el-fel i hela stockholm? uppland? sverige?

Det verkar vara nåt STOORT problem med strömmen i hela Stockholm typ? Jag var precis i telefon med David, och när strömmen gick fick typ mobilerna noll täckning och det lades på. Strax efter skrev Lina till mig, som bor i Åkersberga, och det är problem även där med strömmen. Vad har hänt i Stockholm? Är det bara Stockholm eller andra delar också? Läskigt.. Tur att vi har mobilt internet då =) Haha.

fly on the wall


lör.sön

Halloooj nu är jag äntligen hemma och är på bäst-bästa humöret! Här kommer lite om vad jag gjort =)
Igårkväll var jag ju i husvagnen och åt långbord med massa på Mista. Efter det promenerade Thette ut med sin stooora väska (för att öva inför hennes grejj då hon ska upp på Kebnekajse (elr hur de stavas)..). Anyway, undertiden så gick jag in i husvagnen och kollade datorn lite och tittade på tv. Sen kom Thette in till vår husvagn och tittade på tv med mig å mina föräldrar =) Vid halvtio ungefär gick hon hem till sin husvagn och jag och föräldrarna gick och la oss.
Imorse vaknade jag vid nio, skönt! Gick upp till storstugan, duschade, gjorde mig iordning, åt frukost osv. Sen åkte jag och pappa å Isak hem hit till Norrviken för att fixa lite, och sedan fick jag skjuts till Solna. Väl framme i Solna så gick jag in i centrum en snabbis, sen till jobbet. Det var hyfsat mycket folk idag, men det gick bra. Verkade typ som att det var två nya eller så igår å idag, hehe.

Hur som helst, vid fyra fick jag räkna kassan och åka hem ^^ Nu har jag precis ätit massa god kina-mat med föräldrarna på baksidan och lite choklad. =) Mamma fick en blomma och en paradis ask av mig å pappa idag! Det är ju mors dag, ni har väl inte glömt ;) Hihi.
Nu ska jag läsa massa svenska, lots and lots of swedish, booring. Men måste göras, ska vara klart imorn.. Suck. Haha, jag är på fett bra humör trots att jag missat hela helgens sommarväder! Men imorn ska det också vara fint, och jag är ledig. Så ska ligga ute å steeka! =)
Hare bra !
Pöööss.

lovely boyfriend

Jag har en underbar pojkvän. Han märker direkt när mitt humör börjar gå mot det sämre.. Och börjar direkt försöka få mig att le. Som igår, innan jobbet, han skulle upp till sitt landställe och jag skulle iväg och jobba. Vet inte riktigt varför, men jag var allt annat än glad iaf. Och då börjar han försöka få mig på bättre humör. Det känns så skönt att ha någon som verkligen märker, direkt, och som verkligen bryr sig. Behövde bara skriva det här, jag har världens bästa pojkvän =) <3


På Mista

Hejsan på er! Nu har jag tid att skriva :P Förra inlägget skrevs undertiden som jag väntade på att pappa å Thette skulle komma å hämta mig ju! Men nu har vi ätit långbord och jag har nu satt mig i husvagnen, tänkte försöka läsa vidare i svenskaboken! Långbord är så mysigt, asså ställa ihop massa bord och äta med alla andra familjer här ute! Till middag idag fick jag grillad oxfilé med stekt potatis och sås, mums. Till efterrätt blev det melon (inte vattenmelon!!) och kex med vitlöksost. Gott!

Imorgon ska jag som sagt jobba, men jag får skjuts till jobbet imorn när pappa och Isak (grannen) åker till Solvalla. Så jag ska iaf lägga mig i tid ikväll, för jag är redan nu jättetrött! Klockan är ju iof redan åtta.. Hmm..
Anyway, mer om jobbet i sommar! Alltså, efter imorgon har jag inget mer inplanerat, vilket jag tycker är jätteskönt! Visst, jag kommer inte få några stora summor lön direkt.. Men jag nöjer mig ändå! För jag har precis så jag klarar mig och nu kan jag äntligen börja planera min sommar! Har ju inte vetat någonting, men nu äntligen vet jag. Så nu ska jag och David boka en sista minuten resa sen när de har börjat komma i juli. Tror vi tänkt oss att vi kanske ska åka efter att mina föräldrar har varit i Turkiet. De ska ju nämligen till Turkiet första veckan i juli, så jag är då hundvakt den veckan! Alltså kan jag inte boka upp mig någonting den veckan. Men David ska bo hos mig då, myyys! En hel vecka med älskling =) Och sen förhoppningsvis ytterligare en vecka med honom nere runt Medelhavet någonstans =) Love it! Ska även till Davids landställe i sommar. Och så ska vi till Annies landställe. Och så ska jag försöka vara lite på Mista iaf. Så jag har nog massa saker för mig i sommar, kommer nog bli en bra sommar känns det som! :D

Men men, nu ska jag lägga mig ner här i soffan och läsa lite svenska! Eller så kanske det går nåt bra på teven mellan åtta å nio... hehe (A)
Hare så jättebra!
PUSS.

heelg å jobb..

Hejsan på er! Ett snabbt inlägg här bara.. Igår drog ju jag till David, och sen drog vi över till Danne och grillade och fick njuta lite av sommaren! Grillat kött med hemmagjord potatissallad å sås, grillade marsmallows, kakor och smice å cider, skitgott! Drog tillbaka till David lite innan tolv sen och somnade direkt. Imorse gick vi upp vid nio och skyndade iväg. David och Danne drog upp till deras land i Hallstavik, medans jag drog till Solna C och sedan till jobbet. Jobbade 12-16.30 ungefär. najs! Är hemma nu, men snart kommer pappa å Thette hit å hämtar mig, ska iväg till Mista och sova där inatt!
Bilder från igår kommer senare, typ måndag när allt plugg är klart eller så. Imorn ska jag jobba igen 12-16, sen jobbar jag inge mer i sommar! Typ. Bara som "ring-in-vid-behov". NAJS! Berättar mer imorn eller så om det.
Hare bra i sommarvärmen!
Pöss.

fredagen

Hejsan på er! Idag har dagen varit helt okej! Började med svenska, segt men ok. Sen lunch med netasha och sen foto. Sista lektionen var engelska, fick G på hör och läs delen på slutprovet, woho! Sen hem. Och då fick jag reda på att man ska ha med sig egen mat tills ikväll hos Danne.. Hmm.. Så ner till ICA och köpa lite saker! Och hem igen och laga pastasallad (mmm, mums!) och förbereda dressing till den och annat. David köper köttet som vi ska grilla ikväll. Det blir jag, Davve, Danne, Emma, Ashkan å Amanda! Najsigt =) Nära till David från Danne sen ju (bor ju i husen bakom varandra..), så jag kan gå hem när jag känner för det =) Så åker jag från David direkt till jobbet imorgon!
Men nu ska jag packa klart och sen drar jag till David! Får se när jag uppdaterar nästa gång.. Troligen imornkväll.. Hare bra =) Puss.

SOMMARTIDER HEY HEY SOMMARTIDER!




tors-fre

Hallojsan på er! David sov här inatt =) Så han drog till skolan för en liten stund sen. Han har ju psykologiprov som började för 3 minuter sen! Haha.
Igår var det teater med svenska b på kvällen, lite segt.. Inte riktigt min smak av teater.. Tycker bara det är så...så.. överdrivet oftast. Men jag vet inte. Jag är absolut inte någon teatermänniska. Den enda "teatern" jag tycker om är Mamma Mia, fast de är ju en musikal! Men ändå :P Mamma Mia var underbar att se, hehe.
Hur som helst! Idag står plugg på schemat. Ååå så mycket plugg.. Först skola, svenska b först då vi ska diskutera teatern. Sen lunch, foto. Sist Engelska då vi ska få tillbaka alla våra slutprov! Spännande! Jag hoppas jag får VG på nån del iaf.. Eller iaf G på alla delar! Åååå. jag vill verkligen ha VG i kursen, men det kan jag ju nästan glömma känner jag.. Eftersom jag har fått G på typ exakt allt.. Oh well.
Nu innan skolan och sen efter skolan ska jag plugga iaf, läsa ut boken och börja skriva på den där långa jämförelsen mellan Kafka, en myt och boken jag läser nu (Glaskupan).. Typ skriva en reflekterande text på 3-4 sidor om livet är värt att leva.. Spännande... Känns som jag går filosofi igen.. Haha.
Men men! Nu ska jag äta frukost! MIn mage skriker efter mat :P
Puss.

Filmklipp från Stöten 2009!

Direkt efter att vi hade varit i Stöten i februari i år, så sa jag att alla skulle skicka sina filmklipp och bilder till mig så skulle jag göra en härlig film om vår kära resa! Några bilder från alla andra har jag tyvärr inte.. Ska försöka tjata till mig dom! Anyway, från mina egna bilder å (väldigt få) filmklipp har jag nu gjort en film om resan! Wohoo!



HEMLIS!

Jag gör en film! *hemlis*, ni får se senare idag vad för film!
Tips:

varför kostar allting så mycket pengar?

Godmorgon bloggen! Allt bra med er? Jag har egentligen inte så mycket att säga. Men men, jag blev iaf väckt runt halvelva av att mamma ringde hem, så jag gick upp och gick ut med hunden. Annars har inte så mycket mer hänt idag ^^ Har precis ätit frukost (brunch?), det blev makaroner och miniköttbullar! Så nu ska jag väl göra mig iordning och sedan städa rummet och badrummen. Måste även läsa ut den där dumma boken idag!
Ikväll var det ju eventuellt skiva, men jag är verkligen inte taggad.. Jag orkar verkligen inte. Dessutom så har jag bara 400 kr, och ska försöka åka utomlands i sommar. Känns ju bra liksom.. Kommer dock få1000 imorn i studiebidrag, då har jag 1400. Sen lön för maj, säg ungefär 1000 kr. Då är jag uppe i 2400. Sen får jag 2000 kr av föräldrarna den veckan jag är hundvakt, första veckan i juli. Så 4400 kr kan jag få ihop till sommaren ungefär. Men, då har jag alltså inte tänkt på gubbskivan än, (treorna på rudbecks slutskiva), den kvällen kommer det antagligen gå pengar. Sen även massa andra småsaker. Så kanske 4000 kr då. Det är inte mycket om man ska ta en sista minuten i juli en vecka.. Men men, vi får se hur det blir med pengar!
Nu ska jag göra mig iordning, hare bra!
Puss.


matteprov klockan ett på natten, haha

Hejsan på er. Klockan är nu 01.23 och jag har precis gjort ett matteprov :P Haha, 1 fel fick jag, vilket betydde underkänt. Man måste ha alla rätt, typiskt också! Men men, imorgon ska jag göra ett nytt försök! Jag går ju nämligen gratiskursen i matte över sommaren! på Math.se. Väldigt bra faktiskt! Tror verkligen att jag kan behöva den kursen inför hösten.. Och så får man ju 5 högskolepoäng för den :P Haha. Har suttit å chattat med Ashkan också vid sidan om matten, haha om mat :P Men nu ska jag sova iaf! Gonatt på er, skriver mer imorn (eller idag blir det ju..)
Puss.

tack för den

Hejsan. Skrev just ett inlägg, men min dator har fått för sig att backa tillbaka massa sidor helt plötsligt ibland, sjukt irriterande. Anyway, blev just kickad från spelet, så antar att jag inte fick spela mer idag då.. ^^ Umm, har inte hänt mycket ikväll, ätit middag, köpt glass från glassbilen och såå. Är inte på världens bästa humör just nu. Hatar när folk bara slänger på luren när man pratar, utan att säga hejdå eller nåt. Man känner sig så..jag vet inte ordet, men att säga hejdå är väl inte så himla svårt?! Aja, sorry om du tar illa upp. Men schysst? Nej.
Tänkte sluta klaga nu och typ göra mig iordning. Dock pallar jag inte sova, kommer ändå inte kunna sova förens jag åtminstone fått en anledning eller hört nånting. Aja, hare bra.

onsdag

Hallojsan! Jag har en blåsa på höger tumme :( Bevis på att jag är värsta gitarr-spelaren.. *not* Anyway! Dagen idag har väl varit helt okej! Trots att jag hade två redovisningar..  Först imorse var det engelska, då redovisade jag projektarbetet. Sen foto, Fia var med på lektionen ^^ Vi spelade spel..höhö. Sen Svenska, då var det dags för svenska nationella talet. Det gick som det gick, hade kunnat gå bättre. Så är lite missnöjd med min prestation, men det gick väl ok ^^
Efter det fick jag iaf biljetterna till teatern som vi ska på imorn med svenskan.. Jag har inte hittat någon att gå med ännu :( It sucks.. Jag fick två biljetter för att jag skulle ta med mig någon kompis eller så. Men men, we'll see ^^ Hoppas jag hittar någon iallafall! I nödfall släpar jag väl med mig mamma eller nån, haha.
Men men, nu är jag hemma iaf, och har precis ätit och varit ute med hunden. Även skaffat mig en blåsa, som jag skrev tidigare.. Dumma gitarr!
Imorgon är jag ledig, najs! Då ska jag plugga som faan! Om jag är riktigt smart, så gör jag klart svenskagrejjen, för då är jag klar med allt på gymnasiet sen! NÅNSIN! Hur skönt är inte det liksom?! Dock måste jag fota lite till Foto, men det är liksom chill ^^ Såå, jaa. Nu ska jag städa lite på rummet och sen lägga mig och läsa i svenskaboken.
CIAO!

en BRA dag! :D

Hejsan på er! Tänkte bara berätta vilken bra dag det har varit idag =) Vaknade ju först imorse när Thette Frugan ringde mig och sa att hon kommer på mitt utspring och även på studentmottagningen här hemma hos mig! Wihoo! Sen gjorde jag mig iordning och la mig på baksidan, läste en del i svenskaboken. Sen kom David hit, hihi. Vi låg på baksidan och bara chillade hela dagen, myys! Sen åkte han hem, lite tråkigt.. Men jag fick falukorv med makaroner till middag och Daisy var jätteduktig som åt upp all middag utan någon protest! =) Och så har jag även gjort helt klart både engelskaredovisningen och svenska talet nu!!! Och när jag läser igenom dom, så går det bra faktiskt! Ska läsa igenom klart engelskan nu en gång, sen svenskan en gång. Sen tänkte jag lägga mig i soffan eller sängen och fortsätta läsa boken! Jag hoppas på att hinna läsa ut boken idag, för då har jag typ inget plugg kvar sen! :D Bara den 4-sidor långa uppsatsen om svenskaboken som vi ska jämföra med två andra texter.. Lite seg uppgift, men det är den absolut sista uppgiften nånsin på gymnasiet, taggad eller vaad?! :D

Och så självklart, jag kanske lyckas övertala David att sova här inatt också, vilket betyder sällskap inatt och skjuts till skolan imorn, hihi. Och en till sak! DET HAR VARIT SOMMAR IDAG! Haha, *peppar peppar ta i trä*, I löööv sommar! Hoppas den är här för att stanna nu.. fan skulle inte ha sagt så...då försvinner den väl.. blöö, sommar, finally! mohaha

(nej nej, jag är inte alls på ett jättebra humör.. höhö)

 
bara för att jag är på topp-humör så bjuder jag på härlig före-efter bild.
1) jag och malin typ glada?!
2) lite lugnare.. höhö

en solig tisdag

Godmooorgon! Kort inlägg här bara! Jag vaknade av att min käraste fruga, Thette, ringde! Och vi pratade lite om min student m.m. Hon kommer på mitt Utspring och på mottagningen, woho! :D <3
Anyway, nu ska jag fixa lite på rummet, och sen sooola på baksidan och läsa svenskaboken, NAJS!
Puss.

Ps. Katterna här utanför låter som...omg, jag vet inte vad ! "Mjwooooaaah", typ. Haha.

you gotta love subway, and facebook knows it all!

Hejsan på er! Tänkte bara berätta för er att svenska b talet går riktigt dåligt! Jag har inget mer att säga, men jag måste skriva minst 15 rader till typ, suck. Oh well, jag fick just reda på (av facebook!) att jag är ett proffs på wow. Shiiet, knappt jag själv visste det ;) Att jag var såå bra liksom, najs ^^ Nu vill jag inte höra fler klagomål älsko, right? ;) Mohaha.
Anyway, följde med föräldrarna till Väsby C idag när dom hade kommit hem också, åt middag på Subway, LOVE IT! Och så köpte vi ny hundmat, och lite saker på Coop i Rotebro. Men men, har sett på lite tv sen efter det. Och försökt plugga svenska.. Men men, dags att återgå till Svenskan nu! Sen dags för sooova!
Hörs imorn!
xoxo

måndag

Yohoo solstrålar! Jag kom precis hem, fast jag slutade 11.15... hehe. Men men, stannade kvar i skolan, åt lunch med David på donken, var med på hans svenska och sen var jag med David och Sofia på deras hål till tre. Efter det satt jag i entrén och snackade med bl.a. Emma en liten stund innan min buss hemmåt kom. Men nu så kom jag hem för inte så länge sen alltså.. Solen skiner idag! Härligt härligt. Och imorgon är jag ledig, då ska jag plugga massor!
Nae, jag måste skriva klart det där dumma talet nu.. Men först, dags för en dusch!
Pöss

måndag

Godmorgon på er! Alla pigga och glada? ;) Hehe, jag unnade mig typ 45 minuters sovmorgon imorse... Så min buss går inte förens 20 över 8 idag, haha. Skulle egentligen tagit den som gick för 10 minuter sen, men jag orkade inte gå upp.. Hehe..
Anyway! På schemat idag står först 2 timmar Foto och sedan Engelska redovisningar, får se om jag får redovisa idag eller på onsdag! =) Efter skolan så blir det massa plugg, ska nämligen skriva klart talet till svenskan, och fortsätta läsa i svenskaboken som vi ska ha skrivit en 4-sidor lång uppsats om nästa måndag.. Yahoo.. Imorgon är jag ledig, och då SKA jag läsa ut boken, om jag inte gör det är jag ganska så körd.. Oh well, bara att kämpa på! 2 till saker som ska skrivas innan studenten, massa teman i foto som ska fotas och engelska redvisningen som jag får se om jag har idag eller på onsdag.. Inte långt kvar nu! Det är jätteläskigt! Att jag tar studenten om 16 dagar bara!!
Nu måste jag äta klart och röra mig mot skolan, ha det så bra =)
Puss.

sunday

Heeej på er! Nu så var det söndagskväll igen då. Och det börjar bli dags för mig att sova snart! Börjar ju 8.20 imorn.. Tror dock inte att jag kommer förens vid halvnio :p hihi, pallar inte sitta där innan när läraren ändå inte börjar lektionen förens vid nio...
Anyway! David sov här inatt, myyys! Vi gjorde egen pizza igår till middag, gott! Och så åt vi gifflar och kakor och såg på film. Sex Drive, tror jag den hette. Helt okej liksom. Sån där typisk "amerikansk highschool film", haha tänk er typ nåt liknande american pie ^^
Så imorse när jag drog till jobbet iaf så åkte David hem.
Blööö, jag gillar inte min dag idag, men men.. Men jag är iaf klar med Engelska redovisningen nu! Håller bara på att läsa igenom det jag ska säga och så, så det kommer nog gå bra :P Haha.
Naaje, nu ska jag göra mig iordning =) Har redan duschat och tagit bort allt smink och sånt, så det är bara att borsta tänderna kvar. Skönt.
Sov gott på er!
Pöööss

Daisy i fönstret

Kolla in min söta hund! Haha, hon ville inte ligga i soffan i fredags i husvagnen, utan hon skulle ligga i fönstret och vakta! Sötnöt =)


för lite sömn

Hejsan på er, inte fick man sova till nio inte! Föräldrarna är redan uppe i full fart och håller på stökar i husvagnen. Tro inte att man får sova länge i en husvagn iallafall! Och så hade jag jätteproblem att somna igårkväll.. Stängde av vid umm, nångång, typ runt elva. Men somnade väl inte förens ett, kul! Och jag ska jobba idag, suck. Varför får jag aldrig sova ordentligt inför de dagar jag ska jobba?! Låg vaken jättelänge och kunde verkligen inte somna igår, låg bara och tänkte på en massa.. Aja, nu vill mamma bädda min säng.. Jag vill sova!!
Adios

dumma dumma dumma plugg!

Halloj, ett till kort inlägg här nu.. Jag är nästan klar med engelskan nu, nästan! Imorgon efter jobbet så blir jag nog klar med den ^^ Dock kommer jag inte vara tillbaka på Mista förens efter klockan 18 imorn typ.. :/ Så 3 timmar fritid (=plugg) sen sova och upp och jobba igen på söndagen.. Men snart är det över! Snart tar jag studenten!
Men nu vill föräldrarna att jag ska släcka och sova, en husvagn är ju inte så stor liksom.. Sov gott!
Puss.

break

Halloj på er! Pluggandet går inte så jättebra.. Men lite framåt går det iallafall! Sitter och tittar på Brottskod försvunnen, spännande! Här ute på Mista händer det inte så mycket annat.. Tv och plugga, that's all! Önskar D. vore här bara.. Egentligen har jag inte så mycket att göra, inte så mycket att skriva om heller. Hade bara såå tråkigt med engelskan, så tänkte skriva av mig lite här bara..
Oh well, dags att återgå till english..
pöss

Till min älskling =)

Jag sitter just nu på landet och har tråkigt, chattar lite med David ^^ Men han skulle göra en sak, så undertiden skrev jag ett litet rim till honom =) Haha, jag är stolt över mig själv! Blev ju fett bra :P Haha

David, han är väldigt fin

han är även väldigt mycket min!

Han är den jag älskar mest,

för han är ju bara så bäst!

Han är inte svår att sakna,

det bästa som finns är att bredvid honom vakna!

Rimma är jag kanske inte så bra på,

men jag försöker iaf, så det så!

Saknaden till dig är iaf stor,

och i mitt hjärta är den plats du bor!

Du är min lilla chokladboll,

för utan dig är jag noll.

Nu vill jag ha en puss,

så nu åker du hit med buss!

Du kan även ta bilen hit,

det är inte en sån jättelång bit ^^

Nu börjar mina rim ta slut,

och nu ska Daisy ut.

Men det tar pappa,

så jag kan slappa!

Skynda dig hit nu älskling,

annars kommer du i din telefon höra många "ring!"

Du vet att jag älskar dig,

och jag vet att du saknar mig!


mitt landställe i vaxholm

Hejsan på er! Nu sitter jag här i husvagnen, eller förtältet till husvagnen, och bloggar lite! Har tagit lite bilder åt er, så ni får se hur jag bor i helgen!


på vägen hit passerade vår fina saab 100000 km! haha


vår husvagn med förtält! hehe mamma kom med också på bilden..


främre delen av husvagnen! om man bäddar ner soffan och bordet så blir det en stooor säng där =) där sover jag!


bakre delen av husvagnen. föräldrarna sover där. till höger ser ni "köket"

påväg mot vaxholm

Hejsan på er! Snart drar jag iväg, till Vaxholm. Jag kommer sakna baby så mycket! Han ska till Hallsta imorn och jag är i Vaxholm tills söndag. Ja, jag ska fortfarande jobba. Men föräldrarna kör mig till Danderyd både imorgon och på söndag innan jobbet, sen tar jag en buss (som bara tar 10 minuter!!) till jobbet därifrån. Så, alltså, Vaxholm hela helgen. Men ni kommer inte slippa mig för det! Min lilla dator och det trådlösa internetet finns ju där ute =) Så blogga kommer jag göra ändå! Kanske inte kommer finnas så mycket att blogga om, eftersom jag är enda ungdomen där ute och jag ska jobba 12-17 på lördag och 12-16 på söndag..men ändå! Massa plugg ska jag göra där ute också, och nu har jag föräldrarna efter mig också om jag inte pluggar! Måste ju göra klart iallafall engelskan och helst även svenska talet..


Jag har precis vaknat, igen. Jag mådde jätteilla (varför vet jag inte?), och kände mig lite svimm-färdig.. Så jag la mig för att sova någon timme, men nu väcktes jag av att någon ringde på dörren! Men seg som jag var (=är..) så orkade jag inte skynda mig ner för att öppna... Men nu måste jag skynda mig, typ. Pappa är hemma snart snart snart, (typ kvart i tre, om 13 minuter!) och då ska vi åka iväg. Så ska tömma lite sop-påsar, vattna blommor osv.

Hare bra så länge, så hörs vi när jag är i vaxholm!
Puss.


fredag

Hallojsan! Jag är sååå trött.. Minns inte exakt när vi somnade igår, men innan tolv var det iaf ^^ Sen har klockan stått på repeat från 7 imorse.. David skulle vara hemma senast nio idag, så han drog för en stund sen. Jag är så sjukt trött. Kanske ska sova lite till, men jag måste kunna somna ikväll också! Så jag kan sova ordentligt inatt så jag orkar upp imorn! Ska ju jobba imorgon.. David drar till sitt land imorn. Så resten av helgen består av plugg och jobb för min del! Inte världens roligaste helg kanske, men har en del att göra nu, såå, jaa. Hehe

21 maj

Hejsan på er! Sorry för den dåliga uppdateringen idag..Har bara inte haft tid helt enkelt! Igår (inatt?) vid ett kom David hit och sov här, yes jag fick sällskap! Vi sov till elva någongång idag, sen efter att ha kommit upp, käkat frukost osv. så drog David hem för att lämna bilen och byta om. Sen kom han hit igen och vi gjorde någon dum instance på wow.. Efter det blev det plankstek på en pizzeria/restauran här i Norrviken, helt okej gott.
Efter det har vi sett film och tv och ätit alldeles för mycket chips och after eight.. nu mår jag illa, suck. Men dags för sova nu!
Mer uppdatering kommer imorn.
Puss.

6 underbara månader!

Hejsan på er! Nu är klockan mycket och om mindre än 11 timmar får jag träffa älskling! Idag (klockan är över tolv!) har vi varit tillsammans i 6 underbara månader, shit vad tiden går fort! Men jag har aldrig varit lyckligare än vad jag är nu, helt sjukt. Älskar dig David Karl Erik Anders Bogart Ågren =) <3 Hihi.
Anyway, nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag sova.. Gonatt på er! Sov gott =)
Puss.


älskar dig honey =) <3

Mer bilder från Surpriseparty a la David!

Jag fick precis massa bilder från Davids överraskningsfest i lördags, Frida fotade massor. TACK Frida för bilderna! Och för en gångs skull så hamnade jag på bild! Flera bilder! Jag brukar aldrig komma med på bilder, vilket är sjukt tråkigt! Men nu kom jag med på flera bilder! Från när jag, Malin, Sofia och Ashkan var i soffan och sjöng singstar, crazy bilder måste jag säga! Här kommer lite bilder från festen, tack igen Frida!


födelsedagsbarnet!


presenter!

   
flummserie av bilder, haha

 
lite gäster!

oh yeah, it's party time

Hejsan på er! Nu dör jag..nästan iaf.. Det är så tråkigt att vara ensam hemma! Och får inte kontakt med någon heller :( Och det är jättemånga som ska ut ikväll, ser på film, är med kompisar, och jag sitter här själv :( Jag är inte sjuk eller nåt, jag har bara inget att göra :/ Och föräldrarna är på Mista, David spelar med Danne.. Vad gör man när man är ensam hemma en kväll som denna? Jo man pluggar engelska och försöker hinna med svenskan också, samtidigt som man kollar på massa Grey's Anatomy.. Det är en ganska så bra serie faktiskt ^^ Ouff, onda onda vanor, man ska inte börja följa serier! Men faktiskt, den här serien är ju bättre än jag tänkt mig =) Men skulle hellre se Scrubs eller 2 and a half men.. Oh well, man får nöja sig med vad man har =) Och vad jag har just nu är: Dator, tv, mat, kladdkaka, glass med chokladsås och hela huset för mig själv! Fest eller?! Haha

jag har en tråkig helg framför mig, nån som vill göra den lite roligare?

Hejsan på er! Nu är jag finally home! Slutade egentligen 11.25, men stannade i skolan för att luncha med älskling och sedan fastnade jag ytterligare en timme i skolan när jag och Izabella satt och snackade, så då hann David sluta sin enda lektion och jag fick skjuts till Sollentuna där jag fick springa som faan för att hinna med tåget hem. Och så har jag nu varit ute med en envis hund som hatar att promenera. Intressant va?
Anyway, dagen började med att jag tog sovmorgon cirka 30 minuter, inte bra. Missade min buss, men tog nästa buss då och hann ganska precis i tid till första lektionen, som var dubbeltimme Engelska. Jag pallar inte den där dumma "läraren" vi har just nu. Hon utbildar sig till engelskalärare och behöver ha några lektioner för att få ta examen, hon suger! Det är så himla seriöst hela tiden! Men men, på måndag börjar redovisningarna så då slipper vi henne nog.. taskigt sagt kanske, men sant..
Hur som helst, efter det var det en timme foto, där jag rensade lite med bilderna och flyttade till redovisningsmappen, etc. Och sen resten av dagen började jag inlägget med :P haha

Helgen kommer bli väldigt tråkig och seg för min del.. Inatt får jag äta middag och sova själv, sen imorgon ska jag och David på bio samt restaurang, och så får jag sova med honom. Sen på fredag ska David hem på förmiddagen, eftersom de håller på att renovera hemma hos sig. Så jag får troligen sova själv, ytterligare en natt denna helg.. Sen på lördagen drar han upp till deras landställe, och jag jobbar 12-17. Sover själv till söndagen också.. Och jobbar söndag 12-16.. GAAH! Jag ska vara ensam hemma och sova själv varje dag/natt hela denna långhelg! Förutom imorgon då jag får vara med David, (för vi firar 6 månader!). Fy fan vilken helg, inte nog med att jag hatar att sova själv i sängen, nu ska jag vara helt ensam i huset också! "Hej jag känner hur all glädje och energi bara suuugs ut ur mig!". Suck
Nu ska jag sluta klaga och spela lite wow innan jag börjar plugga.. För sen ska ju tydligen Davve å Danne sitta uppe hela natten och spela, från typ 8 ikväll.....

gonatt

Hejsan på er! Dags för mig att sova, det är så typiskt att man får mer ork på kvällarna..suck. Aja! Har inte fått mycket plugg gjort idag, men imorn så! Haha, eller, we'll see about that. Men eftersom jag ska göra saker hela tiden resten av veckan så måste jag få saker gjort..  Imorgon måste jag göra klart engelskaredovisningen iallafall, sen får jag öva lite varje dag ^^
Händer inte så mycket här hemma, mer än att jag saknar min underbara grymt mycket! Men imorn hoppas jag på att få se han =)
Gonatt på er!
Puss.

jag vill sova

Jag förståår inte! Jag är så sjuukt trött, håller på att somna över köksbordet nu när jag pluggar >.< Men jag sov typ halvett till elva inatt. Visst jag har sovit jättedåligt på senaste tiden, sena kvällar osv. Men nu är det inget planerat när det gäller sena kvällar eller tidiga mornar för ett tag framöver, skönt! Bara imorgon som jag måste upp för att vara i skolan till 8.20, men annars är det lugnt resten av veckan. Eller lugnt och lugnt, har väl mer eller mindre bokat upp mig varje dag känns det som.. Men det är inget sånt där jättestort..
Tisdag: Plugg
Onsdag: Skola 8.20-11.25. Sen hem och plugga
Torsdag: Ledig, bio + middag med David (vi firar 6 månader!)
Fredag: Vet inte riktigt än..
Lördag: Jobba 12-17
Söndag Jobba 12-16

Nu ska jag lägga mig i sängen och plugga istället.. Men jag kommer väl somna över datorn.. Sitter och skriver ett tal.. Hmm, aja, hare bra! Nu ska jag ringa David och hoppas på att han har något roligt att säga som kan pigga upp mig lite!
Puss.

en rubrik var det ja..

Hallojsan på er! Nu sitter jag här i sängen och bloggar lite ^^ Hittade nåt blogginlägg om 90-talsmusik, haha. Nästan så att man vill samla ihop massor på 90-talsfest! Haha.
Anyway, David drog för typ en timme sen, han har ju skola idag mellan 13-16.. Eller jag fick nyss nåt sms om att de inte har marknadsföring, så han slutade tydligen nu. Så han ska hem och hälsa på alla hantverkare som håller på och fixar hemma hos dom. Själv ska jag plugga, massor. Svenska nationella tal, svenska uppsats och engelska redovisning, suck.. Men när de sakerna är över, så har jag typ inge mer plugg innan studenten! Fatta att jag tar studenten om typ 23 dagar.. hjälp!
Igår jobbade ju jag mellan 18-23, segt. Speciellt under matchen då det inte fanns någonting att göra! Kom någon gäst lite då och då.. så mellan 20-22 var det i princip tomt.. Men sen efter matchen kom det några (både nyktra och lite mindre nyktra..) gäster. Roligare när man får något att göra iallafall! Förresten, av gästerna fick man ju höra att AIK vann med 1-0! WOHO! :D
Efter att jag slutat så fick jag sällskap av Fia Oliv till tunnelbanan, men hon skulle ta den åt andra hållet.. Jag skulle ta den till Kista, där David hämtade upp mig och så åkte vi hem hit till mig och sov här. Mysigt =) Vaknade sedan (eller blev väckt av David..) vid 11 ungefär.
Men men, nu ska jag plugga iallafall! Hare bra =)
Puss.

powernap bra? Tss, never

"Powernap är bra och bla bla bla", bullshit! Powernap gör mig ännu tröttare och segare och får mig att absolut inte orka någonting! Det spelar ingen roll om jag sover 5 minuter, 30 minuter, 1 timme eller 3 timmar. Jag är fortfarande bara tröttare efter att ha sovit! Och nu ska jag jobba hela kvällen, jag kommer helt seriöst vara sjukt trött! Men men.. Pengar!
Jag har iallafall precis ätit middag, hemmagjord pizza.. Jag brukar känna mig jättekonstig efter pizza.. Bra att jag åt det nu idag innan jobbet liksom.. Aja, får hoppas att jag inte känner av den idag!
Jag känner mig på väldigt klago-humör just nu, men jag vill verkligen allra helst bara sooova! Skönt att man är ledig imorgon iallafall, så jag ska ta en låång sovmorgon och sedan bara plugga, typ.
Men nu måste jag göra mig klar, dags att börja röra på sig snart!
Ha en bra kväll! Det här blir det sista från mig, efter jobbet ska jag bara sova, direkt! Tur att föräldrarna hämtar mig ikväll!
Puss.


sovdags

Hello, nu har jag slutat skolan och är hemma. Äntligen.. Jag hade dubbeltimme foto imorse, dock hände väl inte så mycket då.. Sen en timme engelska där vi hade nån annan som lärare, någon som utbildar sig till engelskalärare, segt. Sen slutade jag. Men istället för att dra hem direkt så åt jag med Sofia och Madde. Sen vid 12.30 ungefär kom David och jag fick träffa honom lite innan jag tog bussen hem. Egentligen hade jag velat stanna kvar i skolan för att se film med David på hans lektion och sedan spenderat timmen efter med David också, eftersom han har hål då. Men jag ska ju jobba ikväll, mellan 18-23, och är sjuukt trött. Så var tvungen att åka hem, för att sova. Det är match ikväll på Råsunda, tror det var AIK mot några.. Och jag får ta ruschen både innan och efter matchen, segt. Allra helst vill jag bara sova.. Men men! Pengar, tänk pengar!
Så nu ska jag sova iaf fram till fyra ungefär. Gonatt
Puss.

en irriterad morgon

Hallojsan på er! =) Nu har jag foto, och jag är i tid till lektionen! Amazing.. Jag fick inte ens någon frukost imorse, hate it. Jag brukar bli fett seg och irriterad när jag inte fått i mig något på morgonen.. Dessutom ska jag jobba ikväll, det kommer vara fullt.. Det är match på Råsunda, och jag ska ta allt folk både innan och efter matchen, suck.. Slutar 23 ikväll och börjar 18.. Tur att man är ledig imorn iallafall.. Tror jag ska dra hem och sova en stund när jag slutat skolan, jag slutar ju typ innan tolv (tror och hoppas jag). Annars idag händer nog inget speciellt, borde plugga jättemycket, men funderar på att ta det imorgon på min lediga dag istället. 
Nu måste jag vakna lite till liv, hare bra!

(Det känns så sjukt onödigt att komma i tid till Foto, för läraren är oftast sen, han tar 20 minuter på sig att kolla om några kameror finns, sen efter att han kollat det så hämtar han kamerorna. Så vi börjar typ aldrig när vi ska börja. Har vi tur kanske lektionen börjar 30 minuter efter start..)

dagen efter

Hallojsan på er! Nu har jag ju skrivit en heeel deeel om igår! Så dags för att skriva om idag också då ;)
Imorse vaknade jag och David ju som sagt vid 11, vi gick upp och städade Tunan och såå, lite segt.. Men han fick dammsuga medans jag torkade av borden och golven. Pappa var jättesnäll och var redan nere i Tunan när vi vaknade och hade redan börjat städa iordning! Så jag och David behövde inte göra alltför mycket, skönt!
Vid två ungefär drog David hem sen, eftersom Danne ville ha bilen vid halvtre. Så sa hejdå till honom och gick sedan hem. Men sen vid fyra kom Ashkan över och fixade min dator! Eller, det är inte helt klart ännu... Håller på att kopiera lite saker och såå, sen ska jag rensa bilderna nu och sen bränna de på skiva för att spara ner bilderna nånstans! Samt för att få över dom till den här datorn istället. Tack Ashkan! Jag trodde att jag hade förlorat de bilderna forever, men nu får jag tillbaka dom, wohoo!
Såå, anyway, för ett tag sen drog Ashkan tillbaka till Amanda efter att ha gett mig lite instruktioner om hur jag ska göra när det kopierat klart och såå. Så jag borde klara det här =) Haha.
Ikväll ska jag kanske över till David, vi får se =) Måste sova i tid iallafall, eftersom jag har skola 8.20 imorgonbitti och sen jobbar jag 18-23 imorgonkväll, suck..
Men men, nu ska jag hoppa in i duschen och även äta middag!
Hare bra =)
Puss.

Den 16 maj - Davids födelsedag!

Dagen igår började med att jag vaknade hemma hos David, vi låg och pratade lite och jag försökte väcka honom. Han fick en av mina presenter då. Sedan kom hans föräldrar med frukost på sängen, mackor, bullar och oboy, mums! Då fick David presenter av sina föräldrar. Sedan drog de iväg, och jag och David låg kvar i sängen ett tag. Sedan gjorde vi oss iordning och drog till Stinsen. David skulle klippa sig, och så åt vi lunch där, på Burger King. Jag försökte bjuda David på en glass också, men han är så envis! Han vill verkligen inte att jag ska bjuda honom på saker.. Men, det var ju hans födelsedag liksom! Men han betalade sin glass sjäv tillslut iallafall.


i bilen påväg till Stinsen, lite fläkt genom fönstret, musik på högsta, och bara känna sommaren! såå skönt =)


david blir klippt i Stinsen!


sen åt vi glass! mumsigt

Efter Stinsen drog vi hem till honom igen och väntade på att "vi skulle åka iväg på överraskningen som jag hade för han". Egentligen väntade vi på att Ashkan och Danne skulle komma och ta med honom på något. David fick välja mellan gokart, bowling, cybertown, biljardpalatset och tyyp..inget mer. De åkte iallafall iväg till biljardpalatset och cybertown. Undertiden de var där så förberedde jag i Tunan med Sofia och Amanda, även Annie och Frida kom sen lite senare. Vid sju börjde de andra trilla in. Och sen vid halvåtta-åtta så kom Danne å Ashkan med David.
Kidnappning var det, haha, det var sjukt kul att titta på. Efter att de hade varit med David på cybertown och så, så släppte de av honom här och sa att jag hade en present, en överraskning till honom eller nåt sånt. Så David kom gående hit och jag skulle lägga mig i sängen med han och typ prata och så, han fick inte märka att Ashkan, Danna å Jonas skulle komma direkt efter och kidnappa honom! Ögonbindel, rep, osv. blev det! Stackars David, jag tyckte nästan lite synd om han! Det bästa var ju nästan när David ba "Men Thereses föräldrar kommer rädda mig!!!", fast de stod bara bredvid och typ garva åt han =) Haha. Hur som helst, sen körde de runt honom i bilen litegrann för att han inte skulle veta vart han var, och så ledde de ner honom till Tunan där alla vi andra stod och väntade på honom och sjöng för han när de tog av ögonbindeln på han. Stackare..men det var ganska så kul faktiskt =)

    
bilderna ovan är klickbara. här har ni serien på när David blev kidnappad!

 
undertiden som de körde runt david, satt jag och Amanda utanför och pratade lite

När de kom till Tunan med David så sjöng vi för han och vi gjorde lite allt möjligt. Han fick öppna sina presenter som han fick av alla! Av mig fick han en silverkedja (armband), 2 månader på wow och så festen och all dricka dåra!
Efter presentöppningen så lyssnade vi på musik, snackade osv. Tårta med ljus kom också! Precis innan Eurovision började. Så vi såg på det ett tag, innan de flesta tröttnade på det och startade musiken istället, dock stod teven på hela tiden ändå. Norge vann ju, som de flesta verkar veta ^^
Resten av kvällen var rolig med massa singstar, bli uppdragen av Ashkan å Thellman på dansgolvet (dock sprang jag och gömde mig direkt efter, hehe), lite mindre kul saker, och massa roliga saker! Jag tycker att dagen blev jättebra och hoppas verkligen att David blev glad över all min planering.. Jag hade bjudit in massa folk. Dock var det några som backade ur och inte kom, tyvärr. Men det var kul ändå! Det var folk från skolan, några av hans andra kompisar, och ja, ni förstår. Jag hade försökt samla ihop alla hans kompisar, även de jag inte kände så bra! Dock kom typ bara de jag kände, men ändå :P Haha.
Vid fyra-fem började typ de sista röra sig hemmåt. Men vid 6 imorse drog Annie och Thellman hem och jag och David gick hem och la oss och somnade direkt! Sov till ungefär 11 och sen var det dags att städa Tunan direkt.. Ikväll kanske jag drar till David och sover där, vi får se! Vore mysigt iallafall =)
Tyvärr har jag inga fler bilder direkt.. Det är mest från Stinsen och självaste kidnappningen.. Men Frida hade massa bilder som hon tog igår, och hon ska skicka dom senare till mig =)

Återigen, Tack så sjukt mycket alla ni som var där och ni som hjälpte till!

davids födelsedag i korthet

Heej på er! Hur är det med er? Med mig är det bara bra, lite trött dock ^^ Hehe vid 6 imorse gick jag och la mig :P Sen vaknade jag och David vid 11, hehe. Igår (inatt+imorse) var det ju överraskningsfest för min älskade David! Jag har typ gått och klurat på det där de senaste månaderna :P Men har ju inte kunnat skriva nåt här eftersom att han läser min blogg! Men nu, äntligen, kan jag skriva om det! Dock kommer jag inte göra det nu.. För jag har massa bilder också från igår som jag kommer lägga upp här senare. Så jag skriver ett helt inlägg om det sen istället! För nu måste jag städa rummet och badrummet, samt dammsuga osv.

Men dagen igår, väldigt kortfattat:
Vakna hos David, vi drog till stinsen, han klippte sig, vi åt på bk, vi åt glass, sen hem till honom igen. Senare innan tre nångång kom Danne å Ashkan och tog med Davve, till biljardpalatset och Cybertown. Sen lämnade de han hemma hos mig. Sen kidnappade dom honom hos mig (skitkul! med ögonbindel och allt, haha). Ner till Tunan, fest, dricka, singstar, chips, tårta, melodifestivalen, prat m.m. bestod kvällen och natten av. Vid fem-halvsex drog de sista hem igår. Somna vid 6, vaknade vid 11 idag!
Såå, mer kommer sen =)
Hare bra så länge!
Puss.

Förresten, Tack ni som kom igår! Det var jättekul att alla ni kunde komma! Hoppas ni hade det lika kul som jag iallafall =)

GRATTIS ÄLSKLING!

Idag fyller min underbara älskade David Karl Erik Anders Bogart Ågren år!! :D Grattis honey =) <3
 
David idag, första bilden nyklippt och äter glass utanför Stinsen, andra bilden steker på deras framsida!

hos david =)

Nu sitter jag här hos älskling i hans säng med min lilla minidator! Och vårat nya trådlösa internet, haha! Men jag funderar på att försöka koppla upp mig på Davids och deras internet istället, för de har ju trådlöst, så kanske det funkar? Slipper man slösa på vårat bärbara internet.. Hmm.
Ikväll vet jag inte vad som händer, hehe. De håller på att fixa på deras framsida och plantera m.m. just nu. Sen ska de käka, annars ikväll blir det väl en lugn kväll =)
Nu ska jag se vad David har för sig där uppe!
Puss.

 

sova hos älskling, han fyller ju år imorn! :D

Hejsan på er! Nu har jag och pappa varit och köpt lite saker och nu ska jag fixa lite här hemma, sen drar jag iväg till David och sover där inatt! Min älskling fyller ju år imorn! 19 år! Han är bäst och han ska vakna av massa pussar av mig =) Haha! Men nu måste jag tyvärr stänga av datorerna och säga hejdå för idag! Men något inlägg kommer nog imorgon också =)
Hare bra!
Pusss.


mycket skräp!

Jag tog en bild igår på sopsäcken med allt som jag hade rensat ut och skulle slänga ur alla skåp i mitt rum! Det blev en hel del, haha såg bilden nu precis. Inte så jätteintressant kanske, men jag är stolt över mig själv. Jag hittade skräp i ett enda skåp, typ tre hyllor, som tog upp en hel stor svart sopsäck!


(dålig bild, men fotade i jätteljust rum med webkameran :P )

direkt från middagsbordet

Nu sitter jag och bloggar direkt från middagsbordet! Jag har lagat spagetti med köttfärssås, jättegott! Jag som var (är) så hungrig! Direkt efter middagen ska jag och pappa iväg, haha!


aww..

Jag måste bara lägga in ett till klipp.. Liten "polar bear", hur söt som helst!


Liten panda nyser, så söt!


fredag

Hejsan på er! Nu sitter jag vid min stora bärbara dator och skriver =) Den andra är på golvet, orkade inte ta upp den.. Haha. Så nu sitter jag här och håller på att hungra ihjäl mig...
Jag fick lön idag! Tur är väl det.. Haha, hade bara 50 kr kvar ungefär efter all shopping, men nu fick jag 1285 kr till =) Najsigt! Dock ska mamma ha 250 kr av mig..
Anyway! Jag vill ha middag, nu! Jag är jättehungrig och skulle verkligen behöva massa mat nu! Så jag tror att efter det här ska jag gå ner och laga middag.. Pappa lär ju inte göra det iallafall.. Hmm.. Sen ska vi iväg och köpa lite saker, hemlis!

Idag vaknade jag och David vid halvnio typ, tror jag det var. Fick en jättegod frukost för att mamma var hemma och fixade baguetter!! Jag älskar varma, goda baguetter till frukost.. Hmm, sen vid 11.20 körde David mig till skolan, och jag hade svenska. Läste en text och jämförde den osv.. Skittråkigt! Men nyttigt, för jag ska skriva ett arbete på 3-4 sidor om det sen..
Efter det var det lunch, åt med Annie idag! Det blev ris, köttfärs (och så fanns det köttbullar i currysås), med taco-chips och annat tillbehör. Duktig som jag är så tar jag de där äckliga köttbullarna i currysås! USCH! Jag förstår inte vad jag tänkte med?! Aja, anledningen till varför jag är så hungrig är det iallafall. Ännu mer dum som jag är, så byter jag inte tallrik och tar det andra! Suck, I'm so stupid.. (Många skulle nog säga blond i denna situation)

När vi ätit drog vi ner till Edsbergsparken med varsinn glass och solade och pratade lite, sen var det Foto för min del! Seg lektion, haha men har ett videoklipp som jag måste visa för er sen! Jag skrattade som fan när jag såg det där klippet på lektionen, läraren undrade vad som var så kul.. hehe..

Sist var det engelskaprov, skrivdelen. Usch och blä, tycker jag inte om! Men jag hoppas det gick bra iallafall, okej..
Nu är jag hemma iallafall.. Och nu ska jag göra middag!
Hare bra!
Puss.

Shopping!

Hejsan på er =) Tänkte lägga upp bilderna från dagens shopping nu! Det kommer även en bild på en klänning jag köpte förra tisdagen då jag var i stan med mamma och shoppade!

 
Jättesöt klänning från H&M för endast 98 kr! Går bra med och utan leggins =)
På tal om leggins, jag har rensat en garderob som det var massa skräp i idag, för att få plats med alla kläder jag har! Då hittade jag ett par gamla leggins, som jag inte ens vet om jag nånsin använt..

Det var dessa leggins! Vita i ett mönster. De är jättegamla, tror jag köpte dom på högstadiet någongång.


Och när vi ändå pratar om "gammalt", det här är klänningen jag köpte förra veckan! Alltså inte idag. Men tror inte jag har lagt upp bild på den än =)

 
Köpte denna fina vita topp idag! Den är från H&M, för 149 kr. Jag hittade 3 jättefina vita toppar där idag, men hade bara råd med en av dom..(jag har ett längre, vitt linne på mig under toppen på dessa två bilder)

Och om ni kollade norgrant på bilden precis ovanför till vänster, så ser ni att jag hade skor på mig där! Det är dessa skor (nedan) som jag köpte idag =) Sjukt snygga och passar perfekt inför sommaren och party!

ledig torsdag

Hejsan på er! Allt bra? Idag har jag shoppat med mamma på Ikea och Stinsen! Najsigt =) Det blev två nya set sängkläder till min säng, ett par skor, en klänning och en vit topp! Bilder kommer senare ;)
Nu har jag även kommit hem och ätit lite lunch. Det som står kvar på dagens schema är att skriva ett tal och typ göra en powerpoint till engelskaredovisningen! Sen ikväll kommer David! Wihoo! Just nu tror jag att han har lektion, men vid sju ikväll så!
Vad gör ni en dag som denna då? =)
Puss.

att göra saker ihop med andra

Det är inge bra att dela saker eller genomföra större saker med folk man står nära eller hyfsat nära. Alla tycker och tänker olika och det blir alltid någon som blir smått irriterad på en annan. Egentligen undrar jag varför jag gett mig in på en sån sak, igen. Som dessutom till viss del påverkar min ekonomi. Varför? Och just småsaker som man gör eller har gemensamt med andra, även de kan skapa irritation eller liknande! Varför egentligen? Men nu är det ju försent att sluta. Jag blir bara så irriterad att folk inte kan ägna 2 sekunder åt att göra en liten sak, helt gratis och mycket enkel, innan de gör något.

Jag funderar starkt på att skaffa en anonym blogg, vid sidan om denna, för att kunna skriva precis vad jag vill i.. Vi får se hur det blir med det..

this is called a rubrik!

Buhu, blir disconnectad utan förvarning..

Halloj på er! Hehe idag har jag shoppat! Så nu har jag inga pengar kvar :P Hihi. Eller jag har 500 kr kvar, och lönen kommer nog på fredag, så jag överlever nog. Undra hur mycket lön det blir denna månad..spännande!
Annars idag har jag gjort...umm.. inte så mycket. Jag är mest trött så det blir väl sovdags snart. Men först ska jag klara en sak... Imorgon är jag ledig! Så det blir en till sväng till Stinsen då, och även ett annat ställe^^ Me is happy! Älskar att köpa saker, haha.
Nu ska jag nog kolla vidare, såg att jag fått tre mail, exempelvis..
Hare bra å sov gott!
Pusss.

home

Nu är jag hemma! Och har ätit upp min choklad som mamma gav mig igår.. Nu ska jag spela lite =) Hihi.
Fick just världens största jobbigaste svenskauppgift av Frida, till boken vi läser i svenskan, suuuck!

Jag ska till cafetérian..

Jag är jättehungrig! Bara så ni vet..

Halloj på er =) Jag har just haft engelska prov, läs-delen. Det gick väl..bra. Hoppas jag! Det var massa texter man skulle lägga i rätt ordning, typ. Man skulle fylla i "wordgap" och massa annat.. Inte min starka sida kanske, men men =)
Jag var visst jättetidig till bussen imorse.. För jag han med den som går 07.43 :P Haha, så när jag klev av bussen såg jag att Malin å Martin var på bussen också! Trevligt med sällskap ner till skolan från Edsbacka busstation, hehe.
Anyway, nu har jag hål iaf, fram till 10.25. Har haft hål sen typ 9.20, lite segt men man ska väl inte klaga! Har ju trots allt bara en slapp lektion kvar, foto.. Sen ska jag nog luncha med David =) Wohoo! Och sen ska man hem och möta upp Frida som ska ge mig ett papper från svenskan =) Och sen ikväll är det pluuugg som gäller! Ska försöka få jättemycket plugg gjort idag, faktiskt! Jag är på lite plugg-humör nu, så det ska nog gå bra =) Bara plugg-humöret håller i sig tills jag kommer hem :P Haha

lite plugg ^^

Jag kom just på att jag har svenska b tal nästa vecka och även engelska c redovisning. Jag vet vad min eftermiddag imorn samt min lediga dag på torsdag kommer gå till! Att göra klart det! Även att läsa ut svenskaboken, ska få papper av Frida imorn om uppgifterna till boken. Hoppas de inte är alltför svåra!
Hur som helst, nu har jag suttit och spelat lite wow, hihi. Är på level 15 nu, oh yes! Det går segt frammåt.. Men jag har sjukt många quests som ska göras och lämnas in just nu.. så snart är jag väl på 17 iaf ^^ Haha. David är på typ 58.. hehe..
Men nu tänkte jag sova! För jag kom på att jag har engelska prov imorgonbitti 8.20.. suck.. 2 timmar läs-prov, blää. Slutproven är så jobbiga :/
Men men, sov gott!
Pusss.

inbjudningar

Nu sitter jag på mitt rum och skriver inbjudningar till min studentmottagning! Jag tar ju studenten om en månad (minus en dag!). Den 11 juni är det dags, klockan 12 är utspringet! Be there! Och hör Rudbecks studenter sjunga studentsången så vackert.. För vi sjunger så bra tillsammans, haha.
Jag vet inte vilka jag ska bjuda! Släkten ofc, men sen, kompisar! Vilka vill komma liksom? Jag vill ju ha hit kompisarna från skolan..Men alla dom har ju sina egna studentmottagningar, jag kan inte ens gå på Davids mottagning, det suger! Men men, det blir nog bra ändå!


i'm so good!

Nu har jag varit jätteduktig! Jag har bäddat rent i sängen och så har jag dammat min smink/hår/smyckes-hylla! =D Så kvar att göra är att damma resten av rummet och dammsuga :P Men först, ut med hunden! Det regnar ju ibland tydligen, vad hände med sommarvärmen?! I helgen är jag ju ledig, hallååå jag vill ligga ute och steeeka då =)
Jag hittade just en 20% rabatt på Kicks på valfri vara, som går ut imorn.. Hehe.. Kanske ska dra till Sollentuna och kolla på Kicks där då idag? Eller det kan jag ju inte förresten.. David har mitt busskort, faan. David komsi hit och ge mig mitt busskort! I neeed it!
Naaj, nu ska jag ut med vovven, hare bra!
Pöss!


haha, titta så fiiint mitt rum är (A) :P

bilder från skivan!

Halloooj! Nu har jag.. inte städat rummet ännu.. inte heller ätit lunch eller sovit lite.. Haha, jag gör inte så mycket nytta egentligen! Men jag har lagt in alla bilder från igår på datorn och de bästa finns nu på facebook =) Här kommer lite smakprov på kvällen igår!

 
 
 

Djungel-skiva igår!

Halloj på er! Nu har jag vaknat, ätit lite frukost, skickat iväg David till skolan och varit ute med hunden! Kvar att göra idag är att städa rummet, tömma diskmaskinen och stoppa i den smutsiga disken i den, duscha osv.
Igår var det skiva! Det blev mycket bättre än jag trodde det skulle bli. Jag var ju helt död igår och mådde lite smått illa och var jättetrött! Men det blev dans och en bacardi-cola! Haha. Sen blev det lite segare..hände inte så mycket och helt plötsligt hade alla försvunnit utan att säga till.. Oh well, hittade ju dom tillslut, vi skulle tydligen dra.
Men men! Det blev lite bilder från igår! Jag hade ju med mig kameran ;) Haha, jag ser väl helt störd ut på de två bilderna jag är med på, haha! Jag ska fan börja ta med mig kameran oftare när vi ska ut och så, det är ju så mycket roligare att ha kvar massa bilder från kvällen! Ska snart lägga in bilderna på datorn och så, men först måste jag borsta tänderna och byta till mjukisbyxor. Och städa rummet, suck.
Hörs lite senare!
Puss.

ingen sömn

Hallojsan på er! Det blev inte så mycket sömn idag.. Hmm.. David kom över vid två-tre och stannade här till runt sex. Men vi sov en liten stund tillsammans iaf =) Annars pluggade vi lite (han plugga naturkunskap och jag engelska), åt varma mackor och myste =)
Nu är jag fortfarande dödstrött typ, men jag ska iallafall iväg till skivan ikväll, sen återstår det ju att se hur länge jag orkar stanna.. Men men, hare bra!
Puusss.

plugg, hunden, sooova

Jag är trött och mår smått illa och vill bara sova.. Men jag måste verkligen skriva klart min book report! Satsar på att bli klar med den till typ två-halvtre. Sen ska jag ut med hunden en sväng, och sen satsar jag på att sova fram tills sex någongång! Måste få sömn innan jag drar iväg ikväll igen på skiva. Denna gång med Djungeltema! Jag kommer inte klä ut mig så överdrivet mycket.. Ska ha en marinblå fransklänning från H&M och sen får vi se hur jag gör med resten av utseendet ^^ Smink blir väl som vanligt, och sen får jag väl rufsa till håret eller nåt sånt ^^ Några bra skor har jag inte direkt.. :/ Hmm.. Vi får se hur det blir! Nu måste jag plugga vidare iaf, hare bra!


seg dag

Hallojsan! Nu är jag hemma igen, och jag är sjukt trött! Känner mig helt död..  Igårkväll var det ju som sagt skiva, Dannes skiva. Temat var uniform, jag var brevbärare! Kvällen började på Dovas, där jag köpte en cider och så delade jag och Sofia på en tallrik med pommes frites =) Sen drog vi vidare mot skivan, som låg vid Slussen nånstans.. Men iaf, blev knappt nån dricka alls igår ^^ Förutom cidern så blev det bara en smice efter det. Men jag känner mig bakis ändå, det gör jag alltid när jag sovit för lite! Jag ska försöka, eller jag måste, nu göra klart book reporten, eftersom den ska in idag..suck.. Sen ska jag sova. Och så måste jag äta.
Hare bra!
Puss.

Juste, jag hade engelska slutprov nu på morgonen..hör-delen,suck. Det gick som det gick.. Men det gick iaf bättre än väntat! =)

jobbat idag, men dags för skiva!!

Hallojsan på er! Nu är jag hemma från jobbet och har även hunnit äta middag och ta en låång, härlig dusch! Ikväll är det skiva! Såå sjukt roligt! Dock vet jag inte om jag ska ha jeanskjolen på mig till posten-tröjan eller inte.. Hmm, återstår att se! Ikväll blir det min krogmobil hörni! Så alltså inte det vanliga numret, utan min krogmobil! haha
Imorse förresten, var så sköönt. Först vaknade jag vid fyra och ba "shiit, måste upp snart och till jobbet. vad är klockan?" Det visade sig att klockan bara var fyra, skönt, så jag somnade om! Sen vid sex imorse hände samma sak, vaknar upp och känner mig stressad till jobbet, men inser att jag inte ska upp förens om 3 timmar! Aaah, you gotta love those mornings när du inser att du har flera timmar kvar att sova =) Hihi.
Nu ska jag göra mig iordning! Hehe, ska ta 20.19 tåget mot stan! Det blir först Dovas och sen skivan!
Hare bra =)
Puuuss.


Valborg

Jag fick några bilder av Emma från Valborg, haha! Dom beskriver väl ganska precis hur en kväll kan vara med oss samlade ^^ Tänker på att vissa liknar från Stöten eller Nyår exempelvis ^^


boys, fanns ingen direkt samlad bild på oss tjejer ^^


julafton? Naaaeej, Valborg =)

Tack för bilderna Emma =)

söndag brukar väl vara lugna dagar? eller?

Yohoo! Jag hade världens knäppaste dröm! Oh gosh.. Haha och ni skulle sett kläderna stackars David hade på sig! x) OMG! Det hände massa grejjer i drömmen, wierd/dåliga/roliga/komiska/knäppa/orealistiska/m.m. Asså, aa, ibland är ens drömmar bra konstiga..
Men men! Idag ska jag jobba! Jag ska! Jag mår fortfarande lite halvdåligt, men jag hoppas att med mat i magen så ska jag må bättre iaf! Det är 4 timmar jag ska jobba idag.. 12-16, det borde gå bra! Läste just på Fias blogg att det var 9 sjuka igår :O Men idag ska jag jobba! Sen ikväll blir det skiva.. och imorn blir det skiva.. Aaaah! Varför blir jag alltid dålig vid helt fel tillfällen för?! Aja, bara att bita ihop och överleva den här veckan som kommer bli en hel del festande.. Som tur är så är jag ledig på tisdag! Och torsdag. Och imorn har jag en lektion, så ska sova bort hela dagen, och plugga.
FAN! Jag har inte gjort klart book reporten kom jag på! FAN FAN FAN, den ska in imorn! Och ikväll är det skiva, kill me! Juste, jag har inte fått biljetter till någon av skivorna jag ska på.. ehm.. Men ikväll är det ... Dannes skiva, uniform-tema..Davve har min biljett till ikväll! Tur..
Nej, nu måste jag göra mig iordning, hare bra!
Puss.

feber? Neeej, jobba, skiva, skiva,skiva, davids födelsedag..

Jag hatar det här! Jag har mått illa hela dagen och det känns som jag har feber nu. Faan, jag vill inte bli sjuk! Jag får inte bli sjuk! Ska jobba imorn, sen skiva på kvällen. Sen skiva på måndag, sen skiva på onsdag. Sen fyller David år nästa lördag. Jag döör om jag blir sjuk igen :'( Därför ska jag sova nu, och inte ställa klockan på ringning förens klockan nio imorgonbitti. En ordentlig natts sömn, hoppas jag på!
Gonatt på er!

avundsjuka och saknad!

Jag är så enormt avundsjuk på älskling som är uppe på sitt landställe nu! Jag vill så himla gärna åka dit upp igen, älskade verkligen helgen vi spenderade där efter nyår i januari! Jag måste komma upp dit, på nåt sätt, snart! Och nu är det inte vitt och kallt överallt (även om det var jättefint och mysigt!) utan nu är det varmare och grönt och fint! Jag önskar jag kunde ha ett schema, som jag följde varje måndag. Typ jobba varannan helg, då skulle man ju kunna planera så mycket bättre!
Den där känslan, som jag hade tidigare idag, den är kvar. Jag förstår inte varför saknaden är så stor just idag? Det är säkert bara för att han sitter där uppe å myser på sitt landställe, medans jag sitter här och svettas, fan om jag får feber nu också! Då måste jag jobba imorgon ändå, jag har sagt att jag ska det. Gaah, jag pallar inte att bli sjuk nu, igen!

lördag

Kvällen igår var jättemysig =) David kom hit och vi gjorde fläskfilé med ris och sås! Sen såg vi på film, det blev Cocktail, och åt chokladbollar =) Mums! Dock är chokladbollarna slut nu.. :/ Hmm, får göra nya när jag känner mig bättre^^ Annars igårkväll gjorde vi inte så mycket mer, somnade vid elva någongång.
Idag har jag mest..vilat. Har i princip inte gjort nånting ^^
Fick värsta läskiga känslan förut, en känsla jag fick när David var i Amsterdam.. En sån där, umm, typ jättesaknad känsla! Så har suttit å saknat honom hela dagen.. :/ Han har varit på konfirmation idag och nu är han på sitt landställe^^ Skitungen messade å skrev att han typ ska basta, ååå, jag vill också.. :/ Men jag kommer ju aldrig upp dit till Hallsta.. Antingen jobbar jag, och de få helger lediga är det alltid nånting annat, suck.. Det är svårt att planera frammåt också när man inte ens vet hur man ska jobba månaden efter.. Oh well.
Nu ska jag...försöka äta något.
Hare bra!
Puss.

jag vill inte vill inte vill inte va hemma..

Heejsan på er. Hur är det med er idag då? Jag mår...umm..inte bra..Fan! Jättekonstig mage..illamående. ni vet, illamående, jätteillamående så att man liksom.. ja ni fattar.. Inte kul. Inte alls kul. Detta betyder inte jobb idag..faaan! Men kanske bäst det, kul att stå inför en kund och servera mat och ba.."blööeeeww", nej. Jag får stanna hemma och sova å göra ingenting istället. Imorgon satsar jag på att må bättre! För jag sa att jag ska jobba då. Och det ska jag!
Hur som helst.. dagen ser ju inte riktigt ut att bli som jag räknat.. Men jag kanske får min book report klar då, vi får se hur mycket jag orkar med idag.
Nej, nu ska sängen få sig ett besök.. Have a nice day!

fredag

Hallojsan! Nu har jag spelat ett tag, hehe men wow är kul faktiskt =) Dock mindre kul när man blir disconnected 3 gånger.. men men! Det går bra för mig, haha.
Dagen i skolan idag var onödigaste någonsin! Började klockan 2, men läraren var 30 minuter försenad.. Sen gjorde vi inte ens något speciellt, vi bara satt och fick gå direkt. Sen var engelskan tydligen frivillig. Kul dag! Jag hade inte behövt komma alls, för alla mina lektioner var typ inställda.. Yahoo liksom.
Aja, ikväll kommer David över! Det blir fläskfilé med ris å god sås till middag, mums! Sen finns det glass med chokladsås och även chokladbollar, you gotta love it!
Just nu spelas Danko Jones - First Date, love that song! Den är helt underbar, hihi.
Nu ska jag äta chokladbollar! Hare bra!
Puss.

*nada*

Nu kommer ett sånt där tråkigt inlägg som egentligen inte har något viktigt att säga! =) Men jag har så tråkigt, och är hungrig! Men föräldrarna har gått å lagt sig.. Och vi har inget hemma som går snabbt att fixa. Så jag får helt enkelt ta smällen imorgonbitti då jag kommer må illa när jag vaknar istället. Aja, hur som helst! Dessa dumma patches som ska laddas ner är nu på 68% . Det tar sån tid att ladda ner dom..suck.. Snart går jag och lägger mig en stund och kollar till datorn lite senare.. Yey 69% nu!
Oh well, ska iaf stänga av den här datorn nu! Gonatt på er! Sov gott!
Hare bra!
Puss.

tråk på en torsdagskväll.. Vänta, jag har rast! :D

Hallojsan! Nu har jag gett upp med book reporten, för tillfället iallafall! Den ska inte in förens på måndag tydligen, wohoo! Då har jag hela helgen på mig också =) Dock ska jag jobba i helgen, suck. 12-18 på lördag och 12-16 på söndag. Bara för att det ska bli finare väder just i helgen! Men jag jobbar 6 timmar på lördagen..det måste betyda att jag har rast! För första gången! haha, eller hur Fia? Hmm, undra hur lång rast jag har..
Anyway, wow är klart 85 % på sista skivan nu, snart så! Bara inte dessa patches tar hela natten att installera, igen.. Nej men 86% nu! :D Haha, det går sakta sakta frammåt..
På lördag drar troligen David till sitt land, typiskt att jag inte kan följa med.. Hoppas jag får se han innan han åker upp iaf! Imorgon slutar ju han typ halvett och jag börjar inte förens vid två.. Hoppas hoppas på nattsällskap imorn! *håller tummarna*
Nu ska jag återgå till...till...umm...att chatta med Sofia typ, haha. Fast då kanske jag stör henne.. Hennes book report ska vara inne imorn! Eller så ringer jag David...mohaha.. Gud vad jag har tråkigt! Här bjuder jag på roliga(?) bilder! :P
Hare bra!


 
hehe.. kul man kan ha när man insett att ens dator har en webkamera i datorn som fungerar hur bra som helst..
På mig har jag en tjocktröja som jag fått av min kusin, hehe som nyligen rensade garderoben. Fick en påse med lite kläder, genast tog jag alla tjocktröjor jag hittade! Finns det något mysigare än massa tjocktröjor?!

nya rosa linnet!

Idag har jag på mig ett somrigt linne =) Jag köpte det tisdags för 79 kr i stan! Jag har ett likadant i grått, men idag fick jag bli rosa =) Hihi. Det är mycket mer "rosa" i verkligeheten än på bilden dock...


wow å plugg

Sådär ja.. Nu håller wow på att installeras på min stora bärbara dator, hoppas den datorn pallar det! Det återstår att se.. Undertiden som det håller på att installeras så försöker jag skriva klart min book report, det är så svårt! Jag vet inte hur jag ska skriva, bara jag kommer igång så borde det nog gå bra.. Bara jag får G på den så känns det bra, jag har typ ändå inte någon chans på vg i kursen, så bara jag får ett g så!
Nej nu måste jag återgå till pluggandet, hare bra!

wow på vilken dator?

Hahaha, jag känner mig som en... typ... datanörd eller nåt.. Jag sitter nu med alla mina tre datorer igång.. hehe. Min vanliga stationära, den "stora" bärbara datorn och på min lilla minidator.. Hehe, men jag funderar på vilken av dessa tre datorer jag ska installera wow på.. jag vill ha det på min stora bärbara, men frågan är bara om den datorn klarar av det? Hmm.. Vi får se vilken dator jag väljer! To be continued...

torsdag

Godmorgon på er! Nu har jag vaknat, för typ 45 minuter sen... Och ska nu äta frukost och sen promenixa med Daisy lite, solen skiner idag! Äntligen.. Regnet behövdes dock, så det var nog bra att det har regnat lite de senaste dagarna =)
Idag är jag ledig då! Najs =) Men snart kommer förhoppningsvis David över på sitt hål, at least he said so. Sen vid halvfyra möter jag upp Fia på centralen, ska fika lite och så ska hon få present och såå =)
Annars idag händer inte så mycket mer, förutom plugg då..suck..
Hare bra =)
Puss.


18,5 årsdag idag då :P

För exakt 6 månader sen var det fredagen den 7 november och jag hade den bästa 18-årsdagen! Jag kommer ihåg den.. Mamma hade fixat frukost på sängen (första gången nånsin!), hade halvchill skoldag, sen hem. Föräldrarna hade satt upp marshaller utanför, gjort fint i köket och fick världens godaste middag! Sen gjorde jag mig iordning och på kvällen drog jag, Sofia, David, Jonas å Mickan in till stan. Jag och Sofia hade glömt våra legg hemma, så på centralen vände vi och hämtade dom, medans de andra drog till Huset. Sen hade jag en sjukt rolig kväll!
Om ett halvår fyller jag år igen, 19 år. Då har mina föräldrar bokat upp mig på kvällen, de har fixat nån överraskning som jag tydligen kommer tycka om mycket! Jag fyller år en lördag i år, så det blir varken utgång på fredagen elr lördagen min födelsedagshelg i år. Åå, ett halvår kvar bara! Haha.

få mig att förstå!

Vad hände med den där tiden som var i början? Vart tog den vägen? Varför får jag inga svar? Varför säger vi det inte bara som det är? Det är så jobbigt, jag mår dåligt av det här. Snälla, kan du inte bara berätta varför jag inte får svar? Varför du inte gör som du säger att du ska göra? Hur kan jag veta när det faktiskt kommer att inträffa, det du sagt?
Få mig bara att förstå! Jag förstår ingenting just nu..

bilder från edsbergsparken



Edsbergsparken är så fint! Speciellt på sommaren, grönt överallt, solen skiner, fåglar överallt och så det blåa vattnet! Sen ljudet av fiskmåsarna och änderna och allt, aaah, älskar sommaren =)


bookreport eller book report?

Hur stavas det egentligen.. Book report (som två olika ord) eller Bookreport (som ett ord)?? Hmm...
Jag sitter och försöker få ihop min bookreport iaf ^^ Det är jättesvårt och på typ en timme har jag fått ihop 8 rader! Jag är stolt över mig själv! Jag är nästan klar med inledningen, jag är så bra! :D
Det som är kvar att skriva om efter det är om Secondary sources, Personal comments on the sources och Final reflection. Alltså tre ganska så stora områden kvar som ni kanske märker.. Men men! Imorgon är jag ledig, ska bara träffa Fia i stan imorn vid halvfyra. Så jag har hela förmiddagen på mig iallafall, skönt!

najsigt

Haha, jag provade just webcamen på min nya lilla dator, den är jättebra! =) Haha, så självklart var jag tvungen att testa och ta en bild, hehe.. Visst är jag fin? *not* Har varit ute i regnet och gått ner till ica och tillbaka med mamma, älskar vädret..verkligen.. inte..

Ny dator!

Hejsan på er! Nu sitter jag vid min nya dator och bloggar ;) Haha, den är jättefin! Och söt (A) Det är en minidator :D Det är en Acer Aspire One, tror jag den heter iaf.. Den är jätteliten =) Och jag har bärbart internet till den! Yahoo! Dock delar jag på internetet med mina föräldrar,.. Så när de är i Waxholm så kommer de ha med sig internetet dit.. Men annars i veckorna och såå så får jag ha det =) Senare någongång kommer jag troligen fixa eget sånt där internet ^^ Har bara inte råd just nu!
Anyway, kom hem från, umm, David för en liten stund sen. Drog dit vid 9 imorse ungefär, sen för typ en timme sen körde han mig till skolan när han skulle dit, han ska nämligen ha naturkunskapsprov nu på resurstiden! Hoppas det går bra för han =) Men men, nu ska jag käka något, sen ska jag plugga massor!
Hare bra =)
Puss.

mer fåglar!



Hallojsan på er! Här kommer ännu fler fåglar! Vem tycker inte om fåglar liksom? ;)
Jag är så överlycklig att jag har fått Adobe Photoshop Elements på min bärbara dator! Det är mycket bättre än vanliga Photoshop CS som jag har på min fasta dator, tycker jag iallafall. Kan göra fler saker och är lätt att lära sig =)
Anyway, här kommer bilderna =)



goodmorning!

Halloj på er! Eller godmorgon kanske man ska säga.. Jag har inte gått upp såhär tidigt sen....sen...förra onsdagen! Hjälp! Det var så skönt med en lång helg, men bara å hålla ut! Imorgon är jag ju ledig igen!
Just nu sitter jag på Engelska lektionen, men vi har eget arbete hela lektionen! Så vi får se hur mycket arbete jag får gjort..Hehe.. Jag ska ju egentligen skriva en bookreport nu, men jag orkar bara inte! Men men, på fredag ska den in, så jag borde börja nu!
Annars idag händer inte mycket mer än att jag ska ha foto, sen svenska (sen har jag ingen svenska på en vecka, yes!). Efter det har jag lovat att luncha med David =) Sen ska jag väl hem och plugga bara I guess!
Nej, nu äre dags för bookreport! ( =facebook, mail, osv..)
Hare bra =)
Puss.

goodnight!

Hejsan på er! Idag var ju jag och mamma som sagt i stan och shoppade lite och åt världens godaste lunch! På restaurangen Djingis Khan, som ligger på Sveavägen. Det är en mongolisk restaurang och jag Älskar den! Det är så sjukt god mat, you just gotta love it! Efter drog vi på dator-jakt, jakten blev lyckad! Mer får ni veta senare, när allt är igång =)
Tyvärr hinner jag inte lägga upp bilder nu, måste sova.. Börjar 8.20 imorn.. Så var denna långhelg slut då! Jag har ju inte varit i skolan sen förra onsdagen..eller okej, förra torsdagen hade jag en liten lektion.. Hehe, men nu på torsdag är jag ledig igen! Så en halvdag bara, jag tror jag överlever =) Sen på fredag går jag bara i skolan 14-16, hehe (A)
Gonatt på er!
Puss.

på mediamarkt

Haha jag står på MediaMarkt och skriver på en av deras minidatorer :P Fett kul att de har internet här i butiken! hehe

ankor i edsbergsparken

Hallojsan! Fler bilder kommer upp nu! Min blogg har ju varit lite tråkig på senaste tiden, men har helt enkelt inte haft lust att uppdatera den så mycket! Men nu tar jag igen det.. Hehe. Här kommer två bilder på två fåglar i Edsbergsparken, vid skolan!


det kliar! hehe


hemma från stan

Hejsan! Kort inlägg igen får det bli! Jag och mamma kom precis hem från stan, nya inköp blev en skinnjacka, 2 linnen och en klänning/längre topp! Najsigt ;) Nu ska vi iväg till MediaMarkt för att kolla på en sak.. Hehe hemlis! Hoppas hoppas! =)
Puss.

stan med mamma

Hejhej på er! Hoppas allt är bra. Här kommer bara ett kort litet inlägg! Jag och mamma ska nämligen till stan idag och ha en mor-dotter-dag, typ. Haha. Vi ska iallafall äta lunch på mongoliskt och kanske shoppa lite, härligt! =) Vad som händer efter det..vet jag inte. Men troligen blir det en massa plugg!
Hare bra!
Puss.

gonatt

Nu har jag suttit här hela eftermiddagen/kvällen och hållt på med bilder och med bloggen.. Både bra och dåligt. Dåligt för att jag inte har fått något plugg gjort alls! Men imorgon är jag ledig, då ska jag och mamma till stan först och shoppa lite och äta lunch. Sedan ska vi troligen åka till Phonehouse och Elgiganten och kolla på en grejj, vad det är vi ska kolla på får ni veta senare när jag vet säkert om vi ska köpa det eller inte! Hur som helst, imorgon efter stan (och eventuellt Phonehouse/Elgiganten) så blir det alltså plugg för mig. Jag satsar på att iallafall bli klar med halva bookreporten i engelskan till boken, jag måste verkligen komma igång med den nu! Den ska vara inne på fredag, och jag kommer behöva mycket tid med den här inlämningen, för jag tycker den är jättesvår! Jag trodde aldrig att jag skulle ha såhär svårt för Engelska.. Men men, Engelska C är svårt!
Men nu måste jag verkligen sova, så jag orkar upp imorn och orkar med allt!
Sov gott på er! Hare bra!
Puss.

fler bilder från kungsan



Här kommer några fler bilder från när jag och Annie var i Kungsan för ett tag sedan, massa rosa blommor! Så fint =) Synd bara att det inte var bättre väder den dagen vi var där, hade varit fint med blå bakgrund istället för vit bakom blommorna! Men men, vad ska man göra? Jag kan ju inte påverka hur molnigt det ska va ;)

 

Ny layout!

Jahapp, nu så fixade jag en ny layout idag iallafall då! =) Jag är hyfsat nöjd, kommer troligen ändra på lite småsaker den närmsta tiden, för att göra den ännu snyggare! Men jag måste bara säga, gud vad jag älskar Photoshop Elements! Det är så mycket bättre än vanliga Photoshop CS som jag har på andra datorn, så mycket fler funktioner och så mycket lätthanterligare! Det är verkligen ett program jag rekommenderar starkt!
Hoppas ni gillar nya layouten lite iallafall! Haha, jag är iallafall ganska så nöjd =)
Puss.

ändra layout på bloggen

Jag vill göra om layouten på min blogg, ändra färgtema och lite saker. Hmm, några tips på vilken/vilka färger ni tycker bloggen ska gå i? Jag funderar faktiskt på något rosa, haha. Det låter som det låter, men jag är lite sugen på att ha lite rosa tema, typ. Inte liksom chockrosa överallt på hela bloggen, utan att "temat" ska vara lite så. Just nu är det ju typ brunt/beige-liknande färg.. Vad tycker ni?

Kungsan med Annie den 27 april

Måndagen den 27 april (ja, jag vet, det är ett bra tag sen!) så var jag och Annie i Kungsan och tänkte fota lite. Köpte även en glass som jag slängde ganska direkt för att den inte var god alls.. Men men, här kommer två bilder från den dagen iaf =) Fler kommer senare!


det är så fint i Kungsan med alla rosa blommor!


annie var på hugget med kameran (som vanligt!)

effektiv!

Jag har varit mycket effektiv nu känner jag! Dock inte när det gäller att plugga.. Jag har inte gjort något plugg alls idag, vilken jag verkligen borde ha gjort! Men jag har iallafall, äntligen, fixat med alla bilder jag tagit på sista tiden och såå, så nu kan ni förvänta er en del bilder de närmsta 2-3 dagarna iaf =)

shoppingen för ett bra tag sedan

Jag har, äntligen, tagit mig ork och fotat mina inköp jag gjorde i Kista Galleria för ett bra tag sedan! Ni minns då jag köpte en skinnjacka, en jeansjacka och en klänning? Aja, här kommer bilder iallafall! Jag vet att bilderna inte är de bästa, men ni får nöja er med det =)



skinnjacka från H&M, 499 kr
jeansjacka från SALT, 300 kr



klänning från Gina Tricot, 99 kr eller 149 kr (kommer inte ihåg)

Måndag 4 maj = ledig

Halloj, idag har varit en lugn dag. Men den kommer inte vara så lugn och härlig så länge till.. Jag har nämligen tråkigt plugg som måste göras. Skriva bookreport om engelskaboken jag läst.. Suck. Aja! Det är ju måndag och Z-dag idag iaf! Härligt va rudbeckare? Vi har så najs att vi är lediga idag =) Och jag är ledig imorn, och på torsdag för då har jag ingen svenska, såå skönt!

 

Imorse hände inte så mycket, vaknade av ett sms från David, härligt =) Så det var bara för mig att gå upp och äta något då! Det fick bli snabbmat.. Inte nyttigt, kanske inte så gott heller. Men är man lat så är man, det var ju enkelt att göra iaf! Tog med mig gitarren ner också, så det fick bli lite spelande också, hihi.
Lite senare så kom David, hehe, tidigare än jag trodde! Lite surprise, en bra surprise! =) Han var här ett tag och vi åt lite lunch, pratade och tog det lugnt bara.
Sen var han tvungen att åka hem och jag bakade lite chokladbollar, mumsigt! De är nu i en låda i frysen, så att jag kan ta fram några chokladbollar när jag känner mig sugen bara. Och så kanske David har tur och får smaka om han påminner mig...

  

Men nu måste jag bege mig till min kära bookreport i engelskan, hare bra!

kort om helgen


enda bilden jag tog på valborg


Tänkte bara passa på att berätta kort vad som hänt i helgen
- I torsdags var det ju Valborg med flera vänner, helt sjukt bra kväll!
- Fredagen hände inte så mycket mer än illamående och sova en stund på dagen.
- I lördags drog jag till Netasha en sväng på kvällen, åt lite chips och kolla datorn. Pratade mycket och fick god middag där, stuvade makaroner med chorizo (stavning?), gott!
- Igår drog jag till Sofia efter att jag gjort klart här hemma och gjort mig iordning och ätit middag. Var där från 18-23. Fikade, pratade en del om allt möjligt och såg på Van Veeteren.
Två roliga kvällar i rad med två fina vänner =) Känns bra att ha vänner som mina som alltid ställer upp!

..

Finns fortfarande funderingar och saker att reda ut ordentligt, men bättre känns det dock.
Det är så skönt att ha någon som tänker och tycker ungefär likadant som mig om det mesta, när det gäller i princip vad som helst. Tack Sofia för att man alltid kan prata med dig =) <3

.

Hejsan, jag orkar inte med mycket just nu. Har en del att tänka på. Bra att jag är ledig måndag, tisdag och torsdag denna vecka. 3 lektioner på onsdag och 2 lektioner på fredag. När uppdateringarna kommer får vi se. Kanske känner mig bättre imorgon, who knows.
Ni får ha det bra annars.

FIA 18 ÅR! :D

Hejsan, allt bra? Det får bli ett kort inlägg, pallar inte längre. Jag sitter ensam hemma, idag igen. Blev lämnad själv återigen, trodde att helgen skulle spenderas med David, men så blev det inte.. Dagarna får jag tillbringa ensam hemma, vet inte vad han ska göra, men men.
Så alltså, idag händer inget speciellt, skulle dragit ut på krogen ikväll, men det blir inte så. Förlåt Fia! Min kära vän Sofia Olivemark fyller ju 18 idag! GRATTIS GUMMAN! :D <3 Men eftersom mina föräldrar helst inte vill ha mig ute i stan och åka hem själv sent på kvällen när de inte är hemma, så blev det så att jag inte följer med :( Så jag bjuder henne på fika i veckan i stan, och så får hon en present då istället! Hoppas det är okej..

valborg

Halloj på er. Hade ni en bra Valborg? Jag hade det jätteroligt och trevligt! Först middag, tacos, med David, Danne, Ashkan, Amanda, Sofia och Jonas. Sedan drog vi till Tegelhagen, kom dit lagom tills fyrverkerierna slutade, bra tajmat.. Anyway, mötte upp Emma, Malin å Martin (å några fler som var där) och drog sedan tillbaka till Tunan. Blev lite singstar, musik, prat, äppelpaj, dricka och annat. Dagen idag kan jag beskriva med ett ord, illamående. Usch.
Aja, nu ska jag sova ett tag. David har dragit hem till sig och lämnat mig ensam...Dumma honom.. Men han kommer tillbaka om några timmar, tror han skulle hem och spela eller nåt ^^
Aja, sov gott! Haha.
Puss.

RSS 2.0