home again

Hejsan på er! Jag funderar på att byta blogg.. Till Metrobloggen, men jag vet inte än Vi får se.

Men det var inte det jag skulle skriva! För ganska exakt 2 timmar sedan kom jag hem från Davids landställe. Har varit där uppe sen i söndags.. Vi har åkt båt, seglat, ätit god mat, varit på marknad, målat hus och lite annat! Har dock inte så många bilder från veckan.. Får se om någon dyker upp på bloggen, men kan inte lova något. Men jag har sett att några av mina mobil-blogg-inlägg har kommit fram iallafall! Det är ju bra det..

Under de här två timmarna som jag varit hemma har jag:
- Tvättat två maskiner i tvättstugan och hängt tvätten här hemma i torkskåpet
- Bytt om
- Fört över pengar till Annie
- Läst cirka 130 blogg inlägg
- Kollat upp det jag missat under veckan på facebook, mail, bloggen, bilddagboken, m.m.
Nu funderar jag på att sova, men vi får se hur det blir med den saken.. Hatar att sova själv. Det var inte tänkt så, men slutade med att jag hamnade ensam hemma trots att planerna var helt andra. Ja, jag är irriterad över detta. Men ska inget säga. Ska hålla tyst.
Godnatt

Hejsan på er! :) just nu så sitter

-2612cfd94031335a236a77a70fb5a36.png

Hejsan på er! :) just nu så sitter jag, Davve, emma, oliver och Danne i segelbåt och tittar bort mot solnedgången, fett mysigt! Vi har precis varit vid marinan i herräng och ätit middag. Vi får se hur lång tid det tar att segla hem, blåser typ ingenting, haha. Hare bra :) Pussar


Hejsan på er :) jag har ju världen

7ebcc976e8b291e448616d2516f350cd.png

Hejsan på er :) jag har ju världens gulligaste pojkvän! Vi har varit på utflykt till östhammar idag och jag har världens magvärk (tjejernas härliga vecka..). Hela bilresan tillbaka trodde jag att jag skulle spy och falla ihop, inte så roligt.. Väl tillbaka bytte jag om och la mig för att vila lite. Då kommer david in med en bricka med te och bullar på! Riktigt gott! Nu drog han precis iväg för att gymma, det var tänkt att jag skulle följa med..men det känns som att det är bäst att jag vilar lite just nu.. Jag får följa med en annan gång till gymmet haha. Näe nu ska jag dricka upp mitt te! Pussar


att slänga på luren

Nu måste jag tyvärr få skriva av mig lite. Det är något jag irriterar mig sjukt mycket på och något som jag verkligen tycker är fel. Att slänga på luren när man pratar i telefon.. Jag är så trött på folk som gör det, vad är vitsen? Det är rent hyffs att säga hejdå till varandra innan man lägger på, faktiskt! Att föra en konversation och prata och så, för att sedan bara få höra något som "mhmm...aaanej, men hejdå *klick*" mitt i när man pratar. Jag förstår det inte! Att man lägger på innan den andra ens har hunnit reagera på någonting. Helt plötsligt är det bara tyst i luren och där sitter man med telefonen i handen och vet inte vad fan det var som hände. Jag kan bli riktigt sur och irriterad då. Sänka mig till en nivå som egentligen bara är löjligt. Det är något som jag tycker är elakt rent ut sagt. Jag vet inte vad ni tycker om saken, men jag tycker fan inte att man gör så. Det är fel. Och det står jag för, det är min åsikt. En stark åsikt.

tivolivåffla

YES! Två av mina mobil-blogg-inlägg har iallafall publicerats på bloggen! Dock inte det sista, men vad gör det? Ibland funkar det iaf..
Jag sitter just nu ute i Vaxholm i husvagnen och kan inte sova, för att puben är utomhus ikväll och man hör musiken, alldeles för mycket! Hur som helst. Kryssningen med David och hans familj var helmysig! Verkligen! När jag kom hem var jag väldigt trött, eftersom man hörde motorerna från båten hela nätterna.. Men jag överlevde =)

Igår åkte jag med föräldrarna hit ut till Mista. Vi gjorde väl inte så mycket igår, grillade och tog det lugnt. Idag drog vi in till Vaxholm en sväng och köpte glass. Mums. Annars har vi bara tagit det lugnt idag igen. Goda middagar får man här ute! Grillat kött med goda sallader, love it!

Imorgon bär det av hemmåt igen, ganska tidigt på morgonen, innan elva iallafall skulle jag tro.. Mamma ska jobba på eftermiddagen och jag ska dra upp till Davids land imorn. Yeey, bussresa på två timmar, härligt liksom.. Aja, den som väntar på något gott...

Det regnar..hmm..från vilket moln

69ab8925c227287d4aa2b08345e2dbb4.png

Det regnar..hmm..från vilket moln då? :p


Han är underbar.. Firade 8 månader

0-2eaf94b2e44419ae5cc6fd397a4f3dab.png

Han är underbar.. Firade 8 månader i tisdags och i onsdags till idag(imorse) var vi på kryssning med hans föräldrar. Han är min underbar och han är min. Min kärlek <3


kryssning till riga

Heej på er! Hänt något roligt idag? Själv så har jag varit med David idag =) Han sov här från igår, sen vid typ fyra(?) drog han å Danne å gymmade, och jag.. Gjorde inte så mycket! Men sen så har jag gjort våfflor och tittat på tv med mamma. Och imorgon drar jag till Riga med David och hans familj! Mycket trevligt ska det bli =) Så ikväll och imorgon ska jag packa och fixa, hihi. Sen går färjan vid 17 imorn, får se hur jag tar mig dit! Åker med Davids familj iaf :p
Aja, nu ska jag se vidare på Bones, väldigt spännande avsnitt måste jag säga!
Pussar.

en helt vanlig måndag

Hallojsan! Allt bra?
Idag är det måndag, vilket betyder att David kommer hem idag, woho! =) Det betyder även.. jaa, massa saker! Föräldrarna jobbar, jag passar hunden, Jonas fyller år, det är exakt 5 veckor tills jag börjar på Universitetet (hjälp!), Margareta och Greta har namnsdag idag, om 5 månader är det 4 dagar kvar till julafton, m.m.

Haha, ja, jag har helt enkelt inte mycket att säga just nu. Men idag gick jag iaf upp vid 10 och gick ut med hunden. Kom sedan in och åt lite frukost, snackade med pappa som var hemma på lunchen från jobbet. Jag har precis duschat nu och ska göra mig iordning, så jag är väl klar om nån timme eller så ^^ Annars idag händer inte så mycket. David kommer hit sen när han kommit hem från landet, jag kanske (om jag får med mig föräldrarna) ska lämna in den nya mobilen jag köpte igår. Den var sämst, så ska lämna tillbaka den..
Men men! Nu äre dags att göra sig iordning =)
Pussar.

my weekend

Hallojsan! Jag provade att skicka 3 mobil-blogg-inlägg.. Ett kom fram.. Hmm, vi får se hur det funkar i framtiden!

Haft en bra helg? Min var bra. Var ju först i Vaxholm tors-lördag morgon. Då drog jag direkt till Kista Galleria och mötte upp Sofia. Vi köpte present till Frida, hälsade på Amanda, käkade gott och såg på Harry Potter! Den var faktiskt bra =) Fast, såklart, jag är Harry Potter nörd, så det är väl klart att jag gillade filmen  =)
Hur som helst, efter det drog vi till Frida på poolparty där vi badade pool (daah), lite jacuzzi och åt chips, vattenmelon, nektariner och ballerina. Gott! Vid ett nån gång (eller strax innan..) så gick jag hem. Fick sällskap av Sofia, Lovisa å Sara som skulle till tåget. Sov själv inatt och vaknade vid fem imorse av ett sms från David som vaknat då, wierdo! haha. Sen somnade jag om och vaknade igen vid nio. Och somnade om igen och vaknade vid halvett. Då kom föräldrarna hem, haha. Så vi åkte till Stinsen, MediaMarkt och Elgiganten. Det slutade med att jag kom hem med en ny m***l! Mohaha! :D Hoppas den är bra..
Naje, nu ska jag äta något. något gott.
Pussar.

Hejsan på er :) jag vet inte hur d

77715f7b55392f22c34bea8b505e0a6d.png

Hejsan på er :) jag vet inte hur det här med mobilbloggningen går.. Jag provade skicka ett förut men det visades aldrig på bloggen, så nu försöker jag igen! Puss


life @ waxholm

Hallojsan på er! Det blir inte mycket bilder här inte, haha. Inte mycket bloggande heller för den delen.. Har ganska segt, men tror jag ska ringa David och prata med honom en stund. Han är ju troligen ute och seglar just nu.. Men jag måste störa honom en liten snabbis iaf =)
Idag har inte mycket hänt. Har varit med Thette, vi har mest gjort ingenting. Solat lite, badat lite, ätit lunch å middag å såå. Just nu ligger jag i husvagnen och tittar på tv.

Fjärilar i mageen! hihi

Naej, nu ska jag dumpa er och ringa davve =)

Imorgon går jag upp tidigt och tar 11 bussen från vaxholm. Drar till Kista direkt och möter upp Sofia där. Vi ska köpa lite saker och se på Harry Potter =) Sen direkt efter det drar vi till Frida på hennes poolparty =) Sen får vi se när jag går hem från henne. Men det blir nog alltså inget bloggande förens söndag för min del, troligen.
Bye!
Pussar.

en tråkig (ensam) kväll i husvagnen!



dagen igår och helgen

Hallojsan!
Igår så åkte jag med David, Emma, Jonte å Danne till Sollentuna Golfbana där jag och Emma kollade på när killarna slog på ranchen (stavning?). Det var sjuukt varmt! Men härligt =) Jag och Emma köpte lite glass och så undertiden.
Efter golfen så åkte vi hem till killarna så de kunde hämta badkläder och så släppte vi av Emma vid tåget, sedan drog vi och badade vid Rösjön! Jag har inte varit där förut, eller jo, det har jag. Men jag minns det inte. Det var för sjukt länge sen när jag var liten som jag var där senast..

Anyway, efter lite bad och så så åkte vi hem igen och köpte lite kött m.m. som vi grillade hos Danne på kvällen till middag. Efter det när de andra åkte iväg och såg på Harry Potter så gick jag och David hem till honom och tittade på tv och sov där. Jag hade först inte räknat med att sova hos honom inatt, men det blev så ändå. Mysigt! Och tur att jag har extrasaker där så jag slapp åka hem och hämta massa grejjor först..

Hur som helst, idag vaknade vi vid halvelva och jag gjorde mig lite iordning snabbt och åkte hem. David ska upp till landet i helgen.. Och jag drar till Mista idag. Stannar där tills lördag.. För då äre poolparty hos Frida! Och sen kommer föräldrarna hem på söndagen igen och David kommer troligen på måndag.. Hoppas! Ouff, torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag. Det är jättelång tid! :(
Naej, nu ska jag käka lunch, hare bra!
Pussar.

Sola sola sola

Yeey! Idag skiner solen och det är varmt ute! Finally.. Hur som helst! Eftersom alla verkar upptagna eller borta idag så messade jag Davve och snart ska vi ner till Torparängen och sola och njuta av det härliga vädret =) Hihi.
Med oss tar vi fika, (självklart!) och annat.
Juste, mamma gjorde ju en macka åt mig! Den måste ju vara klar nu, haha
Vi hörs!

new york!

Heej på er! Allt bra? Jag har just kollat på Real Housewifes of New York, haha, det är ju faktiskt bra! Jag har börjat se på det.. Och på The Hills! Haha, jag har aldrig riktigt följt serier på tv förut.. Men några finns det faktiskt! Egentligen har jag inte mycket att skriva här, men det händer absolut ingenting på internet! Oh well, nu ska jag se vidare på A Shot At Love With Tequila! :p
Pussar

bio å grill

Tjoho! Nu har jag, äntligen, gjort mig klar och ätit middag. Haha, det tog tid! Anyway, snart så (kl: 19.19) ska jag ta tåget till Sollentuna och sedan bussen som David kliver på på vid Amorinavägen, sen bär det av till Kista! Jag ska prova byta min nya väska jag köpte förra veckan, för axelremmen är paj.. :( Efter det blir det iaf Baksmällan på bio och sen hem till David, eller Danne, för lite grillning och bara umgås. Så inatt sover jag hos David! (eftersom han bor typ 20 meter från Danne..) För första gången på typ över en månad.. Har ju inte ens varit hemma hos David på sjukt länge! Senast var när vi fortfarande gick i skolan.. Haha.
Naej, nu ska jag fixa det sista, hare gött ikväll =)
Pussar.

klädval är svårt..

Hejsan på er! Varför är det alltid så sjukt svårt att välja kläder? Nu är håret klart, ska sminka mig nu. Men sen måste jag ju välja kläder.. Jag har försökt välja de senaste 10 minutrarna.. Men det är svårt!
Hur som helst, ikväll är det bio som gäller! Yey! Jag och Davve ska se på Baksmällan, den verkar ju bra iaf.. Någon som sett den? Är den bra? =)
Men innan vi drar till Kista så ska jag käka middag, och göra mig klar.. Föräldrarna är ute på promenix, men direkt när de kommer tillbaka så är det mat-dags. David är hos sin mormor, men sen möts vi påvägen till Kista.
Naej, dags för att fixa mig klart då!
Pussar <3

ensam en vecka

Jahapp, så kommer det nu en vecka då det verkar som att de flesta är borta nånstans och jag är hemma.. Någon som är hemma i veckan? David drar till sitt land, jag är tydligen "upptagen i veckan", vet inte vad jag är upptagen med. Men jag är hemma iallafall.. Föräldrarna jobbar. Så det kommer vara tomma dagar för mig.
Någon som känner sig sugen på bio kan ju säga till!

Jag vill se:
- Baksmällan
- The proposal
- Harry Potter
- Ice Age 3D

bild från tjejkväll hos mig

Jag har inte lagt upp så mycket bilder på sista tiden i bloggen..
Här kommer en från tjejkvällen hos mig den 23 juni =)


haha vi flyttade in soffan närmre bordet :P

inlägget kom tillbaka som utkast efter 2 timmar.. ?

Ni vet det där inlägget som bara försvann förut? Som jag blev så ledsen över att det försvann? haha här kommer det, lite sent :P

"HAHAHHAHA".. ungefär så skulle ni låta om ni var här just nu :p jag sitter och (försöker) spela gitarr! Men as usual så suger jag på det =) Visst, jag är (mycket!!) bättre på det än när jag fick gitarren i februari. Fine, bättre än så är jag.. men sen sitter jag och jämför mig med alla på youtube och med David (david som äger på gitarr..). Så ja, om jag jämför mig med dom så är jag så sämst man kan bli  haha.
Men mitt problem: jag vågar inte spela inför David. Han har varit min pojkvän i 8 månader snart, men fortfarande vågar jag inte spela gitarr inför honom. Men det gäller inte bara i den här situationen. När jag var i Stöten med massa, så vågade jag inte satsa helt, för jag visste att alla andra var mycket bättre än mig. Jag är jämt så, en dålig sida hos mig, om jag är dålig (sämre än någon annan på något) och så ska jag "visa upp det" inför den personen som är bättre än mig på det, så vågar jag inte. För jag känner mig så enormt dålig då. Men men, nångång i livet måste jag komma över det. Dock vågar jag fortfarande inte spela upp inför David.. Men vi får se när jag lär mig det..

Hur som helst! Sitter för sekunden och lyssnar på Knock you down med Keri Hillson, sjukt bra låt! =) love it!

dags att börja träna?

Haha. David kommer inte. David kommer. David kommer snart! =) I hope..
Imorgon får vi se vad som händer, hmm.. Kanske ska slänga upp David tidigt för en liten springrund? Yeah right, som att det skulle hända, HA! Men man kan alltid säga att man ska försöka börja träna, då har man ju inte lovat nåt, right?
Någon som har ett bra tips angående det förresten? Jag har inte tränat på.. umm.. jaa... i hela mitt liv direkt. Men det betyder också att jag är jättesvag, har sjukt dåligt immunförsvar och har sämst kondition. Och jag menar det verkligen. Jag gjorde 20 situps här om dagen, jag har träningsvärk i mgen nu.. Springer jag ner till bussen, så sitter jag och andas och typ dör och får hosta i 20 minuter efteråt. Jag är verkligen jättedåligt tränad. Hur gör man för att komma igång? För att verkligen hålla det? Och inte bara tänka "men jag kanske ska börja snart, nångång, i framtiden.."
Jag måste börja träna lite iallafall!
Springa sjöpromenaden skulle jag dö av.. Det är för långt. Iallafall till att börja med. Den tar typ 30 minuter att gå.. vet inte riktigt hur långt det är. men men..
Nu ska jag..inte göra någonting.
bye

gdgadgvadv

okej. det får ni visst göra. men inte lika mycket
- jag spelade gitarr för en stund sen, jag suger på det. vågar inte spela upp inför david. för han är mkt bättre än mig. jag kan inte gitarr
- lyssnade på låten Knock you down, med Keri hillson, bra låt
nu är jag sur på bloggen för att den aldrig gör som jag vill. vill sparka väggen. men det kommer göra ont.
david kommer snart. hoppas väldigt snart. behöver lugna ner mig...

f'ck

fuck. jag skrev värsta långa inlägget. sen försvann allt. nu får ni inte veta vad jag skulle skriva. GAAAH

i went insane!

Yoho! Så var det söndag då.. Och mina föräldrars semester slutar idag, haha, de börjar jobba imorn =) Men dom jobbar 3 veckor, sen har dom 2 veckor semester igen, hehe.
Anyway! Igår drog jag till Grönan, woho! Jag åkte INSANE! Äntligen! Haha härlig kick =) Vill göra det igen :P Dagen hade dock kunnat vara bättre, men dagen var bra ändå. Somnade efter klockan tre inatt.. Efter ett 2 timmar långt telefonsamtal då mycket blev sagt. Kändes bra. Får hoppas att det fortsätter så också!
Men men, vid tre kom David över hit och sov här, gick upp vid tolv och käkade. La oss i sängen igen och tittade på tv. Gick upp vid tre igen då vi åt lunch och sen åkte han iväg för att gymma!
Nu vill mamma att jag ska komma ner med dammsugaren, hmm, länge sen man hörde sånt tjat! (dom har ju varit borta typ 3 veckor i sträck nu)
Pussar.

ensam hemma, igen, vad fan gör man en dag som denna ?

Vad ska jag göra idag då? Fett seg dag! Alla verkar vara upptagna eller borta någonstans eller liknande. Och jag sitter ensam hemma, segt som fan! Kanske ska dra in till Grönan själv och möta upp Malin å gänget? Hmm, we'll see..
Nu ska jag iaf göra mig iordning, så att jag är helt klar att dra iväg om något dyker upp! Kontakta mig om ni känner för att släpa med er en uttråkad vän!


det kallas en rubrik

Hej. Om jag skulle vara en kändis så skulle jag vara Tyra Banks. Yeah right.. Men facebook har alltid rätt va?

Yoho, jag och David vaknade för typ 40 minuter sen (strax innan tolv..) och har nu precis käkat frukost. Jag har ingen aning om vad dagen bjuder på, men det märker vi! Igår såg jag iaf på Rolemodels, helt ok film!
Annars händer inte mycket spännande saker i mitt liv just nu, om man inte räknar med att plocka in disken i diskmaskinen och borsta tänderna som spännande!
Hare bra! Vi får se vart dagen leder oss.. *trummvirvel*

Pussar

shopping, saker jag behövde!

Hello! Nu så är det snart middag för mig, äntligen! Jag är jättehungrig och trött och behöver energi!
Idag har jag ju varit i Kista med Malin och shoppat. Det blev lite saker som jag behövde idag! En ny väska, sån där spray man har innan man plattar håret/fönar håret (skyddande), en ny bh och ett par jeansleggins! Alltså bara saker jag behövde =) Hehe.
Bilder kommer senare! Nu vill mamma ha lite hjälp i köket.
Puss.

Ps. I höst ska jag plugga Data och Systemvetenskapligt program ;) och de närmsta tre åren, woho!

shopping i kista


dagens outfit! haha. linnet köpte jag för 2 dagar sen på H&M =)



Halloj! Inatt sov jag gott, dock somnade jag sent igår och var tvungen att gå upp vid nio för att hinna, haha. Typiskt mig att jag aldrig kan somna i tid :P
Idag ska jag och Malin till Kista, woho! Shopping... :D Det var ju tänkt att det skulle bli stan (sorry Emma att vi inte hälsar på ditt jobb då :p ), men om man kollar ut genom fönstret så ser man varför vi bestämde oss för Kista istället, där är man ju inomhus! Haha
Ååå, Daisy är så söt! Hon har ju varit jättemycket i mitt rum den senaste veckan, så tillåmed nu när föräldrarna är hemma så går hon in och lägger sig i mitt rum och i min säng på dagarna ;) Hihi. Sötnöt!
Naej, nu ska jag fixa det sista, sen drar vi. Föräldrarna skjutsar oss, haha, najs!
Puss.


<3



parents are home!

Hejsan på er! Idag är en mycket bättre dag än igår, haha! Jag mår toppen idag och känner mig jätte... umm.. jätteglad helt enkelt! Hehe. David sov här igår till idag, sen drog vi till Arlanda vid klockan två (Daisy följde med!) för att hämta mina föräldrar som kom hem från Turkiet idag, hihi =) Jag fick Maltesers, Beckham-parfym + Body lotion. Lovely!

Det är en mygga nånstans här i mitt rum, hmm.. Let's hope it doesn't bite me!
Haha

Imorgon är det shopping med Malin, woho! Det blir Kista Galleria.. Eftersomd det ska regna imorn. Vi hade först tänkt att dra till stan, men det blir Kista istället =)

Naeeej, nu ska jag kolla vidare på Sex Education på trean, haha, faktiskt ett ganska så bra program! :P
Pussar! <3

lonely

Det blev ensamshopping. Inte ens några bra inköp.. En mascara (min var slut typ) och 2 linnen från H&M, dock inga speciella. Men jag pallade inte åka hem utan att ha köpt nåt..
Jag är absolut inte på humör idag. så vi hörs imorn

ensam shopping :(

Nehepp, ingen som vill eller kan shoppa med mig :( Fett surt.. Malin har jag ju iof inte frågat? Hmm, Maaalin!
Nej hon hör nog inte om jag skriker, jag får messa istället. Annars drar jag fan själv till Stinsen ändå.. Jag dör av att bara sitta hemma hela dagarna och inte göra nånting!
Naej, nu ska jag ner till Ica och handla bröd och hmm..det var nånting mer! Men iallafall. Och messa Malin. Sen får vi se hur det blir!
Pöss.


förresten så är min älskade fruga Thette hemma från Frankrike igen! WOHO! :D <3

shoppingvän sökes!

Hejsan!
Shoppingvän sökes! Idag, tisdag, den 7 juli 2009.
Jag vill till Stinsen och shoppa loss, men saknar som sagt någon att shoppa med. Skulle även vilja äta något, kanske Tacobar eller Burger King låter lockande?
Vänlig hör av dig snarast om det låter intressant!
Mvh Therese
PUSS =)



Haha, jaa.. Vad gör man inte när man har tråkigt? Jag vill shoppa lite. Den där utlandssemestern ser ju verkligen inte ut att bli av. Så vad gör man? Man shoppar bort de ledsna tankarna =)
Nu ska jag ut med hunden. Sen får vi se om någon hört av sig, haha!
Puss.


städdag

Godmorgon på er! Imorgon kommer mina föräldrar hem, woho! :D Äntligen.. Jag tycker det ska bli skönt, faktiskt. Det känns så ensamt och tomt att bo hemma själv såhär.. Jag och Daisy låg och sov själva i min stora säng.. Och inför att mina föräldrar kommer hem så ska jag ju ha storstädat huset... Kul? Nja.. Men jag får ju något av mina föräldrar för att jag gör det! Så det är klart jag gör det då =)

Jag ska:
- Damma överallt i hela huset
- Torka alla skåp och dörrar
- Skura badrummen
- Plocka undan
- Dammsuga hela huset
- Torka av alla golv i hela huset
- Skaka mattorna
- Byta handdukar i kök och badrummen

Haha, lovely.. Bara för mig att sätta igång då! Ni vet vart ni har mig idag, städandes genom hela huset!
Puss.

Malin was here!

Hejsan på er! Nu är klockan mycket och jag borde sova.. Men jag ska sova själv inatt, which sucks.. Jag hatar att sova själv hemma.. Men vad ska man göra.. Jag har en lat pojkvän ^^
Men anyway. Idag var Malin här, mycket trevligt och roligt! =) Hon kom hit vid tolv och så gick vi runt med hunden, som behövde gå ut på promenad. Sen så hamnade vi i vardagsrummet å snackade en massa. Men sen så fixade vi glass med chokladsås och tittade på En prinsessas dagbok 2! Haha, den är ganska så rolig ju =) Har sett den förut, men det var ett tag sedan! Hur som helst, sen så pratade vi massor mer och kollade i gamla skolkataloger, haha! Men vid sju så började hungern verkligen krypa fram, så vi fixade pannbiff med sås och potatis, gott!
När vi hade diskat undan och ätit klart osv, så tittade vi på tv. Typ Momma's boy, tror jag det hette. Det var lite roligt, haha, men jag irriterar mig jämt på sånna föräldrar.. Som ska kontrollera allt hela tiden.. Men men! Roligt var det iaf, haha.
Sen tittade vi lite på 2 and a half men och så, innan jag och Daisy gick med henne en bit på vägen när hon skulle gå hem.
Och nu så har jag klarat 2 prov i matten och är nu på kapitel 3, woho! Bara 12 prov att göra den här veckan då.. 2 prov om dagen, kul.. Sitter även och tittar på tv, på någon film. Segt att se den själv dock..
Oh well, ska väl snart lägga mig.. Ensam.. Suck...
Gonatt!

f*cking matte

Snälla snälla snälla, hjälp mig! Jag läser ju en sommarkurs i matte, vilket suger, i know. Men jag fattar verkligen inte sista frågan på ett prov. och man kan inte fortsätta med kursen förens man klarat ett prov >.<    .... HELP!

Frågan lyder:
Beräkna arean av den triangel i xy-planet som har y-axeln som bas och har linjerna  y=x-4 och  5x+6y-42=0 som kanter.

Svar: ?? areaenheter.

Och svaret MÅSTE vara ett heltal, men hur fan får man till det?

Jag får punkterna av linjerna till (4, 0) (7/5, 0) (6, 2)

Och area av en triangel är ju basen gånger höjden delat med två, right?

basen= 7/5 * 2 = 2,6 . men det är ju inget heltal. gaaah, tillåt mig hoppa av kursen >.<
                    2

det värsta är att de ALDRIG svarar på forumet eller på mailen... så man kan inte få hjälp heller(?!). sen har man en vecka/kapitel. Hur ska man hinna det när man aldrig får hjälp??

alla människor är bara människor

Jag sitter just nu och försöker räkna matte samtidigt som jag kollar på reprisen av Allsång på Skansen. I tisdags när det spelades in och gick på tv på riktigt, så var jag ute och flög ballong ju. Man ser våran ballong ibland när dom filmar den på tv! Haha.
Förresten så gästade Johan Palm precis.. Asså han är inte speciellt snygg, han är inte världens bästa artist. Det finns många som är mycket bättre än honom. Men självklart tycker ju alla olika, men det är min åsikt iallafall. Men min poäng är iallafall, asså tjejerna står längst fram och typ slänger sig över stängslet för att få nudda vid hans arm när han går förbi och sjunger allsång. De gråter typ när han räcker fram mikrofonen till dom för att de ska få sjunga med i Allsången. Jag förstår inte. Han är en vanlig kille, precis som vem som helst i Sverige! Varför bryter de ihop totalt bara de ser honom. Knäppt, tycker jag.
Aja, nu måste jag promenixa vovven en sväng. Hare bra!

Now love me right, like I know you can, we could lose it all



Its complicated
It always is
That's just the way it goes
Feels like the way it is so long for this
I wonder if it shows


And under water
Now i can breath
It never felt so good
‘Cause i can feel it coming over me
I wouldn't stop it if i could


When love takes over (yeah-ah-eah)
You know you can't deny
When love takes over (yeah-ah-eah)
‘Cause something's here tonight
Tonight, tonight, tonight, tonight, tonight, tonight


Give me a reason
I gotta know
Do you feel it too?
Cant you see me here all alone
And this time I blame you
Looking out for you to hold my hand
It feels like I could fall
Now love me right, like I know you can
We could lose it all


en fredag

Regnet verkligen öser ner ute, tur att jag hann gå ut med hunden innan det började iallafall! Annars idag har det inte hänt så mycket. Vaknade vid elva, David drog för några timmar sen, jag har varit ute med hunden och nu sitter jag och äter middag. Själv. Ikväll är det typ utgång. Vi får se om jag pallar.. Verkar inte vara med "mitt gäng", utan mer med "Davids gamla grundskolegäng" eller vad man ska säga! Men vi får se..
Enligt SMHI ska det regna idag, måndagkväll och tisdag å onsdag. Kul..Och under 20 grader, vad hände med sommaren? Min färg börjar försvinna..
Aja, nu ska jag räkna matte, måste bli klar med kapitel två idag. Måste!

don't you have the guts to say, how you feel about me



When somethings pure
How can people just say
We're not meant to be
And when somethings true
How can people just
Keep me away from you

Suddenly I'm all alone
Pushed away from nothing wrong
Don't you have the guts to say
How you feel about me


Out of the blue
They said we couldn't be together
I have to get over you
We've been given no choice,
We have no voice
Out of the blue

Just wanna hear what you've got to say
Are you feeling the same
'Cause I'm not okay
Thought when we met there was something more
But the others said no - they shut the door

mer bilder från ballongflygningen!

mer bilder! =)


ballong!


















vi har landat!


madde :p


haha det är undersidan av deras korg ni ser.. dom välte :p

det här var typ de bästa bildern! kanske lägger upp några fler sen när jag redigerat dom lite..
pöss

bilder från ballongflygningen!

Hejsan på er! Allt bra? Här är det jättevarmt..Man kan knappt vara i mitt rum, hehe. Men men!
Ballongflygningen!

Det började med att vi "checkade in" vid deras kontor och hoppade in i deras bilar och åkte till Kärrtorp (tror jag det var..) där vi "byggde upp" ballongerna! Vi drog ut korgen och jag stod vid en fläkt som blåste upp ballongen :p Haha, det var jag och en till tjej! David fick stå framför och hålla upp ballongen så luften kom in i den, haha. Pappa fotade och filmade under tiden med min kamera. Dock var det fel inställning på kameran, så bilderna blev lite mörka i början.. Men man kan väl se hyfsat okej motiven! Men jag tänkte redigera bilderna senare, på den andra datorn. Jag kan ju inte göra det på den här lilla datorn..
Anyway! Sen så var det dags att kliva i ballongen när den började lyfta sig lite grann från marken. Självaste ballongen alltså! inte korgen.. Den stod på marken tills i princip alla hade klivit på, hehe. Det var jättehärligt när vi lyfte! Gick fort att komma upp en bit i luften och man såg hela Stockholm från luften! Och vi åkte en jättebra sträcka! Förbi Globen, över Slussen (förbi Grönan och Skansen), över Gamla Stan, Slottet, Drottninggatan. Och så åkte vi längs med Sveavägen. Över Solna, mot Kista Tower. Sedan bort till Barkaby Flygfält där vi landade! Haha, de två ballongerna som landade efter oss välte korgen för :P Var lite kul att se på! Men våran korg välte inte när vi landade ;) Fast det hade nästan varit lite kul om den gjort det, haha.
Efter det blev det Champagnedop (bokstavligen talat..) Vi fick champagne i håret och blev döpta till Greve och Grevinna af Barkaby, haha! Sen fick vi dricka lite champagne också och fika lite =)
Efter det fick vi skjuts hem därifrån av mina föräldrar =)


Bilder!


de reste en stor ballong bredvid oss! typ världens största tror jag det var =)


våran ballong! :D


mörk bild.. men david håller i ballongen!


inuti ballongen!


den stora ballongen :p


and we're up!


ballong och globen =)


älskling i luften!

mer bilder i nästa inlägg =)

en onsdag

Hejsan! Igår flög ju jag och David luftballong, vilket var jätteroligt och mysigt! Komiskt nog så hamnade vi på den ballongen som Madde (en från Rudbeck) var med på. Hon jobbar ju med det.. Men jag skriver mer om ballongflygningen senare, så kommer lite bilder samtidigt då!
Idag har inte mycket hänt egentligen.. Gått upp och gjort oss iordning och sen har vi väl mestadel väntat, tills klockan två. Då körde jag och David mina föräldrar till Arlanda, de ska till Turkiet en vecka nu..Utan mig... :( Deras flyg lyfte 17.35 (kollade på Arlandas hemsida). Så nu sitter jag och följer deras plan på flygradar.nu.. Sorligt.. Saknar dom redan.. Jag är verkligen fäst vid mina föräldrar och dom finns liksom alltid där för mig.. Nu känns det bara konstigt att de är borta en vecka, känner mig typ deppig... Skönt skulle väll många säga, att vara ensam hemma en hel vecka. Men det suger faktiskt.. Jag har Daisy, men hon ligger bara vid dörren. Och väntar på mamma och pappa. Hon kommer få vänta länge... Tills sent nästa onsdagskväll :/
Naej, snart kommer David hit igen, skönt med lite sällskap..

RSS 2.0