outfit i skolan



Helloo!

Nu står jag i skolan vid en dator och väntar på att segproppen David ska sluta =) Han har ju mitt svenska nationella häfte, som jag måste ha eftersom jag har prov imorn, så ska med han hem och hämta det då. Jag är ju egentligen ledig idag, men drog hit för att möta upp honom bara ^^
Dagens outfit är svarta leggins, ballerinaskor, ett längre vitt linne och en längre blå-vit-randig t-shirt över det. Hehe, jag vet att bilden äger, men står ju faktiskt i entrén till skolan! Lite svårt att få ego-bilder då ;)
Aja, hare bra =)
Puss.

Ps. SOLA MYCKET! =D

Sommaren är kort, tralalala!

inte ett moln, så långt ögat kan nå
inte en droppe regn, på flera dar
med en glass i min mun å i sandaler av plast
går jag i solen och tänker på dig
ljusblåa dagar seglar förbi

Sommaren är kort
de mesta regnar bort
men nu är den här
så ta för dig
solen skiner idag
hösten kommer snart
de går med vindens fart
så lyssna på mig
solen skiner
kanske bara idag
SOMMARKÄNSLOR!!!!

Gooodmorgon solstrålar! Idag skiner solen och det är typ 8 grader ute och jag är överlycklig! David sov här inatt också, sen 'hade han ingen' naturkunskap, så han börja ett, hihi. Mysigt med en morgon som man bara kan ta det lugnt på!

Hur som helst, idag ska jag till skolan om cirka 50 minuter, ska kolla om jag kan boka tid hos SYO och sen ska jag med David hem för att hämta mitt Svenska häfte (nationella prov) som han har, jag har ju prov i det imorgon!

Dagens outfit får komma om en liten stund ;) Någon mer än jag som känner för sommarkläder: leggins, längre linne och t-shirt. Naajs, David kom precis fram till skolan och messade "Folk sitter redan ute på gräsmattan!" Haha, det gör vi på Rudbeck när det är varmare ute, sitter och steker på gräsmattan på framsidan på luncher/håltimmar, och det är såå skönt!

Nu ska jag städa rummet och diska undan nere i köket, sen äre dags att åka till skolan!
Hare bra i vår-värmen =)
Puss.

VÅÅÅÅR!

Hur glad blir man inte när man läser det HÄR på SMHI's hemsida! =D
Imorgon: 8 grader och sol!
Onsdag: 10 grader och sol!
Torsdag: 11 grader och halvklart!
Fredag: 11 grader och sol!
Det är ju nästan så man vill ha fredag nu! Fast ändå inte förresten.. För då är det lov och jag jobbar lör-sön. Och så är David ända borta i Amsterdam en vecka :( Det är ju inte direkt billigt att sms'a eller ringa till honom heller då.. Kommer sakna dig älskling!
Hehe, det här skulle egentligen bara handla om vädret i veckan, men ändå :P


lite dagens!

Dagens sämsta: engelskalektionen
Dagens outfit: Jeans och svart tunika
Dagens överraskning: David kommer hit =)
Dagens roligaste: Lyckats komma fram till ungefär vad jag ska söka in på för universitet/högskola!
Dagens mat: inget speciellt, frukost, skollunch, pitabröd med köttfärs och grönsaker. Men glass ikväll =)
Dagens värsta: Det är inte långt kvar till Svenska nationella..
Dagens grymmaste: Bra humör?

Tänker: på framtida studier och yrken..
Känner: mig glad
Tycker: att David kan skynda på lite! ;)
Vill: få lön och shoppa massor!
Ska: äta glass ikväll
Har: irriterande hosta
Borde: läsa svenskaboken..
Måste: läsa svenskaboken..
Hoppas: att det går bra på svenska nationella på onsdag!
Längtar: till torsdagen på påsklovet då David kommer hem från sin 1veckas-resa till Amsterdam! (han åker på fredagmorgon :(

Jag som polis eller agent på CSI?



Halloo! Jag sitter just nu, och har gjort ett tag nu, och kollat på olika högskoleutbildningar. Jag tror det kommer bli Ekonomi och IT på något sätt, eller kanske Ekonomi och Logistik.. Hmm. Jag (eller mina föräldrar..) mailade Tullverket för att kolla upp vad för utbildningar man måste ha för att söka in och jobba där. De svarade att man måste ha Akademisk examen i Juridik, Ekonomi eller Samhällsvetenskap.

Vad är Akademisk examen egentligen?
Är det samma som Kandidatexamen? För de utbildningar jag tittar på har typ bara Kandidatexamen, men för tullen krävs ju Akademisk examen, är de samma sak eller? Ibland förstår jag inte varför det är så svårt att hitta sånt här på internet.. Men men, tänkte dra till SYO imorn i skolan när David börjar sina lektioner. Har skrivit upp några frågor och sånt som jag har kommit på.

Vad ska ni söka in på för Högskoler/Universitet/KY-utbildningar, etc? Ska ni ta ett år utan plugg och jobba istället eller pluggar ni vidare direkt? Jag vill plugga vidare direkt.. Känns bara så onödigt att ta ett sabbatsår. Av flera anledningar!
1) 1991-kullen är så mycket större än 1990-kullen! Vilket leder till ännu fler man måste tävla mot om en plats på högskola.
2) Man kanske vänjer sig vid att jobba, och då inte orkar börja plugga igen.
3) Skönt att ha pluggat klart allt och skaffat ett jobb så fort som möjligt, sen börjar ju livet! Flytta hemifrån, ha ett fast jobb, egna pengar (inte bara ett litet extrajobb..), resa, göra vad man vill!
4) Man kan lättare bo hemma under tiden man pluggar, vilket gör att man slipper betala för eget boende sen när man väl tänker plugga. Man slipper alltså ta massa studielån och sånt skit som man måste betala tillbaka sen!

Jag skulle kunna komma på hundra anledningar om varför jag tycker man ska plugga vidare direkt och få det gjort direkt istället för att jobba ett eller två år emellan. Men men, alla gör som de själva känner för! Men jag tänker definitivt plugga vidare direkt! Sen när alla andra tänker börja plugga för att kunna få jobbet man drömmer om så är jag färdíg redan, najs!

Åter till Tullen då, vad tycker ni? Låter det bra? Typ inom Brottsbekämpning, hur coolt låter inte det?! Yrken de ger exempel på på hemsidan är exempelvis Analytiker, Brottsutredare, Hundförare, Laborant, Spanare eller Tullinspektör. Jag tycker det låter jätteintressant iallafall! Jag tänkte ju först söka till Polishögskolan för att sedan vidareutbilda mig inom Kriminalteknik, typ CSI på tv ;) Haha!

Nej, men jag ska definitivt fundera vidare på det här och gå till SYO imorn (om det är ledigt..). Men då måste jag ju som sagt först plugga 2-3 år på Universitet eller Högskola inom Ekonomi eller Samhällsvetenskap. Men jag har hittat en jättebra utbildning verkar det som. Antingen 'Ekonomi och IT' eller 'Logistik och Ekonomi'. Logistik handlar typ om handel över landsgränserna osv. Det borde väl passa om man ska jobba inom tullen? Annars har jag ett ganska stort intresse för att arbeta med datorer. Så båda utbildningarna borde passa mig.

Vad ska ni söka in på? Eller ska ni ta ett år från skolan och jobba eller liknande?

måndag igen

Hallojsan! Nu står jag i en megavarm datastuga här i skolan! Hehe, solen steker på fönstret och det är fullt med alla som har lunch nu. Lunch idag blev ris med nån kebabgryta med Netasha =) Efter det här har David hål och jag stannar kvar i skolan trots att jag slutat redan ;)
Igårkväll drog jag ju hem till David och sov över där, skönt! Hehe, jag har inte sovit ensam i sängen sedan förra måndagen typ! Haha, har sovit med David i princip varje natt, förutom natten lör-sön då Thette sov hos mig. I'm getting used to it! Hatar att sova själv, så jag är megaglad över det! Hehe.
Naaje, nu får jag sluta här =)
Hare bra!
Puss.

stressig helg



Tjohoo! Sorry för att jag har varit megadålig på att uppdatera under helgen! Men men :P Har inte riktigt haft tid faktiskt, haha.
I fredags på kvällen kom David och hämtade mig, sen sov vi hos honom. Det blev lättare så eftersom att vi skulle upp tidigt och åka bil tillsammans till Universitetet för att göra Högskoleprovet! Som det förresten gick sjukt dåligt på.. Fick 0,7 när jag rättade själv :S Jag trodde faktiskt det skulle gå lite bättre, men men. Provet var mycket svårare i år än i höstas!!
Hur som helst, sen blev det snabbt hem och göra sig iordning. För pappa (och två andra) hade ju 50-årsfest (eller 150-årsfest då..). Så var där för det mesta av kvällen typ, sen sov Thette kvar här inatt!
Nu ska jag springa ner till tåget snabbt snabbt snart, ska nämligen hem till David som har varit ensam hemma sen igår efter provet, stackaren! Hehe.
Bloggar mer imorn! =)
Puss.

Dagens låt!

Helt sjukt bra låten "You spin my head right round, right round...." med Flo Rida! =)



Fast den här versionen är också bra... =) (med Dope)


vårtecken



Iförrigår (tror jag det var..) när jag kom hem till David så såg jag att det växte små blommor på deras framsida! Genast åkte kameran upp! Det är det första vårtecknet jag sett i år med egna ögon.. Jag blev så glad! Nu hoppas jag bara att denna dumma dumma snö försvinner (NU!) så att värmen och våren kan komma!

  

snööö döö snöö



Jag kom just på en sak.. Lunch.. Jag måste ju ha med mig lunch imorn till Högskoleprovet! Fan.. Jag måste gå ut igen i det blåsiga och kalla vädret.. Just nu snöar det även. Whoot? Asså, det är april när som helst och det SNÖAR?! Snälla Gud, ge oss vår! NU! Brrr, det är megakallt både ute och inne i mitt rum. Oh well, det är bara att sätta upp håret (så det inte blåser iväg i ansiktet hela tiden..) och ta på sig tjocka vinterjackan, stövlar, vantar och mössa och gå ner till ICA. Lunch imorn (och annan fika/mat) blir: Vatten, macka, kanelbulle, banan och drickyoghurt. Det borde räcka.. Hoppas jag! Hehe, annars finns det en cafetéria där står det på pappret =)
Byebye!

vilka med bil gör högskoleprovet imorn på universitetet?

Någon som kan köra en hem från Universitetet imorn efter högskoleprovet? Till Sollentuna funkar utmärkt! Snälla, vem som helst? Jag måste hinna hem till 150-årsfesten... :/

tack ?

Jag är så sjukt sur just nu. Tack för att du tänkte på mig också? Ja, jag blir riktigt sur över hur du gjorde. Har frågat hela veckan och sen skiter du i mig i slutet ändå? Men tack, tack så mycket... (ni som inte förstår om vad, bry er inte, måste bara få skriva av mig..)

Back to bloggandet då. Har haft vanlig skola idag, nästan. Drog hem efter svenskan (då vi hade bokseminarium) och hoppade över de två sista lektionerna för att hjälpa till här hemma att förbereda inför morgondagen. Det är ju 150-årsfest imornkväll! Alltså, det är 3 stycket som fyller/har fyllt 50 nu här i dagarna och då blev det en gemensam 150-årsfest! Dock slutar högskoleprovet 16.15 och jag skulle behöva komma hem så fort som möjligt, men som sagt. Tåg dit och hem, kommer ta en timme att ta sig dit och en timme hem.. Känns ganska så väldigt stressigt kan man ju säga! Med tanke på att jag måste hinna hem till festen och göra mig iordning och allt, aja. Ska väl plugga vidare nu iaf.
Hare bra!

massa dagar med D.

Heej! Haha saknat mig? Guess not.. Anyway! Har varit supermysigt de senaste två dagarna iaf =) I tisdags sov David här, sen igår sov han här igen tills idag =) Och ikväll ska jag till honom! =D om mina föräldrar tillåter.. ;) Hihi. Vi har iaf gjort det som vi är absolut bäst på, ingenting! Bara slappa, äta lite, fika, osv osv. mys!

Igår hade jag både projektredovisning och engelskaredovisning. Det gick jättebra på båda två! Superglad över det! Alla sa massa bra saker om engelskaredovisningen och på projektet kändes det också riktigt bra, superbra humör! Jag har även ätit mycket glass de senaste dagarna, hehe, mums! Och så fick jag den sista chokladbollen som David bakade förut =) Den var megagod! Jag har varit en bra lärare om hur man bakar chokladbollar =) *stolt*.

Imorgon ska jag ha läst till sida 129 i svenskaboken och på lördag är det högskoleprov. Så dags att plugga känner jag! Jag och David pluggade en del på ord-delen nu idag när han var här (högskoleprov). Så nu äre bara att ägna nästa 30 minutrarna till att läsa svenska boken och välja ut 3 citat.. Hehe.

Btw, igår när jag kom till David (vi var där en stund) så såg jag små fina gula blommor på hans framsida, jag blev på superbra humör och fotade vår-tecknet =)

Hare bra!
Puss.

duktigt plugg


sooommar! ge mig!


Ååå så duktig jag har varit! =) Jag har nu läst igenom det jag ska säga på redovisningen i Engelskan och Projektet. Jag har även läst från sida 52-98 i svenskaboken! Har alltså läst cirka 50 sidor idag och har bara 30 sidor kvar att läsa, najsigt! Om cirka en timme kommer David, yeey! Nu kanske man ska sätta sig och plugga lite högskoleprov eller vad säger ni? Vi får se vad som händer, först ska jag äta något iallafall! För det har jag inte gjort ännu...
Puss.

the day today (jag känner hur mina rubriker blir mer och mer meningsfulla..)

Hallojsan! Där lurade jag er allt.. Hehe, det jag hade på mig i förra inlägget, hade jag inte på mig idag.. Utan det blev en gammal klänning från GinaTricot som typ ser ut som en grå t-shirt med en hög svart kjol över.. Eller nåt, aja :P
Idag kom jag till skolan vid 11.10 typ, fixade då Sofias skåp med lite bilder och ballonger. Sen drog vi till mentorstiden, skulle fylla i någon hel-konstigt papper som man knappt förstod nånting av, men det funkade tillslut. Hoppas jag.
Sen var det lunch iallafall. Åt med Sofia, David och Annie idag, det blev någon kyckling-grejj med ris, okej men inte megagott. Gick runt och kollade lite på de olika högskolegrejjerna som var i skolan idag. Typ en liten "mini-högskole-mässa" i Rudbecks cafetéria.
Vid ett började David sin lektion och jag, Sofia å Annie arbetade projekt. Sedan vid två träffade jag David lite snabbt och åkte sen hem. Usch vad jag hatar det här vädret! Bort med snön och kylan och blåsten, nu!

Anyway, runt klockan sex kommer David sen =) Då ska vi göra pasta med falukorv och äta middag. Hehe, pappa är på möte och mamma jobbar ^^ Nu innan David kommer ska jag läsa igenom det jag ska säga på projektredovisningen imorn och även det jag ska säga på engelskaredovisningen imorn. Ooooch så måste jag läsa minst 20 (helst 30) sidor i svenskaboken, suck.

Men men, nu skiner solen och jag ska äta något litet gott och sedan börja plugga.
Hare bra!
Puss.

Dagens outfit



Klänning från GinaTricot =)

tisdag

Hallojsan =) Allt bra? Jag är på typ megabra humör, hoppas det håller i sig också! Om en timme ska jag till skolan, najsigt. Jag har klänning på mig idag, hoppas det inte är alltför kallt ute, hehe.. Idag fyller Sofia år! Grattis!
Dagens plugg är läsa minst 20 sidor i svenskaboken (miiinst!!). Skriva iordning det jag ska redovisa på projektet imorn. Undra vilka sidor jag ska ha... Hmm, aja det löser sig i skolan =) Jag borde även fota lite "Aktivitet" idag till Foto A, hehe, gjorde ju inte det i måndags. Får snacka med alla på lunchen ;)
Nu ska jag springa ner och äta frukost och sen göra mig helt klar!
Hare bra!
Puss.

Grattis Sofia!



GRATTIS SOFIA 19 ÅR! =)

taylor swift

Lyssna på Taylor Swift! Ju mer jag lyssnar på hennes låtar, desto mer älskar jag dom! Hon är grymt bra! Både på att sjunga och gitarr..och hon är 18 år! Hon har även gjort några cover-låtar, nästan så att hennes versioner är bättre än orginalen! Oh well, lyssna på några låtar iaf :P Speciellt "Love Story" ^^ =)


duktigt gjort allt plugg


bilden på chokladbollarna som David skickade..

Nu har jag varit jätteduktig =) Jag har planerat allt plugg över veckan, vilka dagar jag ska göra allt och när allt är till osv. Dessutom har jag nu googlat den där texten i svenskan och skrivit kort om den. Jag har även gjort klart allt inför redovisningen i engelskan på onsdag, så behöver bara läsa igenom det några gånger imorn eller så, så att jag kan det någolunda bra ;)
Jag känner mig jätteseg idag, hade lite smått ont i huvudet när jag kom hem från skolan. Har även haft ont i magen ett tag nu.. Och är jättetrött. Men imorn är det sovmorgon och jag drar till skolan vid 11 för att bland annat luncha med Sofia.
David skickade precis en bild på chokladbollarna han har bakat ikväll.. Ååå, det ser så gott ut! Jag får dock alltid ont i magen av chokladbollar typ, och chips. Chips med dipp åt jag och David igår ju, så hela natten och dagen idag har jag haft ont i magen och så, usch. Men det är ju såå gott...
Nu måste jag springa ut med hunden..
Hare bra!
Puss.

The Boy Does Nothing

Jag har hittat en underbart härlig låt! Blir på värsta danshumöret typ.. Hörde låten på radion första gången jag hörde den tror jag.. Sen kolla på Youtube. Men guud vad jag älskar låten! Blir så glad av att lyssna på den! Hoppas den kommer att spelas på krogen/studentskivor nu under våren! Haha ;)

Alisha Dixon - The Boy Does Nothing



I got a man with two left feet
And when he dances down to the beat
I really think that he should know
That his rhythms go go go

Does he wash up?Never wash up
Does he clean up?No, he never cleans up
Does he brush up?Never brushed up
He does nothing the boy does nothing

Work it out now
Work it, work it out now

Do the mumbo
Shake it all around now

Everybody on the floor
Let me see you clap your hands

I wanna see you work
I wanna see you move your body in turn
I wanna see you shake your hips and learn

plugg plugg och hungrig mage




Nu står jag här vid en dator i skolan och slutade för cirka 3 timmar sedan. Hehe, åt först lunch med David. Hade sedan hål med David och Sofia. Och nu funderar jag på om jag ska ta bussen hem vid halv eller få skjuts hem vid hel. Skjuts låter ju väldigt lockande... Men vad ska jag då göra i 40 minuter? Min mage skriker av hunger, snart hör väl hela skolan det.. Så ska väl skrota fram något mynt (eller kortet..) och köpa mig något att äta. Synd att de inte säljer drick-yoghurt här i skolan.. Hade varit väldigt gott just nu, men men. Jag kan köpa något och sedan sätta mig och läsa ett tag =) (läsa=plugga).

Annars ikväll händer inget mer speciellt än att äta middag med föräldrarna och plugga. Jag har en del plugg att göra faktiskt..

Svenska B:
- Läsa en text (som vi måste googla efter..) och skriva något om den, typ.
- Läsa vidare i boken Thérèse Raquin.
Foto A:
- Fota på temat "Aktivitet".
Engelska C:
- Redigera lite och träna på det jag ska prata om på redovisningen på onsdag.
Projektarbete:
- Skriva ner det jag ska prata om på redovisningen på onsdag.
Högskoleprovet:
- Plugga på speciellt ord-delen.

Kul va? Någonting i varje ämne i skolan + Högskoleprovet på lördag.. Men David ska troligen sova med mig både imorn och på onsdag =) På torsdag är vi ju lediga (studiedag) så då kan man ligga och dra sig hur länge som helst, skönt!
Nej, nu skriker min mage verkligen. Hare bra!
Puss.


full helg = perfekt!


ge mig sommar!


Hallojsan! Nu har jag Engelska istället, hehe.
I helgen har jag inte kunnat uppdatera så mycket, förlåt. I fredags efter skolan åkte jag till David och sov där. I lördags åkte jag direkt från David till jobbet på Posten. Sen direkt från Posten, hem och byta om, och sen ut till mormor och morfar. Hem på kvällen och gå och lägga sig. Igår gick jag bara upp och sen iväg till jobbet direkt. När jag slutat åkte jag bara hem och hämtade saker och sov sen hos David tills idag. Såå, som sagt. Har inte varit hemma någonting i helgen typ..

Men men, det har varit en bra helg ändå! Saker att göra hela tiden, mys med älskling, inte en tråkig stund. Det är sånt jag gillar. Jag är verkligen ingen person som skulle klara av att exempelvis bo själv på landet.. Jag vill ha något att göra hela tiden, vill ha folk runtomkring mig hela tiden. Vill ha nära till allt. Jag tycker ju att det är långt till stan från mig.. Fast det bara tar 20 minuter med pendeltåget så är man framme. Jag hatar verkligen att bara sitta hemma en kväll och inte göra någonting. Jag hatar att vara helt ensam hemma. Jag vill verkligen ha saker inplanerat hela tiden, nonstop!

Jag ska bo i stan eller väldigt nära stan när jag flyttar hemifrån. Men jag kommer inte flytta hemifrån förens jag har någon att bo med. Pojkvän eller kompis. Att bo helt själv kommer inte på tal! Jag skulle aldrig klara det. Jag klarar ju inte ens att vara ensam hemma en kväll/natt utan att typ bli helt deprimerad! Haha.
Nej, nu ska jag nog arbeta lite engelska, eller något annat.
Hare bra!
Puss.

måndag

Dumma dumma dumma vinter! Varför kommer det snö igen för?
Nu sitter jag iaf på Foto A, hehe, sov hos David inatt. Åkte dit direkt efter jobbet typ, så hämtade han upp mig vid Sollentuna =) Imorse vaknade jag vid 6.20, men fick inte gå upp förens vid halvåtta tror jag det var.. Haha. Så kom till skolan vid halvtio..
Men nu slutar jag denna lektion, hare bra!
Puss.

Söndag


Det är våår! Jippiee! *alla-ankor-hoppar-av-glädje* (jag också!)



Godmorgon på er! Allt bra? Jag mår mycket bättre idag, även om jag känner av lite smått fortfarande sen igår.. Men jag ska när som helst ner och äta frukost och sen ska jag göra iordning mackor och kanelbullar att ta med i bilen idag så jag inte blir åksjuk! Igen..

Jobbar ju 9.30-15.00 ungefär, efter det blir det ju troligen simhallen med David =) Lovar att han på nåt sätt kommer försöka få med mig in på gymmet också... Hehe, men dit har jag ingen lust att gå :P Oh well.
Annars sen idag hoppas jag på att få vara med David även ikväll, hehe.

Plugg; jag har inte såå mycket plugg att göra, tror jag. Jag ska skriva om min redovisnings-text till grupparbetet i Engelskan. Jag ska läsa 70 sidor i svenskaboken. Jag ska plugga inför Högskoleprovet. Hmm..
Nae, nu börjar min mage prata maaat!
Hare bra i vårsolen idag =)
Puss.


löördag

Halloj, nu så är man äntligen hemma! Jag är så trött och mår illa och känner mig bara allmänt konstig.. Ska bli skönt att få sova snart. Dock saknar jag ju mitt personliga element som är ensam hemma på Markörvägen... ;) Men imorgon efter jobbet ska vi (jag&david) troligen till Sollentuna Simhall och simma lite, sen hoppas jag på att få vara med honom även efter det ett tag.. hehe.
Nu sitter jag och kollar på Robinson, och känner hur illamåendet kommer tillbaka igen.. Ska nog lägga mig i sängen istället. Bilder eller mer bloggande kanske kommer senare ikväll, annars imorgon. Annars får ni ha en bra lördagskväll!
Puss.

snabbt och kort inlägg

Hejhej! Jättesnabbt inlägg nu. Jag sov hos David tills idag. Jobbade på Posten 09.30-15.00. Är hemma nu och har ätit litegrann. Ska iväg till Värmdö till mormor och morfar. Ikväll får vi se vad som händer, om det händer något efter Värmdö. Får se när jag bloggar nästa gång.
Hare bra!
Puss.

freeedag!

 
1) Frida. 2) Annie, Lovisa & Frida på lunchen i skolan. Mohaha

Yeey! Jag ska sova hos David inatt, mys! Så om cirka 2 timmar ska jag börja åka mot honom =) Men sen måste jag upp megatidigt imorgonbitti, suck. Jag börjar jobba 9.30 imorn här i Norrviken på Posten. Ska försöka tigga skjuts av honom vid klockan nio imorgonbitti (A) Haha, hoppas det funkar ;) Så morgondagen är ganska fullplanerad då, hehe. Vakna upp hos David, åka direkt till jobbet, sen hem och direkt ut till mormor å morfar och sen hem och sova för att sedan gå upp igen på söndag vid åtta för att jobba ytterligare en dag. Hehe.

Juste, på tal om jobb! Jag fick reda på att nästa gång jag jobbar på Max är den 4 och 5 april, första lördagen/söndagen på påsklovet. Så sen har jag lovet ledigt, fett skönt! Dock åker typ både Annie och David bort på lovet.. :( Men men,
Hehe den 1 april är det Svenska B nationella.
Den 2 april är det Amandas studentskiva (rock-tema!!).
Den 3 april åker David till Amsterdam vid åtta på morgonen. Stackars David, hehe, han får typ åka direkt från studentskivan till Arlanda.. :P
Den 4 och 5 april jobbar jag.
Sen är det måndagen den 6 april på påsklovet! Fett skönt. Fast David kommer hem igen på torsdagen på lovet, lätt att jag ska möta han på Arlanda när han kommer hem då =) Hihi.

Nae, nu ska jag väl fixa iordning här på rummet så mamma blir glad innan jag åker iväg^^
Hare bra!
Puss.

Foto A

Hallojsan! Nu sitter jag på Foto A och gör egentligen inget speciellt.. Vi ska typ välja ut några bilder som vi ska visa inför klassen, de första börjar nu.. Hehe, busiga jag leker framför datorn istället! Jag ska troligen åka och träffa David sen, han glömde en bok i skolan. Men nu måste jag vara seriöst.. Hare bra!

morgontrött

Halvåtta imorse blev jag väckt av att mamma ringde och bad mig springa ner och ut med en bok som hon skulle kopiera lite ur.. Suck, på med morgonrocken, ut i kylan och sen in igen och lägga sig. Men man kan ju aldrig sova lika bra efter att man varit vaken och gått omkring lite.. Så jag är trött och på dåligt humör, hmm.
Fredag idag då! Vet inte om jag tycker det är så kul, men men. Det enda som händer idag är ut med hunden, åka till skolan, ha svenska, lunch, foto och engelska. Hem igen, äta middag och göra ingenting resten av kvällen ^^ Jag kanske ska titta förbi hos Izabella som firar ikväll att hon fyllde år förra helgen. Dock inga jag känner där, och så måste jag upp tidigt imorgonbitti för att jobba på Posten, så vi får se hur det blir med det.
Men men, nu måste jag nog skynda mig och göra mig iordning..
Hare bra!
Puss.


skitsnack

Hmm, sitter här och pluggar massor inför Högskoleprovet, jag ska fan få bättre än förra gången! Då fick jag bara 0,8.. Jag satsar på över 1,2 den här gången iallafall! Hehe.
Det blir inte att träffa David idag, suck. Kul att behöva vänta tills måndag, 4 dagar innan nästa gång, det suger, aja.
Annars händer väl inte så mer här hemma. Jag har sovmorgon imorn, börjar 11.35. Funderar dock på att ta någon buss tidigare imorn, men vi får se hur det blir med det..
Varför, varför? Varför går det inte fortare för? Orkar bara inte eller tar verkligen lång tid?

vill 2 timmar norrut i helgen

 
bilder från Davids landställe, Hallstavik, början av januari 2009

Nu har jag varit duktigt. Jag har läst de sista sidorna vi skulle läst i svenskan tills imorgon, jag har även skrivit klart en text och stödord som ska vara med i en powerpoint till engelskan. Så det enda som är kvar att göra nu är att välja ut två citat från de vi läst som man kan koppla till en sak som författaren sagt angående boken och varför han skrev som han skrev. Det är skitsvårt, för jag förstår knappt vad han menar. Men det är bara att välja ut två citat och sen är kvällen (och helgens!) plugg klart, gud vad skönt!
I helgen kommer jag inte hinna plugga så mycket. På lördag ska jag jobba cirka 09.30-15.30 och på söndag samma tider ungefär. På lördagskvällen ska jag även med mamma och pappa ut till mormor å morfar på Värmdö för att gratta lite födelsedagar. Så det kommer inte bli mycket tid över till varken plugg, kompisar eller David.
Fast David åker ju upp till landstället uppe i Hallstavik med sina föräldrar i helgen.. Synd att det är just nu i helgen, jag vill ju följa med upp! Det är så enormt fint där uppe! Förvisso har jag bara varit där en gång, och då var det jättemycket snö, hur mysigt och fint som helst! Jag kan tänka mig att det även är megafint där på sommaren alla härliga sommardagar..
Fast jag jobbar ju typ 2 helger, ledig en helg, jobbar 2 helger, ledig en helg, osv. Så det blir ju lite tajt med helger. Men jag tänkte att om några veckor fråga om det är ok att jag jobbar varannan helg istället. Det skulle bli både bättre och lättare då. Men det får vi ta då..

Oh well, jag hoppas David hör av sig snart! För om han hinner plugga klart till klockan åtta typ, så kanske jag åker till honom eller så kommer han hit, sova tillsammans. Eftersom nästa gång jag kan se honom ordentligt inte blir förens på måndag typ.. :/ Så hoppas på att få se honom ikväll/imorgonförmiddag iaf..

Nae, nu ska jag väl hitta på något annat och kolla hur det går för pojken borta på Markörvägen..
Hare bra!
Puss.

torsdags-dagen



Hallojsan! Allt bra? Imorse åkte jag till skolan vid halvelva, trots att jag inte började min enda lektion förens halvtolv. Jag tänkte att Sofia eller David borde ju kunna vara med mig, eftersom båda har hål! Men Sofia svarade inte på sms:en och David hade åkt hem, så jag åkte till skolan helt i onödan. Slutade med att jag ringde David och klagade lite och så kom han tillbaka till skolan och höll mig sällskap fram tills alla började =) Hihi.

Sen var det dags för en svenska lektion, som var både tråkig och seg och jag fattade ingenting, hehe. Lunch efter det och sen stannade jag kvar i skolan (mot min vilja..) ytterligare en timme när alla andra hade lektion för att vi skulle prata 5 minuter projekt vid klockan tre.. Men David höll mig sällskap och dissade sin Uffe-lektion =) Haha, mys.

Vid halvfyra blev det bussen till Sollentuna med Sofia och sedan tåget hem med Izabella. Så nu sitter jag här efter en lång skoldag som jag egentligen bara hade en lektion på och ska ta något att äta och sedan plugga massor. Svenska B, Engelska C och Högskoleprov, yeey. Ska även kolla igenom lite bilder och titta vilka som blev bäst, så jag är lite förberedd inför vilka bilder jag och Louise vill visa upp inför klassen imorn!
Hare bra!
Puss.

torsdag



Godmorgon på er! Efter att ha trott att jag skulle få en härlig start på morgonen, så vet jag inte om den är så härlig längre.. Aja. Jag åker eventuellt till skolan vid 10, annars vid halvelva eller elva. Vi får se.. Sen har jag iallafall bara en lektion. Sen måste jag sitta kvar över min lunch, och sen sitta själv en timme. För att vid tre ska vi jobba projekt.. Funderar starkt på att dra hem istället för att käka i skolan. Vad ska jag göra själv i skolan en timme efter att ha slutat? Ja, jag brukar stanna kvar efter att jag har slutat ganska länge, men då stannar jag alltid för att jag har någon att vara med. Nu ska jag sitta själv. Näe, vi får verkligen se hur jag gör med att sitta kvar i skolan..
Annars idag händer nada especial. Kanske får låna en bok som träning inför Högskoleprovet, men får inget svar, så vet inte hur det blir med det..
Nu ska jag äta frukost iaf, och sen göra mig iordning.
Hare bra!
Puss.

Svanar



Idag på Foto frågade jag om vi kunde gå ut och fota istället för att sitta inne, när det för en gångs skull var bra väder ute! Så tillslut fick vi göra det. Det blev Edsviken (Annie var även där) och det blev lite fågelbilder, hehe. Det var sånt underbart väder! Solen sken, plusgrader, knappt någon snö kvar, fåglarna, lite fiskmåsar/skrattmåsar (eller liknande fåglar, hehe) var där också! Det enda 'negativa' var att det blåste lite, men vi dog inte av det inte! Flest bilder blev på änder, men några på svanarna som var där..
Vad tycker ni om bilderna?

  

plugg plugg, i'm good!

Hallojsan på er! Det har gått bra att plugga idag, det jag måste göra imorn är engelskan. Men idag har jag iallafall gjort ett ORD-prov (högskoleprov) och även läst till sidan 41 (av 51). Så imorgon ska jag läsa de sista 10 sidorna och skriva lite kort om uppgifterna vi fått till dom. I engelskan ska jag skriva klart det jag ska säga i redovisningen nästa onsdag, för på fredag ska min grupp sammanställa allt. Engelskan kanske jag kan göra imorgon 13.50-14.50 då de andra har lektion, jag måste stanna i skolan där då för att vi ska arbeta projekt klockan 15.00 imorn. Så då har jag en timme på mig att plugga någonting. Antingen läsa klart sidorna i boken och börja på uppgifterna, eller att fortsätta på engelskan. Hmm.
Aja, det här är nog mitt sista inlägg idag, ska nämligen upp vid åtta imorgonbitti =)
Gonatt på er!
Puss.

Högskoleprov och boken 'Thérèse Raquin' från 1867



Nu har jag skrivit ut högskoleprovet från i höstas, alla delar förutom Engelska-läsförståelse-delen (den har nån copyright grejj på sig så man kan inte se dom). Jag har även skrivit ut ORD-delen från de två gångerna innan också, eftersom jag bokstavligen talat suger på ord och sånt! Jag fick typ 10 poäng under genomsnittet i höstas.. Suck, men men. I år ska jag göra mycket bättre ifrån mig! Dessutom, jag är överlycklig! Jag ska också göra högskoleprovet inne i stan! Vilket betyder att jag gör på samma ställe som både David och Danne! Fett najs, då har jag lunchkompisar i år :) Hihi.
Nu ska jag läsa 20 sidor i den enormt roliga (ironisk, roliga=tråkiga) boken som vi ska läsa 52 sidor i tills på fredag.. Sen ska jag göra en ORD-del för att träna inför högskoleprovet!
Hare bra!
Puss.

onsdag



Igår kom David hit efter att han slutat skolan och hade bett om våfflor, men när de var klara och allt var framdukat fick jag reda på att han åt massa pannkakor strax innan han åkte till mig.. Kändes inte så jätte-nödvändigt att jag ställde mig och gjorde våfflor då.. Men men. Han var här till sju typ, sen drog vi hem till honom och läste lite i våra böcker som vi ska ha läst tills fredag, sen sov jag kvar där. Det var segt att gå upp imorse, men kom bara 20 minuter sent till lektionen.
Hade engelska, foto, svenska, lunch och projektarbete idag.
Jag blir så sur och irriterad. Jag förstår inte varför jag får klagomål för saker jag gör. Men när de själva gör exakt samma saker så är det inget speciellt med det. Varför kan inte jag bara smita i 2 sekunder utan klagomål, medans de själva kan göra det och prata med massor en längre stund, som om det inte vore någonting? Ingen förstår nog exakt vad jag menar just nu, möjligtvis D. Måste skriva av mig. Och en annan sak, varför skiter folk i att svara på en fråga bara för att de tycker den verkar jobbig?

fika?



Hello, egentligen skulle jag ju varit i skolan nu, men jag orkade verkligen inte. Jag har så sjukt megaont i magen! Och Panodil hjälper inte, inte mycket iallafall.. Så jag stannade hemma idag. Jag är ju ledig på tisdagar, men skulle ju lunchat med Sofia och träffat David. Men ska försöka få hit honom på en fika idag någongång iallafall..Let's hope it works!
Jag känner knappt inte ens någon hunger, har bara ätit en talrik med yoghurt och banan idag, that's it. Så kanske borde äta något lite mer iallafall. Det finns pannkakor från middagen igår, men jag tycker verkligen inte om pannkakor dagen efter.. Aja, nu ska jag iallafall gå ner och fixa någonting att äta.
Hare bra!
Puss.

tiiisdag

Godmorgon godmorgon! Nu sitter jag här och dunkar poplåtar, typ. Nej, discolåtar är det. Sorry. Bra är de iaf! Vad gör ni då? Jag är ju ledig idag, så jag ska chilla nu och göra mig iordning lugnt, sen vid 10.20 ska jag gå ut med hunden och sedan vid 11 ska jag åka till skolan. Gå på någon mentorstid grejj, typ "Livet efter studenten"-sak i filmsalen. Hmm, sen lunch iallafall och sen umgås med Sofia på hennes hål tror jag. Om jag inte måste skynda hem till hunden, det märker vi.
Nu måste jag springa in i duschen och fixa mig! Annars kommer jag aldrig hinna.. Hehe.
Hare bra!
Puss.

gonatt

Hello, allt bra? Jag är megatrött nu.. Ska troligen göra mig iordning när som helst och lägga mig i sängen. Kanske kolla på tv till kl 22 eller börja läsa boken som vi fick i svenskan idag? Den verkar jättetråkig..Men vi måste ju hur som helst ha läst 52 sidor tills på fredag, så det är väl bara att börja då?
Jaojao, hare bra och gonatt!
Puss.

Love Story

Taylor Swift, har ni hört hennes låtar? Hon är grymt bra! Såg reklamen för hennes cd på tv för några dagar sedan och gick sen in på youtube för att lyssna lite mer. Älskar speciellt den här låten, hehe, I think you can guess who I'm thinking of while listening to the song =)



We were both young when I first saw you
I close my eyes
And the flashback starts
I'm standing there
On a balcony in summer air

See the lights
See the party, the ball gowns
I see you make your way through the crowd
And say hello, little did I know

That you were Romeo, you were throwing pebbles
And my daddy said stay away from Juliet
And I was crying on the staircase
Begging you please don't go, and I said

Romeo take me somewhere we can be alone
I'll be waiting all there's left to do is run
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story baby just say yes
----------------------------------------------------------------
Romeo save me I've been feeling so alone
I keep waiting for you but you never come
Is this in my head? I don't know what to think
He knelt to the ground and pulled out a ring

And said, marry me Juliet
You'll never have to be alone
I love you and that's all I really know
I talked to your dad, go pick out a white dress
It's a love story baby just say yes


måndag



Hallojsan!
Idag har varit en ganska så skön dag! Började med 2 timmar foto, då jag och Louise gick runt och fotade till temat Färg & Form, fick några hyfsade bilder iaf ^^ Sen var det en timme Engelska då jag fick min grupp som jag ska jobba med närmsta veckan om ämnet Alkohol i samhället, typ. Efter det var det en timme svenska. Vi fick en bok vi ska ha läst 52 sidor i tills på fredag, den heter Thérèse Raquin, av Émile Zola. Han beskriver överdrivet mycket.. De 5 första sidorna beskriver bara en passage... Oh well.

Sedan lunch med Annie, det blev någon biff med kokt potatis och brunsås, typ. Vi drog även till Edsbergs Bibliotek på lunchen, där jag lånade en bok. Sedan tillbaka till skolan igen för att göra lite projekt och lämna in häftet i vaktmästeriet för att tryckas. När det var klart och Sofia och David började sina lektioner så drog jag och Annie in till stan. Där fick jag gratis mat på McDonalds, haha, för deras kortläsare-grejj funkade inte =) Sen slutade det med att jag köpte en klänning från Gina Tricot och även en lite längre t-shirt från H&M som är blå-vit-randig, typ. Hehe.

Nu är jag iaf hemma och har ätit 2 pannkakor till middag :) Får se om David hör av sig snart, hehe.
Hare bra!
Puss.

söndag

Helloo, så var man hemma igen då! Eller jag har ju varit hemma de senaste 2,5 timmarna.. Men ändå ;) Har jobbat idag också, mellan 11.30-16.00. Man lär sig iaf! Gör lite små misstag eller så, men det är väl så man lär sig bäst? :P
När jag kom hem stod middagen färdig och jag och mamma åt. Pappa har varit (och är fortfarande inte hemma) på Södertälje-AIK hockeymatchen som var ikväll. Hur som helst, efter middagen gick jag ut med hunden och mamma fixade efterrätt, glass med annanas och sirap. Jag fick världens klåda runt munnen efter det.. Jag kanske inte tål annanas, jag har ju inte direkt ätit det förut typ. Hmm..
Sen har väl inte så mycket mer hänt. Kollat lite tv och såå, och snart är det dags för Bones. Mammas favvo-program.

Igårkväll kom David hit vid sju-åtta tror jag det var. Det var egentligen tänkt att han skulle åka hem igen.. Men efter att ha kollat på Melodifestivalen i sängen ett tag så slutade det med att vi båda somnade och han sov kvar, mys! Så när jag åkte till jobbet imorse, åkte han hem till sig. Saknar han redan! Var ju första gången sedan förra söndagen (1 vecka!!) som jag verkligen fick vara med honom...

Hare bra!
Puss.

jobb jobb jobb

Heej på er! Nu så är jag hemma igen efter 5 timmars sträckjobbande utan mat, vatten och annat. Tiden gick ganska fort ändå faktiskt, vilket var väldigt skönt! Det var även mycket lättare än vad jag trodde det skulle vara! Måste bara lära mig hur man tar bort något när man stämplat in fel saker och tryckt på "Betalt".. Hehe, Fia fick fixa det åt mig några gånger idag, men men. För att vara första arbetsdagen tycker jag att det gick bra faktiskt! =) Jag ska jobba imorgon igen klockan 11.30-16.00.

Just nu sitter jag och äter spagetti med köttfärssås, har ju inte ätit något sedan klockan 9 imorse! Och jag som brukar bli hungrig varannan timme... Hehe.
Ikväll händer väl inget speciellt vad jag vet. Föräldrarna är borta på middag och jag är ensam hemma med hunden, suck. Vid åtta ska hon gå ut typ, annars har jag inget planerat. David kommer kanske, kanske över ikväll. We'll see. Annars får jag....hitta på något..

Nae, nu ska jag äta klart och sen byta om till mjukisbyxor och dumpa mig i soffan =)
Hare bra!
Puss.


för tidigt

Godmorgon på er. Usch, gå upp 8 en lördag är plågsamt! Men men, inget att göra något åt.. Klockan 10.19 går mitt tåg från Norrviken till Solna, sen jobbar jag till 16 idag, hoppas verkligen att det går bra.. Hoppas hoppas hoppas..
Jag är jättetrött och jättehungrig just nu, så dags för frukost kanske då? Hare bra!
Puss.

time for sleep


ge mig sommar, nu!


Hello på er. Nu har jag precis kommit in efter en promenad med hunden. Har även pratat med David ett tag innan det.. Skickade megalånga sms'et till han och han ringde upp, hehe.. Feels a little better now at least. Så nu är det väl dags för att sova för min del, eftersom jag ska upp vid åtta imorgon, igen. Och jobba. Men Fia jobbar tydligen hela dagen imorn, så det kanske blir hon som ska utbilda mig, hoppas hoppas det! =)
Aja, gonatt på er!
Puss.

hultsfred å gitarr

2 saker:
- Hultsfred
- Lära pappa spela gitarr

- Jag vill verkligen gå på Hultsfred i sommar, faktiskt. Jag får bara fler mail hela tiden om att de bokat in massa nya band, bra band! Dead By April ska dit nu också... I really wanna go! Men har då ingen aning om vem jag skulle dra dit med? Någon mer än jag som känner sig lite taggad för festival i sommar? ;)

- Jag har precis (försökt) lära pappa spela Behind Blue Eyes på gitarr, när det endast var typ 1 ackord kvar att lära sig eller så, så gav han upp för han fick 'kramp i fingrarna'. Suck. Men men, fick jag också för en månad sen ^^ Shit, på en månad, och jag har inte kramp längre. That's it. Klarar av C och Bm också nu, men inget mer har jag lärt mig. Typ. Sämst. Aja.

Hare bra!

daisy



Jag upptäckte nu när jag kollade i bloggen att jag inte har lagt upp någon bild eller liknande på ett tag! Fy fy! Det ser ju så enormt tråkigt ut att aldrig ha bilder tycker jag.. Bilder piggar upp bloggen lite ;) Hehe. Så här kommer en bild på lilla fula (nej skojja, söta!) Daisy som har somnat i våran fotölj. Tog bilden för några veckor sedan då jag satt med föräldrarna i vardagsrummet och kollade på gamla diabilder..

sova + tv + trötthet + ingen mat + huvudvärk = sjuk ?

Nu har jag sovit från typ klockan 15-16.30 då Thette ringde och väckte mig, hehe, det behövdes nog. Pratade med henne i telefon i kanske 30 minuter. Efter det gick jag ner och la mig i soffan och har bara kollat på tv sedan dess. Daisy har börjat tigga middag, kanske dags att börja laga den? Pappa verkar ju inte bry sig när man säger att Daisy är hungrig.. Aja. Jag har inte ätit något typ sen klockan 10 imorse, helt sjukt. Jag är ändå inte så hungrig nu. Normalt brukar jag bli hungrig efter 2 timmar, nu har det gått över 8 timmar sen jag åt! Är helt slut, trött och känner en lätt huvudvärk komma krypandes. Imorse när jag vaknade kändes det även som om jag var mer täppt i näsan än vanligt. Jag vill inte bli sjuk nu...

'rubrik'

Home again. Slutar egentligen fyra, vilket betydde att jag fick förhör av båda föräldrarna varför jag kom hem så tidigt och varför jag sa att dagen suger. Lunch blev cafetéria-mat, en macka, risifrutti, loka och tuggummi. Har dock bara ätit upp risifruttin hittills. Hoppade över de två sista lektionerna för jag tänkte vara snäll å följa med till ett ställe, men blev hemskickad istället. Oh well, helgen kan inte börja på ett sämre sätt. Det kommer inte heller bli någon Rock Bash skiva för min del. Inte några andra skivor heller verkar det som. Inte heller någon krog i helgen som också var planerat. Det blir helt enkelt en helg bara hemma med föräldrarna och jobb.


en fredag

Hello, nu sitter jag här på Svenskan ändå, trots att jag absolut inte har någon lust till det. Har lunch direkt efter, vet fortfarande inte vad jag ska göra den timmen, aja. Jag blev ju klar med krönikan igår, så nu får jag börja med Realismen och Naturalismen. Medans alla andra svenskagrupper får börja träna inför Nationella proven.. Varför får inte vi börja träna inför det för?! Det är ju stört. Aja. Såg David i korridoren innan lektionen, han verkade ju..glad. Men men. Blir väl bättre sen när han är frisk I hope. Jag vet egentligen inte syftet med det här blogginlägget, jag har bara väldigt tråkigt, och vill gärna spola fram till söndagkväll. Eller onsdagkväll! Jag och Sofia ska gå på Rock Bash skivan iallafall! Jag vet inte hur många andra man känner som kommer gå på den, antagligen inte så många. Men Frida ska gå iallafall vet jag! Fett kul :)
Nu kanske jag borde läsa igenom de 20 sidorna i boken och göra uppgifterna vi fått...
Hare bra!
Puss.

fredag

Godmorgon på er! Nu är jag ganska nyvaken och vaknade vid halvnio, hehe. Det är så skönt att sova länge! Men nu, trots att jag verkligen bara ville ligga kvar i den stora, varma sängen så var jag tvungen att gå upp! Vid elva går min buss till skolan, suck.
Vad händer annars idag då? Mjo, det skulle ju eventuellt ha varit krog eller dygna ikväll/inatt! Men jag jobbar, imorgonbitti och troligen söndag. Här har vi anledningen till varför jag absolut inte vill jobba massa helger.. Nu när jag har så lite ämnen i skolan och är ledig på tisdagar och så, så kan jag mer än gärna jobba några vardagar istället för massa helger. Oh well, det är pengar iallafall.. Och troligen ett sommarjobb, så man ska väl inte klaga!
Men kvällen ikväll blir nog ytterligare en kväll hemma, precis som alla andra kvällar har varit den här veckan.
Hare bra!
Puss.

prenumeranter!

Jag har fyra prenumeranter på min blogg! :) Yeey! Vilka är ni? Lite nyfiken bara ;)
Ni som inte prenumererar på min blogg, gå in på www.bloglovin.com och börja prenumerera! :)

en kväll som denna ..


äppelpaj!


Hello, jag gjorde Äppelpaj istället, med vaniljvisp. Det blev helt ok måste jag säga! Kollade även på tv med mamma sen, på Medium. Det är ganska spännande..men bra! Just nu sitter jag och lyssnar på Dead By April och tänker, på massor. Har precis gjort mig iordning också, borde väl sova, snart iallafall..  ^^

Jag vet inte hur man ska beskriva känslan just nu, en blandning av allt. Trötthet, besvikelse, funderingar, stress och massa annat. Men men. Jag skrev tidigare har jag för mig att jag är nöjd med mitt liv, och ja, det är jag också. Men vissa saker, önskar jag bara kunde sluta. Jag hatar stunder som dessa, anledningen till varför jag just nu sitter och lyssnar på musik. För att inte höra allt det andra i huset.. Att försöka sova den närmsta halvtimmen skippar jag, jag får hitta på något annat, som inkluderar att lyssna på musik, fram tills dess.

Krönikan har jag mailat in nu iallafall. Imorgon är det då som sagt; Svenska, lunch, Foto & Engelska. Jag hatar engelskan, känner ingen större 'glädje' över att gå till just den klassen. Svenskan är bara allmänt seg och tråkig, och på så dumma timmar. Foto är roligt. Den enda kursen som man kan se fram emot över att gå på, faktiskt.

Nu åkte hörlurarna på istället, de stänger ute allt annat mycket bättre. Önskar man kunde få nåt sms iallafall, bara för att känna nån glädje. Speciellt sms. Eller samtal, det går också bra. Men klockan är 22.25 nu och du sover förmodligen.

Oh well, kanske ska uppdatera allt på bilddagboken nu istället då?
Hare bra, gonatt.

torsdagskväll (jag vet att mina rubriker äger!)

Yes yes YES! Nu är krönikan klar, bara 46 minuter sedan det senaste inlägget ;) Det betyder alltså.. Inget plugg kvar inför helgen! Fett skönt. Nu har jag precis skickat iväg krönikan till pappas dator så att han kan skriva ut den och så får föräldrarna läsa igenom den. Och komma med sina synpunkter. Någonting får man höra varje gång. Men det är väl kanske bara bra? Att höra någonannans åsikter om det man skrivit.. Dock vet de inte vad det är för något som lärarna i dagens skolor är ute efter, så ibland är de ute och cyklar ja-jag-vet-inte-vart liksom. Men men.

Händer nu mer ikväll då? Ja klockan är ju "bara" halvåtta nu. Och jag har sovmorgon imorn. Till halvtolv, najs. Sen har jag dock lunch efteråt, och som det låter på Fridas blogg/facebook så verkar hon vara sjuk.. Värst vad alla blir sjuka nu för tiden! :( Annie är på Nordirland, fortfarande, skitunge! Haha. Och resten har typ tidig lunch, suck. Aja, jag får köpa något i cafetérian eller leta runt efter någon jag känner.. Eller när nu David kommer till skolan imorn för att jobba projekt, kanske han har lust att bara sitta med mig i matsalen, om han hör av sig. Usch, hatar fredagar! Sen ska jag jobba på lördag, 11-16. Troligen på söndag också. Så någon krog lär det ju inte bli för min del i helgen, som det först var planerat.. Aja, jag kanske ska gå på Rock Bash-skivan på onsdag iallafall! Så då får jag ju gå ut ;)

Men men, nu ska jag väl förflytta mig ner till varmare breddgrader, nej skoja, ner till vardagsrummet och även ta på mig en tjockare tröja. Vi har Antarktis här hemma hos oss, brrr, kallt!
Nästa: Glass med chokladsås och maränger nere i soffan med mamma och kolla på tv. Najs.

Hare bra!
Puss.

onsdagen



I'm back home! Har varit i Solna nu på 'intervju', ätit middag och även skrivit loggbok (projektarbete). Det som är kvar nu ikväll för min del är att skriva krönikan i Svenskan och även skicka en bild till mormor! Krönikan borde gå hyfsat fort om jag bara kommer igång ordentligt med den.. Men det ska nog gå!
Hare bra!

stanna tiden

Hallojsan! Allt bra? Jag mår fin-fint. Förutom min nervösa hjärna å mage. Jag förstår inte, jag gör verkligen inte det. Vad finns det att vara rädd för? Ingenting! Absolut ingenting. Det värsta som kan hända, jag svimmar? Igen? Nej, det vill jag inte ska hända. Fan. Jag vill bara, bara..gå i skolan några år till! Det vore skönt.. Jag tror inte det är någon som kan förstå hur enormt mycket jag kommer sakna Rudbeck. Jag kommer gråta floder på studenten och dagarna efter. Usch, redan? Varför har tiden gått så sjukt fort för? Kan vi inte bara stanna tiden, här och nu. Precis som livet är just nu. Jag tycker om livet jag har nu, jag skulle inte vilja ändra en sak på det, inte något. Snälla, stanna tiden, gör det bara!


tordagsmorgon

Goodmorgon! Nu vaknade jag för cirka 20 minuter sedan och jag har redan hunnit duscha, borsta tänderna och fönat håret. Nu ska jag bara välja kläder för dagen.. Alltid lika svårt! Jag måste shoppa, behöver pengar, behöver ett jobb. Haha.
Magen skriker av hunger här så det får bli ett kortare inlägg här nu ^^
Vid klockan 10 åker jag till skolan, för att vara med Sofia på hennes hål. Vi ska åka till Edsbergs bibliotek så jag kan låna min bok idag, den fanns ju inte i Sollentuna.. :( Men efter det ska jag även luncha med henne iallafall :)
Sen måste jag hem och gå ut med hunden, kanske slänga i mig ett litet mellis eller liknande. Och sen... Sen ska jag börja yra omkring i Solna som en vilsen jag-vet-inte-vad. Hjälp!
Men nu, först av allt, så måste jag göra klart håret, välja kläder och sminka mig. Gud vilka tjejproblem.. Haha!
Hare bra!
Puss.

onsdagskväll och en massa tankar

Godkväll på er! Nu har jag gjort mig iordning och gjort mig klar för sovdags, men jag ska inte sova riktigt än.. Först ska jag försöka klura ut vad jag ska säga på arbetsintervjun imorn, haha, ja jag ska på det! På Max i Solna, Fia jobbar där (fia oliiiivemark). Scary, jag har bara varit på en intervju och jag tycker den gick sämst, fast jag fick ju jobbet. Men men, hoppas det går bra iallafall! :)

Plugg jag måste göra är:
- Skriva krönika om vad man ska göra efter gymnasiet och alla tankar man har i min ålder kring det.
- Skriva loggbok om att jag skrivit klart artiklarna till projektet och att jag och Sofia redigerade klart häftet idag.

Jag har upptäckt en ny grupp, Dead By April. David verkade få en chock när han skrev kommentaren till inlägget som är två inlägg ner typ med en låt med dom, "oj Dead by april..är lite impad av var din musiksmak e på väg..". Haha, vad? Jag har ju fan lyssnat på Trivium! Då är väl de här inget problem ;) De liknar Trivium, på ett sätt, tycker jag.. En skön stil =) Hehe. Okej, jag vill inte se massa chockade svimmattacker här eller nåt nu över att jag faktiskt lyssnar på sån här musik, också! ;)
Jag tänker på England och min språkresa jag gjorde år 2006 där. Då lärde jag mig att lyssna på massor! Nightwish (fast de lyssnade jag på även innan..), Limp Bizkit, Linkin Park, Trivium och massa annat..

Jag tror jag inte tål glass med chokladsås och maränger.. Jag får alltid sån konstig mage efter.. Fan! Det är ju bland det godaste jag vet! Varför just glass med chokladsås och maränger för?:(

Falling Behind, Losing You, My Saviour. Tre bra låtar, lyssna på dom!

Nu vet jag inte vad jag ska skriva längre så är bjuder jag på en bild!




Hare bra och gonatt!
Puss.

Broken Strings, av James Morrison



Let me hold you
For the last time
It's the last chance to feel again
But you broke me
Now I can't feel anything

When I love you,
It's so untrue
I can't even convince myself
When I'm speaking,
It's the voice of someone else

Oh it tears me up
I try to hold on, but it hurts too much
I try to forgive, but it's not enough to make it all okay

You can't play on broken strings
You can't feel anything that your heart don't want to feel
I can't tell you something that ain't real

Oh the truth hurts
And lies worse
How can I give anymore
When I love you a little less than before

Losing You, av Dead By April



What I have in me
in my mind is you

I will die if this is wrong

What I'm feeling now
when what I'm having is you

I am lost in pain without you (so cold, so alive)

All I have is you
it is something I waiting for
All I need is you

onsdagen


Edsbergsparken, den 21 november 2008


Heey, nu så är jag äntligen hemma efter en lång dag i skolan. Dagen började med 2 timmar Engelska då vi såg klart filmen och sedan diskuterade lite kring den. Filmen var hemsk, riktigt hemsk. Den heter "Once were soldiers". Det handlar typ om en familj; mamma, pappa och deras 5 barn. Pappan misshandlar typ mamman och nästan dottern också. Pappans kompis(?) våldtar dottern i familjen också, sedan tar dottern självmord. Det händer även en massa andra hemska saker i filmen. Den handlar mer eller mindre om alkohol och problem som hör till/medföljer.

Efter Engelskan var det iallafall en timme Foto då vi bara satt och lyssnade när läraren pratade om jättetråkiga saker. Sen var det en timme Svenska då vi skulle börja på våran krönika. Jag har fortfarande absolut ingen som helst idé om vad jag ska skriva om. Snälla kom med tips!!

Sedan var det lunch, som blev med Frida och Lovisa idag! Efter vi ätit gick jag och Frida omkring lite och postade även varsitt vykort från receptionen i skolan. Tillslut hamnade vi i musikkorridoren där Frida spelade lite gitarr och så.

Vid halvtvå var det dags för projektarbete, då vi snackade med våran handledare först och sedan redigerade klart häftet. Vid halvfyra åkte jag och Fia till Sollentuna och hon åkte hem. Själv tittade jag förbi Sollentuna Bibliotek efter en bok, men den fanns inte där, så jag ska åka till Edsbergs bibliotek imorgon när Sofia har hål, och så ska jag även äta med henne imorn! :)
Nu när jag kommit hem har jag varit ute med hunden och,, inget mer. Jag är grymt hungrig och trött. Världens bästa humör har jag väl inte heller just nu.. Men men..
Hare bra!
Puss.


Vad hände med allt prat om alla skivor?

Vad hände med alla som skulle gå på alla skivor? Vad hände med alla som ville ut på krogen? Först hör man hur alla säger "ååå, jag ska gå på så många skivor, gud vad kul det kommer bli!", och "Gud vad jag är sugen på att gå ut i helgen eller snart nån gång!". Men sen när man väl frågar "Ska vi gå på nån av dessa 3 skivor?" så får man svaret "njae, jag vet inte..." av nästan alla. Vad hände med allt prat om att gå ut?
Jag vill så sjukt gärna gå på Rock Bash som är nästa onsdag, men det är inte många som verkar sugna alls att gå på den.. Själv vill man ju inte gå liksom.

Svenska plugg och lång skoldag imorn

Äntligen är jag klar med svenskan! Det var lättare än jag trodde.. Eller vänta! Jag missade ju punkt fyra.. Hmm, man ska välja ut ett tema som man ska skriva en krönika om. Temat ska vara inspirerat av dikterna som finns under kapitlet "Romantiken" i boken, fan. Jag måste läsa dikter, aja. Vad tycker ni man kan välja för tema att skriva om? Jag själv har absolut ingen aning... Så nu ska jag bara välja ut ett bra tema. Sen, ska jag nog göra mig iordning och ta det lugnt. Det är ju lång skoldag imorn.. Först 2 timmar Engelska då vi ska se på film. Sen en timme Foto då vi ska gå igenom kamerans funktioner. Och sist en timme Svenska då vi ska berätta vilka teman vi valt, sen typ ha eget arbete eller nåt? Sen lunch, som jag inte vet vem jag ska äta med på.. :/ Och absolut sist projektarbete! Vi sak börja planera inför redovisningarna som börjar nästa vecka... Yeey....

Aja, nu måste jag välja ett tema och sååånt, hare bra!
Puss.

tisdagskväll

Tjollahoppsan!
Nu så har jag sett James Bond Quantum of Solace, äntligen.. Det var ju ett tag sedan den kom ut på bio och så, men nu har jag sett den iallafall! Den var bra, faktiskt! Jag var inte helt förtjust i den förra (Casino Royal), den här var mycket bättre! Men de gamla klassiska James Bond filmerna är ju fortfarande bäst ;) Haha.

Lite goda nyheter här då, eller jag har en "sämre" också.. fan. Kom på den nu precis.. Hehe, aja :P Jag har en svenskaläxa tills imorn som jag inte gjort än, hmm. Jag får helt enkelt göra den nu ;) Borde väl ta nån timme typ, suck. Sen ska Ashkan troligen titta på min bärbara dator nu i veckan någon gång :D Hoppas hoppas hoppas han lyckas fixa den, annars vet jag inte vad.. Sen vet jag inte om jag nämnt det här i bloggen, men jag har iallafall klippt lugg! Hehe, har bara en bild på det, en megadålig på mig. Men men, ni får väl se den ändå då, haha.
Kanske får jag se David imorn! Om han orkar ta sig till skolan.. Det vore kul att träffa han, stackars sjukling :/ Egentligen borde han stanna hemma och sova sig frisk, hihi. :)
Men nu mååste jag veerkligen börja på min svenskaläxa...
Hare bra!
Puss.


en snöig dag som denna

Hello solstrålar! Eller är ni åskmoln idag? ;) Hehe, gud vad jag har tråkigt! Men har en svenska uppgift att göra och försöker även lära min gitarr att låta rätt, eller är det bara jag som är extremt dålig? Vi får se hur det går iallafall.. Snart kommer jag väl springa ner och fixa nåt att äta, för jag är såå hungrig! Eller så kanske det får bli en tidig middag vid fyra idag istället? Hmm, vi får se!
Kanske är dags att göra svenska uppgiften nu? Men jag har verkligen ingen lust.. Men jag hade haft mer lust om solen hade varit framme idag och det hade varit vår.... ;)
Nej nu måste jag plugga ändå :P
Hare bra!
Puss.


Mr Vinter måste lära sig att hans tid är över


tänk att kolla ut genom fönstret och se det här! våren...

Hej vinter igen? Jag trodde ju våren var påväg nu när nästan all snö hade försvunnit och det var nån plusgrad iallafall. Men icke, idag när man vaknar och tittar ut genom fönstret så ser man inte mycket annat än snö! Usch usch, våren var ju nästan påväg! Varför måste Mr Vinter komma hela tiden och förstöra för Mr Vår? Suck, Vinter måste lära sig att hans tid är över, det är ju Mars!

Jaja, allt bra annars med er? Jag vaknade som sagt precis. Såå skönt! Jag är ju ledig idag :) Men vid tolv-halvett åker jag till skolan ändå, för jag och Sofia tänkte börja kolla lite på projektredovisning m.m. på hennes hål. Redovisningarna börjar ju nästa onsdag! Så om cirka 3 veckor är projektet klart, då slutar man halvett på onsdagar också! Haha. Härliga schema...

Nu måste jag börja göra mig iordning och äta frukost, min mage skriker "maaat, ge mig maaat".
Hare bra!
Puss.

ännu fler gamla bilder


solnedgång i Mellbystrand


Ytterligare massa gamla bilder! Det tar ju aldrig slut, haha. Det är ju ganska roligt att rensa massa bilder på den här datorn, man hittar ju så mycket man glömt bort! :P Jag har gjort en del med håret genom åren.. Först permanentade jag håret, sedan färgade jag det brunt 2 gånger och sedan gjorde jag blonda slingor i håret. Haha, inte undra på att mitt hår är helt förstört numera! Som brunett var jag även en liten fjortis måste jag säga! Men men, förflutna förflutna, haha. Kanske jag fortfarande är det? ;) Haha, nja.
Jag har ju även varit på språkresa i Hastings (England) i tre veckor sommaren 2006. En rolig upplevelse! Jag har varit i Danmark, på Irland osv.


     

1) Big Ben, London
2) Old Town, Hastings
3) Nåt i nånstans i England.. Hehe, ser ni hur små människorna är längst ner i bilden?
4) Jag på Irland
5) Jag på balen i nian
6) En liten fjortis som brunett kanske?

svar på kommentar + bild


ytterligare en bild från Gran Canaria..

Som svar till Lovisa's kommentar till inlägget med bilder från Gran Canaria:
- Ja det var Maspalomas! :D Sjukt härlig strand och sjukt härligt väder! Dock väääldigt varmt om fötterna när man sprang upp från vattnet till solstolen eller restaurangen eller så :P Haha.

måndag


fick önskemål om en gammal bild på mig..här är jag 2006, 3 år sedan! hjälp... Ge mig sommar nu! 

Hallojsan på er! Haft en bra dag? Jag har haft en väldigt.. slapp..dag! Började ju med 2 timmars Foto A då vi bara fick gå runt och fota i 2 timmar. Sedan hade jag en timme Engelska C då vi såg på film. Och sen på Svenska B hade vi eget arbete så vi fick gå.. Härligt? Mjo. Så jag stannade i skolan en timme och väntade på David som skulle komma vid halvett. Stackarn såg helt död ut  :( Bli frisk älskling! Sedan vid två drog vi hit en stund och sen åkte han hem vid halvtre. Själv begav jag mig till mammas jobb (jag tog en väldigt kall promenad dit..). När jag väl kom fram så hade vi ingen bensin i bilen, så vi åkte hem och hämtade upp pappa. Suck, den där promenaden till hennes jobb tog jag helt i onödan. Kall om öronen och huvudet blev jag också! Suck..
Aja, vi tankade och släppte av pappa hemma igen, sedan åkte vi till Coop och handlade lite. Nu är jag äntligen hemma (egentligen skulle jag kommit hem för cirka 5 timmar sen...) Hehe.
Snart är det middag iallafall! Gott, jag känner lite hunger..
Hare bra!
Puss.

Fotorunda på Foto A

en av bilderna från fotorundan, hehe..

Hello! Nu sitter jag här på Foto A, hehe. Jag och Louise har gått runt i skolan i typ en och en halv timme och fotat lite allt möjligt, vad finns det att fota i en skola liksom?! Aja, några bilder fick vi iallafall, haha.
Nästa lektion blir Engelska C, slappt tror jag. Vi ska se film och bara skriva klart en liten sak. Efter det är det Svenska B och sen sluuutar jag! ;) Härligt! Kanske hinner träffa David en snabbis innan jag drar hem? Hoppas det!
Oh well, ska väl photoshopa en bild nu eller nåt, haha.
Hare bra!
Puss.

Gran Canaria



Jag sitter och rensar massa bilder på min fasta dator, det är ju mer äldre bilder på den eftersom jag normalt inte använder den så mycket.. Gud vad mycket gamla bilder det finns på den! Fjortisbilder på mig, massa gamla bilder som jag inte ens vet varför jag sparat. Tusen kopior. Underbara minnen. Och så hittade jag bilder från sommaren 2004 då jag åkte till Gran Canaria med föräldrarna! Det var så härligt där..

  

lör-sön

Hallojsan på er! Haft en bra helt?
Jag kom hem för en liten stund sen, typ 50 minuter sen.. Har ätit middag precis ^^ Middagen idag och lunchen imorn blir rester från igår! Det blev en massa mat och fika kvar sen igår då alla var här, hehe. Gissa vem som kommer bli tjock de närmaste dagarna?
Hur som helst, igår när några gäster börjat trilla hem (flera var dock kvar) så kom David hit och hämtade upp mig, hans föräldrar är på landet den här helgen. Så det blev vi ensamma hos honom igår sen på kvällen :)
Idag har vi tagit det lugnt hela dagen, David mår inte helt bra :( Bli frisk! Vid halvsex körde han mig till Helenelund och därifrån tog jag tåget hem.
Nu ikväll händer väl inte så mycket mer för min del, ska bara ta det lugnt och lägga mig hyfsat tidigt iallafall.
Hare bra!
Puss.


lördagen

Gäster har kommit och gäster har gått. Och fortfarande är det gäster kvar! Haha. Men om typ en halvtimme kommer David och hämtar mig :) Då blir det mys ensamma hemma hos honom ikväll, skönt! Kanske ska ta med sig en 20-lapp och köpa något gott på vägen hem till han.. Hmm.. Hehe, vi får se ;)
Amanda och Rickard var här idag också :) Härligt! Fett länge sen man såg dom.. Amanda min barndomsvän och numera kusin! Haha, underbar tjej som jag hållt ihop med i hela mitt liv :)
Men nu måste jag packa iordning lite! Ska ju åka snart :P
Hare gött och njut av lördagskvällen! Någon som ska se på Melodifestivalen ikväll?
Puss.

lördag

Helloo! Allt bra? Här hemma trillar det bara in fler folk hela tiden, hehe släkten + andra kommer ju hit idag för att fira pappa 50 år! :P
Igår vid sju kom David över, vi gjorde chokladbollar och drack lite Smice... mums! Sov kvar här också, och åkte hem imorse vid tolv typ. Jag försöker dock tvinga tillbaka honom hit igen till typ fyra nångång :P Haha, sen ikväll vid sju drar jag (eller vi) hem till honom och sover där :) Hans föräldrar är uppe i Hallstavik på deras landställe, så deras hus är tomt :P Haha, nu måste jag ut med hunden. Sen fika lite. Och vara social. Hehe..
Hare bra!
Puss.


happy day

Heej på er! :) Fredagen blir bättre, hehe. Sorry mitt lite tråkiga inlägg imorse :P Men men. Jag drog till Stinsen med Annie idag på lunchen (och svenskan..). Innan vi drog träffade jag David en liten snabbis i skolan också, åå saknar honom redan :) Men han kommer hit om cirka två timmar, yeey! Nu ropar mamma förresten att middagen är klar, hehe.
På Stinsen åt jag och Annie lunch på Burger King, sen gick vi till Clas Olsson där Annie köpte en el-grejj. Kollade även in på Akademibokhandeln där hon köpte lite block. Det var typ rundturen där :P

Väl tillbaka i skolan hade jag Foto A och Engelska C. Jag var fett nervös innan Foto A, jag trodde jag inte skulle känna någon.. Haha, men Louise var där! :D Jag hade italienska med henne, bra att vi läser Foto tillsammans också, haha. Så den kursen kommer nog bli sjukt bra! Sen på Engelska C så har vi fått ny lärare! Yees! Jag tyckte absolut inte om den förra läraren.. So I'm happy! Vi har även bytt klassrum till ett mycket bättre, hehe.

Nej nu måste jag äta middag :P Hörs senare ikväll!
Puss.

en sån där fredag man inte ser fram emot så mycket


har man världens sötaste hund eller? =)


Den här fredagen känns inte bra alls, den gör verkligen inte det. Och den blir bara sämre ju längre tiden går.. Jag trodde verkligen att idag skulle bli en sjukt bra dag, men vi får se hur det blir med det.. Hoppas kvällen blir någolunda bättre iallafall. Annars får jag väl försöka roa mig själv med någon film eller så ^^
Allt plugg är iallafall klart, så jag har inget sånt jag måste göra över helgen, tur är väl det! Imorn kommer ungefär halva släkten för att fira pappa 50 år. Sen på kvällen har jag lust att dra ut någonstans, men verkar inte vara så många som är på den idén. Söndagen är helt tom för min del. Vi märker vad som händer.
Nu måste jag skynda mig ner och göra varma mackor till mig och föräldrarna, yeey. Gott är det iallafall! Bädda sängen och fixa rummet måste jag göra också.. Hmm. Kanske drar till Stinsen en sväng med Annie nu istället för svenskan, börjar kl 13.50 sen igen då.. Måste alltså åka från stinsen med 12.13 bussen då.. Vi får se hur jag gör!


fredag

Tjollahopp! Allt bra? Jag är trött, fast jag gick och la mig vid elva och vaknade vid åtta imorse.. Hmm, aja.
Idag är det nytt schema för min del då! Svenska, Foto och Engelska C. Engelska C började jag egentligen med i period 1, men den kursen har nu haft ett uppehåll under period 2 och börjar igen nu. Suck, hatar den kursen.
Annars får vi se vad som händer idag! Nu ska jag väl göra mig klar och äta lite frukost, om 1 timme och 45 minuter ska jag gå mot bussen, hehe.
Hare bra!
Puss.

Vad ska ni göra i helgen då? =)

torsdagskväll

Nu har jag suttit och klinkat gitarr ett tag här, hehe jag är ju klar med allt plugg :) Fett skönt det är! Och så har jag världens bästa schema nu fram till sommarlovet. Och de där skorna vill jag ha! Och så har jag köpt den perfekta krog/fest-klänningen till sommaren. Och så känns det ändå som att våren är liiite påväg nu iallafall. Happy happy. Och imorgon kommer David hit!
Men nu måste jag göra mig iordning och sova, jag har ju den jobbigaste skoldagen på hela veckan imorn.. Börjar 11.25 med svenska.. Sen har jag lunch och sen Foto A och sen Engelska C! Nytt schema ju ;) Visst låter det som en jobbig dag? HAHA!
Gonatt på er :)
Puss.

Skoor!

Jag hittade ett par underbart snygga skor i Stinsen idag! Jag blev helt kär och jag måste bara köpa dom! Jag har dock lite dåligt med pengar just nu, men om jag inte har dom inför sommarn blir jag riktigt ledsen.. Hehe. De kostade 499 kr, men I need them!


plankstek!

Hejsan på er! Nu kom vi precis hem från Pizzeria Sjöängen! Alla tre i familje beställde plankstek! Jag och mamma med oxfilé och pappa med lax. Det var huuur gott som helst! Och en päroncider till det, god middag! Jag är megamätt nu!
Jag har även fixat med den där "saken" som jag köpte idag i Stinsen men som jag inte tänker berätta för er vad det är för något :) Haha.
Nu är det dags för mig att sätta mig och skriva en argumenterande text om varför betygssystemet vi har nu är dåligt!
Wish me luck!

Alla ni Rudbeck'are: Har ni härliga scheman nu i period tre? ;)

Torsdag

Hejhej! =) Nu har jag kommit hem från Stinsen och ätit lunch precis. Pappa fyller 50 idag! Stort Grattis till dig :)
Imorse blev jag väl väckt vid tio och sedan vid tolv så drog jag, mamma och pappa iväg till Stinsen. Jag köpte present till pappa och en klänning till mig själv och en till sak som vi inte nämner här i bloggen, än iallafall! Ni får se det senare :P Hehe. Jag är iallafall supernöjd med dagens inköp! Hittade en sån sjukt snygg klänning som kommer bli perfekt inför krogen och alla studentskivor i vår/sommar! På med den, ett par svarta nylonstrumpbyxor och ett par gladiatorsandaler (med klack!) och en snygg solbränna, guuud vad härligt! Nu vill jag bara ha varmare ute så jag kan jobba på brännan lite också ;) Haha. Bild på klänningen kommer nog upp senare ikväll! ;)
Men nångång vid fem-sex idag så drar vi ner till Pizzeria Sjöängen och äter middag och firar pappa, härligt.
Förresten, någon mer än bara jag som börjar känna lite små vårkänslor nu när snön håller på att försvinna och det är plusgrader ute? NAJS!

Men nu måste jag städa undan allt som ligger på sängen och skriva ihop ett reportage och en argumenterande text! Plugg plugg, men efter de två sakerna så är det inge mer plugg förens nästa gång jag får nåt nästa vecka, fett skönt!
Hare bra!
Puss.

onsdagskväll

Nu har jag varit jätteduktig tycker jag :) Jag har skrivit 3 loggböcker till projektarbetet. Jag har skrivit klart artikeln om enkäten i projektarbetet. Jag har läst igenom 32 sidor om utställningen Den Mänskliga Resan på Naturhistoriska Riksmuseet och skrivit en uppsats om det. Jag har även ätit glass med chokladsås, haha! :P
Jag har fått jättemycket plugg gjort ikväll, så det som är kvar den här veckan nu är att skriva ett kort reportage om en intervju med en kines (projektarbete) och skriva en argumenterande text (svenska b) om varför dagens betygsystem är så dåligt! Det borde jag hinna klart med imorgon, härligt! Sen har jag inget plugg kvar när det är gjort, längtar!

lördag har jag stor lust att dra ut på krogen och dansa på kvällen, någon som vill hänga på?! David lät lite sugen på idén i skolan.. Men pleease massa folk häng på idén nu! =)

Ha en bra kväll och sov gott, jag är ledig imorn ;) Mamma och pappa är också lediga imorn, och pappa fyller 50 imorn! :O Kanske man ska gå upp extra tidigt och fixa lite morgonfika åt honom då imorgonbitti? Mjo, det är han väl värd, hehe.
Gonatt!
Puss.

The lovely one


Älskling, jag älskar dig =)

100-dagarsskivan

Ikväll är det 100dagarskiva, och jag ska inte gå.. :( Jag vill så gärna gå! Men när då sålde biljetter till den så förstod jag typ inte riktigt vad det var de sålde till och ingen av de jag snackade med verkade typ inte ens titta åt försäljningens håll eller ens tänka på den. Så jag tänkte inte mer på det. Sen idag har man hört vissa prata om den och så. Fan, jag vill gå ut och dansa!

plugg plugg

Halloj! Nu så är jag hemma igen och har precis ätit middag. Det blev jag som kokade nudlar och stekte kycklingfilé. Gott och enkelt. Så nu är det dags för mig att skriva loggbok, 3 stycken. Och även göra Naturkunskaps-grejjen. Suck vad tråkigt, men om jag inte gör det ikväll kommer jag typ inte hinna göra det.. Borde även sätta mig med svenskan, att skriva en argumenterande text.
Så det är väl bara för mig att sätta igång då!
Hare bra!
Puss.


Argumenterande text


ge mig sommar, nu!

Nu sitter jag på Svenska B lektion och ska börja skriva en argumenterande text, har ni några förslag på vad man kan skriva om? Jag har absolut ingen aning.. Kanske ska man ta någon idé från vad jag hade i Svenska C eller Retorik A? I don't know.. I retoriken hade jag om varför campinglivet är bra och i svenska c hade jag om varför man inte får ha katter lösa, haha. Jag ville inte ha samma ämnen som alla andra ;)
Efter det här är det lunch, sen projektarbete. Hmm imorgon börjar period 3, bara jag och Annie typ som har sen lunch. So today is my last lunch with David,. Aja, nu borde väl jag komma igång och arbeta lite!
Hare bra, puss.

onsdag

Godmorgon solstrålar! Egentligen sitter jag på två timmars filosofi just nu, men vi berättar inte för någon ;) Haha. Vid tio åker jag till skolan istället =)
Dagen känns ändå hyfsat bra idag! Även om jag vet att jag bara kommer få se David på lunchen idag, *snyft*, haha men det är ju projektarbete idag (resurstiden) så jag får ju träffa tjejorna! ;) Haha.
Plugg som jag måste göra klart idag är: Skriva sammanfattningen på Naturkunskapen, skriva klart artikeln om enkäten (projektarbete) och skriva loggbok för idag och två andra dagar vi har träffats och pluggat på. Men det borde jag hinna väl..?

Imorgon fyller min kära far år, 50 år! Så jag, mamma och pappa ska ut på restaurang då. Sen kommer släkten på lördag, haha, David får komma om han vågar ;) Såå, nej men, imorgon kommer jag väl inte hinna plugga alltför mycket. Förvisso har jag bara en svenskalektion imorn (och varje torsdag fram till sommarlovet!!!), så jag borde hinna plugga lite innan den och även efter lektionen innan vi drar in till stan. Najs.

Nej nu måste jag göra mig iordning, så jag inte kommer försent till italienskan. Eller asså, egentligen vet jag inte ens om vi har italienska idag eftersom jag inte var där i måndags! Men men, let's hope so, annars får Info&Layout besök av mig, ååguuud vad glad Davids kompisar skulle bli då.......
Puss!

gitarrproblem

Jag har ett problem med gitarren, och det är att spela uppåt. Asså, ackorden till låten har jag inga som helst problem med, det enda är att jag har otroligt svårt att hitta en bra takt och hur sjuttsingens man spelar uppåt? Men gud vad löljigt tänker säkert ni, men jag kan verkligen inte, hur gör man för att spela uppåt? Gosh vilka problem jag har, haha. Sitter och kämpar och kämpar och försöker verkligen med den här låten, men det går bara inte. David, kom och rädda mig och lär mig hur man ska göra? Snart slänger jag gitarren i väggen, haha.

tisdagkväll

Haaj! Nu så har både Annie och Sofia åkt hem. Vi har arbetat med projekt sedan klockan två ungefär! =) Jag har kommit igång med artikeln om våran enkät vi delade ut och har lite tankar kring reportaget jag ska skriva om en intervju med en kines. Så det känns bra! Imorgonkväll borde det vara klart. Härligt!
Tänkte sätta mig och skriva loggbok ikväll också så det är klart. Det blir så jobbigt att skriva om man inte gjort det på ett tag, så mycket att skriva om då. Hehe.
Naturkunskapen borde jag kolla igenom också. Läsa igenom några sidor och sedan bara skriva ett A4 om vad jag tyckte och tänkte osv. Hmm..

Men nu börjar jag bli hungrig! Hehe men får se när jag orkar ställa mig och laga mat :P
Hare bra!
Puss.

tisdag

Hejsan! Allt bra?
Igår blev dagen inte riktigt som planerat.. Men den blev superbra ändå, haha, antagligen bättre än den annars skulle blivit :P Hade ju först vanlig skola, sedan blev det så att jag följde med David hem och pluggade med honom där. Sen vid klockan sex skulle de iväg för att fira en som fyllde år. Hehe, de frågade mig om jag ville följa med. De skulle till Mongolisk restaurang på Sveavägen. Min favorit. Djingis Khan heter den. Absolut bästa restaurangen i stan enligt mig! Hehe, så självklart ville jag följa med om jag fick =) Sen blev det lite sent typ, och det slutade med att jag sov hos David tills idag och sedan imorse när David drog till skolan så fick jag skjuts hem av hans pappa :)
Jag är ledig idag, fett skönt! Ledig varje tisdag ända fram till Sommarlovet nu ;) En lektion på torsdagar. Och halvdagar mån, ons, fre. Gud så härligt!
Annars idag har jag spelat lite gitarr, börjat på projektarbete och bakat sockerkaka, mums!
Men nu måste jag ut med hunden, hare bra!
Puss.

(min bärbara dator är fortfarande trasig, men ashkan kanske kunde ta sig en titt på den! hoppas han får den att fungera igen...)

måndag och skolstart efter sportlov igen!

Hääj på er =) Nu sitter jag i skolan på lunchen med Annie och gör typ inte så mkt :P Hehe, jag drog till David igårkväll och sov där. Vi började sen på, umm, filmen.. den heter nåt med Benjamin? Han som föds gammal iaf, hehe. Den är väldigt seg i början. Men får väl se hur den blir senare i filmen sen när jag sett hela :P
Hoppade över italienskan imorse, eftersom det ändå bara är en "hejdå-lektion" typ, såå. Jag går på absolut sista lektionen på onsdag istället! Så jag började iaf med en onödig timme filosofi och sedan en timme svenska, och nu lunch :P
Oh well, en timme matte och naturkunskap kvar sen!
Hare bra
Puss.

en söndag utan min älskade dator

Hello på er! Återigen sitter jag vid min fasta dator, som är så mycket sämre och som det inte finns nånting på typ. Kul.. Pappa ska försöka få igång min dator igen sen ikväll eller imorgon.. Men eftersom det är min dator som är paj och inte hans så tror jag inte att han kommer stressa alltför mycket....
Men men, jag hatar det. Alla bilder, musik, dokument, program och allt. Allt är borta! Nu kan jag inte ens spela Wow när jag kommer hem ikväll ;) Hehe, skoja. Nej men det här suger! Frånochmed nu så ska jag ha allt i dubbletter på min externa hårddisk, problemet är bara att den är full. Så typ all musik på den ryker nu. Aja. Fan, virusprogrammet på den här datorn går ut idag också >.< Gaaaah, inget funkar ju! Jag får helt enkelt dra hem till David ikväll =) Hahaha, om han orkar med mig... :P
Nej men nu måste jag göra mig klar, gå ut med hunden vid halvett, äta lunch och sedan bege mig till Annie där det är projektarbete idag!
Hare bra!
Puss.

RSS 2.0