väl han vid fyra kanske(?). Haha btw, jag äger på att starta och stänga av vindrutetorkare ^^ Hehe, not :P

Oh well, jag vaknade typ vid nio idag, men låg kvar till kanske halvelva då mamma kom in och väckte mig på riktigt.. Då vare bara att gå upp och äta lite typ!
Och så fixade jag min "krogmobil". Alltså, det är en typ gammal samsung som vi fick med något abonemang eller nåt sånt, och så har vi ett comviq kompis kontantkort i den, den mobilen ska jag ha med mig på krogen! För det skulle inte göra nåt ifall den skulle bli stulen eller borttappad elr så då ;) Hehe, så slipper jag oroa mig för min riktiga mobil :P Ett annat nummer på den mobilen dock ^^ Ni får det när ni frågar, ni som vill ha det. Haha.
Puss.

Pepparkakor

Vet ni vad jag har gjort? Jag har just bakat pepparkakor.. Hehe, gott va? Fast asså, degen köpte vi ;P Haha, så helt hembakade är de inte, men halvt hembakade ;) Ouff, jag tål typ inte pepparkakor, ändå kan jag inte sluta äta! Hehe (A)
Men hur god ser inte den här högen ut liksom?!


Saco-mässan

Hallojsan! Allt bra? Nu är jag iaf hemma, efter en hyfsat lång dag! Har precis varit ute med hunden också. Asså det är läskigt hur fort det blir mörkt ute nu! För 30 minuter sen var jag ute med hunden, då var det fortfarande ljust. Nu är det kolsvart! Haha.
Började iaf med att dra till skolan, jag och Annie drog ner till Edsbergsparken då för att fota och vänta på de andra medans de hade sin sista lektion. Men batteriet i min kamera dog ganska så fort .. :/  Så hann typ ta 2 bilder bara känns det som. Men ska kolla igenom dom snart!
Sen åt vi iaf lunch med Sofia, David och några till. Och sen drog vi mot Älvsjömässan! Asså, jag brukar typ inte få ut så mycket av att gå på sånt där.. Tog några broschyrer som jag typ bara kommer att kolla igenom.. Men vi får se ;)
Sen tog vi tåget hem, och jag gick ut med hunden direkt när jag kom innanför dörren. Och nu sitter jag här. Och samtidigt har jag lagat mat och nu sitter jag och äter^^ Falukorv med makaroner, mmm.. Haha.
Puss.

Fredagmorgon

Goodmorgon! Asså ni anar inte hur mycket jag drömt inatt(!). Det är helt sjukt. Tillåmed mellan att jag tryckte på snooze på väckarklockan drömde jag massor mellan varje gång. oj oj oj, hehe.
Men men! Idag är det fredag! Och jag har lite sovmorgon och sen vid 10 ska jag röra mig mot skolan för att möta upp de andra, sen drar vi iväg till Älvsjö-mässan. Saco-mässan. Hehe, får se hur lång tid det tar ^^ Sen ska jag iaf hem och direkt gå ut med Daisy vovven som ligger själv här hemma och väntar på mig, stackaren ;)
Fick ett sms av Annie förut när jag låg och sov.. Stod typ "Ta med dig kameran och kom till skolan vid 10.10".. Jag kan ju gissa vad det betyder en dag när vädret är såhär bra.. Haha. Edsbergsparken eller liknande medans de andra har lektioner till halvtolv kanske? ;)
Nu måste jag göra mig iordning och äta lite frukost innan jag drar iväg!
Ha en bra dag :)
Puss.


Godnatt

Nu tänkte jag säga förväl, för idag alltså ;P Hehe, jag har gjort mig iordning nu, och något mer plugg för idag orkar jag inte! Så det blir att sova direkt nu ;) Hehe. Gud asså, jag hade liksom förberett mig för att göra mig iordning, och så när jag står i badrummet så kommer båda föräldrarna och tränger sig! Så det tog typ 15 minuter innan jag ens fick börja, suck. Hehe aja :P
Nu ska jag iaf stänga ner datorerna och gå bort de 4 långa meterna till min fint obäddade säng och lägga mig och sova, guuud så skönt :) Haha, jag är verkligen trött, så det är välbehövligt! Och så får jag sova till halvåtta-åtta imorn... Najs eller vad?! Och inga lektioner, guuud så skööönt! :) Lyx ;)
Nej, gonatt på er, och sov gott och dröm härliga drömmar om nötter! Haha, fråga inte ens om nötterna,. Efter förra lördagen trodde jag att allt jag skulle kunna drömma om var nötter... Aja :P
Gonatt på er iaf!
Puss.

Pratstund med Bella

Yohooo, allt bra? Jag kom precis hem för en stund sen, typ. Hehe, jag städade mitt rum lite, och då hittade jag grannens singstar skiva under allt på mitt soffbord! Hmm, så jag bestämde mig för att lämna in det till dom då. Det var bara Bella hemma då.. Så lämnade spelet, och sen började vi prata. Haha, slutade med att jag fastnade där inne i typ nån timme :P Var lite skönt att komma bort från plugget och snacka med nån kompis en stund liksom :) Haha. Men nu är jag tillbaka, tillbaka i mitt fina rum med plugg och en obäddad säng i. Haha.
Men nu ska jag iallafall göra mig iordning och sen kanske plugga liiite mer, eller sova så jag är pigg imorn istället ;) Muahaha. Ska ju på Saco-mässan imorn och sen film på kvällen. Hehe.
Aja, nu väntar tandborsten och sminkborttagningsmedlet :P Btw, någon som vet ett bra sminkborttagningsmedel? För mitt suger... :(
Puss.


Skämt

Oh yeah, ni är bra. Besökarna stiger igen ;) Började undra när alla skulle hitta tillbaka ;) Haha, det har ju gått lite nedåt ett tag nu, men now we're back! Come on, bättre kan ni ;)
bättre med kommentarer också..

Eller, jag vet, att min blogg kanske inte är den mest intressanta direkt ^^ Skriver ju typ bara om mina dagar och plugg?! Men jag vet faktiskt inte vad jag annars ska skriva liksom.. Skämt ? Haha, på tal om skämt.. Här kommer ett skämt som jag dog av skratt av när jag hörde förut... Haha!

Det var en gång två grisar som var ute och flög. Då sa den ena grisen "Men vi är ju grisar, vi kan ju inte flyga". Då svarade den andra "Men det gör inget! För min mormor har en korvkiosk uppe i Kiruna".
HAHAHA, jag sitter och ler för mig själv nu när jag skriver den tillåmed! Haha, min humor är ju bara för bra asså...
Kommentera med era favoritskämt så kanske jag publicerar dom i nästa inlägg!! ;)


everything

AKGnkgndagkadn. Hjälp. Någon som förstår sig på Ares? Jag förstår ingenting :( Men men, skulle få hjälp med det imorn, så får väl vänta tills dess... ;) :( Hehe.
Jag har iaf börjat på sida 2 och gjort typ 5 frågor på den sidan nu! :D Fan vad bra jag är. Men men. Jag önskar mina naglar vore lite längre.. Eller rättare sagt, jag önskar att långfingernageln på höger hand och pekfingernageln och långfingernageln på vänster hand kunde vara lite längre.. Hehe, de 3 naglarna har jag brutit av, usch usch usch, det är jobbigt asså ;) Hehe, neej, men de borde börja växa ut snart igen så jag kan börja göra manikyr igen :) Hihi.
Juste, jag ska städa rummet ikväll också... Plocka undan allt och damsuga golvet.. Det är såå tråkigt! Men det går fort iaf, så längre än typ 10 minuter, max 15 minuter, borde det inte ta iaf ;)
Nej, back to plugg..
Puss.

En tanke en dröm

En tanke,
en dröm,
ett hopp om att finna den personen.
Den personen som alltid kan göra dig glad.
Den personen som, oavsett vad,
alltid får dig att le och finna ljuset i livet.
Den personen som fått dig att våga börja tro och hoppas igen.


Något jag skrev för, umm, länge sen haha, hittade den på datan när jag kollade lite.. :P

Today, tomorrow and the weekend

Nu förtjänar jag en liten paus, och en chokladboll. Haha. Tjockis jag är, är ju sugen på choklad eller något gott hela tiden. :P Aja, jag har iaf pluggat en hel del nu! Jag har svarat på nästan alla frågor på första sidan, alltså jag har gjort nästan hälften. Andra hälften borde jag göra klart imorgon. Jag har hittills skrivit cirka 4 sidor om frågorna. Ganska bra ändå tycker jag! Eller vad säger ni?
Imorgon ska jag upp vid åtta någon gång och göra mig iordning. Klockan 10 går bussen till skolan. Jag har inga lektioner imorn, men ska möta upp Annie där då, för hon slutar 10.10 imorn. De andra slutar typ 11.25. Så då ska jag hänga med henne tills de andra slutar, och sen drar vi iväg till Saco-mässan i Älvsjö. Någon mer som ska dit imorgon?
Efter mässan ska jag typ hem igen, äta lite middag och så ^^ Sen äre Fast and the Furious.
Och på lördag? Hur blir det med filmkvällen? Det kommer typ bli jag, David och Fia som kommer senare i sånna fall för hon har match. Hoppas Annie orkar dra sig iväg till mig, en liten stund iaf.. Stackars David, ensam med tjejorna. Hehe.
Aja, nu ska jag läsa lite andras bloggar och så :)
Have a nice evening!

Humöret kan sjunka snabbt

Allt gick bra att plugga och jag var på gott humör, ända fram tills ***** *** hem. Jag säger ju att jag hatar att plugga hemma. Jag har absolut ingen pluggro alls då! Jag blir störd hela tiden och det blir tjafs och bråk. Och jag orkar inte det! Där har ni anledningen till varför jag älskar att vara i skolan hur länge som helst eller vara borta eller något. För så fort jag kommer hem så faller humöret ner. Sen blir det tjafs om jag säger det, om jag berättar varför jag stannar kvar och hur jag känner. Så vad ska jag göra? Flytta hemifrån? Nej, jag har inget jobb och inte pengar för det. Och att få hjälp skulle jag inte få heller. Alltså så är min enda lösning att vara borta, mycket. Och plugga mycket i skolan.
Dessutom är det jämt massor av ljud hemma, fastän jag bara bor med föräldrarna och en hund. Jag sitter ofta med öronproppar i öronen för att stänga ute allt.
Nu vet ni varför.


Choklad

Jag är i STORT behov av choklad just nu! Enormt stort. Jag måste ha lite. En mars. Massor av chokladbollar. En marabou chokladkaka.
Snälla, snälla, kan någon komma hit med choklad till mig nu?

  

God "lunch"

Hur gott ser inte det här ut egentligen? Pepparkakor, hemmabakad bulle, chokladboll och en risifrutti! Jag åt ju inte i skolan idag, för alla dissade mig :( Hehe, och lat som jag är så orkar jag inte laga någon lunch, hungern får vänta till middagen..


Daisy

Hon är ju söt även om hon är envis och tråkig för det mesta..


Seg torsdag

Yahoo, allt bra med er? Asså min dag är feeett seg! Aja :P Började med att jag var för trött för att gå upp, men jag gick upp ändå! Sen halkade jag mig heela vägen till skolan. För det är så sjukt halt ute så jag typ ramlar och dör! Och mina vinterstövlar är helt platta under, så de gör det ännu halare >.< Haha, aja.
Väl i skolan, började dagen med dubbeltimme Naturkunskap, yeey. En timme mikroskopering, sen en timme sista minuten genomgångar inför provet på måndag, hjääälp! Efter det var det en timme matte, lika seg som vanligt ^^ Och sen var det Svenska B. Asså gud, jag tror min lärare tänker fel. Jag går Svenska B, inte Drama! Aja..
Skulle ha ätit med typ David, men han drog. Dissare! Hehe.. Så jag stod där själv i den 7 meter långa kön för att beställa min studentmössa och för att sedan ta bussen hem.
Kliver av vid Norrviken station och halkar mig hem hela vägen. Men sen när jag väl kom hem, så skulle jag ut igen! För att den där dumma dumma envisa tråkiga hunden skulle ut och gå! Hmm, hon är inte rolig att promenera med, men aja. Hon fick mig att göra illa mitt lillfinger! Usch,.
Men nu sitter jag här hemma och glooor och måste plugga massor av naturkunskap för jag ligger efter i det typ. Och imorn kväll äre ju Fast and the Furious hos mig på kvällen. Och på lördag är det typ filmkväll. Men ingen verkar ju vilja eller kunna komma....... Aja. Vi får se hur det blir med den!
Puss.


Dagens!

Japp, här kommer Dagens lista då! ;)

Dagens roliga: Oj, mycket! Hela skolan, haha. Fast dagens roliga går nog till snöbollskriget... ;) Muahaha.
Dagens tråkiga: Oj, det här var svårt.. Lite segt att ha 2 prov på en timme, men proven gick bra, så egentligen är det ju inte "dagens tråkiga".. Så jag har inget tråkigt idag :)
Dagens låt: Jet - Are you gonna be my girl
Dagens goda: Chokladbollar och marabou chokladkaka!
Dagens överraskning: God mat till lunch i skolan! ;)

Gonatt på er :) Nu ska jag göra mig iordning och läsa igenom naturkunskapen och sen sova ;)
Puss.

Perfekt onsdag

Jag är ju bra smart asså ;P Haha, precis när jag tryckte på stänga av på min bärbara dator så ba, "juste, ska skriva ett sista blogginlägg innan jag gör mig iordning och lägger mig i sängen ju!". Haha, tur att min fasta dator fortfarande var igång då ;P Muahaha.
Aja, asså, dagen har varit hel-bra :) Lätt! Ska nog göra en liten Dagens-lista i slutet av detta inlägg, vore ju kul! ;) Men iaf, nu ska jag alltså göra mig iordning, lägga mig i sängen och kolla igenom alla anteckningar inför provet i Naturkunskap som kommer på måndag.. Är det någon som kan ha missat att jag ska ha prov i Naturkunskap på måndag? Haha, det är väl nästan omöjligt med tanke på att jag typ tar upp det i nåt inlägg varje dag nu för tiden :P Haha^^ Aja, göra sig iordning var det. Juste. Men först ett inlägg om Dagens! ;)
(dagens-listan kommer i nästa inlägg alltså.. :P )

Hund i snö

Nu så har jag kommit in igen! Så farligt var det inte, förutom att det är så sjukt halt ute just nu! Det är ju typ livsfarligt! :O Haha, aja. Jag överlevde iaf ;P Tog några bilder, men ville inte ha kameran ute föör mkt, det typ "dugg-snö-regnar" ju ute.. :( Usch, varför kan inte snön ligga kvar så det blir snöbollskrig imorn på lunchen? :D Haha, faan vad kul det skulle vara :D Aja, snöbollskrig får vänta tills den riktiga vintern och snön kommer ;) Då ni! Då ska ni få se på snöbollskastning i första klass! Det kan jag lova er ;)

  

Promenad med den envise

Ååå, jag som var såå glad och såå. Och så kommer mamma in och ba "Du får ta hunden ikväll..". Yeey, precis vad jag vill göra nu! Eller inte, absolut inte vad jag vill göra nu! Jag försöker plugga inför naturkunskaps-provet som jag inte förstår hur läraren har tänkt när hon planerade egentligen?! Aja, ut i slasket/snön med en envis hund som hatar att gå, för att sedan komma in helt slut och ha tappat plugg-lusten och min härliga glädje för kvällen. Fan.
Nej jag ska inte klaga, jag vet! Men jag har ju varit så duktig på sistone så jag måste ju få klaga någon gång ;)


Jag är stolt över mig själv.

Jag hade ett mål med min nya blogg. Att vara mer positiv och se lite ljusare på livet liksom! Att "ny blogg, nytt liv" skulle vara lite av mitt motto. Och inte för att skryta, men jag tycker jag har klarat mig riktigt bra faktiskt ;) Haha. Den här bloggen är så mycket bättre än min förra, faktiskt! Snyggare, uppdateras oftare, gladare osv. Jag är stolt över mig själv! Jag har hittat tillbaka till det där underbara i livet då jag bara älskar mina underbara vänner och saknar dom varje sekund jag inte är med dom, då jag faktiskt längtar till att vakna upp på morgonen och börja röra mig mot skolan, och inte längre är så skoltrött. Visst, ingen kan vara på topp 24/7! Men jag är så mycket gladare nu för tiden, jag hoppas det märks! ;) Haha, för jag mår så bra nu mera!
I guess I just have to thank my lovely friends, ni är ju bara för underbart söta allihopa :) Haha.


Snöbollskrig!

Nu är jag hemma! Eller, jag kom hem strax innan 18.00 typ :P haha. Hade ju som sagt projektarbete med Annie och Sofia idag :) Och en vid typ innan tre(?) någon gång så drog de hem, och jag drog ner till David, Tobbe å Martin där de hade projektarbete istället, mycket bättre datasal än den vi var i måste jag säga!
Aja, sen drog de en efter en typ. Och David skulle gymma vid typ 17 eller nåt sånt, så satt kvar och höll han lite sällskap. :) Sen blev de snöööbollskrig! Åå gud vad jag äger på det! Eller inte. Haha, jag lyckas aldrig träffa folk med mina snöbollar! Själv blev jag ju träffad några gånger iaf,. Men men, och så som jag säger varje vinter "Det här är säkert väldigt riskfyllt, men jag har aldrig blivit mulad". Haha, och ja, jag sa det idag igen! Men HAHA säger jag, för han lyckades inte heller mula mig :) Ååå, gud vad jag är bra, ingen har lyckats än ;) Muahaha.
Aja, sen sa han att min buss typ redan gått.. Så jag gick långsamt, och då kom min buss. "Fan" tänker jag, "nu missar jag min buss, på riktigt". Så jag gick tillbaka, mot där 525 går istället, tur att den fortfarande gick! Fick dock vänta typ 7 minuter på den. Men bättre det än en halvtimme iaf! Kom hem sen vid 17.50, åt lite middag, diskade rent allt efteråt, och nu sitter jag här och ska plugga Naturkunskap var det tänkt! ;)

1) Annie -- 2) Ego -- 3) David, jag å Sofia -- 4) David -- 5) Fia och Annie på projektarbete -- 6) Annie på projekarbete -- 7) Såhär fint var det när jag åkte hem!

       

Mums!

Kan någon, snälla, fixa lite glass med chokladsås till mig?!


Plugg i skolan

Oh yes, I'm still in school^^ Haha. Känner mig lite som en pluggis.. Hehe, nejdå, jag är ingen pluggis egentligen. Jag pluggar dock bättre i skolan än hemma, och humöret sjunker så fort hemma. Så jag sitter här och ser vad internet har att säga om bland annat matspjälkningen och om hjärtat och blodets cirkulation.. Intressant va? Kanske inte, men har prov på måndag såå..

Heejsan allihopa^^ ...

Heejsan allihopa^^ Allt bra idag? ;) Med mig är allt hur toppen som helst!!
Ikväll är det plugg som gäller för min del. Sen imorgon efter skolan vet jag inte, det får vi se. Troligen plugg då också.. För på fredag är det The Fast And The Furious-maraton at my place! Haha, de filmerna är så bra att man kan se dom om och om igen :)
Provet idag gick bra, på italienskan alltså. Jag gjorde både skriv och läs proven idag. Tror båda gick hyfsat bra iaf^^ Och svenska b, alltså, våran lärare är även drama-lärare. Så vi har typ drama på svenskan!!! Åå, jag hatar drama, aja :P
Lunchen idag i skolan var iaf god! För en gångs skull liksom.. Haha.
Nu har vi precis haft projektarbete, och både Sofia och Annie har dragit just nu.. But I'm still here, hehe. Tror jag ska försöka hinna med nästa buss, hehe.
Oh well, hoppas ni haft en bra dag ;P
Puss.

Film

Haha, nu har jag just sett på filmen Aquamarine. Jag vet inte vad jag ska säga om den, men umm, den var väl bra? Haha. Lite mer för typ 13åringar dock, men men :P Asså, gud, vilken film det än är, med massa gullig kärlek, haha man blir ju helt lost i filmen! Så sött :)
Nej, tillbaka till verkligheten nu! Jag ska göra mig iordning och läsa klart naturkunskapen nu ;) Yahoo, how fun.. Not.. ^^ Aja, that's reality I guess. Blää på den :P
Hörs!
Puss.

Filmdags!

Nu tänker jag göra något som man inte ska göra. Jag tänker skjuta upp en sak. Nämligen att läsa klart det jag inte hunnit läsa igenom i naturkunskapen. Jag ska nu se på en film, och sen göra mig iordning och lägga mig i sängen och läsa naturkunskapen då istället. Och så ska jag hämta en bulle, en pepparkaka, ett brago-kex och en chokladboll och ett glas vatten typ. Och dumpa mig i fotöljen här framför datan. Men vilken film ska jag se?

Plugg och film, men orkar inte!

Jag pluggar sämst hemma, jag gör verkligen det! Det är mycket skönare och roligare att plugga i skolan! Jag får så mycket mer gjort, och dessutom så är jag på så mycket bättre humör i skolan än hemma! Får se om jag hänger kvar i skolan något på torsdag också, haha. Borde plugga lite Naturkunskap då iaf ^^
Och just nu, så borde jag plugga italienska, och naturkunskap! Men jag ooorkar inte.
Jag vet vad jag ska göra. Jag ska läsa igenom italienska papprerna lite bara, plugga på det som jag absolut inte kan typ liksom. Och sen läsa igenom klart det jag inte hunnit läsa igenom i boken än, och typ kolla igenom anteckningarna. Sen ska jag se en film. Men jag vill ha sällskap, snälla, någon. Jag hatar att kolla på film själv! På lördag är jag typ ensam hemma hela dagen.. Tänkte då typ plugga på förmiddagen, och sen vid 18-19 kanske, så bjuda över några från skolan om de vill på filmkväll :) Haha. Bra, då var det planerat :)

En tisdag,

Vad är Facebook Blackout? Eller vad det nu heter.. Är det någon som vet? För jag förstår verkligen inte vad det är för något :S Aja :P

Kom typ hem ganska nyligen^^ Var en helt ok dag idag faktiskt :) Började med dubbeltimme matte, yeey.. Sen en timme naturkunskap, då vi gick igenom lite mer inför provet som vi har på måndag.. Suck.
Sen var det iaf lunch, fisk!! Äntligen är det fisk när jag äter i skolan, haha. Åt iaf med Sofia, David och Netasha. Efter vi ätit gick vi och provade massa studentmössor typ :P Juste, det ska jag beställa imorn! Spännande ;) Vad ska det stå på mössan egentligen? Jag funderar typ på att ha "Therese" på ena sidan, och sen "Rudbeck 09" på andra sidan eller något sånt.. Hmm, we'll see! ;)
Snackade typ sen bara tills de andra började lektioner igen vid ett^^ Sofia hade dock hål till två, så jag stannade kvar med henne en timme då, och pluggade lite typ :) Efter det drog jag då.. Hann säga hejdå till typ Sofia, David, Netasha, Linnea å Annie, haha. Aja :P

Åkte till guldfynd, skrev på lite papper och så ;) Ska in nästa tisdag igen, då ska de gå igenom säkerhets-grejjer typ :P
Sen är mina arbetstider hittills:
29/11: 11-16
9/12: 17-?
13/12: 10-17.15
14/12: 11.30-14
15/12: 17-20.15
16/12: 14-19.15
20/12: 12-16
21/12: 12.30-17
22/12: 14.30-19.30
23/12: 12-17
24/12: 10-14.15
26/12: 11-16.30

Hmm, jaa, ska kanske jobba någon dag till sen också eller så. Men sådär ser mitt schema ut hittills :P
Nu ska jag göra middag eller nåt :) För jag är hungrig!
Puss.

Väntan

Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva just nu, jag har bara så tråkigt. Och Annie är seg på att svara på MSN :P Haha, Annie, vad gör du när du tar sån tid på dig att svara egentligen? ;) Haha.
Aja, jag bara väntar och väntar, typ på att laddningarna på datan ska börja ticka vidare och svar på msn, och på att sova, typ.
Jag orkar egentligen inte gå och lägga mig, eller jag vill inte. Jag är så nervös inför Guldfynd! Men men, jag kommer ju inte dö iallafall. Och jag är antagligen inte sämst i världen, så.. Men ändå! Knappast att jag kommer vara bra på det iallafall, känns det som. Jag hoppas bara det går fort där! Även om jag typ får betalt imorn när jag är är där, eller vad de nu sa. Aja, nu väntar jag bara på att Annie typ ska svara, sen ska jag väl börja vandra mot sängen som står cirka 4 meter bort från mig.
Nu svarade någon! Yeey, hoppas på Annie ;)
Puss.

Vill ha tisdag

Jag tror jag måste sova nu, eller iallafall logga ut och plugga lite, för att sedan sova! Jag har ju lite plugg att göra, plus att jag är väldigt trött och vill ha tisdag! Eller, jag vet inte,. Jag ska ju till Guldfynd imorn, jag kommer typ vara sämst och inte förstå någonting! Hjälp, varför valde de mig? Ja, jag vet, jag behöver pengarna.. Men fatta vad läskigt! Jag kan ju ingenting typ :( Tips tack! Det är ju förvisso inget riktigt jobb imorn eller vad man ska säga, men det är typ introduktion och genomgång av säkerhets-grejjer och så ska jag skriva på lite papper typ, help me!
Aja, annars vill jag ha tisdag nu :) Hihi. Dubbeltimme matte kan jag ju förvisso hoppa över, och naturkunskapen, haha. Men asså, tisdag bara :) Träffa vännerna, äta lunch med alla (inklusive Sofia!!), och kanske träffa Annie lite efter Guldfynd eller så. Ååå, jag har världens bästa vänner! :)

Bilder

Men gud, nu börjar det bli tråkigt i min blogg igen! Jag lägger ju inte upp några bilder längre, haha, igen.. :P Jag ska försöka bli bättre, jag lovar! Jag vet bara inte vad jag ska lägga upp för bilder.. Önska en bild! :P


Wonderwall

Tack Linnea som la upp en av mina favvo-låtar i sin blogg ;) Oasis - Wonderwall

Plugg

Yeey, nu har jag renskrivit en hel del inför italienskaprovet/proven som vi har nu! På onsdag ska jag göra skriv-delen, och troligen läs-delen också.. På en timme.. Undra om jag hinner? Haha, vi får se ;) Det känns iallafall bra att ha renskrivit lite nu. Och så imorgon ska jag läsa igenom all italienska, och även all Naturkunskap! Jag ska försöka renskriva en massor utifrån pappret vi fått inför provet i Naturkunskapen också.. Så det blir lättare att plugga ;) Hehe.

Kan inte någon rolig logga in på msn eller svara på mina mail jag skickat angående flaket?! Jag har trååkigt. Haha.
Puss.

Flaket fixat! :)

Angående det där med flak, vi har typ fixat ett! Fan vad glad jag är! Haha, det kan man ju säga att Sofia och Linnea också blev ;) Hihi. Jag blir så glad av att göra andra glada ibland :) haha, ni är ju så fina vänner, så det är klart att ni förtjänar att åka flak med oss ;) Hehe.

Måndagen + flak

Heejsan käraste vänner! Haha, allt bra med er idag då? (jag räknar med svar på mina frågor). Med mig är det jättebra faktiskt! Hade dubbeltimme italienska imorse, muntligt prov vilket gick helt ok tror jag! :) Sen en timme filosofi, fast läraren var sjuk eller nåt sånt, så vi fick gå när vi svarat på några frågor :) Sen var det Svenska B, hmm, jag vet inte vad jag tycker om kursen än, men det märker vi väl med tidens gång :P Vi diskuterade bland annat bloggar..
Sen var det lunch! Jag och Annie försökte tigga skjuts av David till stinsen för att äta där.. Men han hade redan ätit där nån halvtimme tidigare och var inte i skolan för sekunden just då, så vi tog bussen istället dit och åt på McDonalds :) Hehe, jao, vi hann ju inte det på en timme, såå vi hoppade matten idag ;) haha.
Sen var det iaf Naturkunskap! Yeey, vi disikerade ett gris-hjärta :D Det var fett kul :P Haha, jag blir helt galen typ när det är så, älskar att disikera och rota i det :P Hahaha.
Slutade vid fem i fyra typ, men hann inte med bussen som gick fyra.. Så satte mig i entrén för att ta bussen som gick 22 istället, men då kom David förbi och erbjöd skjuts så jag slapp vänta i 10 minuter till på en buss^^ haha, lite snällt :)

Jag och Annie försöker och försöker få tag på ett flak nu! Så vi kan åka med de vi umgås med, som ännu inte har ett flak till studenten ;) haha. Vi har några vi håller på att frågar och jag har gjort en intresse-anmälan till ett företag om att jag vill ha ett flak den 11 juni.. Är det någon av er som vet någon som kör flak eller har kontakter? Kontakta mig!!!!!! ;)
Puss.

Priser på spel!

Jag har fått förfrågning på de olika spelens priser typ, så här kommer namnen på spelen och pris!

- Tiger Woods: PGA Tour 2003 -- 70 kr
- The Simpsons: Hit and Run -- 70 kr
- Pinball Classics -- 70 kr
- Theme Park World -- 70 kr
- Formula 1: 04 -- 80 kr
- Donald Duck: Quack Attack -- 70 kr
- Crash Bandicoot: the wrath of cortex -- 80 kr
- Ty the Tasmanian Tiger -- 80 kr

Film

Ps. Jag har precis fått hem Superhero Movie och snart är Alvin och Gänget klart! Haha, vem vill komma hit och se på film någon dag i veckan? :)

Godnatt

Vet ni? Jag har knappt pluggat någonting.. Men nu har jag gjort mig iordning, och efter det här så ska jag kolla bilddagboken och facebook, sen stänga av datan! Jag måste verkligen det. Sen plugga lite det som verkligen behövs i italienskan, och efter det sova. Jag är såå trött så jag döör snart. Hehe, nejdå, jag ska inte dö. Jag ska bara sova, några timmar ;) Sen ska jag upp igen vid 6 och göra mig iordning, plugga italienska och sen dra iväg till skolan! Och så är det fullt schema imorn, hoppas alla äter imorn! Juste, Sofia har ju tidig lunch, vi andra har typ sen lunch.. :/ Vill ju äta med henne också! Jag får helt enkelt stanna kvar i skolan och äta på tisdagar, då alla har lunch samtidigt :) Haha.
Naaj, jag måste sova nu. Gonatt och sov gott, för det tänker jag göra!
Puss.

Plugg

Snälla, snälla kan någon göra min italienska istället för mig? Jag orkar verkligen inte plugga, har absolut ingen lust till det på något sätt. Jag vill bara göra mig iordning, lägga mig i sängen och bo framför datan eller se en bra film! Någon som vill bowla med mig framöver eller se film eller nåt? I am sällskapssjuk ^^ Nu! Haha. Ska iaf bli skönt med skola imorn^^ Eller nja, det är ju iof fullt schema för mig på måndagar, men ändå. Och imorn börjar period 2, yeey. Så ingen Engelska alls för mig ända fram tills period 3 börjar i februari! Härligt :) Men istället för det så ska jag läsa Filosofi A och Svenska B, yeey. Gud vilka tråkiga kurser.. Hoppas jag känner någon iallafall! Snälla, låt mig känna åtminstone 1 person på varje kurs! Jag hatar verkligen att komma till de helt nya kurserna just nu, usch. Aja.
Plugga italienska var det ju, juste. Fan, jag orkar inte. Men har prov imorn, så ska bara plugga lite inför att kunna prata om mig, min familj, vad jag tycker om att göra, vad jag gör vid vissa tidpunkter osv osv. Hoppas det går bra! Jag tycker verkligen inte om muntliga prov, de är inte min starka sida direkt! Men jag ska göra mitt bästa iaf, hoppas det räcker för ett G+ iaf ^^
Puss.

Ps2-tillbehör och Keyboard+ställning säljes!

Usch, det går såå dåligt för mig att plugga italienska! Jag hittar bara massa andra saker hela tiden som ska göras ;) Hihi. Som nu till exempelt, har jag gjort rent min keyboard och så! För jag ska sälja den. Det är en keyboard, med ställning och 2 "not-hållare" eller vad det heter :P haha, tänkte typ 700 kr eller nåt sånt för den^^ Någon som är intresserad? Jag tänkte kolla runt efter en billig gitarr istället, för jag har typ tröttnad lite på keyboarden, det var iof ett tag sen jag gjorde det ^^ Men det var inte förens nu som jag kom på att man kan sälja den! ;D Haha. Så tänkte jag be någon som kan gitarr bra om hjälp att köpa en fin till mig ;) Haha, jag kan ju som sagt inte såå mkt om gitarrer, men skulle vara kul att prova på ändå! Såå. hehe.

Jag ska även sälja en ratt och pedaler till ett Ps2. Tänkte mig kanske 500 kr för det. Och sen även 8 spel till Ps2, tänkte mig mellan 50-100 kr/spel där! Spelen är de på bilden nedan, dock inte Gran Turismo 3 & 4, de är redan bortbjudna! ;)
Om någon vill köpa så säg till!

 

Italiano

Jag orkar inte, jag vill inte plugga italienska! Usch usch usch.. Men jag måste, jag måste verkligen det! För provveckan i italienska börjar imorgon! Blää, haha. Imorgon är det muntligt, så ska försöka rikta in mig mest på sånt! Aja, dags att plugga nu, I guess.. Haha.

Bilder från igår

Har fått lite bilder från gårdagen nu iaf! De här bilderna är från Linnea och jag hoppas det är ok att jag lägger upp några nu ;)

1) Jag -- 2) Fina flickor, Netasha å Lovisa -- 3) Vänner, David, Jonas, Fia, jag -- 4) Jag å Bella -- 5) Vänner, Annie, Linnea, Lovisa -- 6) Haha, vem gömmer sig där bakom? Jag, Netasha och en David

     

choklad

Nu så är jag hemma igen, jag och mamma drog iväg till Jula som nyligen öppnat borta i Häggvik! Jag har ju inte köpt eller fått något speciellt. Eller jag fick en sån där liten ficklampa att ha på nyckelknippan haha. Och så fick jag välja en middag för veckan! Pasta med bacon :) Mums vad gott! Suktade? ;)
Jag sitter här och kollar in mina två chokladkalendrar som jag har! :) Hihi, en ska jag ha i skåpet tror jag, så får jag ju en mumsig chokladbit på morgonen när jag kommer till skolan eller någon annan gång under dagen ;) Eller, om någon är riktigt snäll mot mig, så kanske den personen får dagens chokladbit ;) Vad säger ni? Då borde ju iaf personen som jag fick en chokladkalender av få en bit,. Eller? Äsch, jag har fått skjuts av han också, så han kan nog få en chokladbit, haha. Vill du också ha en sen? Be nice ;) Hihi.

En söndag

Vad har hänt idag då? Jag blev väckt vid tio av mamma och gjorde mig lite snabbt iordning bara. Sen drog jag ner och åt frukost och efter det fick jag städa tunan! Damsuga överallt, i hallen, köket, stora rummet, toaletterna, alla soffor och dynor i sofforna. Torka alla borden. Skura hela toaletterna, usch vad äckligt.. Möblera om så att det ser ut som det såg ut från början. Tvätta gardinerna som var i köket, tvätta alla handdukar och hänga upp dom igen osv. Inte så kul att städa kanske, jag känner mig som en städerska just nu som är i stort behov av en dusch! Haha.
Kom hem sen igen vid halvett kanske och har nu även städat mitt rum osv. Så nu är det dags för en dusch och sedan något att äta! För jag är hungrig..
Sen är det plugg som gäller, suck. Har italienskaprov hela veckan, såå ska plugga massor nu idag. Och så ska jag läsa igenom all Naturkunskap en gång också inför provet jag har på måndagen om en vecka. Härligt med söndagar va? ;) Nja, aja. Hörs!
Puss.

Lördagen

Vet ni? Det snöar ute, stoora flingor. Fan att det är för varmt för att det ska lägga sig.. :/ Vore så kul att ha snöbollskrig imorn i skolan :) Hihi.
Sorry, Jag vet att jag inte skrivit såå mycket just nu kanske, haha. Det kan bero på att igår gick jag upp och gjorde mig iordning, sen bar det av ner till Tunan. Fixade och fixade där nere. Efter två någon gång kom Netasha och hjälpte lite, sen vid fem kom Amanda, och lite senare Carro också! Trevligt trevligt. Vid sju började folk trilla in, men såklart så hittade inte såå många. Haha, är det verkligen såå svårt att hitta hem till mig? Nja, jag tycker inte det ;) Haha, men men, det löste sig! Jag fick skicka iväg några för att hämta andra, haha.
Lite singstar, middag, musik, dricka m.m. igårkväll blev det. Tyvärr fotade jag inget, men de som gjorde lovade att skicka bilder sen ;) haha. Jag vet inte om festen blev riiiktigt som jag tänkt mig, men det var trevligt och jätteroligt att så många kunde komma iallafall! Och tack för alla presenter måste jag också säga! :) Och tack David, Sofia och Jonas som stannade kvar lite och hjälpte till att städa efteråt. Och tack Amanda och Carro för att ni hjälpte till under kvällen lite. Och tack Netasha som kom tidigare och hjälpte till. Hehe.

Wonderwall

Because maybe
You're gonna be the one who saves me ?
And after all
You're my wonderwall

Today was gonna be the day?
But they'll never throw it back to you
By now you should've somehow
Realized what you're not to do
I don't believe that anybody
Feels the way I do
About you now


Sitter här och lyssnar på Wonderwall just nu! Blev påmind om att den faktiskt finns häromdagen. Förut lyssnade jag sjuukt mycket på den! Sen glömde jag typ bort den.. Men den är så bra faktiskt! :)

Fredagen

Haha, fick just ännu en ny kommentar till inlägget jag skrev om drömmar och så. Haha, vilka konstiga drömmar ni har, jag är inte ensam alltså! ;) Tack gode gud för det.. Haha :P

Hade ni det bra igår då? Jag hade jättetrevligt :) Haha, men den där skräckfilmen som inte skulle vara så läskig, tack tack. Jag kunde ju somna såå bra igår,. Hehe, Prom Night tror jag den hette. Först hoppade vi fram och tillbaka lite bara för att se om vi hittade nån läskig scen eller så, men hittade typ inte. Så då började vi se filmen! Och guess what? Den blev typ sjukt läskig, direkt! Usch.. Och sen den där andra som vi bara såg början på nån minut, jag glömmer Aldrig de där ögona! Fyy faan, vad jag inte vågade kolla upp över täcket igår sen!! Usch.. Nej, skräckfilmer är inte något för mig direkt, haha, jag blir bara så rädd... :P
Haha, juste. Jag ba (till filmen): "Asså vapen är mycket roligare än pistoler" Haha, nej, jag menade faktiskt att vapen i filmer är mycket roligare än knivar, för då händer det mycket mer! Hahaha.
Aja, fick lite gott igår iaf :) Haha, Aftereight och Pringles :P Mums, chips och choklad, mina favoriter! :) Haha, och vatten x)
Fick skjuts hem sen igårkväll iaf, så jag slapp sitta och tänka på filmerna själv på buss och tåg vid elva sen elr nåt.. Haha, men kom hem vid tjugo i tolv eller nåt :) Mindre glad mamma kanske, men hon blev inte sur iaf :) Hon ville bara kunna somna, hihi.

Nej, nu ropar mamma att det är frukost! Byebye.
Puss.

En fredag

Tjollahoppsan! Allt bra? Här ere bara bra iaf, ska snart iväg! Eller, rättare sagt, om nån timme ska jag väl dra ^^ Hmm, vad ska jag göra undertiden då? I don't know. Hehe. Aja, dagen idag kändes lite onödig i skolan måste jag säga..  Först fick VG betyget i Business English, vilket jag redan visste. Och ett glas vatten å en kaka. Sen italienska, vi gjorde typ inget vettigt ^^ Sist Engelska C, då jag lästa upp min dikt. Även typ 3 andra gjorde det, sen slutade vi. Kul va? haha. Och äcklig lunch också var det.. schnitzel (stavning?) och ris , typ. Mammas är jättegod, men inte skolans!

Dags att börja röra på sig

Nu är det typ snart dags att börja stänga av här och börja göra sig helt klar för att dra till skolan! Yees, gud vad segt morgonen varit, haha. Men nu ska man äntligen göra någonting, sätta sig på en buss^^ Haha.
Have a nice schoolday! Byebye my friend!

Godmorgon

Detta är ju underbart! Det blev inte bara 18 besökare igår, utan det blev 20 stycken igår! Fan, ni är ju bra ju ;) Haha.

Hejsan Hoppsan tralala. Sovit gott inatt? Jag vet inte vad jag själv ska svara på den frågan :S Asså, jag drömde asmycket! Haha. Drömde typ att jag och några tjejkompisar var uppe och klättrade i någon slags el-ställning elr nåt sånt. Och sen kom det en annan kvinna typ, som puttade ner 2 av mina kompisar så de föll rätt ner och dog! Senare när jag och en av de andra kompisarna (som överlevde) så kom den där kvinnan igen, så vi började springa! Men min kompis trodde vi skulle försöka hinna in genom våran dörr, men jag ba "nej kom, spring vidare!!". Men då så hann den där kvinnan ikapp oss och då tog hon min kompis.. Sen typ var jag i skolan med ytterligare en annan kompis, och så gick skolans brandlarm (vilket ofta brukar hända..), och jag och den där kompisen gick till en lärare och sa att vi behövde någon som kollade oss hela tiden ifall den där kvinnan skulle komma igen. Så vi fick ha massa folk som "livvakter" runt oss hela tiden. För på nåt sätt visste vi att den där kvinnan skulle komma tillbaka och plocka oss en efter en.. Scary dröm! Haha.

Lång beskrivning av drömmen där, men ändå! Hehe. Vaknade vid 6 imorse(!) fast jag skulle upp vid sju, shit asså. Försökte somna om och lyckades för en stund. Men sen vid sju så kom mamma in i rummet och började prata med mig. Men låg kvar i sängen sen efter att hon dragit iväg igen till typ halvåtta. Sen tog det mindre än en timme för mig att göra mig iordning typ(?!). Såå, nu ska jag sitta här i ytterligare 50 minuter och vänta på att jag ska börja gå mot bussen, haha. Egentligen brukar jag stiga upp vid den här tiden på fredagar :P Men men, nu ska jag å David sitta å plugga matte i skolan vid 10 typ, haha. Så, jag drar dit tidigare då ^^ Jag behöver även plugga lite Naturkunskap (prov den 24 november), och Italienska (prov hela nästa vecka).

Vad drömde ni inatt?? Berätta för mig.. ;)

Rekord

Oj, förlåt, jag skulle ju sova! ;) Haha. Men måste gratulera och tacka er ;) Ni har slagit ett nytt rekord, yeey! 18 unika besökare idag, det är nästan bättre än min förra blogg som jag hade i över 1 år! Grattis på er, det är er själva ni ska tacka, hihi ;)

Haha.

En bra dag

Heeej! Haha, asså jag är fortfarande på värsta glada humöret:) Åå, jag vet inte riktigt varför.. Men så är det väl bara :) Har varit ute med hunden nu på kvällen, messat, ätit middag, lyssnat på musik, pratat med mamma och såå typ. Härligt :)
Imorgon har jag ju egentligen sovmorgon till 12.40.. Men drar iväg vid 10 istället för lite plugg, höhö. Kalla mig inte pluggis, jag ska inte plugga ensam imorn iaf^^
Sen vetja inte hur jag ska göra på Business English imorn, om jag ska gå eller inte. Det är ju sista lektionen och vi ska typ få ett betyg eller så, men jag vet inte om jag orkar. Det får vi se vad som händer imorn innan det :) Sen äre iaf Italienska och sist Engelska C då jag ska läsa upp min dumma dikt! Aja.
Slutar fyra och då drar jag väl hem och bakar kladdkaka ^^ Mums! Sen är det lördag! Och då ska man typ fixa hela dagen, eller nåt. Haha.

Godnatt på er och sov så gott! För jag kommer nog inte skriva något mer ikväll ;)
Pusspuss å massor av kramar till er alla :)


Wonderwall



Today is gonna be the day that they're gonna throw it back to you
By now you shoulda somehow realized what you gotta do
I don't believe that anybody feels the way I do about you now

Back beat, the word is on the street that the fire in your heart is out
I'm sure you've heard it all before but you never really had a doubt
I don't believe that anybody feels the way I do about you now

And all the roads we have to walk are winding
And all the lights that lead us there are blinding
There are many things that I would like to say to you
But I don't know how

Because maybe
You're gonna be the one that saves me
And after all
You're my wonderwall


Prov

Jag har italienskaprov hela nästa vecka. Det kom jag på nu ikväll när jag kommit hem. Hmm, då får jag plugga det Och matte imorgonbitti :)

Sjunker fort ibland

Tänk att ens humör kan sjunka så sjukt fort bara för att man får höra att någon gjort något så puckat .. (ursäkta uttrycket, men tyvärr tycker jag faktiskt det). Tänk att ens humör kan sjunka för något som typ, sårade på ett sätt. Asså, aja. Visst är jag fortfarande glad för jobbet och för att dagen har varit så sjukt bra! Men men, nu vet jag ju iallafall vad jag kan satsa på och inte. Aja.

VET NI? VET NI? VET NI?! :D

VET NI VAD?! JAG ÄR SÅ SJUUUKT J*VLA GLAAAD! :D Asså den här dagen blir bara BÄTTRE OCH BÄTTRE!!!!! Asså, jag skulle typ precis lämna datan och gå ner och göra middag och så skriker (elr säger elr nåt) jag till pappa typ ba "Asså guldfynd är såå seeega" (på att höra av sig om jobbet). Och precis då ringer de, och gissa vad de sa?!?!?!?! :D "Om du fortfarande är intresserad så är jobbet ditt". Gissa om jag blev glad eller vad?!?! :D Faan vad skönt det känns! Lördagen den 29 november ska jag börja jobba typ, haha. Och nu på tisdag elr torsdag så ska jag dra in dit för att skriva på lite papper typ och lära mig lite och gå igenom säkerhets-grejjer och såå. JAG ÄR SÅ BRA!
Jag trodde verkligen att min arbetsintervju gick sämst.. Men tydligen inte, för jag fick ju jobbet! :D TAAAAACK!
(tänk att man kan bli så glad om ett jobb.. haha)

JAG ÄR BÄST!


Happy mood :)

Hejsan alla coolingar! Gud, ibland kan man inte sluta le :) Trots att man varit ute på promenad med en väldigt envis hund ute i det blöta och ruggiga vädret.. Haha. Jag älskar skolan, jag gör verkligen det! Det är så härligt där :) Haha, egentligen slutade jag 13.40 idag. Men guess when jag kom hem? ;) Haha, kom hem vid tio över fyra :P Och då var det dags för att dra ut med hunden^^ Jag fick skjuts hem, haha, så jag slapp trängas på den fulla bussen^^ :)
Anledningen till att jag stannade kvar i skolan så länge är för att jag satt och pluggade Naturkunskap i cirka 2 timmar! Så, nu har jag läst igenom hälften av det vi ska ha på proven den 24 typ, och det är 11 dagar kvar till provet! Jag är så stolt över mig själv! Att jag pluggar så bra nu mera. Och imorgon ska jag troligen dra till skolan till 10 för att göra matte med kompisen, haha. Sen äta lunch med typ alla och sen ha 3 lektioner ^^ Fast jag funderar dock på att skippa Business English.. För vi ska typ bara fika och göra massa onödigt.. Haha.
Neej, nu ska jag sluta skratta i bloggen och skriva Haha hela tiden, utan nu ska jag laga middag för pappa verkar ju inte orka.. ;)

Juste, har någon nån bra musik, så skicka eller tipsa! :) Men men. byebye!
Puss.

End

Hejsan! Nu har jag slutat, skrev inte för längesen, I know. men ändå! Nu har jag fastnat vid en dator i H-korridoren, yeey. Ska nog sätta mig på en bänk utanför istället och plugga Naturkunskap ^^ Kuul. Nja. Men men. Ska kanske skaffa mig nåt från caféterian också, jag är hungrig! ;)
Puss.

Torsdag

Hejsan alla torsdagare! :P Allt bra? Nu har jag Business English, typ sista lektionen! Haha. Nånsin! :) Sen slutar jag.. Eller, jag har redan slutat för dagen, typ haha. Sen vet jag itne om jag ska sitta kvar och vänta till fyra i skolan, kanske får skjuts hem då ^^ Fast det får jag väl inte då, men men. Jag borde plugga massa Naturkunskap, så det vore nästan bra om jag stannade kvar i skolan och pluggade lite, faktiskt. Har prov på lite mer än 30 sidor måndag 24 november. Då har jag prov. På massa anteckningar också, suck. Hehe, och alla laborationer. Kuul.
Nej nu ska jag sluta :)
Puss.

Godkväll kära läsare.

Godkväll kära läsare. Hoppas ni haft en bra dag och att allt är bra med er. Med mig är allt mycket bra iallafall. Jag borde verkligen sova snart, men jag måste duscha först tror jag. Och sjunga lite om jag får, fast föräldrarna har gått och lagt sig, så det blir nog bara lyssna på musik i mobilen.
Haha, nej, tråkigt att skriva sådär prydligt :P Haft en bra dag? ;) Me had a toppendag! :) Wihii! Och shoppade lite idag ! :D Och om någon undrar vad jag önskar mig, presentkort på Kicks!!!!! Mitt smink håller på att ta slut :O Oooh Noooooo! Panik! :O Vad ska jag göra?! Min mascara, min käraste mascara och foundation och puder.. Stackars mig :( haha ;) Nu låter jag som en sån där galen-i-smink-tjej typ :P Fast det är jag ju, nästan. haha.
Nej nu måste jag duscha, och sen gå och lägga mig kanske ;)
Puss.


I'm Yours <3



Well open up your mind and see like me
Open up your plans and damn you're free
Look into your heart and you'll find love love love love
Listen to the music of the moment people dance and sing
We're just one big family
And It's our God-forsaken right to be loved love loved love loved

So I won't hesitate no more, no more
It cannot wait I'm sure
There's no need to complicate
Our time is short
This is our fate, I'm yours

Scooch on over closer dear
And i will nibble your ear

Partymusik?

Jag behöver musik, i mängder! Party/Dansmusik!! Skicka direkt om du har förslag eller så!! LOVA!

Shopping!

Finns det någon mer som bara ääälskar Bragokex?! Och shopping.. Haha. Jag och Annie drog iväg till stan efter projektarbetet. Hon köpte 3 par skor, och jag köpte 3 tröjor! :) hihi, har ju massa presentkort ;) Ska nog ha på mig det vita linnet och gråa tröjan imorn, och på fredag den svart/grå-randiga tror jag! Hmm, men fortfarande vet jag inte vad jag ska ha på mig på lördag ... :/ Tips?! Vill ha nån typ "lång t-shirt" med leggins till elr så.. Hmm, får fundera på det! Eller dra till H&M i Sollentuna C imorn efter skolan, ja det kanske man ska! Sen skulle man ju vara mattelärare(?) elr nåt nån dag också, haha. Bäst jag börjar plugga komplement så jag kan det.... haha.

    

Projektarbete

Hellooo, allt bra? Nu sitter vi här och ska arbeta med projektet, yeey! Vi måste verkligen komma igång, så nu börjar det likna nåt ;) Haha. Någon som är intresserad sen att svara på våran enkät? :) Om fördomar osv.

Poem redovisning, fan

Yohoo, vad händer? Ett kort litet inlägg här bara.. Jag är nervös, fan! Ska redovisa en poem själv, jag hatar verkligen det.. Kan inte ens något om dikter!? Kan inte analysera, men ändå, så måste jag göra det.. suck. Kommer typ bara stå och stamma,.. Nej men, jag klarar det väl. Frågan är bara hur mycket vettigt jag har att säga om den?
Nu måste jag öva öva öva, så jag kan det hyfsat bra iaf.. Btw, hur stavas någorlunda ? eller vad det nu heter..

rekord!

Grattis alla kära läsare! Ni slog just ett NYTT REKORD! ;D Haha, 16 unika besökare bara idag! Ni är så duktigt, fortsätt så! Läs, läs, läs.. ;)

Gratis kläder ?

Vill du ha gratis presentkort osv? Bli medlem då, fan funkar ju ;)

Rescue me! Save me! Rädda mig! Hjälp mig!

Save me! Rädda mig! Rescue me! Vad som helst! Asså jag har sjuukt tråkigt och kommer snart börja räkna matte eller nåt?! Hjälp mig! Jag kan ju inte börja räkna matte fast jag gjorde det en timme extra själv i skolan och inte tog bussen hem efter att jag slutat! Jag kan ju inte räkna ännu mer idag! Shit, vad ska jag göra?! :O


  x)

Rastlös

Yohoo! Bella var precis här, ville ha lite hjälp med en sak om juljobb på posten ;P Haha. Och så blev det en massa prat :) Hihi. Vad gör ni då? Jag vet inte vad jag ska göra just nu.. Se en film? Nja, jag orkar inte det. Haha. Ge mig tips! Vad gör man en kväll som denna??


Dinner

Nu har jag ätit middag osv osv. Och pratat lite med Thette i telefonen :) Hihi, hon undra vad jag önskar mig. Och hon fick mig att berätta vilka parfymer jag vill ha/gillar.. Fan, haha du ska inte lägga ner såå mkt pengar på mig gumman :) Du är min fruga/syster, det är glädje och lycka nog för mig lilla gumman :) Hihi. (H)
Hmm, middag blev kycklig med bulgur och sås, gott! Efterrätt: 1 kaka och 2 chokladbollar :P Haha, nyttiga jag! ;)

En tisdag då humöret steg

Heej, haft en bra dag? Min började typ sämst.. Men ju längre dagen gick, desto bättre blev den! Så nu sitter jag här hemma och är hel-glad! :) Haha. Började iaf imorse med lite grejjer, kom till skolan sen vid nio och var med på andra halvan av matten^^ Efter det var det Naturkunskap och redovisning.. Jag tror det gick ok, hoppas jag iaf!
Sen slutade jag egentligen! Men jag var kvar i skolan och var med på Sofia/David/Netashas mentorstid, gud vad de kan prata på den! Jämfört med våran mentorstid liksom.. (Vi har inte ens någon.. haha) Sen lunch iaf med Sofia, David å Netasha, det blev fisk(!) (elr typ nuggets elr va de heter haha) med ris och sås, gott!!

Efter det bestämde jag mig för att stanna kvar i skolan under rasten, och typ under Sofias och Linneas hål, men de försvann. Så jag satte mig nere i entrén och messade lite^^ Drog sen upp för att hämta matteböckerna ur skåpet, och missade 19 över bussen.. Började plugga matte, och det gick så bra! Jag ligger inte längre efter, och jag tror att jag börjar förstå! Asså, det är såå mycket lättare att stanna kvar i skolan och plugga matte själv, än att sitta på de där dumma lektionerna.. Haha :)
Tog inte heller 49 bussen då.. Satt där i över en timme(!). Vid två sen slutade David, så han joinade mig i entrén och snackade till typ 15 över då hans polare stod ute i rusket och väntade på han, haha! Han skulle typ skjutsa hem sin polare, stackarn som fick stå ute å vänta :P

Aja, sen tog jag 19 bussen hem och var hemma vid halvtre! Shit, jag slutade halvtolv och kom hem halvtre :P Haha, rekord typ! :) Men nu ligger jag iaf inte efter i matten längre ;)
Puss.

Spellista!

Yeey, jag har fått en spellista med musik på min blogg! :D Hihi, Linnea hjälpte mig lite dock :P Haha tack! Vad tycker ni om musiken? ;)
Och så tänkte jag, (härma Linnea lite:P haha), be er ge egna förslag på vad ni vill höra för nåt här på bloggen :) Så kanske just Din favorit kommer upp ;)
Puss.

Sovdags!

Heej på er! Allt bra en kväll som denna? Haha. Nu har jag kollat på CSI med mamma också, och nu tror jag nog att jag ska gå upp och göra mig iordning och sova typ, börjar känna mig lite seg ;P Har bara varit en chillkväll ikväll med massa Bones och CSI med mamma, haha. Daisy ligger där borta i andra soffan just nu och tittar så sött ^^ Hon är såå söööt! :D Stackare, hon kommer få lida som fotomodell.. Haha.
Nej nu ska jag sova! Gonatt på er ^^
Puss.

Bones å Glass

Godkväll allihopa! Qué pasa? Haha, spanish. Nja,. Aja, jag sitter fortfarande och kollar på Bones med mamma, haha. För vi har typ massor av avsnitt av det ;) Det är bra! Haha. Men jag är sugen på glass, mums.. Med hemmagjord chokladsås! Och massor av maränger,. Hur gott låter inte det liksom?! :D


.

Hemma

Nu så är jag hemma efter en lång skoldag! Men asså, skolan börjar ju bli rolig nu för tiden! :) Haha, det känns så bra att komma till skolan faktiskt. Jag blir så glad :) Haha. Guud, förra inlägget blev ju typ en analys om dikten, haha. Den ska jag ta hjälp av när jag skriver riktiga analysen. Aja, skolan. Höhö. Love my friends :) Och imorgon ska jag äta med typ alla! Häärligt, det brukar inte hända ofta ;P Men imorn bestämde jag mig för att stanna för att umgås med dom lite, haha. Det är inte såå ofta man hinner träffa alla i skolan samtidigt! Så imorgon blir det ;)

Nää, nu ska jag kolla på Bones med föräldrarna :)
Puss.

Daffodils

Vad kan man säga om en dikt? Hur mycket kan man analysera en dikt? Det vet inte jag.. Jag kanske ska ta upp om man bör veta något om han som skrivit den för att förstå den, eller om man inte behöver det.. Jag tycker inte att man behöver det, den beskriver bara glädjen i sig liksom. När man läser den märker man att det är en mer glad än en ledsen dikt, såå. Och den rimmar, eller varannan rad rimmar hela tiden sista ordet. Så det blir på så sätt lättare att följa med i dikten, och att läsa den! Och den låter sähär, "skön" liksom. Typ som "Beside the lake, beneath the trees, Fluttering and dancing in the breeze". Det låter lite härligt nästan.. "Bredvid sjön, under träden.." osv. Det låter avkopplande på något sätt tycker jag. Det jag dock inte förstår är varför man skriver en dikt om just påskliljor..? Vore inte typ tulpaner till och med mer "avkopplande" eller så? Eller, påskliljor kommer ju på våren, vid påsk. Det kanske syftar på våren, snart sommartider? Då det är skönt och blommorna börjar få knoppar osv. Hmm, smart idé! Kanske..(?) Och "They flash upon that inward eye Which is the bliss of solitude" . Hmm, "De visas i mina ögon, som är en lycklighet av avskildhet", ungefär. Jag vet att jag inte översatte helt korrekt nu kanske, men ändå. Den låter så lugn!

Aja, nu är det lunch!

En måndag

Helloo, måndag morgon och jag har Engelska C, yeey. Har haft dubbeltimme italienska innan också.. Men men! Det går väldigt segt här på engelskan! Någon som är bra på poems och att analysera dom? Inte jag iallafall ^^ Skulle behöva lite hjälp ;P
Snart är det lunch iallafall^^ Ska äta med Sofia och Annie, kanske Netasha också eller några fler. Jag vet inte, haha.
Jag är såå trött idag, jag vet inte vad jag har gjort. Antagligen haft det fullt upp hela helgen med firande och firande, och träffa Annie och allt. Men kul har det varit iallafall! :)

Daffodils, by William Wordsworth

I wandered lonely as a cloud
That floats on high o'er vales and hills,
When all at once I saw a crowd,
A host, of golden daffodils;
Beside the lake, beneath the trees,
Fluttering and dancing in the breeze.

...

For oft, when on my couch I lie
In vacant or in pensive mood,
They flash upon that inward eye
Which is the bliss of solitude;
And then my heart with pleasure fills,
And dances with the daffodils.

Där har ni dikten jag valde till Engelskan! Så ska man bara sitta och analysera den imorn på lektionen då ;P
Puss.


En söndagskväll!

Hemma igen då! Yees, så himla härligt att träffa Annie igen, du har varit saknad vännen! Få prata ut om allt igen, bara babbla på liksom! Anyway, direkt när jag kom utanför staketet så kom Annie gående mot mig, jag ba "what?!". Då hade hon tagit ett tåg tidigare och börjat gå mot mig, haha. Liten överraskning där ;P Sen tog vi iallafall 17.04 tåget mot stan. Väl inne i stan började vi bara gå, och sen kom vi fram till att jag skulle visa Annie vart Huset ligger, så vi började gå mot gamla stan. Så himla härligt att bara promenera runt i stan nu på kvällen!
Vi hittade ganska snabbt till Huset, och efter det fortsatte vi bara rätt fram ner mot kajen och gick runt bort mot Kungsan, sen in på McDonalds där. Jag tog en liten pommes frites och en glass med topping ^^ Haha. Sen började vi gå mot centralen igen, men fastnade inne på Bolero (tror jag det hette). Haha, tog en smirnoff ice där, gott! Annie tog en Xider.
Prat prat å prat, massor av prat! :) Och sedan tog vi 19.50 tåget hemmåt igen. En helt härlig kväll sådär en söndagskväll! :)

Nu ska jag börja leta runt efter en Favorite Poem till Engelskan imorn, yeey. Jag hittar ju ingen. Fan. Aja, jag ska leta vidare ;P
Puss.

Anniee

Wiiiee, Annie får mig alltid på gott humör, på något sätt iallafall! Om mindre än en timme går tåget mot stan, då ska vi käka lite på donken och ta en fika typ ^^ Såå härligt att träffa henne igen efter över 2 veckor! Saknad gumman! Men innan jag drar ska jag nog äta lite soppa, så jag får i mig någonting mer bara typ ;)
Puss på er. Hörs sen när jag kommit hem! :)

Bilder

Har pratat ut med mamma lite, känns bra ändå att hon och pappa vet nu. Bara de inte börjar ställa ännu fler frågor sen. Men det tror jag inte de gör, men ändå.
Nu har jag iallafall laddat in bilderna på datan från kameran! Så här kommer några av dom. Jag vet att de troligen inte är så megabra direkt.. Men asså, jag måste ju fota massor för att lära mig kameran också ;)

        


Plugg?

Jag borde verkligen plugga, men kommer jag orka det? Det vet jag inte.. Jag måste ändå hitta en dikt, till engelskan. En 'Favourite poem'. Ska kanske leta lite nu, är det någon som har tips på en så säg till! Borde också kolla igenom lite inför grupparbetet i Naturkunskapen. Men det kommer i prio 2.
Nu kommer mamma hem, orkar man berätta för föräldrarna? Då kommer det bara komma en massa frågor, och det orkar jag verkligen inte med just nu. Aja, får se vad som händer..
Ska kanske lägga upp lite bilder från idag med kameran snart, måste väl prata med mamma först antar jag.
Puss.

Att förlora det finaste man har

Jag har inte riktigt haft någon direkt ork att skriva idag här i bloggen.. Förlåt, men så är det iallafall. Får se om jag skriver mer senare eller så. Men igår, eller idag, förlorade jag nog den finaste personen jag mött. Förlåt för att det blev som det blev nu! Men det kanske är bäst så, vad vet jag? Vi får se vad som händer nu framöver, ingen vet hur framtiden ser ut. Jag har gråtit floder känns det som. Men fortfarande, i längden kanske det här är det bästa? Bättre än hur det varit den senaste tiden iallafall.. Jag vet inte. Jag älskar dig fortfarande, och finns alltid här för dig! Jag är bara så glad att vi fortfarande kan vara vänner, jag hoppas det fortsätter så! För att förlora dig helt klarar jag nog inte av.

Lite seg dag

Tjohoo. Jag vet, dåligt med uppdatering idag! Men, jag mår väl inte världsbäst kanske ^^ Sov typ 17-19, sen åt lite middag. Jag har typ inte ätit någonting idag! En halv kaka och en halv liten tårtbit, yeey. Sen middagen nu då. Inte konstigt att jag mår illa typ.. Aja, det blir en tidig kväll för mig ikväll! Ska gå och lägga mig nu, och typ se på TV. Känns lite taskigt mot Hampus som sover här ^^ Men ändå. Jag är helt slut, och måste sova. För imorgon får jag träffa Annie!! :D

Släkten var ju här idag iallafall! Och Hampus och Sjöberg. Fick pengar från flera i släkten till min kamera, som jag äntligen fått nu! Och av Carina, Micke, Milla & Nettan fick jag 600 kr på H&M. Av Sjöberg fick jag ett jättefint halsband och my lovely svarta mössa som jag suktat efter ett tag nu! Och av Hampus fick jag 400 kr på Gina Tricot och en ros.

Men nu måste jag göra mig klar, blir tidigt ikväll. Faktiskt. Nu vill jag ha söndag först så jag får träffa Annie, sen vill jag ha måndag och träffa alla i skolan! Miss you guys!
Puss och godnatt på er!

  

Morgon

Jahapp, så var man uppe nu då! Jag är faktiskt inte såå trött och hängig som jag trodde jag skulle vara :P Haha, har gjort mig iordning och ska äta frukost nu! Hampus och Sjöberg kom just! Ska springa ner till dom nu ;) Snart kommer släkten också! Såå, kommer kanske inte skriva något nu förens senare ;)
Puss på er.

Sömnproblem

Jag kan inte sova till längre än typ 11-12.. Även om jag gick i skolan igår, och sedan var ute till 5 på morgonen, kul! Detta betyder ju bara att jag kommer vara helt slut idag. Aja.
Hur är det med er idag på en lördag som denna? Själv är det bra! Lite huvudvärk.. eller så.. men umm, jag överlever. Haha. Efter lite mat i magen och 2 alvedon hoppas jag det går över det här, höhö. Nej, men, släkten kommer ju snart.. Hampus och Therese skulle typ komma vid 12-13, släkten typ vid 13-14 eller nåt. Jag måste iallafall tacka mamma som inte väckte mig vid 10 för att ha hjälp att förbereda idag iaf.. Haha.

Bästa kvällen!! (natten)

Fyyy faaan vad det var kul ikväll!!! Tack David, Sofia, Jonas å Mickan för en helt totalt underbar kväll!! Synd att Mickan drog lite tidigt.. Men jag måste bara säga, jag ångrar inte ett dugg att jag drog iväg ikväll!
Det började med att vi skulle ta 21.19 tåget från Norrviken då, men väl på Centralen kom jag och Sofia på att vi glömt våra ID hemma! Suck, bara att dra hem och hämta dom igen.. Sen iväg mot stan igen! David, Jonas å Mickan åkte vidare dit medans jag och Sofia drog hem. Så de var väl där en timma tidigare än oss ^^ eller en och en halv! Men ändå ;)
Vid cirka halvtolv kom jag och Sofia fram, köpte en Vodka lemon, god! Men bestod typ bara av is.. suck. Dans, dans och återigen dans! Dans ända fram till halvtre med David, Sofia å Jonas! Fan vad kul det var! En 500-lapp gick åt ikväll, men det var det värt, lätt! Anyway, 4 shots, 4 Smirnoff Ice och en Vodka lemon senare, då var det lite vingligt,. Men ändå ;P För Sofia också kan jag lova, haha.
Vid halvfyra gick bussen från centralen hemmåt. Sofia, David å Jonas klev av strax innan Sollentuna Station någon gång. Men vid halvfem var jag också hemma ^^
Aja, jag måste bara tacka David, Sofia, Jonas å Mickan för en helt underbart trevlig och rolig 18-årsfödelsedags-kväll! Det kunde nog inte blivit mycket bättre! :) Taaaack så sjukt mycket för ni följde med! Det här måste vi göra om ;)
Puss på er.

Gud, såhär sent tror jag inte jag varit uppe förut.. Skriver blogg klockan 04.48 på morgonen! Och då är det inte för jag varit uppe tidigt, utan för jag varit uppe sent!
Nej, men nu måste jag verkligen sova.. Släkten kommer ju om cirka 7 timmar för att gratta mig! Och då ska jag vara helt klar och ha hjälp mamma att förbereda lite.. Hihi.
Godnatt på er! Elr godmorgon på er ;)

6 personer drar till Huset!

Nu är det typ bestämt iallafall. Jag, David, Sofia, Jonas, Mickan och Lovisa ska dra till Huset i stan ikväll! Kommer nog bli hur trevligt som helst tror jag :) Haha, eller det kan man ju hoppas iaf ;) Ska typ dra med 21.19 tåget mot stan, såå. Är nog hemma ett tag till, hehe. Vad ska man göra undertiden då? Kolla på Idol vid åtta med föräldrarna tills man ska dra? Vi får se ;)

Tack allihopa!

Tänkte bara passa på att tacka alla gratulationer jag fått idag ;)
Amanda, Anna, Dessie, Emelie, Fia, Izabella, Marcus L, Natta, Therese P och Sjöberg, tack för sms:en! :D
Tack mamma å pappa för frukost på sängen och presenterna, och pappas fina sång... hmm Haha
Tack Hampus som ringde imorse.
Tack Sofia, Netasha, Linnea, David och Ida som grattade i skolan eller påväg hem.

Haha, låter ju fan typ som ett tacktal i nån show eller nåt, aja. Tack alla ändå! :D

God middag!

Det är ont om läsare på fredagar, det kan jag lova! Men men, just nu sitter jag här på rummet och dricker min cider.. Mm, gott ;) Tare lugnt hörni det är bara en 2,25% vetni ;) Haha. Anyway, till middag blev det hasselbackspotatis med kycklingfilé och typ gorgonzola-sås (stavning?). Gott! Och cider, höhö. Samma cider som jag fortfarande sitter och smuttar på. Heter det smuttar? Aja :P

Försöker hitta några fler som kan hänga med ikväll, men utanför skolan känner jag ju typ bara folk som är yngre än mig ;P Såå, hoppas David hittar fler! Sofia är ju på träning till 19.30 så henne kan jag inte snacka med just nu.. Jonas skulle med också. Men vi blir ju typ bara fyra.. Eller nej vänta, Mickan skulle med också! Fem blir vi! Härligt, höhö.

Fick tjuvkika på en present från pappa idag (A) Men jag får den inte förens imorn, haha, för föräldrarna tror att jag skulle "använda" den idag då annars om jag fick den nu, och det får jag ju inte för dom! Haha, vad det är för något får ni väl reda på imorgon. Kanske. Om ni är snälla ;)



     

Middag

Snabbt inlägg här nu bara! Mamma står nämligen där nere och ropar att maten är klar ;) Hur som helst, dagen vart superbra i slutändan ändå! :) Och sen när jag kom hem så såg jag att det var marsaller (stavning?) utanför dörren, och ballonger och partysnören på dörren! Haha, sen i köket har de satt upp sånna där partysnören i lampan och en bukett blommor stod på bordet som jag fick med blomsterbud idag av min faster Carina och mina kusiner Hanna, Fanny, Tuva och Mimmi!:) Tack så mycket! Jag fick även min plattång idag ;) Haha, har plattat håret lite nu, ska ju ut ikväll! :)
Nu måste jag äta! Får se om jag hinner med något mer inlägg innan jag drar ;)
Puss på er.

Geisha i present, höhö

Wiiiee! Jag fick min första present idag :P Fick den innan italienskan ^^ Hahaha, en Geisha chokladbit... Haha, nånting som David typ fick under en lektion för att analysera :S Den fick jag iaf, höhö. Gott :) Taack!


Humöret sjunker

Jahapp, så sitter jag i skolan nu då. Det är svårt att hitta en data på ett lunchblock! Men jag lyckades.. ;) Humöret sjönk lite när jag kom till skolan, men men. Har precis haft prov nu. Jag tror det gick okej, så svårt verkade det inte ändå.. Hur som helst! Det fanns inget på mitt skåp när jag kom till skolan idag :( Trodde jag skulle ha nånting iaf, en liten ballong elr nåt.. Men men, man kan inte få allt.. Men min lilla choklad-mars piggade iallafall upp mig lite nu! Nu saknas bara lite vatten, haha. Har typ 2 veckor gammalt vatten i flaskan i väskan, inte så gott. Men ska snart springa ut och byta vatten i flaskan ;) Mums!
Ikväll då? Jag vet faktiskt inte hur det blir ikväll, får prata med dom sen, om jag typ lyckas snacka med nån. Linnea och dom hittade nån karaoke-grejj i Häggvik, får se om man hänger på dom eller hittar några andra å drar in till stan någonstans! I värsta fall blir det väl en hemmakväll, eller nåt. Nej! Jag vill inte sitta hemma på min 18årsdag! Vill inte det, och tänker inte det..! Jag ska göra nånting iallafall!
Nej, här får ni en liten bild på min mars, sen ska jag nog logga!
Puss.


Skoldags

Nu är det dags att ge sig av mot skolan, egentligen hinner jag väl inte sitta här också skriva just nu.. Ändå gör jag det.. Ajabaja på mig! Haha, undra hur mitt skåp ser ut idag?? Hmm. Såhär såg mitt skåp ut i ettan! Bild på hur det såg ut i tvåan hittade jag inte.. Förra året var det lite värre, undra fan hur det ser ut idag! :O Haha, ska bli spännande att komma till skolan idag. Bara inte mina käraste vänner har glömt bort mig.. Nej, det får de inte ha gjort! :)



PS. Och min skoldag börjar med ett prov i Business English, suck.. Haha

Min alldeles egna födelsedag!

Ja må jag leva , ja må jag leva blaha... .blaaa , grattis! :) Nja, troligen ingen som missat att jag faktiskt fyller år idag.. Höhö, men ändå, man måste väl gratta sig själv på sin egna 18årsdag, eller? ;) Haha, och mamma är ju för gullig :) Jag har aldrig fått frukost på sängen förut, men det fick jag idag! :) haha 2 rostade mackor, en tallrik med yoghurt, päron å flingor, oboy och ett ljus! Hihi. Fast smart som jag var så tog blåste jag ut ljuset och ställde undan det på nattduksbordet innan jag fotade, men ändå! ;P Tyckte bara det var så gulligt gjort! Tack mamma! :)
Och tack alla som messade mig inatt och imorse :P Haha, tack tack tack :) Nu undrar jag bara hur mitt skåp ser ut i skolan när jag kommer dit.. Haha, lovar att jag ska fota och lägga in på bloggen sen! ;)


Comments please !

Men, innan jag somnar, skulle det vara kul om Alla som läser detta inlägg, kommenterar och och typ länkar till sin blogg eller bara skriver vilka ni är! Det är så spännande att veta vilka ni faktiskt är som läser min lilla blogg! :)

Sovdags, eller inte.. haha

Juuuump onboard, take a riiide, yeah! Haha, minns den låten med, typ, Robbie Williams? Jag kom bara att tänka på den, helt plötsligt, vet inte varför, men ändå! ;)
Ja, jag vet "vad gör jag här framför datan, skulle inte jag sova?".. Joo, jag vet! Jag hade tänkt att sova.. Jag stängde av datan.. Haha, sen ringde Hampus och fick mig att starta datan, sen ringde Netasha, och nu sitter jag här! Jaa, sant sant, en riktig liten datanörd. Det är vad jag är! En datanörd  ;) Haha, fast, jag är ju inte en sån person som tycker om att sitta och spela CS elr likande.. Men jag har faktiskt bett folk lära mig det spelet! För jag suger på det! Förstår inte ens vart man ska ladda ner det eller nånting :S Aja, det är väl inget för mig ;) Även om jag typ älskar bilspel och skjutspel! Halo är en klar favorit på Xbox iaf ^^ Halo 2 tror jag. Åå, jag har inte provat Halo 3 än?! :O Gimmie gimmie gimmie! (a man after midniiiight) Nej nu ska jag inte sitta (elr ligga..) här och skriva massa låt-texter och så! Jag skulle ju sova bestämde vi oss för..

Så godnatt kissekatter ^^ höhö..
PussÅkram

buona notte , (elr nåt)

Jag vill så gärna se på Europe Music Awards ikväll. Men det börjar klockan 21.00. Och jag måste sova, jag måste verkligen det. Faan, jag ville ju se det! Jag kan ju iof stänga av datan och titta litegrann och halvsova till programmet, då kmr jag ju bara ha lättare att somna ordentligt sen ;) Hehe.
Såå, det här blir nog mitt godnatt för idag! Hoppas ni haft en bra 6 november, för det har iallafall jag! Sov gott igelkottar ^^
Puss.

PS. Titta på EMA åt mig!!
PS2. Två till unika besökare bara, så får jag nytt rekortd, come on! 15 igår, är uppe i 14 idag, 2 till så det blir 16 nu;) You can do it!



GODNATT! Puss från er Therese ;)

MTV EMA!

Yeesbox! Nu sitter jag inklickad på http://ema.mtv.se/landing/1/ och kollar live från Röda mattan, från MTV Europe Music Awards. Någon mer som kollar? En liten timma kvar typ nu, sen börjar showen! Ska ni kolla på den? Jag ska, lätt. Men måste dock göra mig iordning först, så jag är klar. Jag får ju inte vara trött imorn ;)
Soo, jag ska nog tvätta bort smink nu, och byta om, och lägga mig under täcket i min underbart sköna säng och myyysa :) Haha.
Puss.

Nu har jag bakat!

Hehe hängde tvätten nu precis, opps.. Men nu har jag iallafall bakat en sats chokladbollar! Så jag fyllde på den gamla burken i frysen med chokladbollar med de nya chokladbollarna! ;) De är jättegoda :) De ni!
Tog lite bilder, allt för att sukta er vetni ;) Och så hittade jag lite andra bilder också på mobilen, som jag inte lagt in på datan än!

1) himlen igårkväll - 2) mitt skolfoto, usch! haha - 3) bakning - 4) bakning - 5) klart!

   

Tvätten!

Visst fan! Jag måste ju hänga tvätten! :O Jag har ju kört en mörk maskin, med jeansen jag ska ha på mig imorn! Det måste jag ju hänga nu så det hinner torka, faan. Haha intressant inlägg, men ändå ;) Ni får lida ;) Fast jag vet att ni älskar mig längst där inne ändå ;)

Vet ni vad jag gjorde för ganska exakt ett år sedan?

Ja hörrö ni, vet ni vad jag gjorde för ganska exakt ett år sedan? Dagen innan min 17-årsdag? Jo, jag bloggade, på min förra blogg dock ;P Då skrev jag såhär:

"Såå, nu är klockan 18.17 och jag har precis lyckats ta mig igenom exakt all geografi för en gångs skull! Har skrivit om stolparna vi fick förut och tagit mig igenom boken och allt sånt! Äntligen! Haha :P
Och så är 2 prov avklarade då! ;) 2 prov av 5 den här veckan.. Hade två spanska prov idag. Gick sådär på ena och bättre på det andra. Sen imorgon (på min födelsedag!!) har jag Geografiprov första lektionen i två timmar. Efter det har jag en timme svenska (då jag typ inte ska göra någonting) och webdesign (då vi inte heller gör någonting!). Sen springa till caféterian och köpa en smörgås och springa till bussen för att hinna med tågen in till stan, till jobbet. Då ska jag jobba till ungefär 16.00-16.30 någonting sånt. Sen stressa hem och fixa iordning mig och fixa middag och allt sånt inför att tjejerna ska komma på middag här, först middag och sedan någon film typ tror jag. :P Haha.
Såå, rolig födelsedag va? Haha, dagen + jobbet kommer inte va kul alls, men dagen kommer ju iallfall sluta bra då jag får träffa några kompisar och äta middag med dem och ha det trevligt! :D Haha, :P

Nej, nu måste jag plugga lite mer geografi,. kul va? ;)
Puss~"

Haha lite roligt sådär, nu är ju klockan förvisso 18.37 istället för 18.17, men ändå ;)
Puss.


When I Grow Up



Pussycat Dolls - When I Grow Up

Mina sista timmar som "barn"

Jahapp, så är det här min absolut sista kväll, och mina absolut sista 6 timmar som jag är räknat som ett "barn". Ska det kännas något? Typ speciellt eller så? Jag blir ju trots allt myndig om 6 timmar nu ;P Men fortfarande, såklart, så kommer ju jag behöva följa föräldrarnas regler. Om jag vill att de ska vara sjyssta och bjuda lite ibland eller låta mig bo kvar hemma dvs. Så, självklart, kommer jag vara en liten ängel mot dom, nästan. Haha. Nej men, egentligen? Nu fyller jag 18 imorgon, och visst, jag får ta körkort, gå ut på krogen, handla vad jag vill på Ica, osv. Men mig, vad kommer ändras med mig? Inte mycket tror jag. Jag är ju fortfarande samma gamla vanliga Therese! :) Eran absolut favorit-Therese, eller hur? ;)

En kväll

Nu har jag precis ätit middag, och mailat runt till de lyckliga som blivit bjudna till min 18-årstjosan nästa helg ;) Hehe. Och middagen, den stod jag för! Det blev falukorv och spagetti, avancerat va? Haha, nja inte direkt, men ändå :P Nu ska jag baka en sats till chokladbollar tror jag :) För det är såå gott!
Vad ska ni göra ikväll?
Puss på er.

2 ½ men, haha


Tvätta å skrubba

Nu har jag bäddat sängen, flyttat upp till mitt rum från vardagsrummet och varit ute med hunden. Och nu är jag hungrig! Men mamma har nån arbetskamrat hemma här just nu, de ska ut ikväll typ. Haha, några från deras jobb typ. Aja, nu ska jag köra en mörk maskin tror jag. Jag vill ha mina bästa jeans nytvättade tills imorn! ;) Haha.

Friday

Det känns som fredag. Varför känns det som fredag? Ååå, jag vill ha fredag! Haha. Hoppas det blir kul imorn :) Snackade lite om att kanske dra till Huset imorn, har typ hört att det är billigt och bra där ;) Haha, får se vad Linnea å Lovisa och dom säger om det bara :P Hehe, de tänkte ju dra till en karaokebar nånstans ^^ Hehe. Aja, får se vad som händer imorn, haha. Ååå, it's my birthday tomorrow! :)
Puss.

Baka baka baka

På tal om mitt förra inlägg, om chokladbollar, hur gott vore det inte att baka en sats nu och sen käka upp hela själv?! Åå gud vad sugen jag blev på det nu! Haha, tror nästan jag ska göra det ;) Sällskap vore dock trevligt, någon som känner sig sugen på att baka och äta upp allt direkt, nu? ;)
Puss.

Kall chokladboll..

Hehe, jag tog just en liten chokladboll ur frysen, ur burken med de chokladbollar jag bakat till den 15. Haha. Smart av mig att börja äta den direkt.. Stoppade in hela i munnen, observera, den kom direkt ur frysen, haha kall och hård! :P

En vanlig torsdag som blev bra! :)

Det slutade tydligen på 15 läsare igår! ;O Ojsan! Haha, ni är duktiga hörni ;) Då satsar vi på 15 läsare idag istället ;) Muahahaha.

Anyway idag då? En bra dag! :D Haha, är glad å på gott humör, faktiskt! och provet idag, jag tror det gick okej faktiskt, höhö. Fast så ska man väl inte säga. *Peppar peppar ta i trä* Haha.
Dubbeltimme naturkunskap imorse, fett skön grupp jag är i, vi hamnar ju efter i arbetet eftersom vi pratar för mkt :P Haha, nej men vi har iaf gjort typ 2 planscher nu, så en kvar på måndag då! Haha, ska kolla upp lite inför det, så vi hinner med liksom ;P Juste, förlåt hörru! Men stäng av mobilen under lektionerna så behöver du itne oroa dig för att nån ska messa mitt under redovisningen.... Men men, hehe...

Efter det var det en timme matte, suuuck vad segt det är! Någon som vill ta över min matte c istället för mig?

Lunch blev med David, Sofia å Netasha. Nån slags, ehm, jag vet inte, med tsatsiki och potatis iaf, okej gott, men inte mer än så, haha. Mailade även han Jens som vi försökt på tag på hela veckan angående vårat projekt, juste ska kolla skol-mailen sen, ifall han har svarat. Asså, vi ska trycka upp typ en tidning till projektet eller så, och vi måste snacka med någon lärare på skolan om det! Hoppas vi mailade rätt person nu iaf.. Blev även förfrågad att vara mattehjälpare(?) under lunchen av david, ehm, vad får dig att tro att jag är bra på matte med den läraren jag har liksom.. Höhö.

Aja, sen var det prov iaf! Skulle skriva ett klagomål på en leverans som var försenad, typ. Haha. Det gick väl okej, hoppas jag iallafall!

Nu ska jag sno en liten chokladboll ur frysen, de jag inte får röra ;) Haha.
Puss på er.

Läääs min blogg ;)

Kom igen hörni läsare! I måndags hade jag 7 unika läsare, igår var det 12 unika, och idag är det 13! Kom igen, vi satsar på 14 unika imorn va? ;)

Dåligt planerat

Nu är det faktiskt godnatt för min del, ska upp tidigt imorn till skolan, och har även prov imorn. Det måste jag plugga mer på, fan. Jag har haft en hel dag på mig att plugga, men ska sätta mig nu med det. Aja.
Sov gott hörni! Puss.

Svåra val

Livet är fullt av svåra val. Svåra tillfällen. Svårt att veta vad det är exakt vad man vill. Även om det bara handlar om vilket godis man ska köpa till kvällen, eller om det handlar om vilken högskola man ska välja eller något annat. Och är det något jag hatar att göra verkligen, så är det att välja! Varför är det inte bara enklare ibland? Eller varför vågar man bara inte säga som det är . Ouff, det är så svårt allting bara. Jag behöver prata, med någon som inte känner till allt om mig eller de jag känner, med någon som kommer från något annat håll. Men vem?

Chokladbollar in my heart.

Jag äälskar chokladbollar! Det är så gott! Mmm, lite mer av det goda i livet. Höhö. Jag snodde en ur frysen, ur de jag hade bakat idag, jag är så bra på att baka! Haha. Middagen var faktiskt helt okeej. Och jag har fått en Bacardi Breezer, en Smirnoff Ice och en Xider. Mums! :) Haha, det ska jag ha den 15 november.. Och juste, Annie kommer den 15 iallafall! Hon sa det när jag pratade med henne på MSN förut idag ;) Och på söndag ska jag träffa henne :D Vi ska typ dra in till stan och fota lite (jag har ju fått min lovely kamera då!), och sen fika någonstans, såå härligt! :) Ååå, då ska jag få prata av mig lite, eller mycket! Och hon ska berätta allt, Allt(!) om sin tid i Thailand. Hihi, hoppas jag får se lite bilder då också! :)

just in second hand.

Ahapp, så ska man äta middag då. Typ kotlett med makaroner, aja, inte godaste men helt okej antar jag. Annars då? Hampus ringde just. Hade tydligen varit i Täby med Sjöberg och hans klasskompis Norling. Ingen jag träffat vad jag vet, hon får träffa hans kompisar före mig^^ Hehe, nej, men, Aja. Nej middag var det ju.. Puss.

Jag är sämst.

Det är så svårt ibland, och ibland orkar jag inte ta mer bara, okej?! Det blir så himla lätt tjaffs så fort det är som nu.. Varje dag. Och det enda man får höra är det man inte gör, jag får aldrig höra de bra saker jag gör. Klart jag inte blir motiverad eller blir lättare irriterad då?! Fan, säg någonting bra någongång istället, säg till mig istället hur bra jag var som klarade första gallringen till jobbet eller vad som helst. Klaga inte på att jag skrev en mening för lite på svaret till dom. Snälla, säg något bra jag gör ibland?! Det är klart jag har så jävla dåligt självförtroende och inte vågar tro på mig själv när jag bara hör hur dålig jag är och vad mycket fel jag gör och hur lite jag hjälper till. Är det så himla svårt att bara säga "Fan vad bra att du klarade det!" eller så ibland? Ska det vara så svårt?! Det verkar ju så.. Sen undrar folk varför jag alltid säger att jag är dålig på saker.. Jag får ju bara höra att jag gör fel och är dålig, klart jag tror på det då.

Känslor

Låten beskriver, ganska mycket hur jag känner just nu..



We're driving slow through the snow on 5th Avenue
And right now radio's all that we can hear
Now we ain't talk since we left, it's so over due
It's cold outside but between us it's worse in here

The world slows down
But my heart beats fast right now
I know this is the part
Where the end starts

I can't take it any longer
Thought that we were stronger
All we do is linger
Slipping through my fingers
I don't wanna try now
All that's left's goodbye to
Find a way that I can tell you
I hate this part right here

I hate this part right here
I just can't take your tears
I hate this part right here

Everyday, 7 takes of the same old scene
Seems we're bound by the laws of the same routine
Gotta talk to you now 'fore we go to sleep
But will we sleep once I tell you what's hurting me

The world slows down
But my heart beats fast right now
I know this is the part
Where the end starts

I can't take it any longer
Thought that we were stronger
All we do is linger
Slipping through our fingers
I don't wanna try now
All that's left's goodbye to
Find a way that I can tell you
I hate this part right here
I hate this part right here
I just can't take your tears
I hate this part right here

I know you'll ask me to hold on
And carry on like nothing's wrong
But there is no more time for lies
'Cause I see sunset in your eyes


I can't take it any longer
Thought that we were stronger
All we do is linger
Slipping through our fingers
I don't wanna try now
All that's left's goodbye to
Find a way that I can tell you

That I gotta do it,
I gotta do it,
I gotta do it
I hate this part
I gotta do it,
I gotta do it,
I gotta do it

I hate this part right here
I hate this part right here
I just can't take these tears
I hate this part right here

Disney är bra

Nu har jag varit ute med hunden, hehe, och nu kollar jag på Hannah Montana. Haha, det är fan bra :P Men det går väl att ladda ner va? Höhö. Tyck att jag är konstig som faktiskt kollar på Hannah Montana, men jag kommer göra det ändå! Haha. Disney in my heart liksom. Faktiskt, Lejonkungen å de där är bra. Och pirates of the Caribbean är ju också Disney. Såå, disney är bra! Punkt slut :)

Vice president ??

Kollade just på Obama's tal som han höll imorse, shit! Haha. Och nu såg jag just med hur mycket han vann också, han fick ju fan typ dubbelt så många röster dom McCain! Haha.
Men nog om valet i USA, även om typ hela världens huvudämne idag är just det valet. Höhö.
Men återigen tillbaka till mitt käraste pluggande.. Jag har iaf pluggat lite Engelska nu, har läst igenom de papprena vi fått iallafall. Men nu när föräldrarna dragit iväg till affären (för att handla lite, chockerande..), så ska jag gå ut med hunden. Igen. Suck! Det är faktiskt tråkigt att gå ut med henne :/ Men men, jag får göra det ändå.

3 dagar kvar nu mina käraste vänner! Höhö, sen fyller jag år :D Ååå, gud vad jag längtar!
Btw, vi diskuterade en sak på Business English förut.. Vad typ VD är motsvarande på engelska, är det typ Vice President? Jag tycker det låter bekant, en annan i min grupp också, men sen de andra två såg typ helt "Va-fan-säger-ni?!"-ut.. Men vet nån av er om det är Vice President, eller vad heter det annars? Aja, hunden var det ju.. Hörs sen!
Puss.

Ps. Gud vad jag vill ha sommar, nu!!.

Chokladbollar och Annie!

Nu har jag bakat chokladbollar, blev 2 satser, och så har jag gjort mig iordning, ätit lite, varit ute med hunden och så. Och kollat igenom allas inlägg på bloggkoll.se! Bli medlem där och prenumerera på min blogg, skitbra, jag lovar ;) Haha.
Chokladbollarna vart jättegoda! För inte tror ni att jag skulle kunna baka någonting utan att smaka på degen eller resultatet? Nja, det kan inte jag göra.. Haha.

Och vet ni vad som gjorde min dag såå mycket bättre! Annie var inne på MSN!! :D Så sjukt himla kul att höra lite från henne! Haha, imorgon skulle hon typ på ett djungeläventyr eller liknande, lyxunge ;) Haha. Nu har hon varit borta i snart 2 veckor och det enda jag hört från henne är 3 små inlägg i hennes blogg, och snackat lite med henne på MSN nu i några minuter bara. Usch, saknar dig Annie! Kom hem från Thailand nu! Haha. Helt plötsligt fick jag lite ny glädje för dagen och liiite mer motivation till att plugga iallafall, även fast jag fortfarande helst vill hoppa över pluggandet totalt, men ändå ;)
Så, alltså, nu ska jag sätta mig ner och plugga igenom hur man skriver ett "Complaint" till provet imorgon, borde inte ta mer än någon halvtimmes intensivt pluggandes. Så hörs sen efter det någon gång, för då ska jag söka information på nätet om vårat immunförsvar, inför grupparbetet i Naturkunskapen. Haha.

Ha det så bra!
Puss.

Grattis Obama

Så var USAs val äntligen över då! Och Obama vann, jag tror det är ganska svårt att missa det om man läser en tidning idag eller så.. Haha. Vad tycker ni om Obama då? Utifrån det jag vet, eller har hört om, så tycker jag lätt att han är en värdig ny president i USA! Haha, gud, det här är historiskt! För jag har aldrig varit såhär insatt i ett val eller politik förut.. Men nu så, det här var lite intressant iallafall^^ Jag har ett liiitet humm om valet och så, fan jag vet knappt vem som är vad i Sveriges regering, har väl bättre koll på USA just nu. Pinsamt, men sant!

Ledig dag = mkt att göra..

Godmorgon på er! Jag vaknade precis, haha, härligt ;) Så nu ligger jag här i min sköna säng och chillar, hehe. Så skönt att sova över tolv timmar ibland! Pappa kom hem på lunch, så då väckte han mig.. Men det var väl bara bra, för jag måste ändå komma upp! Har lite att göra idag faktiskt^^
- Baka chokladbollar
- Plugga Business English
- Arbeta lite på grupparbetet i Naturkunskap
- Räkna lite matte
- Gå ut med hunden
- Städa ett badrum, höhö
- Sen det vanliga, gå upp, göra mig iordning, äta frukost, äta lunch osv ;) Haha, Bella frågade mig just om jag ville hänga med ut på en promenad, typ en mil, men jag vet inte, hade jag inte haft något att göra idag så visst! Men känns lite tajt.. Hehe.
Aja, jag får se hur dagen blir ;) Min leeediga dag, från skolan iaf, men plugg och allt finns där ändå! ;)
Puss.

Onsdag = Ledig = Plugg

Godnatt tror jag det är dags för nu. Jag är ledig imorn:D Wiiie! Men jag är så trött, och måste ändå upp hyfsat i tid imorn för att hinna plugga.. Det jag ska göra i plugg är:
- Kolla upp om grupparbetet i Naturkunskap
- Plugga Business English, prov på torsdag
- Räkna lite matte tror jag
Så det är min dag imorn tror jag! Sen ska jag nog sjunga lite... höhö, det var kul :P
Nej men nu ska jag göra mig iordning! ;)
Godnatt på er sötnosar ^^
Puss.

Rekoooord

Tack mina underbara läsare! Höhö, nytt besöksrekord på bloggen :P 10 besökare, haha. Ska jag jämföra mig med bloggare som Blondinbella, Kissie eller Kenza, eller vad säger ni? Hahaha.


Någon som vill sjunga en duet?

Vet ni vad? Jag har fett roliga funktionen på min stereo :P Om man kopplar in singstar-mikrofonerna till den, och sen spelar musik från datan, då kan man spela in sig själv på kassettband! :D Haha, fast, lite pinsamt att sjunga för sig själv, någon som vill spela in en duet med mig? ;) Hahaha. Snälla ?!  :P

Oj oj oj ..

Haha, gud, vad lite. Mitt rekordbesök på den här bloggen är 9 unika besökare. Höhö. Och har typ 7 kommentarer på närmare 40 inlägg. Då känner man sig poppis, right?

Obama vs. McCain


Jaa, så var det dags för självaste valet i USA då. Vem håller ni på? Själv hoppas jag på Obama. Egentligen har jag absolut inget intresse av politik alls! Kommer väl antagligen inte ens hålla koll på valen i Sverige sen när jag får rösträtt, ändå så kommer jag nog rösta, vet troligen på vilka också, men det säger jag inte till er ;) Haha.
Anyway, Jag hoppas på Obama. För förut gick vi igenom lite om valet i USA på Engelska C-kursen, då fick jag ett litet pyttelitet humm om vad de står för och så. Och då lät Obama bäst iaf! Så jag hoppas på han. Jag har känslan av att McCain är för lite Bush såå.. Jag vet inte varför jag har den känslan riktigt, men den finns där iaf..

Dagens!

Dagens låt: Molly Sandén - Hallelujah
Dagens kommentar: Hmm, svårt! "Na de tar vid..haxar vid datorerna med -----", whot? Jag förstår att det betyder "nej det tar tid". Men vafan betyder "haxar" ?? Haha.
Dagens roliga: Lunchen kanske? Haha, hände väl kanske inte såå mkt när vi väl kommit in och ätit. Men det är så kul att umgås med kompisarna i skolan igen efter lovet! Så jag måste faktiskt säga, att få träffa kompisarna! Gud vad jag är glad att jag har dom i skolan!!
Dagens tråkiga: Hmm, när jag ändå pratar om luncher så: Att inte alla äter tillsammans så ofta längre! Blev jag, Netasha och Sofia idag. Skulle vara så kul om typ Annie, David å de andra tillsammans med oss också! Hela gänget liksom ;) Hahaha.
Dagens bild: Motivering "För jag saknar mitt hår så j*vla mycket, det jag hade på den bilden! Fast jag ser ju inte så fin ut direkt, haha."

Ett betyg säger inte allt!

Jag skriver så konstigt på bloggen ju! Asså, jag försöker verkligen få det att låta bra, men sen när jag sitter och läser igenom min blogg så tycker till å med jag att den kan vara lite tråkig.. Suck. Haha, aja, vad gör man? Går en skrivar-kurs? Nja, jag kan inte skriva bra helt enkelt :P Ett betyg säger inte allt..

Som idag på Naturkunskapen, då skulle våran lärare dela in oss i olika grupper, å asså, då frågade hon först "Vilka här har bra fantasi och kan rita?". Jag kan inte rita, jag kan verkligen inte det. Så då gick hon runt och frågade ba "Vad fick du för betyg i bild?". Klart jag var osmartast att säga vad jag verkligen fick, MVG. Ja, jag är jättenöjd med mitt betyg som jag fick i bild i grundskolan! Men, bara för att jag fick MVG så betyder inte det att jag är bra på att rita eller har bra fantasi. Det enda jag gjorde var att följa instruktionerna vi gjorde, och ta lektionen seriöst. Och som när vi skulle på museum, jag gick på två bara för att vara säker, fast man bara behövde gå på ett.. Och så kalkerade (stavning?) jag typ av 2 bilder då vi skulle arbeta med en konstnär. Återigen jag arbetade om 2 konstnärer, istället för 1. Men iaf, jag kalkerade av 2 bilder av dem, istället för att rita av dom som man skulle göra. Klart jag fick MVG då typ. Och så sa läraren alltid "Jag struntar i vad ni tänker på eller hur koncentrerade ni är, bara ni ser intresserade ut." Klart jag sitter och ser jätteintresserad ut då, fast egentligen var det typ i min hjärna "Hmm, vad ska jag göra i helgen då?". Aja, ett betyg säger inte allt! Det var bara det jag ville säga :P

Komsi komsi alla läsare!

Plugg, plugg å plugg.. Borde räkna matten som jag missade idag, borde plugga inför Business English-provet som är på torsdag, borde kolla lite Naturkunskap så lilla grupparbetet kommer framåt nån vart, suck. Någon som vill göra lite läxor åt mig? :) Men jag är ju så dum, jag tar bara på mig en massa extra hela tiden. Slår vad om att de andra i gruppen inte kommer kolla upp saker inför torsdag, men jag ska göra det! Och matten, hur många andra skulle ta hem boken bara för att räkna det dom missade på en lektion? Nja, jag är lite speciell när det gäller sånt antar jag ;) Haha.
Anyway, jag är trött. Har ätit middag nu iaf^^ Jag var så sjuukt hungrig förut.

Nu undrar jag en sak... Mina läsare minskar!!! Vart tar ni vägen? Och vad hände med att kommentera? Suck, tråkiga ni är ;P Haha.

Den här bilden, tog den med min nya älskade Nikon D60 förut när jag fick prova på den för en dag typ. Och mina föräldrar ba "Gud vilken fin bild!". Eeh, whot? Vad är det som är så speciellt med den egentligen? Nja, jag tkr inget speciellt om den iaf ;P

You're the inspiration

Denna låt är ju bara för bra! Haha, jag har typ inte lyssnat på den sedan jag gick i sjuan, men ändå kan jag hela fortfarande i princip ;)

You should know, everywhere I go
You're always on my mind, in my heart
In my soul, Baby

You're the meaning in my life
You're the inspiration
You bring feeling to my life
You're the inspiration
Wanna have you near me
I wanna have you hear me sayin'
No one needs you more than I need you



<3

Lite bilder

Oj, när jag kollar igenom min blogg ser jag otroligt lite bilder! Jag ska bättra mig, jag lovar ;) Titta bara! Här kommer en söt bild på Daisy och såå. Haha, nej men, seriöst, jag lovar, jag ska försöka lägga ut lite fler bilder lite oftare ;) Muahahaha.


   
1) Jag spelar Hallelujah -- 2) Daisy -- 3) Tre Therese-or!

Hallelujah

Jag kan låten, jag lovar. Har jag ackorden framför mig och en gitarr i handen, så kan jag det! Minns dock inte Bm ... Thette, hur tog man den? Haha. Men resten kan jag :) Och texterna är på g ;) Fast på engelska kan jag redan första versen :P Ska bara plugga in på svenska också ^^ HIhi.


4/11

Nu är jag i skolan då! Har raceat lite på facebook typ, ska ha Naturkunskap efter matten. Det är iaf roligare än Matte C ^^ Usch, på tisdag har vi ett test som läraren kallar det, fast jag säger prov, för det är exakt som ett prov! Så nu vet du det Annie ;) Matte-"test" på tisdag när du kmr tillbaka :P På, typ tidigare test och inlämningsuppgiften, fuck. Hehe. Men Annie har ju fotat min inlämning (A) Så då kan jag plugga på den också ;) Alla andra har ju lämnat in den.. Och man får inte tillbaka den inlämningen för att plugga på, "man ska kunna det ändå", såå hihi.
På naturkunskapen sen ska vi typ fortsätta med Immunförsvaret, något som jag borde ha bättre av^^ För jag håller på att bli förkyld känns det som, igen.. Usch, jag blir förkyld hela tiden ju! Aja. It's my vardag tillsammans med ont i magen, yeey.

Tisdag

Heej :) Säger som typ alla andra säger nu förtiden på sina bloggar(?), lite snålt med kommentarer ;) Iof så har jag inte många läsare, haha, skriver typ till mig själv :P Men aja.
'Försov' mig idag till efter sju, då mamma väckte mig, om en halvtimme ska jag gå mot bussen och åka till skolan. Mattelektionerna är såå sega! Jag förstår inte hur folk kan välja Matte C frivilligt?! Elr vänta, det gjorde jag också.. Åå, dum jag är! Fast det är väl en bra kurs att ha läst, inte för jag förstår till vad, men ändå!
Såå, typ en timme matte idag, kmr försent då lite. Sen en timme Naturkunskap. Sen äta lunch med de i skolan, sen ungdomsmottagningen och sist hem! Ska plugga idag lite, promise! Men det är bara så tråkigt att börja plugga igen när man knappt haft något på 2 veckor,. Aja :P
Nu ska jag ta lite mer att äta till frukost! :P
Puss.

Massa dagens!

Godnatt alla änglar! Nu har jag suttit en hel kväll framför pappas dator och fixat musik. Men fortfarande, vet du någon bra partylåt så skriv!
Har mattetest nästa tisdag, suck. Måste plugga det på onsdag. På onsdag är det z-dag = ledig dag! Härligt ;) Men jag ska plugga Business English och Matte C då, eller så försöker jag göra så mycket jag hinner imorgon så slipper jag det på onsdag^^ Aa, det låter som en bra idé ;)

Dagens vadå?
Dagens låt: Lazee feat. Neverstore - Hold On
Dagens kommentar: "Wow, mitt liv förändrades när jag började läsa therese blogg. Varje gång jag besöker den fylls min kropp av harmoni, och att läsa den är en form av meditation för mig" av Linnea.
Dagens roliga: Träffa alla kompisar igen! Och såklart få veta att det nog kommer bli superkul på fredag med alla från skolan!
Dagens tråkiga: Sitta ensam på Matten, fast sms-konversationen gjorde lektionen lite roligare iaf :)
Dagens hemsida: Ja, för jag älskar smink helt enkelt :D Och det gör du med ;) Muahaha.
Dagens bild: För att den påminner om sommar lite, när det är grönt ute. Nu när man går nere på vägen är det bara grått och kallt.

Partymusik?!

Någon som vet några bra party/danslåtar?? Skriv massa förslag i kommentar!!

Födelsedag snart!

Haft en bra start på skolveckan? Jag har iaf! :) Hade dubbeltimme i italienska, sen engelska c, lunch, business english, matte c och naturkunskap b. Kul va? Haha, nja ämnena är väl kanske inte de roligaste.. Men lunchen var bra iaf! Och rasterna. Haha,
Och nu är det bestämt :D På fredag (på min 18-årsdag om någon missat det;) haha) blir det typ jag, Sofia, David, Linnea, Lovisa, Frida, William och kanske Netasha och Jonas också! Vi ska ut på krogen då, haha najs. Jag har dock ingen aning om vart det blir.. Det planerar typ Linnea å Lovisa och dom ;P Haha. Men innan så blire kanske förkrök hos David eller så. :) Ååå, jag vill fylla år nu :D Och sen på lördag kommer släkten vid ett och firar mig, får min systemkamera då :D Hääärligt, den är mycket efterlängtad! :) Och sen kanske jag ska snacka med Annie om vi kan träffas på söndag om hon eller jag orkar :) hihi.

cp-data på en söndagskväll, fan

Ååå, jag blir så arg på min data. Asså, jag höll på att fixa musik och grejjer. Och så kommer det bara upp en ruta som säger typ "Virusprogramet har hittat en trojansk häst och stänger ner" eller nånting sånt, och så stängs alla program bara av och datan också!!! Sen när jag startar upp den igen har nåt jävla program installerats och säger typ att jag har virus elr nåt :S Sen måste pappa sitta hela jävla kvällen och fixa min cp-data. Ursäkta mitt språk, men jag blir så sur! Den där cp-datan har typ stått och sökt eller nåt i snart 45 minuter! 45 minuter av min söndagskväll då jag tänkte fixa massor av saker, och sen somna i tid. Men nej nej, det kommer jag ju inte kunna göra nu, med tanke på att jag först måste vänta på min cp-data att den ska ladda klart och söka igenom hela skiten.
Fan, ibland hatar jag datorer mer än allt annat och vill bara slänga ut dom genom fönstret och sen springa ner och hoppa på den och typ boxa sönder den. Eller nåt. FAAAN

Min sista kväll på lovet slutar ju perfekt!!! :@

Bilder från Lördagen

Street Cars Fest, Kistamässan

    

Singstar + Film hemma hos Tess, med Amanda, jag, Hampus, Tess, Rickard, Carro å Andreas.

   

2 frågor

1) Nästa fredag fyller jag 18 dåra.. Jag vill ut, haha^^ Vilka vill hänga på?? Och några förslag på vart man ska dra? ;)

2) Jag ska sälja massa spel till Playstation 2 för ca. 100 kr/st. Någon som är intresserad?
Jag har:
- Tiger Woods: PGA Tour 2003
- The Simpsons: Hit and Run
- Pinball Classics
- Theme Park World
- Formula 1: 04
- Donald Duck: Quack Attack
- Crash Bandicoot: the wrath of cortex
- Gran Turismo 3
- Gran Turismo 4
- Ty the Tasmanian Tiger

Singstar och Hostel

Heej, vad händer? Nu har vi precis käkat lunch :) Jag och Hampus alltså ;) Igår var jättekul! :D Sjöng massa singstar först och sen kollade vi på Hostel, haha. Vilken sjuk film! Asså den var ju typ vidrig.. Aja :P Kul var det igår iaf! Och åt massa godis å chips och dipp, gud vad gott! Och så har vi en mega kladdig kladdkaka hemma, höhö.
Bilder från igår, både bilmässan och hos Tess, kommer upp senare. Promise.

Imorgon börjar skolan! Ååå gud, det kommer bli jobbigt och så, men ändå så kul! För jag får träffa alla igen! :) Härligt :P Hehe.

Lördagskväll

Mm, god middag :) Fick taco-gratäng till middag, haha. Mammas världskända supergoda tacogratäng :D Vad fick ni till middag då? Haha, brukar inte vara någon som svarar på allt jag frågar här i bloggen, men kul att låtsas iaf ;)
Var på Street Cars Fest i Kistamässan idag, det var ganska litet där! Men, det var väl lite kul ändå ;) Fast kanske 120 kr, vet jag inte om det var värt.. Hehe. Hampus tog min digitalkamera å fotade runt lite där, ska lägga in lite bilder imorn, promise!
Snart ska vi iväg iallafall, väntar på att Amanda ska svara bara, hehe. Såå, sen blir det Singstar eller film ikväll iaf :P
Oh well, gotta go ;)
Byebye. Puss.

Street Cars Fest

Tjollahoppsan! Sovit gott? Det har jag, nästan iaf, om man inte räknar med det där telefonsamtalet klockan 02.27 inatt >.< En inte alltför nykter(?) David som ville ha Kajsas eller Sofias nummer :S De har han väl redan, aja.
Vad ska ni göra idag då? :D Jag och Hampus ska till Kistamässan för att gå på Street Cars Fest :P Hehe, ska bli najs ;) Några fler som ska dit? Vi borde åka väldigt snart.. Men men, ska göra det, ska bara blogga innan, hehe..
Nej men hörni, ha en bra dag :P Vi borde åka snart, och sen ikväll äre singstar elr filmkväll hos Therese Ö, med Amanda å gänget! Härligt ;)
Byebye. Puss.

RSS 2.0