Intervju och Kilimanjaro(?)

Jahapp, så var intervjun klar då. Jag vet helt ärligt inte hur det gick, men umm, vi får väl se. I slutet av nästa vecka skulle de höra av sig iaf^^ Men asså, jag tror typ, den här intervjun var mer, för mig, för att lära mig hur det går till och vilka typer av frågor somm kommer och så. Men aa. Haha.
Annars då? Hampus har kommit, middag här hemma blev kyckling me bulgur och god sås. Nu har vi dumpat oss i soffan för att kolla på Indiana Jones. Höhö. Och vad tycker ni om att bestiga Kilimanjaro? Haha, kanske man ska göra nästa sommar.. Blev iaf medbjuden på det :) Jag menar, det låter ju sjukt intressant och kul! :)
Men men, nu ska jag kolla vidare på filmen ;)
Have a nice evening!
Puss.

Nya strumpor

Yey, äntligen har jag nya strumpor! Alla mina strumpor bildade klubb och gick sönder samtidigt, suck. Aja, nu har jag 5 par nya strumpor, härligt! Jag och mamma drog till Stinsen idag, och snart ska jag städa badrummen.. Och sen, arbetsintervju! Hjälp mig! Jag är så nervös.. Med min vanliga tur så kommer jag väl inte få jobbet, men jag hoppas! För om jag får det och de vill att jag ska jobba julhelgen, så kommer jag jobba typ hela julhelgen så mycket som de vill att jag ska göra det! Ååå, money money money... :) Vad pratar man egentligen om i 30-40 minuter på en arbetsintervju?? Finns det så mycket att säga? Aja, jag hoppas de väljer mig iaf...
Oooo, jag är nervös..

Nej, nu måste jag städa badrum, annars blir de lite småsurt här hemma.
Byebye.
Puss.

Nada cinema.

Naj, det blir ingen bio ikväll för min del! Jag är så trött och mår inte helt bra, och ska på arbetsintervju imorn (hjälp!).. Såå, det blir ingen bio för mig. Förlåt Amanda! Jag känner mig jättedum nu :(

Men men, jag lärde mig spela gitarr idag hos Thette! :D Ha ha ha, deru David, jag klarade det, så det så! :) *stolt som fan*. Ååå, tack käraste frugan för att du lärde mig :) Hihi, jag ska kanske låna en gitarr av morfar om han har kvar sin :D Yeey, då ska jag lära mig den där andra låten också Thette som du försökte lära mig ;) Hihi. I promise ;) JAG ÄR SÅ BÄST, Å STOLT nu :) Haha. Nu ska jag få min överraskning, som jag blev lovad.. ;)

Nej, slutpratat om gitarren och det, haha, men nu ska jag faktiskt göra mig iordning! För jag tänkte gå och lägga mig och sova så jag är så pigg imorgon som det bara går! Arbetsintervju, hjälp. Kan man förbereda sig på något sätt eller så? Jag har ingen aning.. Läskigt.. Men iaf, det är Guldfynd jag ska till! Jag hoppas ju såklart jag får det, men det får vi ju se imorgon eller senare någon gång!
Aja, godnatt på er sömntutor ^^
Puss.

Godmorgon världen..

...säg vad som står på , jag tror jag svävar högt upp i det blå... tralalalaa. Haha, bra låt va? ;P Nja.
Har precis ätit frukost/lunch och Hampus håller på att plocka undan, stackaren, vi är ju hemma hos mig! Aja. Snart ska vi iaf röra på oss, jag ska till Thette och Hampus ska hem. Så kuuul att träffa gumman igen :D Hihi, eller, frugan ;)
Vet inte vad vi ska hitta på ! Men något kul lär det ju bli iaf ;) Och så blir det middag där, hoppas på något gott! :) Sen ikväll typ klockan 0.07 så ska jag och Amanda och gänget gå på smygpremiären av James Bond! Haha, sen blir det nattbuss hem och så ska Amanda sova här. Så härligt att äntligen hinna träffa alla andra kompisar man inte riktigt hinner med när det är så mycket i skolan annars! Men jag saknar de från skolan, ååå, kom hem! Haha ;) Nej men, bara 4 dagar kvar nu! Sen så får jag träffa alla, förutom Annie då. Men de andra iaf!
Nej nu ska jag hjälpa stackars Hampus. Ha en bra torsdag på höstlovet!
Byebye Puss.

"rubrik"

Godmorgon världen! Sovit gott? Jag sov, okej. Hehe. Vaknade sent idag, eller jag somnade om och om och om hela tiden, men efter 11 gick vi upp till slut iaf! Somnade tidigt igårkväll också, men trött ändå! Som vanligt..
Men iaf, nu sitter jag här och äter lite pringles och Hampus kollar på nåt på trean, typ Raymond eller vad det heter. Aja. Konstigt program.

Toffifee får min mage att må bra!

Helloo, nu sitter jag här i Hampus säng och knarkar hans data, haha. Medans han och Matte kollar på något sjukt program på TV4 film :S Oh well, fick Tacos till middag här idag! Och i täby c så köpte jag en vit eye liner, yeey, äntligen!
Anyway, har snackat och snackat idag med Hampus, ätit middag, dragit ner till favvan och köpte Toffifee (som tog slut snabbt, stackars min mage!) och en pringles. Mums!
Nu är jag iaf jättetrött, även om jag och Therese somnade hyfsat okej tid igår, innan tolv typ. Och sen vaknade vi vid nio, men ändå är jag helt slut, alldeles trött typ.. :( Men men, ska sova myyycket inatt!
Gotta go, hare najs! ;)
Puss.

Date Movie

Godmorgon solstrålar! Även om inte solen lyser ute just nu, haha. Sovit bra?
Nu sitter jag här med Therese och kollar på Date Movie. Och joo Annie, den är visst bra!! Fråga vem som helst, haha, den är rolig :P Så säg vad du vill ;) Nu slutade den precis, asså, den är bra, men så konstig! Och äcklig på sina ställen.. Haha.
Vad händer sen så? Vi ska iaf till Täby sen och kolla lite, eller jag ska inte köpa nåt iaf^^ Men sen ska jag till Hampus å sova där.
Åå, jag längtar till skolan, fortfarande! Haha, faktiskt. Ska bli lite skönt att komma tillbaka till skolan och träffa alla igen :)

Hemma hos Sjöberg!

Nu så är jag framme hos Sjöberg!  :) Hon sminkar sig just nu, vi ska alldeles strax dra iväg till Täby och käka något där innan också! Hehe, mina pengar bara tickar iväg :P Oh well, Hoppas filmen är bra iaf! Haha, nu får hon skynda sig på, hon har låst in sig på toan, jag måste också in dit och fixa mig innan vi drar!! ;)
Gotta go nu, ha de så bra! Kanske kommer nåt till inlägg ikväll, om inte, ha en bra måndagskväll! :)
Puss.

Bioo

Godmorgon alla solstrålar! :) Sovit gott?
Gud asså, imorse när jag vaknade så hade jag typ ett tryck i huvudet och det gjorde ont typ precis över högra ögat, svårt att förklara, men läskigt var det iaf. Hehe, men mamma sa att jag troligen ansträngt ögat eller nåt sånt. Haha.
Aja, nog om småprat! Jag ska när som helst äta lite frukost och sen ska jag ge mig av mot Therese! :) Och sen idag någon gång ska vi se High School Musical på bio, najs. Haha.
Får se hur mycket jag hinner blogga de närmsta dagarna! Men lovar att skriva någonting litet iaf om jag får tid ;)
Ha det så bra annars! :) Puss.

Kvällen!

Nu så är jag hemma igen! Tropic Thunder hette filmen, haha den var helt sjuk! Sådär konstig komedi, men den var bra ;) Haha. Det var ett helt gäng, kommer inte ihåg vad alla heter! Men det var iaf Amanda, Gustav, Lisa, Carro, Rickard, Andreas och typ 2 killar till, haha. Någon speciellt middag blev det inte, haha. De andra åt typ på Tacobar när jag, Amanda och Gustav kom. Men eftersom Amanda inte ville äta på tacobar så gjorde inte jag eller Gustav det heller. Så min middag blev typ, en påse gott och blandat. :P Sen nu när jag kom hem så tvingade mamma i mig lite pommes frites och en halv köttbit, slängde dock typ hälften^^
Men men! Imorgon ska jag till Therese, och vi ska på bio imorn också, ska typ se High School Musical 3 i täby ;) Haha. Sen ska jag sova där! Så får se hur mycket bloggande det blir, men det märker vi väl :P
Nej nu måste jag nog börja göra mig iordning ;)
Gonatt på er! Puss.

Takida - Curly Sue



Jag älskar låten, och är det någon som aldrig hört den förut, lyssna på den! På hela låten, den är så fin! Jag lyssnar på den hela tiden, och tänker på allt. Den ger minnen, och tankar! Även fast låten inte spelats vid något speciellt tillfälle. Men nästa gång Takida ska uppträda här i närheten någonstans, så ska jag dit, jag lovar! För jag Älskar dom <3

Kvällens outfit


Gammal tröja från Gina Tricot, och även jeansen från Gina.

God kladdkaka och snart bio

Den var god! Kladdkaka alltså ;) Tillochmed mamma ba "Men den ser jättebra ut", sen smakade hon och ba "Mm, den är ju alldeles perfekt ju! Du är ju bra på att göra kladdkaka". Haha, oj, hon om någon är bra på att baka och laga mat!! Hon borde typ öppna restaurang eller café eller nåt, lätt att jag skulle komma dit! Och alla andra skulle typ också göra det.. Hehe. Men men aja iaf.
Tunan här nere är typ klar nu, och jag funderade på att kanske dra ihop nyår där?! Men då borde man ju ha några som kan komma också, haha. Ska snacka med de i skolan nästa vecka, hoppas bara den fortfarande är ledig då, lokalen alltså..
Men men, snart måste jag börja röra på mig! 15.55 ska jag börja gå hemifrån och 16.05 går tåget! Har fortfarande ingen aning om vilken film det är vi ska se, haha. Eller vilka som kommer, men det kommer nog bli kul! :) Får se när jag kommer hem sen, skriver nog något mer då innan jag går och lägger mig också, filmen börjar ju 18.20, och borde väl sluta någongång runt 20.20 kanske? Hehe, så satsar på att vara hemma vid nio igen ;) Middag blir väl troligen på Subway! Gott! :) Amanda sa det iaf, ska fråga igen snart ;)

Puss.

Kladdkaka *mums*

Nu har jag bakat klart och varit ute en sväng med hunden! :) Kladdkaka fick det bli faktiskt, gud så god den ser ut! och luktar gott! Jag vill äta en bit nu, haha. Men nej, jag tänkte vänta på föräldrarna som fortfarande är ute på städdag, hehe. Men visst blev kakan fin?! Jag kände mig lite kreativ och gjorde ett litet hjärta av florsocker på också :P God ser den ut att var iallafall! :)
Och sen ikväll, när jag drar iväg, så tänkte jag faktiskt ha denna outfit på mig också! Kvällen till ära, haha.


Bakning!

Nu är jag klar med Naturkunskapen och har skickat iväg det! Härligt att ha det klart ;) Såå, nu då? :) Haha, jag funderar på att baka något gott faktiskt^^ Dock har ju mamma en ny sån där assistent som hon kallar det, den där man blandar allt i! Vågar inte prova den själv haha, så jag får nog röra om allt för hand:) Iof, när man gör mammas goda kladdkaka-recept så får man inte vispa eller så, bara röra om försiktigt, för annars blir det som sockerkaks-smet! Så det ni! Men jo, kladdkaka vore gott, ska nog göra en ;)
Puss

Söndag

Godmorgon på er! Hur äre med er då? :)
Jag hade egentligen tänkt att ta en lång, härlig sovmorgon idag. Men så blev det inte! Det är städdag här i området idag, så jag blev väckt av att föräldrarna var uppe och gjorde sig iordning. Och så hade de försovit sig.. (De sitter i styrelsen och trädgårdsgruppen, så de har typ hand om städet, så det vore ju lite dumt att komma sent då.) Så då slängde de upp mig och jag fick ta en promenix ut med hunden! Men men, lite bra var det ju nästan ändå. För jag har hunden idag eftersom de inte riktigt har tid, och jag skulle fixa iordning här hemma, typ bädda, plocka in disken och så. Och så har jag en labbrapport i Naturkunskap B som jag tänkte göra klart och maila in idag! Och så skulle jag vilja baka lite, kanske en mumsig kladdkaka?! Eller vad säger ni ;) Och (många och här..) så ska jag ta 16.04 tåget för att åka in till stan och möta upp henne och hennes kompisar, sen ska vi på bio! :) Så det var nog lite tur att de slängde upp mig ;) Haha.



Men nu måste jag göra klart Naturkunskapen! Byebye, have a nice sunday.
Puss.

btw, Gratis smink är ju alltid kul! :)

Ny design

Nu så har jag gjort om designen lite! Härligt med lite nytt ibland faktiskt. Ska dock försöka fixa en bättre "bakgrunds-tapet" på bloggen, så den får det där "lilla extra"! ;) Haha.

Första dagen på lovet för mig nu, jag hade ju högskoleprov idag! Gick okej, men inte bra. Jag fick 0.9 av 2.0. (Orkar inte förklara hur räknesystemet fungerar för er som inte vet, haha sorry, läs min gamla blogg då.)
Anyway, jag lovar, jag ska göra det bästa av det här lovet! Sola på en strand hade ju varit skönt.. Men nu ska jag vara hemma i det kalla Sverige ;)
Imorgon är det städdag här i området, men jag ska sitta inne och göra klart naturkunskapen faktiskt! Så jag slipper plugga senare under lovet ;) Sen tar jag 16.04 tåget mot stan, där ska jag möta Amanda och Gustav(!), her boyfriend ;) Hihi. Första gången jag träffar han, spännande! Får se om jag som kusin godkänner han, haha skojja, han är säkert jättetrevlig! :) Jag har faktiskt ingen aning om vilken film vi skulle se, jag vet bara att den börjar 18.20 någonstans i stan. Jag vet inte heller exakt vilka som ska med, spännande! Haha.
Juste, på fredag! Då kommer ju studiebidraget! :D Så då drar jag och mamma iväg och jag ska köpa skor, myys. Uggs faktiskt funderar jag på! :)
Sen hörni, fredagen den 7 november, om 13 dagar för att vara exakt(!) så fyller jag 18 år! Det glömmer ni väl inte bort hoppas jag ;) Haha, nejdå klart ni inte gör :P

Nu ska jag fixa något annat kul, eller iallafall flytta mig till min bärbara dator istället, den är mkt snabbare än den här ;)
Puss på er.


The Wedding Date

Såg just en väldigt bra film! Eller, slutet rättare sagt. Men iaf! The Wedding Date tror jag den hette, så bra slut! Så fint slut! :) När de först nästan är lite lyckliga, men bråkar och han drar iväg. Men man förstår ju, i slutet får hon honom! Ååå, en prinsess-saga, haha. Nja, kanske inte. Men bra var filmen iallafall!
Jag måste se hela, haha. Någon som har den? ;)

Ny blogg

Hallojsan, så har jag skaffat ny blogg, mest för att föräldrarna inte ska ge sig in och läsa den! Ska försöka bli lite, "ny blogg, nytt liv". Hoppas jag iaf! Grattis om du hitta hit ;)
Jag har samma design som förra bloggen hittills, men ska byta snart, I promise! ;)

RSS 2.0