crashad dator

Jag. Är. Så. SUR! på mig själv och min bärbara dator just nu! Allt, exakt allt! Bilder, musik, dokument, skolarbete osv osv. Allt finns, eller fanns, på min bärbara dator. Och idiotiska jag har inte sparat kopior av allt nånannanstans. Så troligen är allt borta. FAN!

Skidor i Bjursås!

Hallojsan på er! =) Nu är man hemma då, igen! Haha. Jag har typ inte varit hemma någonting på hela lovet.. Men nu är det chill iallafall. Skönt.

Vid 06.15 gick jag upp imorse, usch vad tidigt, det är ju lov! Sedan vid sju så hämtade Fall upp mig och pappa. Vid Väsby så mötte vi upp Thette med familj och jag hoppade över i deras bil istället, hehe. Jag och Thette ville ju åka tillsammans ;) Hur som helst, vid 10 var vi där uppe i Bjursås vid Falun och var klara för skidbackarna! Jag började med blå backe, hehe. Och grön. Sedan åkte jag även röd backe! Stolt eller vad?! Men egentligen så kan jag inte röda backar, asså den röda backen i Bjursås är ungefär som grön/blå i Stöten.. Så, jag vet inte hur man ska säga egentligen. Men enligt pistkartan så åkte jag en röd backe idag =) Haha.

Det var helt underbart perfekt väder måste jag säga! Solen sken, bara några få, små moln på himlen. Perfekt temperatur och underbar snö! En sak bara, och det är is-fläckarna som dyker upp på vissa ställen i backarna där allt folk kört upp snön för mycket.. Lite läskigt att bara helt plötsligt börja glida på snön utan att få något fäste alls, men jag överlevde! Stackars Rickard dock som bröt benet :/

Vid typ halvtvå satte sig jag och Thette högst upp på toppen och solade och snackade med David i telefon i typ 40 minuter :P Haha, hur skönt som helst! Sen åkte vi ner och satte oss i värmestugan innan det var dags att börja åka hemmåt!

Nu borde David komma hit snart =) He's gonna sleep here, haha jag är fortfarande som nykär :P Aja, hare bra! :)
Puss.

  

lite bilder från stöten!

Oj vad besökar-antalet steg idag jämfört med de senaste dagarna! Haha :P
Här kommer några små bilder från Stöten! Jag kan inte hålla mig, hihi. Hope you like it =)

    

väldigt lite tid

Hello på er! Ledsen att jag inte hunnit uppdatera idag, men imorgonkväll kanske det kommer något litet inlägg. Annars söndag iallafall! Sen på måndag börjar skolan, så då borde det vara back to normal iaf! ;)
Idag gick jag upp ganska sent och sedan vid halvtvå så drog jag iväg till stan för att träffa Fia och Thette, väldigt trevligt! Efter det så drog jag till Kista en snabbis för att sedan åka vidare till Danne, där David och Emma också var. Trevligt att få träffa alla dom en liten stund idag också :) Var sedan hos David från typ 18 nångång till halvåtta då jag rörde mig hemmåt!
Nu när jag varit hemma har jag bara hunnit äta middag och lagt in alla bilder och videos från Stöten på datorn, har även kollat igenom allt. Men jag har inte hunnit rensa eller någonting sådant. Så allt sånt får komma när det finns tid för det!
Imorgonbitti ska jag gå upp vid klockan sex för att sedan vid sju bli upphämtad. Jag, pappa, familjen Lindström (Thette och hennes familj) och familjen Fall ska iväg till nånstans vid Falun över dagen för att åka skidor! Hehe, det blir väldigt mycket skidor för mig.. Inte så konstigt att jag är helt död! De absolut enda gångerna jag ens rör pyttelite på mig är när jag har bråttom till bussen eller tåget, så ni fattar min kondition. Den finns inte ens!
Aja, nu måste jag göra mig iordning och sen sova. Kommer bli en lång dag imorgon! Shiiiet jag kommer dö. Jag kommer aldrig orka stå på skidor mellan kl. 10-16 imorgon, igen. Men men, i'll survive!
Hare bra och gonatt på er!
Puss.


jag och David uppe i Stöten =)

hemma igen

Hejsan på er! Jag överlevde resan, hehe. Tyvärr hinner jag nog inte blogga något förens ikväll, jag ska nämligen göra mig iordning nu och äta lunch för att sedan åka in till stan och träffa Fia och Thette! Var ju ett tag sedan man såg de två.. Så det ska bli kul! Kameran får följa med, jag lovar massa bilder och filmklipp osv senare när jag har tid! Kanske ikväll då när jag kommit hem och packat upp allt och sånt.
Men nu måste jag verkligen göra mig iordning! Hare bra!
Puss.

Dag 1 i Stöten!

Hejsan på er! Andra dagen i Stöten då ;) Det får bli ett kort inlägg, hehe Ashkan har dator, så lånar den lite :P Det blev bara några få åk idag, backarna är så långa så det blir färre men längre åk! Imorse var jag inte taggad på att åka alls, och första åket sög. Men det går väl bättre och bättre! Vid två drog jag, Emma och Amanda tillbaka till stugan för att äta lunch och stanna här. De andra åt på restaurang vid backarna. Vädret är underbart! Solsken och härlig värme. De andra borde komma tillbaka till stugan snart också, oh well! Snart ska vi tre tjejor troligen gå och slänga lite sopor, kanske en promenix också i det underbara vädret? ;)
Hare bra!
Puss.

pågång

Byeybye Stockholm! Nu sitter jag vid pappas dator som jag såg var igång.. Ashkan, Amanda och David är här vilken sekund som helst för att hämta upp mig! Hjälp..
Allt är packat och klart nu iallafall, det enda som är kvar är att packa in det i bilen när han kommer då, hehe. Vi får se om jag får tillgång till internet någongång där uppe, annars hörs vi på torsdag! För er som missat det, jag åker till Stöten och åker skidor! I'm gonna dieee... Nej men, umm, jaja.
Hare bra! ha ett härligt sportlov!
Puss.

gonatt och hejdå

Hejsan på er. Det här är nog med säkerhet sista inlägget innan jag åker iväg. Usch, vill inte låta negativ, men jag längtar inte direkt tills vi är uppe.. Vet inte varför.. men men.
Ska sova nu, kommer ändå inte hända något ikväll, och har inte heller gjort. Melodifestivalen suger som vanligt att inte de bra låtarna går vidare.
Aja, ska sova nu. Men först måste jag ut med hunden.. Kul, jag är den enda som ska upp 6-7 imorgonbitti, och som är sjukt trött och jag har redan tagit henne idag. Men nej, jag måste ta henne nu..
gonatt

kväll

Hmm, åkte inte iväg till Ashkan och sov där ikväll, utan jag sover hemma. Det gör även David. Ashkan hämtar upp oss imorgon, först David sedan mig. Vore väl egentligen enklare om vi sov på samma stället..Men David sover hemma, tråkmåns ^^
Aja, Melodifestivalen ikväll, får se om jag orkar kolla. Orkar inte sitta nere med föräldrarna som bara frågar massor och klagar angående imorgon osv. Men har inte heller någon lust att titta själv.
Oh well, hare bra.

Daisy på promenad



Yey! Jag hinner göra ett litet inlägg här med några bilder jag tog på Daisy igår när jag var ute på promenad med henne =) Dock hinner jag inte leta igenom alla efter de bästa eller så, så det kommer bara några jag gillade =) Dessutom så provade jag bara en massa olika inställningar på kameran, typ sånt jag fick lära mig på kursen jag gick på förra helgne :P Så nästan alla bilder jag tog fick jättedåligt ljus och massor. Och jag varken orkar eller har tid att sätta mig och försöka redigera bilderna. Hehe, är typ inte hemma så mycket längre och har tid med massor, vilket ger mindre tid åt datorn. Bra ioförsig kanske, haha. Aja, här kommer några av bilderna iallafall! =)

  

Lördag

Hello! Förlåt att jag inte uppdaterade igår efter skolan :P Hehe, jag och David åkte med Ashkan och fixade bilen som vi ska åka upp till Stöten med imorgon! Sen slutade det med att jag sov hos David tills idag också, och kom precis hem. Hjälp, om 2 dagar står jag på ett par skidor uppe i fjällen! :O Hehe, oh well :P
Lite bilder från gårdagen kommer kanske upp senare idag. Just nu måste jag göra mig iordning och sedan packa och planera en massa. För vid klockan 18 typ så får jag och David skjuts hem till Ashkan där vi ska sova inatt för att kunna åka direkt imorgonbitti! Hmm, får se om jag hinner blogga mer innan vi drar! Om inte, så får ni ha ett underbart sportlov! :D Jag lovar att jag ska försöka att inte dö i backarna :P Hehe.
Hare bra!
Puss.



Och måste tillägga bara... GRATTIS ANNIE PÅ DIN FÖDELSEDAG! :D

härlig fredag

Tjoho! Nu ska jag bege mig iväg till skolan när som helst för att ha italienska muntligt och filosofiredovisning! Scary, hehe. Svenska B referatet har jag mailat in nu så det är klart, härligt! Efter de här två sakerna som jag ska ha nu, så är det chill! Chill megalångt framåt! Eller, projektet finns ju också.. Men vet ni vad? Annie, Sofia och Netasha. Om inte jag hör ett glädjeskrik nu så blir jag besviken! Jag har fått tag på han chinesen och intervjuat honom lite. Så skriiik så högt ni kan av glädje nu! =)

Jag var precis ute med hunden, hade med mig kameran. Och tur var väl det! För hon fick ett härligt ryck och lekte på isen här nere på vägen. Fotade en massor. Men hälften av bilderna är inte ett dugg bra. Men efter skolan ska jag åka hem och plocka ut lite smakprov åt er! =) Ska även ta med mig kameran till skolan nu så jag har något att göra mellan italienskan och filosofin i 50 minuter. Usch jag vill inte ha hål själv i skolan! Men men..
Hare bra!
Puss.

Fredag


Lilla tjockisen ute på promenad den 10/11-08


Hmm, läsare på bloggen har minskat, rejält! Har ju förstås inte skrivit megaintressanta inlägg heller, men ändå! Har ju som sagt haft lite och göra och så, men men.
Godmorgon på er iaf! Jag gick upp för kanske15 minuter sedan, gud vad skönt det känns! Jag kommer förmodligen inte gå på svenskan idag, så jag börjar 14.00! Skönt! Det som är mindre skönt är att jag bara har muntligt prov då i italienskan i tio minuter, alltså mellan 14.00-14.10.. Sen hål fram tills klockan tre, fett segt! Ytterligare en anledning till varför jag inte går på svenskan. Ha svenska, sen lunch med nån för att sedan ha 10 minuter lektion  och sen ändå sitta själv i nästan en timme igen, nej. Jag skippar första lektionen..
Hur som helst! Referatet måste jag skriva klart nu på förmiddagen, och vädret är strålande! Men mamma har redan sprungit iväg (okej gått iväg) på sin morgonpromenad längs sjön. Annars hade jag nog gärna hängt på och fotat lite kanske.. Hehe.. Oh well!
Nu äre dags för lite frukost och kanske se på lite tv, för att sedan börja göra mig iordning! =)
Hare bra!
Puss.

torsdagskväll

Nu så har jag äntligen skrivit klart referaten om alla tre texter vi ska skriva om! Så nu ska jag bara lägga till lite egna tankar kring deras åsikter, typ. haha, jag fattade inte riktigt uppgifen, men ändå :P Så fort det är klart så tänker jag gå och lägga mig så jag får sova ordentligt eftersom jag kommer till skolan imorn! Jag funderar dock på om jag verkligen ska gå på svenskan eller inte.. Det är första lektionen, och efter det är det lunch. Sen är det två lektioner igen.. Vi får se hur det blir med det! Men men, som sagt, nu ska jag bara skriva klart de egna tankarna och sen göra mig iordning =) Juste, imorn på morgonen måste jag läsa igenom lite italienska för att repetera lite inför muntliga provet jag ska ha med Louise imorn! Hoppas det går bra =) Och läsa igenom filosofin nån gång, ska ju presentera det imorn.. Hehe.
Aja, hare bra och gonatt på er! :)
Puss.

plugg plugg plugg

Nu har jag skrivit loggbok om projektet, shit vad långt det blev! Nästan 3 sidor långt, haha. Men men, jag hade ju mycket att skriva om då det blir nog bra =) Just nu sitter jag och arbetar med svenskan, att skriva klart referatet. Jag måste bli klar med det idag.. Eftersom imorgon har jag sovmorgon, och det tänker jag utnyttja så långt det går. Sedan är det skola fram till fyra. Och efter skolan ska jag, David m.fl. troligen till Ashkan och fixa bilen inför söndagen. Ja för på söndag drar vi ju iväg till Stöten! Shiet, jag kommer dö.
Aja, back to Svenska B plugg, usch!

Torsdag

Herregud vad händer med mig? Hehe, har precis ätit middag och nu måste jag verkligen plugga.. Har inte pluggat någonting idag.. Däremot har jag städat badrummen, städat mitt rum, gått ut med hunden två gånger och så. Och spelat World of warcraft.. Haha! Det är faktiskt kul att spela ändå, sitta hemma en dag och vara sjuk, och så spela lite.
Nej men nu är det iallafall dags för att läsa igenom och plugga lite på filosofin! Och skriva vidare (helst skriva klart) referatet i Svenskan och plugga lite italienska. Uuuusch, men det måste göras. Sen har jag sovmorgon imorn =)
Puss.

ett inlägg som egentligen inte skulle kommit till :P

Jag hittade nån lista om saker som killar bör veta, typ. Vissa saker stämmer väl, andra inte alls! Asså det här med sånna här typer av listor vet jag väl egentligen inte vad jag tycker om, men ändå.. Tog ut några punkter som stämmer lite mer än vissa andra av listan. En punkt var typ att "tjejer har humörsvängningar ibland, hon menar inte att bli sur på dig", hehe. Det stämmer väl mer eller mindre in ganska bra på mig, tyvärr. Kanske inte den bästa egenskapen hos mig. Inte heller en punkt som sa typ "tjejer kan reta upp sig på väldiga småsaker, men ta det inte för seriöst, men kolla vad som retat henne". Den stämmer in exakt på mig, och jag hatar det! En extremt dålig egenskap hos mig.. Asså, visst, alla har vi våra dåliga egenskaper, men mina kan ibland bli extrema och platsa in på sånna där listor exakt, it's annoying. till exempel de där två punkterna jag tog upp var väl mer eller mindre en ganska bra beskrivning på mig igår nån timme.
Stackarna som får stå ut med mig ibland =)

Hehe, och jag vet verkligen inte varför jag ens skrev det här inlägget, egentligen skulle jag sätta mig och spela WoW, haha, oh yes! Jag har laddat ner gratisversionen i 10 dagar, igen =) Haha jag var sjuk sist jag gjorde det också :P Men nu fan, bara igårkväll tog jag level 7! Förra gången tog det nog cirka 4 dagar till level 7, höhö. Men med lite hjälp av David i telefon så funkade det,hihi.


Onsdag

Jag är så lycklig! Aldrig mera Matte C, aldrig mer Matte alls! Det här måste vara den lyckligaste dagen i mitt liv =) En vändpunkt i livet! Haha, nej, skoja, men ni förstår min poäng =) Det är så härligt, så underbart!
Fast än är allt inte över ändå.. Suck. Svenskainlämning på fredag, italienska muntligt prov på fredag, filosofi-redovisning på fredag. Men seen är allt över! Ååå gud vad härligt =) Sen imorn ska jag nog inte ens till skolan troligen, händer ändå inget viktigt. Så jag stannar hemma imorn och kryar på mig, hihi.
Oooh gud, förlåt David. Jag vet helt ärligt inte varför jag blir sådär ibland för..(?) Men, umm, jao. Hope you still like me =) nej skojja.. Det vet jag att du gör. Tycker bara lite synd om dig som får stå ut med mig ibland, hehe.. You know I'll always love you anyway =) <3
Åå juste! Hehe, jag fick abstinens idag :$ Har inte köpt ett enda klädesplagg i år!!(!!!!!!!) Innan nyår var sist, fan asså, det är för länge sen! Så idag fick Kista sig ett kort kort kort besök och en ny tunika hamnade i min garderob! Annars är det enda som händer, vila, vila, och återigen VILA! Och bli frisk, dumma förkylning! Jag vill ju kunna sova ordentligt.. Aja.
Hare bra! Gonatt, typ :P Jag kommer inte sova än, eftersom jag får sova ut ordentligt imorn =) Men ändå.
Puss.

Förresten, jag har bestämt mig, hehe, nästa gång jag har pengar så ska jag hitta en skitsnygg skinnjacka till mig! Och ett par pumps och en härligt liten väska, det behövs inför våren ;) Oooh kära vår, kom, kom till mig! Du är efterlängtad. Ååå så efterlängtad! Denna kyla tar död på mig och du, kära våren, du är min medicin mot köldsjuka, haha.

nationella

Tjohoo! Hade Matte C nationella idag, usch. Vi får se hur det gick.. Det var en del frågor jag till slut suddade ut allt på för att allt bara blev helt fel. Usch. Men men, jag hoppas på ett G iallafall! Hur som helst, så mår jag inte bättre idag inte :/ Usch, jag kommer troligen vara hemma från skolan imorn och typ ta det lugnt, inga direkt viktiga lektioner ändå såå ^^
Oh well, hare bra!
Puss.

tack för den ..

Fan heller. Ibland önskar jag inget hellre än att jag hade ett eget boende. "Nej du ska ingenstans ikväll för du är sjuk!". Vadå sjuk? Fine, jag mår väl inge bra. Men vad spelar det för roll om jag sitter på Davids rum eller mitt rum och pluggar matte? Enda skillnaden är att där får jag hjälp med matten som jag har problem med. Men nej nej, visst är det bara för underbart att ha föräldrar som fortfarande sitter och bestämmer över en?!
Ursäkta, men mina föräldrar fick mig just att känna precis som igår.

Tisdag

Hello på er =) Jag är fortfarande förkyld, det suger! Egentligen så är det inte självaste förkylningen i sig jag irriterar mig på, utan det är att det kliar i näsan bara och det rinner då från det vänstra ögat hela tiden. Kul liksom, jag kan ju inte ha smink på mig iaf.. Men men!
Jag sitter just nu och pluggar matte, det suger! Men men, lite fattar man väl iaf ^^ Ska troligen till David nu och få lite hjälp me det sista, sen kanske se film och sova =) Hehe, vi har ju prov samtidigt i skolan imorn i Matte C Nationella, så vi åker tsm då =) Men men, får se om min mor släpper iväg mig.. Hehe.
Efter Matte C Nationella imorn skulle jag och Emelie egentligen till Naturhistoriska muséet för en grejj på Naturkunskapen. Men vi får se hur det blir med det, mamma är inte direkt villig på att släppa iväg mig..
Nej, nu måste jag återgå till min kära mattebok.. Suck
Hare bra!
Puss.

bestämt

Och varför är bloggen så sjuukt seg just nu? 
Nu är morgondagen bestämd iallafall.. Jag går till skolan imornbitti, vilket betyder att jag verkligen borde gå och lägga mig nu för att orka upp! Så då är det 2 timmar matte, en timme naturkunskap och sen lunch. Sen drar jag troligen hem, om jag inte stannar och är med på Davids matte, men det får vi se hur det blir med det. Anyway, sen kommer David förbi och försöker få mig att förstå någonting imorn inför provet iaf. Let's hope it works!
Nu ska jag faktiskt sova! Gonatt på er.
Puss.

Koppla bort allt i livet och sömnproblem

Hello! Nu har jag suttit i cirka 2 timmar och sett klart på första säsongen av "2 and a half men", det fick iallafall upp mig lite på humör! Jag har bara kopplat bort allt plugg, skolan, dagen, alla runtomkring mig och inte tänkt på absolut något annat än serien! Jag vet, det låter kanske lite knäppt. Men jag kände mig iallafall inte lika typ, nere, som innan. Och låter lite knäppt kanske när jag säger att jag inte tänkt på någon ^^ Förlåt hörni att jag inte har tänkt på er i över 2 timmar nu, men det behövdes =) Haha.
Plugga matte tänker jag inte ens tänka något mer på ikväll, inte imorgon på dagen heller, no way! Jag kommer ändå inte klara provet utan en jädrans massa hjälp från någon (som inte heter Sattar..)!! Så det spelar ingen roll.
Jag borde kanske sova nu, men kommer antagligen bara börja tänka på allt igen så fort jag gått och lagt mig och inte kunna somna. Fan, snälla du, ring mig, en stund iaf.. få mig på bättre humör igen som du brukar göra.. Kommer ju typ inte få se dig förens på torsdag(?) Fuck heller, då dör jag.
Gonatt.

Tillåt mig försvinna lång ner i jorden ett tag framöver

Jag vet att man inte ska vara negativ osv osv inför prov. Men det här går verkligen inte! Jag försöker verkligen, men jag fattar typ inte ett enda tal i det gamla nationella provet vi fått! Jag lyckas med några av G uppgifterna på Del 1 ungefär, inget mer! Och imorgon kommer jag troligen inte ens komma till skolan, eftersom jag är sjuk. Men även om jag skulle gå till skolan så vägrar matteläraren att hjälpa en med det man behöver hjälp med. Och ingen annan verkar ha lust eller kunna hjälpa mig heller. Och på onsdag är provet. Jag är så körd. IG i Matte C? Skulle inte förvåna mig . Fan

Idag är en sån där dag då man verkligen bara vill försvinna långt ner i jorden och inte komma tillbaka på ett bra tag. Finns inte mycket som gått rätt idag. Och nej, det här är inget "tyck-synd-om-mig-inlägg", jag behöver bara skriva av mig. Allt har gått fel idag verkligen. Bara låt mig få sova i 2 veckor och väck mig sen igen.

hard week

Hello people! Nu sitter jag hemma i den nya tröjan som kom idag, skoltröjorna! Den är megaskön iaf, lite stor men det får duga.. får väl tumla den i tvätten elr nåt, haha.
Hur som helst, hoppade över sista lektionen, naturkunskap, idag. Orkade helt enkelt inte, förkylningen är hemsk och halsen tar död på mig. Men men, det betyder inte mindre plugg bara för att jag åkte hem inte!

Onsdag: - Matte C nationella prov
Fredag:   - Svenska B inlämning av ett referat (1,5 A4, datorskrivet)
                 - Filosofi fördjupnings-redovisning
                 - Italienska muntlig prov
    + Skriva loggbok till projektarbetet

Usch, jag vill inte.. Men men, sista veckan innan lovet nu, skönt!


SVB och snö

Gud vad jag inte tycker om den här dagen.. Sjuk, trött, ont i halsen och allmänt hängig. Och så snöar det ute! Jag vill inte ha mer snö, vill inte vill inte! Vill bara ha värme! Skit samma om det är bara 10 grader, bara det inte är minusgrader och jag vill ha sol! Nejtack till denna måndag..

Just nu sitter jag på Svenskalektionen och vi ska skriva referat, yeey, det ska vara inne på fredag! Som om jag inte har massa annat att göra den här veckan.. Aja, bara att sätta igång och skriva!
Hare bra!
Puss.

Måndag

Usch vilken morgon.. Jag gick nog och la mig för sent igårkväll, men men, jag pratade ju med David :) Hehe. Hur som helst, jag vaknade förkyld imorse, kul! Sista veckan innan Stöten nu, jag hoppas det går över innan söndag! För jag har absolut ingen lust att åka skidor och vara megaförkyld.. Aja, sen spillde jag ut massa oboy över mig också när jag skulle bära ner oboy'en som jag hade på rummet igårkväll. Fucknugget. (Ett uttryck jag fått av David, sa det rakt ut i telefon igår, strax efter att han sagt det, David jag börjar bli som dig?!).
Anyway, ingen itailenska idag iallafall, skönt det! Så sovmorgon till 10.25. Då äre bara Filosofi och Svenska, sen lunch. Och efter det matte och naturkunskap. Fan, det är en lång dag ändå, aja.
Matte nationella på onsdag då! Taggad? Inte ett dugg. Men inget man kan göra åt saken! Bara jag får ett G+ så är jag nöjd =)
Nu borde jag börja stänga av datorn istället, och göra mig klar. Jag ska nämligen gå om cirka 20 minuter till bussen.
Ha en bra måndag! (och bli inte sjuka!)
Puss.

Söndagskväll

Hejsan bloggen =) Allt bra med er en kväll som denna? :) Med mig är det suuperbra! Hehe, jag har ju sovmorgon imorn, så jag är fortfarande vaken :P Men men! Mina fingrar värker efter gitarren, haha, tönt.  :P Mina fingrar alltså..
Jag har skrivit ett halvt A4 på filosofin och gjort klart Svenska B grejjen! :D Härligt! Så imorn ska jag ränka massa matte och eventuellt göra klart filosofin också.
Hehe sitter och pratar med David i telefon, har gjort senaste 1 timmen och 22 minutrarna, härligt ;) Dock mindre kul att han suktar mig med sina chokladbollar som han gjort under tiden vi pratat i teleofon.. Åå,jag vill också ha :)


längtar till sommaren och åka båt :)

Lör-sön

Hejsan på er :) Nu är jag hemma igen och ska sätta mig i lugn och ro och plugga, massor! Men det är sista stressen nu! Nästa vecka är det lov och jag åker upp till Stöten och åker skidor med några vänner :) Härligt! Veckan efter det kommer bli en jättelugn vecka då man bara avslutar massa kurser och börjar nya, skönt! Sen läser jag bara 3 ämnen :)
Hur som helst, det som står på planeringen för ikväll är att skriva i lite saker i en Svenska B -grejj. Att räkna Matte C inför Nationella prov som är på onsdag! Och så arbeta på filosofi fördjupningen som jag ska presentera på fredag!

Igår under dagen lyckades jag inte plugga så mycket.. Jag satt mest och spelade på gitarren, hihi. Sen vid halvsex ungefär hämtade David och hans föräldrar upp mig här hemma när de åkte hem från Uppsala. Haha, hans farmor hade tydligen sagt att jag var en riktig donna eller nåt sånt :P Haha. Aja, åkte hem till honom en stund iallafall, sen åkte jag och David och såg på bio:) Det blev Valkyria, om Hitler och andra världskriget. Helt okej film tycker jag!
Sen sov jag där inatt och imorse gick vi upp vid nio för att göra oss iordning, eller jag gjorde mig iordning. För vid tjugo i elva hämtade föräldrarna upp mig för att jag skulle på en fotokurs inne i stan idag vid 11.30 :) Det var en kurs om hur kameran fungerar och vad allt betyder osv. Väldigt bra grundkurs, jag lärde mig en del iallafall! :)

Vid halvtre kom jag hem ungefär och då satte jag mig med föräldrarna nere i vardagsrummet och kollade på gamla diabilder på lite resor, bröllop och sånt från innan jag föddes. Sen kom även en del som var på mig och några år framåt :) Haha, jag var ju ganska söt som nyfödd :P

Nej men nu måste jag verkligen börja plugga!

Rosor



Igår när David kom fick jag 3 st jättefina rosor av honom :) Jag älskar rosor, de är så fina! Hehe, blev jätteglad när han kom med dom :) Jag ställde ner dom i vardagsrummet idag för att fota dom lite, har dock inte hunnit kolla igenom alla bilder ännu, så den här bilden är säkert inte den bästa, men ändå :P Hehe.

  

Vilken bild är eran favorit? :P

Fre-lör

Hejsan bloggen! Allt bra? Med mig är det alldeles utmärkt! :) David kom ju hit igårkväll, åt middag och så. Sen vid sju-åtta igårkväll kom även Sofia, Jonas, Emma, Danne, Amanda, Ashkan och Jonte hit, eller de kom till Tunan! Vi satt och planerade inför fjällen, och pratade om massa annat! Pingis blev det även för en del :) Hehe.
Vid elva-halvtolv var det städat och klart och de andra begav sig till Biljardpalatset (eller vad det nu heter..) inne i stan, men jag och David var lite trötta så vi gick hem hit istället :) Sov gott inatt, och gick upp efter 10 någon gång. Sen bara de vanliga, frukost, göra sig iordning osv. :P David drog hem för ett tag sedan, för att plugga matte. Men ikväll ska jag först äta middag här hemma och sedan åka iväg till David, vi ska på bio ikväll. Det blir troligen filmen Valkyria :)
Annars idag har jag suttit och spelat lite på min fina gitarr, hihi. Den kom igår! Gud vilken tid det tog för mig att stämma den, men tillslut lyckades jag, haha!
Titta så fin :)


Fredagen den 13

Hello :) Idag är det fredagen den 13 då, haha, men 13 är ett tur-nummer för mig :) Hehe, anyway. Igår: Först skola som vanligt, stannade dock kvar i skolan till 16.00 då David slutade, sedan åkte jag till honom. Vid typ nio-tio på kvällen sen åkte vi hem till mig och sov där, sen sovmorgon idag till 11.35, najsigt! Men när jag kommer hit så upptäcker jag att vi bara har närvaro på svenskan! Sen inget mer, så nu sitter jag här på Davids lektion (deras lärare är inte här..) och David sitter och spelar nåt spel med de andra killarna, hehe.
Ikväll blir det att planera inför fjällen-resan på sportlovet med de andra som ska med upp :D Hehe, vi ska vara i Tunan,.. Tunan börjar bli en vana nu.. :P Aja
Hare bra! :)
Puss

Ledig från skolan, fullbokad med plugg

Hejsan! Det här har varit en väldigt bra pluggdag! Det har ju iof varit Z-dag idag, alltså jag är ledig från skolan.. Men ledig från plugg har jag definitivt inte varit! Jag har pluggat projekt från ungefär 11.30-14.00, sen Naturkunskap från typ 15.00 tills nu. Bra va? Jag borde klara provet imorn, jag hoppas det iallafall! Ge mig tur hörni! :) Provet är om genetik och genteknik, jag har inte riktigt förstått skillnaden, men men.
Nu ska jag iallafall gå ner och ta något att äta, sedan är det väl dags att göra sig iordning och läsa igenom Naturkunskapen igen antar jag(?).
Hare bra! :)
Puss.

Tis-ons

Helloo! Nu är jag hemma för första gången sedan igårmorse typ :) Härligt. Igår hade jag prov i italienska först, det gick helt ok tror jag^^ Sen typ hål i två timmar, så drog hem till David :) Tillbaka till skolan, lektion, lunch, matte och naturkunskap. Sen eftersom jag missade min buss hem direkt så åkte jag via Sollentuna C. Tog ut pengar där också, eftersom David betalade min biljett till Dannes studentskiva igår, så han ville ha 120 kr av mig :) Det slutade med att jag åkte hem till honom efter skolan istället och sov där :) Hihi.

Vi gjorde chokladbollar igår också, haha. David, sötnöt, tog fram bakpulver istället för vaniljsocker! "Vilken konstig förpackning" tänkte jag, men sa inget. Sen när vi bakade så verkade chokladbollarna väldigt torra.. de smakade även konstigt. Haha, senare hör man Davids mamma säga "Skulle man verkligen ha bakpulver i chokladbollarna?". Haha, smart liksom :) De blev ju inte goda alls, men men :)

Idag gick jag upp vid 8 och gjorde mig iordning, David var inte lika sugen på att gå upp.. hehe. Men sen strax innan klockan 10 gick vi (jag fick sällskap av honom dit) till bussen och jag åkte via skolan hem till Sofia, där jag och de andra i min projektgrupp skulle plugga idag!
Men nu så är jag hemma, ska fixa något att äta och sen är det dags att plugga naturkunskap.. Suck, stort prov imorn, men men.

Hare bra!
Puss.

Tankar

Hello, igen :) Måste få skriva av mig lite, så detta inlägg kommer handla om han. Det är så underbart, känslan, rysningarna i kroppen av att bara tänka på han. Få somna bredvid någon, någon som ligger och håller om en. I love it! För varje dag som går så inser jag att jag bara älskar han mer och mer! Helt underbart. Det är alltid så lätt att prata med han, som bevis på det kan man ju bara ta dagen igår. Bara ligga och prata och göra inget speciellt egentligen i några timmar. Ha sönder pepparkakshus på ett alldeles eget sätt, haha (mer behöver jag inte berätta!). Eller dagarna uppe i Hallskavik, som var hur mysiga som helst. :)  Hur flummig dag man än har, så känns det fortfarande som att det inte går att göra bort sig. Jag har fått världens bästa, världens bästa David Ågren! :) <3

 

Bilder från igår

Nu så har jag lagt in bilderna från igår på datorn, äntligen! Hehe, har även pluggat italienska idag och äntligen kommit igång med mitt fördjupningsarbete i filosofin! Gud vad skönt det känns :)
Hur som helst, blev lite bilder från igår iaf :) Var bara jag som hade kameran med mig, hehe. Upptäckte en ska när jag kollade igenom bilderna, och gamla bilder. Jag och David tillsammans hamnar aldrig på bild.. Men det gör typ alla andra, undra varför.. Hehe, de som fotar vill inte fota oss? Nej, men men, kom att tänka på det. Vi hamnar på bilder båda två, men bara enskilt, aldrig tillsammans. Lite synd, det är ju bilder tillsammans man helst vill ha.. Aja.
Här kommer lite smakprov på kvällen igår iaf!

   

Sön-mån

Hello :) Haha, det känns som söndag, fast det är måndag :P Det är bara för att vi på Rudbeck är lediga idag, och sen imorgon har vi måndags-schema.. Hmm, och det betyder också Italienskaprov imorn! Måste plugga ikväll, och även komma igång ordentligt med filosofin.

I lördagskväll åkte jag ju iväg till David, och fick träffa hans syster och barn! Så otroligt söta! Haha. Vi kollade på film också, eller såg delvis, hehe. Sen igår gjorde vi verkligen ingenting typ, haha. Låg i sängen hela dagen och pratade och bara chillade, mys! Vid klockan 18 sen åkte vi hit och vid 19 hade vi Tunan! Vi och några från skolan hade ju filmkväll där igår :) Och singstar. Fick dock inte betalt av nån förutom Fia och Jonas.. :/ Det var ju 10 kr/person! Det kostar nämligen 100 kr att hyra lokalen. Men men, vid åtta ungefär hade alla kommit till slut. Jag, David, Sofia, Jonas, William, Sanna, Linnea, Frida och Annie var det! Singstar först, och sedan Sällskapsresan, haha den där de är nere i Alperna. :P Bilder från kvällen får komma senare när jag har tid.
David sov kvar här inatt och idag har vi väl inte gjort så mycket, pluggat lite på hans Info&Layout läxa ^^ Hehe.

Nej men nu måste jag verkligen plugga:P Och äta något.. ;)
Puss.


Underbara barn

Ååå man blir ju helt , jaa , jag kan inte ordet :P Men ändå! Kom till David typ kvart i nio, hans syrra med barn var här. Såå underbart söta :) Haha. Mamma kanske har rätt, hon ba "du älskar barn så mycket therese, du kommer säkert få 10 stycken!" Haha, kanske inte tio stycken, men 2 vill jag ha :) hihi.
David sitter här bredvid och spelar lite gitarr, mys att bara höra på :) Asså, blir ju lycklig av att bara vara här, love it!
Nej, nu ska vi se hur det går för filmen som vi håller på att kopiera till andra datorn :P Haha
Hare bra! :)
Puss.

Lördagskväll hemma

Fredagskväll :) Eller nej, vänta, det är ju lördag! Haha, oj då :P Vi börjar om istället...

Lördagskväll :) Häärligt! Egentligen skulle det varit utgång ikväll. Men min plånbok tycker inte om mig om jag går ut ikväll, inte mina ben heller. De är döda, haha. Och jag är väldigt seg efter skidåkningen. Så jag drar till David ikväll istället, eller så kommer han hit :) Hehe, vi får se hur det blir. Tydligen så verkar alla ha dragit sig ur efter att jag och David gjorde det(?). Jag förstår inte varför, men men. Jag sparar hellre pengarna till Stöten just nu! Hehe ;) Efter sportlovet så, då kan jag gå ut igen :) Eller vänta, då måste jag börja spara inför sommaren.. Hmm, faan! Jag behöver ett jobb, haha, får se om jag orkar skrapa ihop ett CV som jag kan dela ut någonstans :P
Nej men nu tycker jag att David är lite seg på att höra av sig! Hehe, han sitter väl hemma och leker med sin syster-son, som är liten :) Hehe, det låter så sött när han skriver typ "Haha han (davids syster-son) visar mig sina handbollar, han e fett söt:P" och "Haha nu försöker han immitera en hund". Åå du är för söt David :) Haha skulle bra gärna vilja se dig sitta där och leka med småbarn ;) <3
Gud vad tiden går långsamt...! Oh well, här kommer en bra låt så länge! Hare bra ikväll :)
Puss.



Skidåkning på lördagen!


där i den gröna och blå backarna till höger åkte jag, haha :P


Heej allihopa :) Haha, jag överlevde dagen! Satte mig ner några gånger för det gick så fort bara! Haha, ramlade nån gång också, hahah. Oh well, fötterna skriker av trötthet, händerna också(?), och jag känner för att ta ett bad :) Vilket jag ska göra! Hehe, har inte tagit ett bad på sjukt länge, så nu passar det bra med ett varmt bad :) Och lite choklad, hehe, måste ju pyssla om sig själv lite också :)

David, Danne och Jonas skulle eventuellt typ kommit också dit, men de åkte till Väsjöbacken som de planerat innan. Så det blev jag, pappa, Micke (kusin), Carina (kusins mamma) och Stefan (Carinas kille). Jag och pappa började med barnbacken så jag skulle börja få in typ grunden i att svänga osv. Sen kom de andra och lyckades övertala mig att prova på backen bredvid, en blå backe!! Hjälp, den var brant tycker jag! Men jag klarade det iaf ^^ Det blev dock inte så kul tillslut att åka, eftersom jag blev tröttare och tröttare, och snön blev helt dålig (var 4 plusgrader i luften). Så jag och Carina vilade och sedan kom Micke också, och pappa. Sen drog jag och pappa hem :) Hehe, har precis ätit lite pizza och yoghurt med päron, mums!

Haha, juste! Pappa ramlade i knappliften x) Det var en liten tjej som åkte framför han som trillade av, så pappa vände sig om och sa "Det gör inget, sånt där händer alla!". Två sekunder senare ramlade han själv av liften, hahaha.

Nej, nu är det dags för ett varmt, härligt bad =)
Puss.

skiiidor

Nu ska jag iväg och åka skidor med pappa och kusin m.fl. Hjälp! Om ni ser någon med kryckor i skolan på tisdag, så är det väl jag ;) Haha, skoja. Jag ska klara det här! :P

My hero

Jao, fredagkväll och jag har iaf gjort klart matte-stencilen! Yeey jag är duktig. Sitter även och väntar på att David will arrive. Segpropp! Skulle ju kommit för över 20 minuter sedan, oh well. Jag är så trött att jag dör snart. Men men, David blev kvällens lilla hjälte och räddade min fredagskväll. Han hoppar över festen och övernattar här istället, mys!
Har fixat en till tavla på min härligt fina lilla vägg över sängen också, eller den sitter inte på väggen, än. Men så snart min mor tagit hammaren och satt i en spik i väggen så ska tavlan upp! Denna tavla blev på mig och David, från i maj 2008. Härlig sommarbild!



fucking fredagar

Det är som gjort att allt ska krocka, jämt. Det är sant, så fort det är nåt som jag verkligen vill göra så funkar det inte, bara för att det är något annat också. Ikväll ska David troligen på nån fest nånstans. Då tänkte jag, "men strunt i det! jag drar ut på krogen med några tjejer ikväll istället och har sjukt kul ändå!". Men nej, vi måste åka skidor just imorgon. Sen, på söndagen den 22 skulle jag fått jobba hela dagen, gått på Katy Perry på kvällen. Men, vi åker upp till fjällen just den söndagen.
Så min kväll då, sitta på rummet och plugga elr glo på tv. Det enda som jag blev bjuden på ikväll kan jag inte gå på. Några spel har jag heller inte hemma, de har David. Blää för fredagar!
Men men, ha en bra fredag

Freeedag

Godmorgon på er! Asså, det hände något skitläskigt här när jag skulle starta datorn! Jag skulle tända den lilla lampan som är här vid datorn, så det blir lite ljusare liksom. Men när jag tryckte på knappen så hördes bara POFF och så flög det gnistor ner på skrivbordet! :O Jag tror lampan har gått sönder..
Men men, idag börjar skolan 11.35! Men Annie vill att jag kommer tidigare, vid 10, så jag gör väl det ^^ Det var dock väldigt segt att behöva gå upp vid halvåtta fast man börjar halvtolv.. :/
Men skoldagen börjar sen iaf med Svenska, sedan lunch i Stinsen med David och så ska jag köpa en sak där! Sen så tillbaka till skolan för att ha italienskaprov (hjälp!) och sist eget arbete på filosofin. Mmm, vilken härligt dag? Sådär, delvis ;)
Hur som helst, nu måste jag fixa håret och sminka mig, och äta frukost. Sen gå ut med hunden. Och så åka till skolan, blää. Haha.
Hare bra idag på denna fredag! :P
Puss.

Massa prat

Verkar vara mycket snack kring alla hjärtans dag just nu. Själv längtar jag tills den 13 februari :) Japp, inte den 14, eller den också, haha. Men på alla hjärtans dag på kvällen så får vi gäster, så jag hoppas på att David har lust att hitta på någon fredag-lördag istället. Lite synd, hade väl hellre hittat på något på lördagen, men men. Vad händer den fre-lör då? Jag vet inte, haha. Jag har hoppats på att iaf kanske åka in till Kungsan och åka lite skridskor, hehe, kanske hitta på något mer ;) Det är min hemliga talang, skridskor (eller inte). Jag är bambi på is när jag åker, hihi.
Det som också är så skönt med fredagen den 13 (hehe oj, fredagen den 13, men jag oroar mig inte :) hehe), är iaf att då är (nästan) alla prov över för mig! Då är det bara matte nationella på onsdagen efter kvar, yees! Längtar så megamycket =)

Hjälp, jag borde plugga egentligen. Men det känns som jag kan det mesta inför provet iaf :) Italienskan alltså.. Sen borde jag verkligen börja med svenska inlämningen också. Med tanke på att min helg (som jag tänkt ägna åt bara plugg) har blivit helt fullbokad!
Fredag: Skola först, sedan "chillkväll" nånstans med några(?) (hörde nåt rykte om detta..)
Lördag: Skidor från kl: 9.00 till typ 14 nån gång, sen hem. Göra mig klar och sedan krogen på kvällen.
Söndag: Plugga på förmiddagen (så mycket som jag orkar..) och sedan film/karaokekväll i Tunan med några vänner.
Måndag: Ledig, plugga som fan!
Tisdag: Italienskaprov
Onsdag: Ledig, plugga som fan
Torsdag: Naturkunskapsprov (stooort) och svenska inlämning
Fredag: Filosofiredovisning och italienskaprov

Blää på prov och inlämningar och redovisningar! Haha.
Nej nu måste jag verkligen plugga :P
Puss.


Ons-tors

Jag vill inte åka hem, typ aldrig. Igårmorse log jag när jag gick till skolan =) Hehe, kom hem för en stund sen, har inte varit hemma sedan igårmorse. Först skola igår, sen åkte jag med David hem till honom och sov där, sen skola idag. Och stannade kvar 3 timmar efter jag slutat också typ, it's underbart! Det finns dock en negativ sak i skolan just nu, alla prov och inlämningar.. Men annars är det bra =)
Idag var det först 2 timmar Naturkunskap, slapp lektion. Sedan en timme matte som gick hyfsat ok faktiskt! :) Efter det var det en ganska rolig svenska-timme, hehe. Skönaste argumenten vi hade =) Haha. Anyway, åt sedan lunch med David och Claes (och William å Annie satt vid bordet bredvid, haha jag är blind). Sen drog David iväg, och jag och Annie tänkte dra hem. Men så mötte jag David igen, så jag stannade kvar då, hihi. Sen hade han prov, men blev klar efter cirka 30 min. Vid tre gick han till sin nästa lektion (matte) och Fia kom. Så jag följde med henne på bussen till Sollentuna och vi båda två shoppade mascara, haha. Jag köpte sminkborttagningsmedel också (långt ord där..).
Men nu är jag hemma, och ska plugga massa italienska ikväll! Och börja på Svenska B inlämningen. Förstår inte hur läraren tänker med planeringen, men men.
Hare bra! :)
Puss.


<3


Är det fel att ljuga?

Hello everyone. Nu sitter jag här i en datasal på filosofin, yey. Vi håller på med fördjupningsarbeten som vi ska börja redovisa nästa fredag, it sucks! Men men, inget att göra åt saken! Jag ska iallafall ha om "Är det fel/rätt att ljuga?". Vad tycker ni om det? Är självaste handligen "ljuga" fel i sig och man ska aldrig göra det? Eller får man säga små "vita lögner" i nödfall om det behövs? Får man ljuga hur mycket man vill? I need your help everyone! Help me!
Aja, annars är det mycket annat plugg också. Italienskaprov på fredag. Naturkunskapsprov och mer italienskaprov nästa vecka. Svenska inlämning, svenskaprov idag, m.m. Inte härligt.
Nu måste jag fortsätta plugga här! Byebye
Puss.

stress

Hello, det kommer nog inte bli mycket skrivande här alls framöver.. Inte någon annanstans heller om jag får gissa. Det är för mycket just nu, jag klarar inte av allt som kommer. Hinner inte ens träffa de jag vill träffa, har så sjukt mycket i skolan, och så en massa saker hemma också. Om 2 veckor och 1 dag borde det här vara över, iallafall det som är i skolan. Även om jag går och lägger mig i tid, så tar det först lång tid innan jag ens kan somna. Sen när jag väl somnat så sover jag jättedåligt. Det är massa saker, tänker inte nämna allt i bloggen, det mesta håller jag privat.
Men men, får se när jag återkommer här igen.
Bye

skit

Blir inte mycket uppdateringar här, förlåt! Men det blir lite svårt att hinna med allt, med plugg osv. Skola hela dagarna, sen hem och plugga hela kvällarna inför alla prov, det suger! Men that's life i 2,5 veckor till! Snart är det över :) Och på lovet drar vi iväg och åker skidor i Stöten i 4 dagar, sen efter lovet börjar jag med Foto A också, så kanske bilder m.m. kommer upp här oftare då =)
Fucking hund, jag orkar inte, gör verkligen inte det. Jag känner helt ärligt för att avliva henne, hur mycket jag än älskar henne. Men allt med att jag inte får åka iväg när jag vill, måste vara hundvakt och sitta hemma och glo så fort jag är ledig, inte få stanna kvar i skolan bara för att hunden är hemma, promenader nio på kvällarna fast man allra helst bara vill sova. Det är jobbigt, jag orkar inte med det. Och allt tjat. Snälla, låt tiden gå fort så jag bara kan få flytta hemifrån och leva mitt egna liv, ibland vill jag verkligen inget hellre än det.
Nej, nu måste jag sova.
Gonatt.
Puss.

Måndag igen då

Tjohoo! Allt bra? I'm just fine. Det här får bli ett snabbt litet inlägg.. Igårkväll kunde jag inte somna, låg och vred och vände i över tre timmar typ innan jag till slut lyckades somna, great. Trött som bara den idag, men jag överlevde dagen. Började med dubbeltimme italienska, en timme filosofi, en timme svenska (plugga inför provet som är på onsdag), lunch, en timme matte, en timme natur. Sen skjuts till Sollentuna och tåget hem. Vände direkt nästan med föräldrarna och vi åkte iväg och ställde in mina skidor efter min vikt och mina pjäxor. Sen till Stinsen för att äta på Burger King och nu sitter jag här hemma, och ska plugga som fan. Usch vad jag hatar prov! >.< Men men, inget att göra åt saken!
Hare bra!
Puss.

Bilder från kvällen igår!



Hejsan hoppsan allihopa! Nu har jag börjat plugga inför Svenskaprovet, känns jättebra! Och jag insåg att, det som står i boken är inte alls mycket! Och det är ganska enkelt.. Det som jag inte ser fram emot att plugga på är häftet vi fått, suck. Det är jättetjockt och svår text, men jag får göra mitt bästa helt enkelt! :)
Nu har jag iaf också lagt in bilderna som blev från igårkväll på datorn, yeey! Och så sitter jag här och äter på en Marabou chokladkaka och en mars, mums!
Här kommer lite smakprov på igårkvällen!


 
   
 

Lördagskvällen och söndagsmorgonen

Hejsvejs! Allt bra? :) Jag mår fin-fint, är dock lite seg och trött.. Hehe, minns inte exakt tid men nån gång runt två tror jag det var så somnade jag och David :) Han åkte hem nu för nån liten stund sen,, så det betyder att det är dags för mig att plugga vidare! Svenska B denna gång, megaprov på onsdag! Sen ska en matte-stencil lämnas in på torsdag, och så är det italienska prov på fredag. Fucking prov! Veckan efter är det fortsättning på italienskaprov och naturkunskapsprov, och filosofi-redovisning och svenska b inlämning. Veckan efter det "bara" matte c nationella prov. Guuud vad jag hatar prov, sånt borde förbjudas!
Men men, inget att göra åt saken än att plugga, plugga och återigen plugga! Och lyssna lite på Kelly Clarkson's nya låt (My life would suck without you, sjukt bra!) och hoppas på att gitarren kommer snart! Wiiewiiee, hoppas den kommer snart så man kan sitta och koppla av från allt plugg lite då och då.

Men men, kvällen igår då? Najsig! Vid sju kom jag och David hem till Annie, lite senare kom Johan, sen Lovisa och Sofia. Ännu senare kom Frida och sen så Jonas också. Åt massa chips, popcorn fanns också och annat gott. Lite cider och Singstar, yey. Och Annie och hennes kusiners coola film, hehe. 'Skräckfilm' som man skrattar åt, hihi :)
Bilder finns massor! Men de får komma lite senare, måste städa rummet och plugga lite.
Hare bra!
Puss.

RSS 2.0