Flyga luftballong =)

Heejsan på er! Idag är det tisdag! Och det betyder att mina föräldrar drar till Turkiet imorgon och att jag ska flyga ballong ikväll, woho! Jag och David, uppe i en ballong, ikväll =) Lovely! Det är ju en av mina typ "innan-jag-dör-saker-jag-måste-göra"! Att flyga ballong finns definitivt med på den listan! Äntligen ska vi använda min fina julklapp jag fick av David i vintras =)
Men han kommer hit redan runt tolv någongång idag! Sen kör mina föräldrar oss dit. Självklart följer kameran med upp! Ska fota massor! Undra hur stor ballongen är.... Jag har alltid undrat det! Den ska ju vara jättestor sägs det..

Jag har precis klivit ut ur duschen och håller redan på att rinna iväg, det är så sjukt varmt! Men det ska ju typ bli sämre väder till helgen :/ 19 grader och molnigt på lördag, fuck! Men men, vi hoppas på bättre än de säger =)
Snart ska mamma klippa mig, äntligen. Jag har ju tjatat om det i typ två månader nu.. Ni vill inte veta hur mina toppar ser ut på håret, oh well, snart är de fula topparna borta!



honey badade i lördags!


och jag höll mig på land, haha

matte på kvällen

Svar till Annies kommentar: Jaa, Herräng, det är där Davids land är..

Hejsan på er! Egentligen borde jag verkligen sova nu.. Men jag räknar matte! Klockan tio över tolv på natten.. Kul? Nja, inte direkt. Men jag ligger efter i kursen, och ett prov borde jag göra ikväll innan jag somnar! Sen ett imorn också. Sen har jag resten av denna vecka att göra klart kapitel 2 och 3, som ska vara klara denna vecka.. Suck, segt att ligga efter i matten hela tiden!
För er som undrar: Ja, jag läser ju en sommarkurs i matte som jag får 5 högskolepoäng för. Den är gratis och man gör allt över internet, även alla prov. Det är en självständig kurs på Math.se som jag gör för att träna inför Universitetet/Högskolan i höst, då jag troligen kommer läsa Ekonomi.. Så det behövs! För den här lilla sommarkursen är svår, och jag märker verkligen hur lite jag kan..
Men men, nu ska jag göra klart det här och sen sova! Sen imorgon vid 12.16 kommer David hit, haha, han satte en exakt tid på när han skulle vara här. Rolig kille det där asså, höhö.
Naej, matte var det ju!
Pöss.

helgen på landställena

Hejsan på er! Och förlåt för jättedålig uppdatering! Jag måste verkligen lära mig hur man sms-bloggar, nån som fattat det ännu? :/

Jag kom hem från Davids landställe för en liten stund sen, har hunnit handla på Coop med föräldrarna och ätit middag sen jag kom hem, såå, jaa.. Jag har väl varit hemma ett längre tag nu! Jag hade iallafall en jättemysig helg uppe i Hallstavik!
I fredags åkte jag och David först till Vaxholm, till mitt landställe. Vi badade och åt jättegod middag som mina föräldrar grillade! På kvällen satt vi i husvagnen och tittade på tv med mina föräldrar en stund. Sedan gick vi ner till Bogesunds brygga och satte oss en stund. Det var jättemysigt! Bara sitta där och titta ut över vattnet och båtarna som åkte förbi. Små stunder man verkligen uppskattar i livet!

Sedan i lördags gick vi upp och gjorde oss iordning, sedan körde pappa upp oss till Vaxholm där vi tog bussen till Danderyd. Där väntade vi, länge, på bussen mot Hallstavik. Bussen var ungefär 20 minuter försenad och när den väl kom var den totalt proppfull.. Tänk er en full Rudbeck-buss, fast värre. Med värsta hajk-gänget + all deras packning på. I stekande sol och 30 grader ute. I två timmar. Kul va? Men när det var cirka en kvart kvar av bussresan fick vi sittplatser, hmm..
Anyway, väl framme så hämtade Davids föräldrar upp oss och vi åkte till deras stuga i Herräng. Vi åkte ut med båten en sväng, la oss ute på en ö och solade och grillade, riktigt skönt! Sedan åkte vi tillbaka till deras stuga och åt middag och sedan började vi måla på ett pump-hus. Jag och David har det som ett litet projekt där uppe över sommaren, tjänar 100 kr/timmen för att måla om huset =) Arbetade totalt 6 timmar i helgen, så 600 kr tjänade hittills! =) Men vi är inte klara än, så mer pengar kommer det att bli! =)
Efter att vi målat så gick vi tillbaka till dom och duschade och gick och la oss.

Igår, söndag, så vaknade vi vid tio och åt frukost. Sedan drog vi ut med båten igen, la oss på en ö och solade och grillade. Efter ett tag åkte vi till Grisslehamn och köpte glass och tittade litegrann också. Sen var det dags att röra sig hemmåt igen. Grillat blev det till middag och efter det lite rabarber-paj till efterrätt.
Efter middagen så kollade jag och David på Notebook, älskar den filmen! Den är så fin.. Det var David som föreslog att vi skulle se den =) Kändes så rätt att se den med just han också, hihi =)

Idag började vi dagen med lite frukost och sedan fortsätta måla på pump-huset. Sedan tillbaka till dom igen för att äta lite lunch. Efter det spelade jag och David lite playstation, hehe. Typ "Dead or Alive"-spel, fast det var inte just det spelet.. Men ett liknande, vet dock inte vad det hette! Men jag älskar sånna spel :D Haha, sparka å slåss, David blev chockad, men glad, när han upptäckte det =)
Annars efter det hände inte så mycket.. Packa ihop allt och börja röra oss hemmåt.

Det var en jättemysig helg där uppe =) Jag kom på att jag inte lagt upp bilderna från förra gången vi var där heller.. Men de förra bilderna och bilderna från denna helg kommer upp senare någongång i veckan, hehe. Om jag kommer ihåg det..
Hare bra så länge!

underbara dagar!

Hejsan på er! Nu är jag ganska så nyvaken och David drog precis hem, men vi möts igen på tåget sen =) Vi ska ju in till Grönan idag! WOHO!
Men, igår då.. Började med att jag gick ut och la mig på baksidan, sedan messade David mig och det slutade med att han kom hit och vi två drog ner till Torparängen. Sen kom David med den smarta idén att ringa Jonas och Sofia också! Så det blev en jättemysig dag på Torparängen med dom =) Lycka. Alldeles perfekt dag =) Och så badade vi lite också, haha, men jag doppade mig bara till midjan typ (A).
Efter Torparängen, typ vid sex på kvällen, så gick vi hem till mig, gick på toa, böt om, osv. Sen åkte vi bil till McDonalds och käkade middag där! Efter det körde vi hem Sofia å Jonas, och jag å David åkte hem till mig och sov här.
En helt underbar dag med helt underbara människor då vädret var helt underbart, vad mer kan man begära? =)

Idag, då blir det ännu mer roligt =) Haha, vi ska ju till Grönan idag, woho! Hoppas massor följer med, många verkar ju banga :( Oh well, tåget går iaf 12.09 från Sollentuna. VAR DÄR! =)
Ha en bra dag =) Pöss.

Woho! Najsigt =)



lyckad kväll igår!

Godmorgon på er! Nu har jag ganska nyligen vaknat, men känner mig fortfarande lite halvt seg.. Haha.
Hur som helst! Kvällen igår blev jätterolig! =) Sofia kom med ketchup (som jag glömde betala för! :O förlåt!). Det var nämligen så att när Annie kom så mötte jag henne nere vid centrum så handlade vi lite saker som fattades till middagen, men vi glömde ketchup..Så Sofia köpte det när hon kom sen, haha. Hur som helst! Sen kom Frida cyklandes hit, och sen så kom Netasha också.
Det är alltid roligare att laga mat tillsammans med folk, än att göra den själv. Så det var väldigt roligt att laga mat och äta den igår! Vi åt på baksidan, det var ju så varmt ute fortfarande åtta på kvällen! Mycket skratt blev det vid middagen, härliga vänner jag har =)
Efter middagen såg vi American Pie 6, haha, rolig! Tyvärr så var Annie och Netasha tvungna att gå vid tio för de skulle upp och jobba idag.. Men de andra stannade och såg klart filmen, men vid elva ungefär så drog resten också!
Jag måste säga att det blev en riktigt lyckad tjejkväll, som definitivt måste göras lite oftare! Speciellt nu när vi inte går på Rudbeck längre och troligen inte kommer se varandra lika ofta som förr.. Så vi måste hålla kontakten, promise! =)
Det togs några bilder med min kamera, mestadels av Annie. Men de kommer upp senare! Haha

Tjejkväll!

Heej på er! David sov här igår till idag, men han drog hem vid fyra typ.. dumma honom! Haha! Och föräldrarna är ju på Mista.. Så jag skulle alltså vara ensam hemma.. Men neej! Jag tänker inte vara ensam hemma, haha. Så jag har bjudit över några tjejor hit på middag och filmkväll =) Kanske singstar dyker upp också.. ;) Annie är här nu, snart kommer Sofia. Sen kommer Frida nog snart också.. Och så Netasha vid sju, och Lovisa vid åtta. Najsigt!
Hörs imorn =)

.

Det tog mig en kvart att gå en sträcka som normalt tar 3 minuter (från tåget till dörren(hemma)).
Resultatet: f*cking jävla ont i båda axlarna och ryggen, hostattack, huvudvärk och sämst humör
Tack var en cp-tung väska

värmdö å wok

Hejsan på er! Ett litet kort inlägg här bara!
Idag har jag varit här på Mista och solat en del, och så har jag och föräldrarna varit på Värmdö hos morbror som fyller år imorgon! På vägen hem åkte två Silja Tallink båtar förbi vid färjan (Värmdö-Rindö), så fotade lite =) Bilder från helgen kommer upp i veckan, promise! Nu ligger vi i husvagnen å ser på Bones på trean. Juste, till middag åt vi wok, mums!
Bye!

midsommar å dagen efter

Hello på er! Midsommar igår blev en lugn dag för mig. Var ju med på midsommar-ängen och kollade på de som dansade och så, och så lite lunch (långbord) och middag (också långbord). På kvällen så satt jag i husvagnen med föräldrarna och tittade på tv och såå.

Inatt, vid tolv, vaknade jag av att alarmet på min mobil ringde.. (trodde jag). Så jag tryckte på alla knappar och fick tyst på den. Sen fråga mamma mig vem det var som ringde. Så jag tryckte på samtal och såg att "Mamma" fanns med på listan, sa då kort "det var du som ringde". Men hon och pappa låg ju och sov i husvagnen, så vem ringde från hennes mobil då? Hmm. Precis efter fick jag ett sms av David där det stod "det där var lågt! puss gonatt " Jag fattade inte så mycket och lät det vara. Sedan började jag vakna, jag sov ju när "alarmet gick/mobilen ringde". Anyway, när jag började vakna mer ordentligt så började jag långsamt fatta att mamma kan ju inte ha ringt mig.. Så kollade igen, och då upptäckte jag att det var David som ringde! Haha. Och jag hade bara lagt på direkt..tryckt upptaget.. Förlåt!
Hur som helst, messade då David och berättade vad som hänt.. Haha. Pratade med han i telefon idag vid elva istället och förklarade, haha. Det roliga är att mamma inte minns något, trots att hon frågade mig flera saker igår när David ringde!

Men men, vad har hänt annars idag då? Jag har mest tagit det lugnt och solat och såå, härligt! Trodde det skulle regna hela helgen, men icke! Imorgon åker jag troligen hem iallafall..
Naej, nu har jag inte mycket mer att berätta, hare bra!

gästblogg

Hej på er alla som läser detta.
Jag är Thette, den lilla blonda saken(som inte är så liten. men men) som kallas Frugan av Therese.
Vi satt ute på mista i regnet och Tärnan frågade mig: - Vill du gäst blogga? Och jag tänkte ja men varför inte.

Om vi skulle vara ute just nu skulle paraplyet vara onödigt för regnet studsar upp från marken så du skulle bli dyngsur ändå.

Ja jag har ju ingen egen blogg så jag är inte så bra på dethär med att skriva.

midsommar

Hejsan på er! =) Nu sitter jag här i husvagnen med Thette Frugan å kollar på Idol 2006, haha. Sara (hon som sjöng Forever Young) gick just vidare till de där första "kval-finalerna" eller vad man ska kalla dom :P
Annars idag har vi haft sol (whooot? trodde det skulle vara regn..) Haha, men nu regnar det! Men men, lite regn skadar väl inte gräset... eller nåt..

Lunch var långbord och jag åt paj, och sallad. Sen är det middag. Grillad oxfilé med färskpotatis å sås, mums.
Pöss.

the weekend

Hejsan på er! Nu sitter jag här i husvagnen, i regnet, med mamma.. Började med att vi var tvugna att vända när vi nästan var framme vid Vaxholm och åka hem för att hämta lite saker.. Men men! Efter 1,5 timmar var vi äntligen framme..
Annars i helgen får vi se vad som händer. Det sägs ju att det ska regna hela helgen.. Mindre roligt.. Men men, internet finns ju alltid! Och teoriboken inför körkort, och en annan bok som jag har med mig. Så jag har lite att göra iallafall.
Funderar på att dra hem på lördag. Men vi märker vad som händer!
Anyway, annars händer inte så mycket just nu.

Igår skulle det varit Karaokekväll på Dovas med massa människor, men jag hade ingen lust helt enkelt. Förkyld och dålig i halsen, och blir anfådd av att gå upp för en trappa. Så nej, jag stannade hemma. Så istället drog jag hem till David, och så la vi oss i sängen och tittade på Matrix som gick på tv. Helt perfekt.

Bye

planering

Igår: Picknick på torparängen. Monopol-kväll hos Sofia med David, Jonas, Sofia å Annie.
Idag: Umgås med David, äta på Subway, hämta ut pass
Imorn: ?? troligen Vaxholm, vill hellre vara hemma. Blir inget Davids land, fan
Fredag: regnig midsommar ^^
Lördag: åka hem, göra ingenting
Söndag: göra ingenting

Bye

monopol-kväll

Hur gör man för att påverka en person, åt det positiva hållet, utan att någon ska bli irriterad eller sur? Jag vill så gärna påverka, men det är så svårt att vet hur..

Hejsan på er! Nu har jag varit nere på Torparängen på Picknick, Annie fotade lite, men inte jag.. Ikväll är det Monopol-kväll hemma hos Sofia med några från skolan.. Eller, från min förra skola blir det ju.. Från Rudbeck... Anyway, får se om jag och David sover tillsammans hos någon eller på varsitt håll, han kommer ju döda mig med mina nysningar...
Men men, annars händer inte så mycket, måste börja göra mig klar, ska gå om 25 minuter.
Mormor och Morfar är här på middag, så ska umgås lite innan jag åker också.
Ha en bra kväll!
Puss.

förkylning är bra hemskt

Hej solsken. Hej förkylning. Hejdå Davids landställe på midsommar.. FUCK!

Vem är det vi pratar om? Jo MIG såklart! Jag blir alltid sjuk precis inför något jag verkligen ser fram emot! Midsommar på Davids landställe får vi se hur det blir med, eftersom jag har åkt på värsta förkylningen, igen.. Hur roligt tycker dom att det är om jag följer med och smittar hela hans familj liksom? Vi får se hur jag mår lite närmre midsommar.. Om jag typ känner mig bättre i övermorgon eller så..
Men Karaokekvällen imorgonkväll på Dovas då? HA! Kul att jag skulle låta som en ilsken häst eller nåt som jag ställer mig med mikrofonen i handen, suck.
Picknicken idag då? Mjo, jag följer med ner till Torparängen. Men bara för att solen skiner och mamma betalar min mat och fika jag har med mig.. Sen får vi se hur länge jag stannar där. Filt med plast under och tjocktröjor följer såklart med så jag inte blir ännu mer sjuk..

Jag läste precis Linneas blogg om U-landsproblem och I-landsproblem.. Här sitter jag och klagar över en förkylning medans barn svälter i andra länder. I know, det är fel! Men vad ska man göra när man ALLTID blir sjuk inför något?!
Sitter och tittar på Rachel Ray på tv, ni vet hon som lagar mat? Hon låter också jätteförkyld.. Haha, jag är inte ensam. Men hon jobbar ändå! I TV! Som hela världen ser på! Då borde jag väl överleva det här? Men jag vill ju till Davids landställe över midsommar.. Jag kan ju inte smitta dom liksom :/

Nej, nog pratat om mina små (stora!) problem, dags att äta lite och göra sig iordning!
Puss.

första måndagen på 'lovet' ^^

Imorse var jag hos Polisen i en timme, själv. Inte världens roligaste. Nu tänker ni säkert "Oj, vad har hon nu gjort?!", Haha. Men! Jag fixade bara mitt pass ;) Mitt pass gick ju ut nu i juni.. Och det vore ju bra att ha ett! Så vid halvtolv satte jag mig där, ensam, inne hos Polisen i Sollentuna C för att fixa passet, så om cirka 5 arbetsdagar kommer det ett sms till mig som säger att jag kan komma in och hämta det =)

Anyway, det är ju inte det enda jag gjort idag, såklart! Efter det drog jag hem och gjorde lite ingenting. Sen vid fyra ungefär så drog vi till Kista och satte in lite pengar på mitt konto, vi bytte ett par byxor pappa nyligen köpt (de var trasiga..) och vi registrerade ett köp på H&M på H&M-kortet! Hem igen, käka lite middag och sen har inte mycket hänt.. Har kollat lite på Bones och slutet av filmen Mean Girls. Helt okej! Har sett filmen många gånger förut, den är liksom en sån där random film man kan se om lite då och då ^^

Men men, annars har väl inte mycket hänt idag! Och imorgon är det PICKNICK på Torparängen med massa från skolan. Än slipper jag dom inte! ;) Haha. Nej men, jag tycker det ska bli jätteroligt! Vill verkligen inte förlora kontakten med dom från Rudbeck.. Såå, dags för mig att sova nu då! Jag har ju en dum liten förkylning som jag går runt och bär på, suck.. Kul att bli sjuk nu liksom.. Och så ska jag ju upp till Davids land över Midsommar, hoppas jag inte blir alltför förkyld så jag smittar dom... :(
Naeej, sovdags nu då! Pöss på er!

en studentpresent

 


Vinglasen till vänster fick jag i studentpresent av Davids föräldrar, fyra stycken. Ölglasen till höger fick David i studentpresent av sin syster eller sina föräldrar, har inte exakt koll.. Hehe, men iallafall! Båda två är från serien Gala från Duka. Haha, det började med att Davids mamma ville ha lite hjälp att välja mellan två olika ölglas, från två olika serier på Duka. Vi kom fram till att de från Gala var den större serien av de två och att det då kanske vore roligare! Jag fick då vinglasen i samma serie, haha. Tydligen hade hans mamma sagt till min mamma "då kan de ju börja spara tillsammans!". Haha, hans föräldrar är för söta =)

Min tid på gymnasiet, den bästa tiden i mitt liv!

Min tid på gymnasiet har varit en liten karusell kan man säga. Började hyfsat okej, men gick sedan bara utför. Men efter ett år började den bästa tiden i mitt liv!

Ettan, när jag började gymnasiet var jag faktiskt inte så nervös som många brukar vara. Jag tänkte helt enkelt "det kan inte bli sämre än vad det varit de senaste åren i grundskolan". Så jag bestämde mig för att min tid på gymnasiet skulle bli den bästa tiden i skolan för mig! Det började inte så bra kan man väl säga.. Jag trivdes inte alls, jag var riktigt redo att hoppa av gymnasiet eller börja något annat där jag fick lära känna folk på nytt, igen.
Jag hade precis haft det, dittills, bästa sommaren i mitt liv. Sommaren 2006 på mitt landställe i Vaxholm. Men hemma kände jag hur allt brakade ihop, skolan var riktigt jobbig. Men jag klarade det! Mycket är väl tack vare helgerna och sommaren i Vaxholm, och även Annie som jag lärde känna. Den enda jag hade i skolan under den perioden.

Sommaren 2007, mellan ettan och tvåan. Då brakade allt även på mitt landställe. Så inför mitt andra år på gymnasiet kändes väl inte allt så underbart precis. Negativa saker både på landet och i skolan, "hur mycket sämre kan det bli" tänkte jag. Men, det blev inte sämre!
När jag började mitt andra år började även den absolut bästa perioden i mitt liv! Första pojkvännen, lärde känna fler i skolan och jag började trivas helt enkelt! Skolan blev verkligen bättre! Lärde känna flera stycken i tvåan! För att bara säga några kan jag väl nämna Sofia, David, Netasha, Linnea, Emelie, Lovisa m.fl. Flera stycken helt enkelt! Glad är en underdrift när det gäller hur jag kände mig. Lektionerna blev roligare, eftersom jag nu fick ha lektioner med andra personer än i ettan. Olika människor på varje lektion, jag älskade det!
Skolavslutningen i tvåan var jättehärlig! Efter avslutningen drog vi ett gäng till badberget och bara umgicks. På kvällen blev det Edsbergsparken.

Sommaren 2008, mellan tvåan och trean, var en riktigt härlig sommar! Bland annat så åkte vi några från skolan ut till Annies landställe. Det var en sjukt härlig helg! Massa annat roligt hände också under den sommaren. Så när jag började trean var jag riktigt glad över att få börja skolan igen och träffa alla vänner varje dag. Hade ett riktigt bra schema, lärde känna ännu fler i skolan! Fick min nuvarande pojkvän, David. Tack vare honom har jag lärt känna ytterligare fler människor, utanför skolan också. Frida och Malin är väl två exempel av de jag lärt känna under det senaste året i skolan!
Egentligen vet jag verkligen inte vad jag ska skriva om mitt sista år på gymnasiet. Men jag vet att det är verkligen den bästa tiden i mitt liv! Jag har verkligen aldrig kännt mig så enormt lycklig och glad över att få komma till skolan varje dag och ha lektioner. Det är jätteläskigt och sorligt att vissa människor kommer jag aldrig få se igen! Folk som man känner, men inte umgås med privat, men som man pratar med i skolan och så. Jag kommer ju inte ha någon kontakt med dom efter studenten! Visst, jag kan komma och hälsa på Rudbeck även efter studenten. Men det är ju människorna som gjorde min tid på gymnasiet till vad den var! Det är stämningen som är där nu! Den försvinner ju iochmed studenten. Något som jag verkligen kommer sakna! Enormt mycket! Det finns så många små stunder tillsammans med de från skolan som jag kommer minnas. 

3 bilder från flak-turen!


ord kan inte beskriva - kärlek! <3


lycka!


bada på en liten paus med flaket!

ingen sista minuten för min del

Det blir nog ingen sista minuten resa för min del, vilket suger som fan. Jag hade verkligen sett fram emot det, enormt mycket! En hel vecka i ett soligt land ensam med älskling. Men icke. I juli finns det knappt några sista minuten, de få som finns är sjukt dyra. I juni finns det några, men jag har känslan av att det inte kommer bli av.. I augusti, då det finns resor till priser som jag har råd med, kan vi helt plötsligt inte åka. Jag fick reda på igår att David troligen kommer dra iväg på en2 veckor lång bartender-kurs i Magaluf i augusti. Kul.. Istället för en vecka med honom utomlands blir det 2 veckor utan honom själv i regniga Sverige. Nej, jag är inte på humör alls idag. Hörs imorn

No 8

Hejsan på er! Nu så har jag, David och mina föräldrar varit inne i stan och ätit på Mongolisk restaurang! Det blev inte Djingis Khan, utan det blev No 8! Minst lika bra restaurang som även serverade sushi och lite friterad kyckling m.m. Riktigt gott var det! Så efter det tog vi oss, 4 proppmätta personer, till centralen där Amanda (inte kusse amanda, utan ashkan-amanda) kom trippande fram till oss och hälsade. Vid Solna klev även Emma på tåget. De två skulle tydligen hem till Ems och umgås lite eller nåt sånt ^^ Själv höll jag på att glömma paraplyet på tåget när vi klev av vid Norrviken.. Så Amanda sprang på tåget igen och hämtade det innan dörrarna stängdes! Haha x) Jag är så duktig ibland.. Oh well. Annars ikväll händer inte så mycket, David ska sova här hos oss. Just nu sitter han och spelar wow på min andra bärbara dator... Suck, jag vet inte ens lösenordet längre! :/ Oh well..

lördagen


bild från studenten, precis innan flaket rullade iväg!


Hejsan på er! Jag har fortfarande inte riktigt insett att jag faktiskt tagit studenten.. Kommer nog inte göra det förens i höst då något nytt händer, eller om någon vecka då jag inte behöver gå till skolan som vanligt. Det känns jättekonstigt bara..
Hur som helst! Snart kommer David hit, mina föräldrar bjuder ju mig och honom på middag ikväll, på Mongoliskt. Djingis Khan på Sveavägen, jättebra restaurang som jag lätt kan rekomendera! Min absoluta favorit =) Ta hur mycket du vill hur många gånger du vill! Skitbra ju! Och gott är det också, megagott! Haha.

Men men, idag har jag varit i Kista Galleria med föräldrarna. Pappa köpte skor, byxor och lite t-shirtar till Turkiet. Mamma köpte några t-shirtar. De åker ju iväg till Turkiet den 1 juli i en vecka.. Så jag och David kommer vara hundvakt åt Daisy den veckan, för det får jag 2000 kr. Najs!

Jag och David ska utomlands i sommar, en sista minuten resa ju. Ska försöka hitta något ikväll om David har lust, haha. Jag har ju råd nu! Jag fick ju cirka 2400 kr i studentpresent totalt. Och så fick jag 60 euro som man kan ha i kontanter på resan. Sen räknar jag med ungefär 1000 kr i lön. Och så fick jag just reda på att jag får ta från mitt sparkonto ungefär 1000 kr! Och så får jag ju 2000 av föräldrarna.. Såå, ungefär har jag 6400 kr och 60 euro inför sommaren. Det känns bra faktiskt.

Men men, nu ska jag göra någonting, kanske kolla in facebook och sen käka lite Nutella, hihi.
Hare bra!
Puss.

sovdags

Gud vad tiden går fort! Men samtidigt långsamt.. Det är mindre än en månad sen jag hade överraskningsfest för David.. Känns som att det var för typ 2 månader sen! Men men, det var inte riktigt det jag tänkte säga. Hur som helst, idag har mycket tid gått åt till att fixa iordning här hemma och fixa bilder osv. Mamma filmade även igår litegrann! Så det ska in på datorn sen också, och så ska David få en kopia på CD-skiva med filmen =) Hihi.
Igår den här tiden var jag på Gubbskivan, underbart kul! Men jag ska inte tänka på det så mycket, då kommer jag aldrig kunna somna, sista gången tillsammans med alla på Rudbeck! :'( Det är sorligt, så enormt! Jag saknar det redan! Underbara tider med underbara människor.. Nej nu måste jag sluta, annars kommer jag aldrig kunna somna! Ligger i sängen just nu iaf. Imorn kommer David hit vid två, sen åker jag och David och mina föräldrar in till stan för att äta på restaurang! Lite pinsamt.. Davids föräldrar hade köpt 4 jättefina vinglas till mig och blommor i studentpresent, David får restaurangbesök av oss, hehe. Men i sommar iaf, då ska jag och David på Sista Minuten-resa! YES! Både han och jag fick pengar igår, så nu har även jag råd. Haha, han hade ju råd redan innan.. Nu har han dubbel-råd, haha.
Men måste sova nu, hare bra!
Puss.

Min underbara student!

 
jag och david så fina på studentdagen =)


Hello people! Jag vet jag vet, sämst uppdatering på sista dagarna ^^ Men, jag tog ju studenten igår! Så det har varit full rulle hela tiden kan man ju säga.. Idag har varit en slappa-dag, är lite seg efter gårdagen.. Orkar inte riktigt skriva massor just nu, eller lägga upp massa bilder. Men allt finns på Facebook! Så kolla där!

Lite kort om min student då:
Började med att gå upp och göra sig klar, tog sedan buss tillsammans med Malin till Strandvägen och gick sedan till Edsbergsparken där champagnefrukosten var. Väldigt härligt måste jag säga! Och vilken tur med vädret vi hade igår! Varmt och soligt, najs! Vid tio gick jag upp till skolan, skrev på ett kontrakt till flaket (stereo-anläggningen). Mina föräldrar, min gudmor, annies föräldrar och Davids föräldrar var där och pyntade vårat flak. Snällt! In i skolan, fick slutbetygen. In i aulan, vilket drag måste jag säga! Helt sjukt roligt! Massa bra framträdanden och sång. Sen utspringet, härligt så det inte går att beskriva! Stå där med alla andra och kolla på all släkt och vänner som var där. Hittade sedan Annies föräldrar, sen Davids föräldrar och sist mina egna föräldrar! Även Carina (mina kusiners mamma) och min gudmor, och Thette och Amanda å Rickard! Flera stycken var där, jätteroligt! Fick massor av saker runt halsen. Och så kom Ashkan å Amanda förbi och gav mig en öl i snöre runt halsen, haha tack! In och byta om och gå på toa, sen ut och till flaket. Vi åkte ett tag, hade kisspaus i mitten då några badade också, jag badade såklart! Det var faktiskt inte så kallt.. Vid tre kom jag hem igen, duschade och gjorde mig fin. På med studentklänningen igen och hälsa på alla. Åt god smörgåstårta och annat gott. Öppnade paket och fick jättefina presenter! Vid nio drog jag igen. Jag, David, Jonas och Annie tog tåget och tunnelbanan in. Sen dansades det och festades det hela natten! Vid halvfyra kom jag och David hem hit igen och somnade väl vid halvfem sen. Vaknade vid åtta igen och sen sov vi mellan 11-15.

Det där var lite kortfattat min student, som var HELT TOTALT SJUKT UNDERBAR! En perfekt dag från halvsju på morgonen till halvfem på morgonen därpå. En dag som absolut inte kommer glömmas. Fyfan vad roligt det var att springa ut och åka flak! Och allt annat! TACK ALLA SOM GJORDE MIN DAG HELT UNDERBART PERFEKT!

Det känns fortfarande inte annorlunda, det känns fortfarande som att om typ en vecka är det dags att gå tillbaka till Rudbeck igen och träffa alla igen. Men så är det ju inte. Vilket suger. För när jag väl kommer börja inse att det faktiskt är såhär, så kommer jag sakna det enormt mycket! Kommer säkert fälla en liten tår över de underbar åren på Rudbeck. Men studentdagen var ett helt underbart slut på 3 jobbiga, men roliga, år!

FÖR NU SKA JAG TA STUDENTEN FY FAN VAD JAG ÄR BRA!

Legginsen är bara på under frukosten, haha. Men nu ska jag ta studenten!!! WOHO!


mixed up

 

Hejsan på er! Nu så är jag hemma från studentlunchen då! Eller, jag kom hem vid två.. Hehe. Hur som helst! Här hemma behövs ju inte så mycket hjälp.. Men jag kan ändå inte dra på Dannes mottagning :( Hade tänkt titta förbi en liten sväng iallafall, han tog ju studenten idag! Men men, David är där, han får hälsa =) Försöke ringa, men kom typ inte fram eller nåt sånt :P Min gudmor kommer ju upp hit idag, träffar inte henne så ofta. Så jag är hemma ikväll och tar det lugnt. Sen får jag gå och lägga mig i tid, imorgon ska jag ju upp vid halvsju! Senast.. We'll see hur pigg jag är imorn, men det är ju fan studenten! Inget ska få förstöra min dag =) Det är dock så enormt sjukt tråkigt och surt att jag inte kan gå på Davids mottagning :( Hade så gärna velat vara där, men jag har ju min egna mottagning som jag ska på imorn! Får se om jag lyckas smita iväg nån timme, eller nej, det kommer jag aldrig få förresten.. Men men, jag får se han sen på kvällen på gubbskivan =)

Det är fortfarande helt overkligt att jag tar studenten imorn! Jag har nog inte riktigt fattat det än, förrutom att jag börjar känna det på mitt humör. Det blir alltid så konstigt när jag är stressad eller något stort är på g. Jag blir helt wierd, det är synd om de närmsta som får stå ut med mig då, speciellt David. Men han har väl vant sig vid det här laget =) Och dessutom så är han ju inte med mig idag, så han lär väl inte märka av det nåt speciellt förutom mina sms som kommer trilla in på hans mobil, haha.
Nej nu ska jag sluta skriva, för jag vet helt ärligt inte vad jag ska säga. Jag tar ju studenten imorn! Aaah!
Byebye

Studentlunch

Heej på er! Nu har jag varit uppe sen åtta imorse, och har gjort mig iordning, städat rummet och massor! Snart så ska jag åka iväg till skolan, på studentlunch! Klänning blir det, och så följer såklart studentmössan med ;) Haha, tråkigt väder dock, varför just i år? Alla tidigare år har det varit skiitvarmt och soligt på avslutningarna, this sucks.. Men men! Man ska väl inte klaga. Eller jo det ska man fan!
Aja, här kommer del av min outfit idag =) Haha.
Puss.


rosa klänning fick det bli =)

sovdags

Hejsan! Jag insåg just hur mycket klockan var.. Jag ska ju upp imorn och göra mig fin för studentlunchen! Dock vet jag inte vad jag ska ha på mig, det ska ju typ regna :/ Men jag vill ju ha klänning! Svårt svårt, men vi får se hur det blir! Jag vill ju inte klä mig i för lite kläder, då kan jag ju bli sjuk inför studenten.. Men men, sovdags för min del! Vi får se hur mycket jag hinner blogga imorn, mamma lär ju vilja ha en del hjälp också här hemma. Sen har jag blivit bjuden på Dannes mottagning, aah! Jag vet inte hur jag ska få tiden att räcka till.
Men, nu, sovdags!
Puss.

inte långt kvar nu..

Nu känner man verkligen att det börjar närma sig, studenten! Idag var jag och några andra hemma hos Annie och målade på lakanet som ska vara på flaket ju. Man börjar verkligen känna allt nu.. Imorgon är det studentlunch!
Men nu ska jag och mamma åka iväg och handla lite saker inför studenten, mat osv. Så gotta go! Have a nice evening =)

på väg

Heey på er! Nu har jag precis ätit lunch och ska snart ge mig av till Annie! Vi ska ju fixa klart allt inför flaket, woho! Får se när jag kommer hem. Jag måste ju iväg och handla ikväll också med mamma! Men nu måste jag stänga av datorn och göra mig klar. Skriver lite mer lite senare =) Pöss.

YEEES! betyg

Heej på er! Idag fick jag reda på de två sista betygen =) Jag visste sedan tidigare att jag kommer få G i Engelska C, inte så jättekul kanske. Men jag är nöjd. Hade inte förväntat mig något annat liksom. Hur som helst, jag får MVG i Projektarbete och VG i Svenska B! Hur bra är inte det liksom?! Jag trodde typ att jag skulle få G i svenskan och VG i projektarbete. Men icke! Haha, jag blev typ helt stumm när min projektarbete-lärare ba "så därför får ni mvg båda två!". Aaaah! Jag är så sjukt glad! Nu hoppas jag bara på MVG i Foto A också, vilket jag faktiskt borde få! Annars blir jag riktigt besviken..
Nu ska jag hoppa in i duschen, hare bra =)

outfiten klar


smygtitt på min outfit ;)


Nu har jag provat studentklänningen tillsammans med mössan och skorna, och det ser ju superbra ut! Woho! Tog några bilder på det, men dom får ingen se! Mohaha! Inte förens studentdagen =) Ja, jag vet, jag är väldigt hemlighetsfull när det gäller min klänning. Men jag vet inte, jag gillar överraskningar och därför får ingen se min klänning innan. Eller okej, att jag gillar överraskningar är en underdrift.. Jag Älskar överraskningar! Älskar att ge överraskningar till andra och att själv få. Dock har jag nog gett mer överraskningar än jag fått.. :/ Men men! Nångång i livet får jag väl min överraskning :p Hehe.
Hur som helst, jag älskar min klänning!  =)
Nu ska jag göra sockerkaka eller så som jag ska ta med mig imorn till Annie då vi ska fixa klart all pyntning inför flaket!
Puss!

tankar kring studenten

Nu har jag haft min sista lektion och skoldag på Rudbeck nånsin. Det känns jättetråkigt! Jag kommer aldrig mer gå i de där korridorerna och möta folk man känner. Jag kommer aldrig mer få säga lycka till inför någon av mina bästa vänners prov precis innan lektionen. Jag kommer aldrig mer äta i matsalen. Jag kommer aldrig mer vara där för att gå på lektionerna. Det är så sjukt sorligt tycker jag! För jag har verkligen aldrig trivts så bra som jag gör i skolan just nu. De senaste två åren har typ varit de bästa åren i mitt liv. Jag har träffat så mycket nya människor som jag har lärt mig så mycket av. Jag skulle absolut inte vara den personen jag är idag om jag inte träffat dom. Det är helt sjukt. Jag kommer sakna Rudbeck enormt mycket. Det är en sak jag är säker på.

Jag känner mig så liten och stor på samma gång. Stor för att jag lyckades med bra betyg och studenten på torsdag. Jag är klar med det grundläggande inom skolan. Men ändå känner jag mig så liten. Allt som kommer nu är så nytt! Jag kan ingenting om livet efter studenten. Kan ingenting om hur det är att verkligen klara sig själv. Men jag kan klara det.

Det var inte meningen att det här skulle bli värsta inlägget om hur ledsen jag är att det börjar ta slut. Men det fick bli så. Men jag är inte bara ledsen. Det är klart att jag är stolt över mig själv! Jag har lyckats ta mig igenom 12 år av skola och går ut med betyg som jag ändå är ganska så nöjd med! Jag hade kunnat göra bättre, det vet jag. Men jag är nöjd, ändå. I höst har jag ingen aning om hur det blir. Jag hoppas jag kommer in på det jag vill komma in på. Annars vet jag verkligen inte vad jag ska göra under ett år.. Men jag hoppas!

I sommar händer en hel del saker för min del. Först nu då ska jag ta studenten, ha picknick på lördag med massa vänner från Rudbeck. Sen nästa onsdag är det karaoke-kväll på Dovas. Sen är det Midsommar som definitivt ska firas med vänner! Första veckan i juli åker mina föräldrar till Turkiet, och jag och David ska bo här hos mig och vara hundvakt åt Daisy. Jag och David ska även försöka ta en Sista Minuten resa någonstans i sommar. Och så ska vi vara med massa folk på Davids landställe. Och även på Annies landställe. Så jag har hela sommaren fullt uppbokad! Hoppas bara jag har råd med allt.. Lite pengar i studentpresent vore ju inte helt fel! Annars tvivlar jag starkt på att jag kommer ha råd med allt i sommar..

Hur som helst, jag kommer ha en bra sommar. Och har haft fantastiska år på Rudbeck de senaste 2 åren. Nu hoppas jag bara på att jag kommer in på ett bra program till hösten på Universitetet!

meer katt :p

Yoho på er! Tidigare publicerade jag ju några bilder på en söt liten katt! Jag tog måånga bilder på den =) Så självklart har jag några fler bilder att bjuda på! Hihi =)



(klickbara bilder)
  


look how cute =)

underbaraste


titta så underbar bild! Haha den gör mig glad =) Tog den i helgen på Davids landställe! <3

sista skoldagen @ rudbeck, nånsin

Godmorgon på er! Får bli ett litet kort inlägg nu innan jag drar till skolan. Jag ska göra mig iordning och sen tar jag första buss som går bara :p Hehe. Ska lägga in lite bilder på Foto. Sen har jag engelska, då vi ska få tillbaka lite arbeten typ, och säga hejdå. Och så har vi svenska då vi ska få betyg och säga hejdå. Slapp dag, onödig dag. Men jag tänker gå! Det här är min sista skoldag på rudbeck, nånsin! Det är sorligt, för jag kommer sakna det så enormt mycket.. Imorgon är det ju studiedag och onsdag lunch och torsdag studenten. Guud, det är massa blandade känslor kring studenten!
Nej, nu ska jag duscha istället för att sitta här och skriva om massa känslor åtta på morgonen! :P
Ha en bra dag! puss

grönt

Hello =) Sommaren är ju grön, right? Mycket grön. Gräs, blommor, blad, träd osv osv. You name it! =) Så det här inlägget fick tema "grönt", haha. Hade en del "gröna bilder" så fick bli ett inlägg med bara grönt :P Enjoy.



(klickbara bilder)
  


helgen

Hejsan på er! Nu har jag kommit hem från en sjuukt mysig och underbar helg med David! Ibland inser man verkligen hur rätt en person kan vara för en, hur perfekt man passar ihop! Den här helgen var sån =) Jag trivs så sjukt bra med honom och hans föräldrar, en underbar liten andra familj! =) Haha.
I fredags åkte jag ju till David, men fick reda på att vi skulle upp till landet på lördagkvällen. Så vi sov hos honom en natt då. Igår (lördag) hände inte så mycket först. Vi gick upp, tog det lugnt, spelade lite. David och hans pappa åkte iväg och fixade lite åt byggarbetarna eller nåt sånt (de har ju arbetare hos sig som arbetar hos dom sen ett tag tillbaka), medans jag stannade hemma å pratade med hans mamma och så. Sen drog jag och David till Stinsen där David röstade, jag köpte en sak på Apoteket och sen drog vi hem till han igen. Vid 18 ungefär kom vi upp till hans land. Åt jättegod middag och bastade på kvällen! Hur mysigt som helst =) Hihi, David har ju ett eget litet hus där med bastu, dusch, sovrum, och typ "vardagsrum" med kyl, soffa och lite annat.
Anyway, idag vaknade vi vid åtta och såg klart på en film vi börjat se på förut, xXx eller nåt sånt heter den "triple x". En bra film! Efter det blev det frukost och lite kubb och basket m.m. Kastade även frisbee (stavning?) och annat i helgen.  Sen drog vi iaf ner till Marinan och åt mycket god lunch! Juste, vi hjälpte Danne och hans pappa med deras mast till segelbåten, den hade typ vält eller nåt sånt. Haha.
Oh well, kom hem vid 19 idag ungefär och käkade lite middag. Nu ska jag alldeles strax göra mig iordning och sova, för jag är jättetrött! Har massa bilder som jag tog i helgen, men de får komma upp imorgon eller någon annangång. Den här veckan tar jag ju studenten! Så vet inte hur mycket tid jag kommer få över..
Helgen var iaf totalt underbar och mysig. Jag älskar verkligen att vara på Davids landställe, sjukt fint! =)

Måndag: skola till halvett. Hem och fixa typ
Tisdag: Vara hos Annie och fixa allt inför flaket (skriva lakan osv.) Sen hem och hjälpa mamma här hemma
Onsdag: Studentlunch i skolan. m.m.
Torsdag: Studenten!

Asså, det är fan läskigt.. Jag vill inte ta studenten. jag kommer gråta sjuuuukt mycket där på skolgården! jag blir ju typ tårögd av att bara tänka på det...
Nej, nu måste jag göra mig iordning iaf. Sov gott! Puss =)

djuriskt

Hääj, jag har inte bara fotat massa vatten å shit. Haha, djur också!



(klickbara bilder)
  
jag vet jag vet, färgen å ljuset å allt på rådjuret typ suger, men han var så söt!


lördag

Halloj! Jag lyckades somna tillslut igår, finally. Hmm, inte alltför tidigt dock.. Sen vaknade jag vid halvnio imorse =) Jag var inte på bästa humöret igårkväll när jag skrev sista inlägget, och nej, jag vill inte röka. Men va på sånt humör! Kände för nånting.. Aja :p
Idag har inte så mycket hänt. Gick upp, åt frukost och så. Sen drog David och hans pappa iväg nånstans för att göra nånting :P Så stannade hemma och spelade lite, hehe, är på level 25 nu :D Woho. Höhö
Snart, tror jag, ska vi åka iväg till Davves landställe, och jag börjar bli hungrig.. Hmm..
Men men, lite mer bilder kommer upp!
Pöss

somriga bilder

Halloj, eftersom jag absolut inte kan sova så lägger jag upp lite somriga bilder istället. Hoppas att de kan ha en lugnande effekt på mig...



(klickbara bilder)
  



somrigt värre! =)

sömnproblem

Det finns en sak jag helt enkelt inte klarar av när jag ska sova. Ljud. Det är helt okej om jag sover i husvagnen och det regnar eller så, det är bara mysigt. Men exempelvis om någon snarkar, då dör jag! Jag blir så sjukt irriterad att jag bara känner för att slå till något. Jag vet inte varför, men det har alltid varit så. Just nu sover jag hos David. Och nej, det är ingen som snarkar. Men det är ett annat ljud, som jag bara inte kan sova till! Jag somnade men vaknade och nu kommer jag aldrig kunna somna om, för det slutar aldrig.. David sover, jag väckte honom men han somnade om direkt. Jag blir typ sugen på något jag egentligen hatar, att röka. Jag hatar rök och allt sånt, men jag blir på sånt himla humör att jag bara vill göra något jag egentligen inte ska göra. Gaah. Kill me.

söt katt

Hejsan hörni! Det blev tydligen inget Davids landställe idag.. Vi åker upp imorgon för att hantverkarna kommer imorgon och ska hålla på. Så då kan jag väl passa på att lägga upp lite bilder jag tog i måndags! ;) Enjoy!


söt katt som jag hittade ute =)

(klickbara bilder)
  


snabbt inlägg

Hejsan, sorry för dålig uppdatering. Jag var ju på Ashkans studentmottagning igårkväll. Väldigt trevligt och jättegod smörgåstårta å tårta och annat! Efter det drog jag och David hem till honom, och jag sov där. Är fortfarande hos Davve just nu, men ska snart till skolan. Efter skolan så ska jag hem å packa och såå, och sen drar jag till Davids land i helgen, så det kommer väl inte bli nån uppdatering förens söndagkväll eller så.
Ha en bra helg!

kort update

Halloj på er! Nu sitter jag i soffan i vardagsrummet å pratar lite med mamma å mormor och morfar. Vi har ätit middag, det blev lasagne, mums! Och till efterrätt blev det sockerkaka och chokladbollar, sjuukt gott! Sen kommer David, mys! :D Vi får se när han kommer, hehe. Annars händer inte mycket här hemma, skulle vilja spela lite =) Hihi, tog lvl 22 förut :p


bilder från sola vid edsviken

Heej! =) I måndags blev det ju inte riktigt som jag planerat, hehe. David ringde och vi drog till en liten strand vid Edsviken och solade lite! Och så badade jag fötterna, hihi. Mysigt var det iaf! Med mig hade jag vatten, drickyoghurt, gifflar och mackor, mumsigt!



 


david i telefon


sofia, emma å danne solar!

bakning

Vad gör man när man knappt har några lektioner och absolut inga läxor? Jo man bakar såklart! David kom aldrig och jag hade absolut ingenting att göra. För jag får ju inte åka iväg heller, för snart kommer mormor å morfar över på middag.. Så det slutade med att jag gjorde en dubbelsats chokladbollar och en sockerkaka! Mums för smeten säger jag bara! Hoppas resultatet blev bra också. Hehe.


samma scener i disney

Jag har inget minne av att jag lagt upp den här videon i den här bloggen.. men när jag fyllde i rubriken så har jag redan haft en sån här rubrik? Aja, annars får jag väl lägga upp den igen :P Haha.
Har ni tänkt på att det är såhär i Disney-filmer? Det har inte jag gjort tidigare iaf.. haha


Reportage: En dag på Posten

Tjaoo! Jag har ju fotat värsta reportaget till Foto A kursen i skolan! =) För att göra det lätt för mig så fotade jag "En dag på Posten", haha pappa jobbar ju där :P Så gick upp 6 på morgonen på min lediga dag, men det var väldigt skönt faktiskt! Stannade ute lite längre då också och fotade, och fick mycket gjort. Najsigt! =) Här kommer iaf ett litet urval av bilderna, hehe, egentligen så är det typ 16 bilder totalt, hehe.


 

(klickbara bilder)
  

 


onsdag

Hääj! Nu sitter jag på foto och har precis lagt in och valt ut massa bilder på datorn! Jag har dock missat några teman, men kan väl lägga in dom på måndag eller så om jag får tid att fota dom temana :P Haha.
Anyway, innan den här lektionen hade jag en onödig engelskalektion.. Sen stod jag och pratade med Malin and two others for a while. Men men, efter det här har jag svenska, segt. Sen ikväll tror jag mormor å morfar skulle komma på middag.
Nu får vi se vad som händer, hehe. Hare braa
puss

resten av bilderna från grillkväll hos danne

Halloj på er! =) Här kommer resten av bilderna från grillningen hos Danne. Något som definitivt måste göras om! =) En mycket trevlig kväll!



ashkan å davve sjunger eller nåt ^^

(klickbara bilder)
  
serie på amanda å emma


grilla marsmallows! =)

bilder från grillkväll hos danne

Heejsan på er! Äntligen kommer bilderna som jag har lovat er! Det tog en enormt lång tid att rensa och redigera dom, men tillslut så =) Börjar med bilderna från i fredags! Då var ju jag, Davve, Emma, Amanda å Ashkan hemma hos Danne och grillade och myste. Grillat kött åt vi alla, med potatis i olika former till. Och såklart så grillade vi marsmallows som vi la mellan mariekex! Jag hade ju även med mig jordgubbar som var doppade i vit choklad, mums!



Amanda, Emma, Danne å Ashkan!

(klickbara bilder)
  
1) grillning
2) haha ashkan under filten, å danne hälsar på
3) jordgubbar doppade i vit choklad! mums


Amanda, Emma å Ashkan efter middagen

Fler bilder kommer sen! =)

en regnig dag kan trots allt vara en bra dag! =)

Tjoho! :D Nu har David precis åkt iväg, han åkte ju imorse också för sin lektion, men efter den kom han hit igen! =) Vi åt lunch, han åt varma mackor och jag åt falukorv med makaroner. Sen gjorde vi chokladbollar och la oss i soffan för att titta på Mamma Mia, the movie! Haha, David skrattade en del iallafall, så lite bra tyckte han nog den var! Hoppas jag.. hehe.
Hur som helst! Jag har varit ute med hunden två gånger, mailat de vi hyrt flaket av, mailat min mentor och gjort klart ett grundprov och ett slutprov i sommar-mattekursen! Så kvar är att städa rummet och rensa fotona :P Fast rummet behöver bara bäddas och dammsuga soffan (det hamnade sand i den igår efter att vi varit på stranden, Davids påse.. hehe). Annars är det chill ikväll! Så sjuukt skönt att ALLT PLUGG ÄR KLART!! Eller vad säger ni som tar studenten? Såå mega underbart sjukt skönt!
Men nu ska jag städa lite, hare bra! =)
Puss.

PS. Vårat internet hemma strular jättemycket, och om pappa inte får igång det så vill han ha det mobila internetet vi har, så då kommer det inte så mycket inlägg på ett tag, men lovar att lägga in bilder senare ikväll! =)

dagens planer

Hejsan på er! Dagen igår efter det sista inlägget blev inte riktigt som planerat.. Jag la mig på baksidan och väntade på att pappa skulle ringa, men David ringde istället och det slutade med att jag, Davve, Danne, Emma å Sofia hamnade vid Edsviken vid någon strand och solade lite. Sen lämnade vi av Sofia hemma hos sig, Danne och Emma hos Danne och jag och David drog hit! Vi gjorde falukorv med pasta till middag och sen satte sig David å spelade lite wow medans jag skrev min 3-4 sidor långa text/analys om livets mening utifrån 3 böcker. Det tog mig bara 1,5 timmar ungefär att skriva den! WOHO!
Efter det åt vi iallafall glass med chokladsås och sen somnade vi. Idag gick vi upp vid nio och sedan vid tio drog David till skolan.
Jag har flera bilder som ska komma upp här på bloggen idag! Vissa kanske kommer imorn, men jag ska rensa alla bilder iaf.

Dagens planer:
- Rensa och fixa foton
- Maila de vi hyr flak av
- Städa rummet
- Ut med hunden vid tre
- Göra en del i matte sommarkursen

Så bilderna kommer senare idag! Först ska jag maila flaket och äta något.
Puss.

mer foto och riktigt varm!

Sådär ja! Nu så har man varit nere och gått sjöpromenaden också, jag åkte bil dit ned med pappa. Fotade honom lite och sen gick jag hela sjöpromenaden själv. Har fotat jättemycket idag! Tyvärr kommer inga bilder upp idag, utan de får komma upp imorn! Imorn går ju alla i skolan, jag är ledig, det ska bli dåligt väder och jag har inge plugg att göra, så det får bli imorn!
Nu ska jag steka på baksidan och sen plugga, hare bra!

Förresten, jag badade fötterna nere vid sjön! Det är faktiskt inte så farligt kallt, nästan badbart! :D

nudlar

Nu sitter jag här och äter lunch, det blev nudlar! Jag har ju trots allt faktiskt varit uppe i fem timmar nu.. Och klockan är inte ens halvtolv ännu! När jag har ätit upp detta ska jag lägga mig på baksidan och sola, och vänta på att pappa ska ringa. Då ska jag med honom ner till sjön ju, härligt. Sen blir det mer sola fram till två-tre när solen försvinner från baksidan, och efter det massa plugg då. Sen ska jag troligen träffa David ikväll, härliga härliga dagar! =)



fota fota fota

Hallojsan! Nu har jag varit ute med pappa och åkt runt i hans Posten-bil och fotat lite mer! Fotade i härliga landskap (kändes som man var på landet!) borta i Rotsunda. Ska ut och fota snart igen med han, nere vid Norrvikensjön. Så sjuukt fint där nere nu när det är sommar!
Men nu ska jag ut med hunden och käka något, hare bra!
Puss.

NJUT AV SOMMAREN OM NI INTE REDAN GÖR DET!

lovely two weeks

Oh yes Annie, jag är 'ledig' idag! Som svar på din kommentar.. Har en engelskalektion, men vi har dum person som pluggar till lärare som har vår lektion idag, halva klassne skolkar då =) Men annars har jag inga lektioner. Så idag består min dag av fota, sola och plugga! NAJS! Okej, det hade varit skönt utan pluggandet..men men, man kan inte få allt! Haha, dagen är ju f*cking perfekt ändå! :D

Mitt schema de närmsta 2 veckorna:
Måndag: plugga, sola, fota
Tisdag: Ledig, får se vad som händer
Onsdag: Skola 8.20-13.25, sen vetja inte
Torsdag: Ledig, gå på Ashkans studentmottagning(?)
Fredag: Skola 12.35-16.00
Lördag: Davids landställe
Söndag: Davids landställe
Måndag: skola?
Tisdag: ledig
Onsdag: studentlunch i skolan
Torsdag: STUDENTEN! mottagning hemma, skiva på kvällen
Fredag: Njuta
Lördag: Picknick och grilla i edsbergsparken
Söndag: Njuta

Najs eller vad? =)

En dag på posten

Hejsan på er! För cirka 1 timme å 20 minuter sen gick jag upp, klockan 6.10 alltså.. Jag är ledig idag, bara så alla vet. Jag vet, jag är knäpp, värsta sovmorgonen jag missade va?! Men. Jag måste fota ett reportage till Foto i skolan, och ska fota pappa i "En dag på posten", och han börjar ju halvsju på morgonen.. Så hade inget annat val än att gå upp! Men det var skönt ute, jättefint väder! Och varmt.. Fotade även lite efter att pappa gått in på jobbet, jag ska fota mer på reportaget vid halvtio ungefär då han ska dela ut på lite företag och så.

Anyway, idag står massa plugg på schemat, förutom fota då. Ska läsa ut en bok och skriva en 3 sidor lång analys om den typ sen.. Så har en del att göra! Vill hinna sola en massa också! Eftersom det bra vädret verkar försvinna imorn.. Suck.
Aja, nu ska jag börja med allt då! Hare bra
Pösss.

RSS 2.0