torsdag

Nu så har jag äntligen kommit hem igen! Vid elva drog jag till skolan imorse och hade svenska en timme. Vi hade seminarium om Kafka's Förvandlingen. Den var jättedålig och jag förstod ingenting, men seminariet var helt okej! Inte som alla andra seminarium. Vi tog typ ut lite adjektiv, verb å substantiv som vi tyckte beskrev slutet och lite annat, ganska slappt ^^
Sedan åt jag lunch, spaghetti med köttfärsås, med Netasha och drog efter det till cafetérian för ett litet ärende! Efter det gick jag ut mot bussen, som gick 13.19, men stannade vid William och Sanna på vägen och pratade lite. På bussen fick jag sällskap av Malin och stod sedan vid Ica och snackade med henne typ 20 minuter^^
Men nu är jag hemma iaf, och ska fixa lite och såå. Sen får vi se om någon tänker höra av sig angående ikväll^^ Jag vet inte så mycket mer än att vi ska vara i Tunan..
Oh well! Hare bra!
Puss.


at home.

Tjoho bloggen. Jag kom hem för en liten stund sedan. Vid 18-19 igårkväll drog jag till David och fick Nuggets med ris å sås till middag, gott! Det får jag aldrig här hemma..Hehe. Anyway, sen åt vi lite glass också, annars gjorde vi inte något speciellt igår, tog det lugnt =) Jag sov kvar där iaf, och imorse så körde David mig till Sollentuna station när han, Claes å Robert skulle till skolan, jag skulle hem. Jag börjar ju inte förens 11.35! Så nu tänkte jag göra mig iordning, duscha och fixa lite. Ska nog äta något också. Plugga måste jag göra! Jag har läst ut Kafka, men jag har inte funderat kring frågorna vi ska diskutera idag på seminariet.. Och så måste jag maila in mitt PM till nationella talet..
Oh well, hare bra!
Puss.

Vad ska ni göra idag på Valborg?

maaat

Är hungrig som bara den, men orkar inte fixa mat. Så jag sitter och äter vit blockchoklad..Jag känner hur illamåendet börjar komma. Hmm, jag får nog fixa nånting att äta ändå. Efter det, jaa, då får jag väl titta i taket eller nåt!

Lusten att blogga har försvunnit, vet inte vad jag ska skriva om längre.. Händer inte alltför mycket på mina dagar. Skola, plugg en del och så. Mest samma saker. Men om 6 veckor är det studenten! Usch..

onsdag

Halloj! Nu är det onsdag, och jag sitter på Foto just nu. Jag hade Engelska två timmar innan det här, och efter det här är det svenska i 50 minuter. Segt. Men sen är det mösspåtagning! Och ikväll ska troligen jag och David ta en promenad någonstans. =) Imorgon är det Valborg, najsigt! En lektion imorn, svenska, seminarium.. Men på kvällen är det ju iallafall Tunan med några kompisar och se på majbrasa m.m. Kanske ska dygna också? We'll see.
Nu ska jag sätta mig och rensa lite bilder! Hare bra!
Puss.

dålig uppdatering, men jag lever!

Hello, jag vet att jag inte skriver så mycket just nu. Men det blir så ibland. Lusten att skriva försvinner och även tiden att hinna skriva. Dessutom massa tankar och känslor som susat omkring de senaste dagarna. Sorry för den dåliga uppdateringen, men jag lever iallafall!
Imorgon är det onsdag och mösspåtagning. Så studentmössan ska med till skolan och så kanske man borde komma i något som är lite snyggare än vardagsklädd. En klänning och jeansjackan kanske blir bra?
Har lite plugg att göra, inte mycket, men en del. Ska läsa ut Kafka i svenskan, ska skriva ett PM i svenskan och skriva en bookreport i engelskan. Bookreport är nog det jag oroar mig mest för.. Störst och svårast..
Anyway, idag kom David hit efter sin enda lektion, jag har ju varit ledig (det är ju tisdag). Mys och chill hela dagen, skönt!
Nu ska jag skriva mitt PM, sen städa mitt rum som ser bokstavligen förjävligt ut! Man kan inte ens gå på golvet.. Såhär stökigt brukar jag aldrig ha.. Hur som helst, efter det ska jag nog sova. Har ju "heldag" imorn. Dubbeltimme engelska, foto, svenska, lunch och sen mösspåtagning. Efter det är det bara att åka hem och läsa ut Kafka, eller det kan jag nog göra ikväll innan jag somnar, tar nog ungefär 10 minuter ^^
Aja, ha det bra!
Puss.

jag ska på dejt imorn!

Imorgon ska jag på dejt, mysigt! David och jag ska ta med lite picknick och lägga oss och sola på Torparängen, och så kanske jag ska doppa mig! Han bjöd ut mig på dejt idag, jag blir så glad när han säger så. Jag behöver en liten dejt nu, jag gör verkligen det. Lite tid bara för oss två =)

måndag

Jag hade namnsdag igår, men ingen grattade mig :(

Hejsan på er! Idag har varit en okej dag.. Började dåligt, men blev bättre sen! Hade först jättestora problem imorse om vad jag skulle ha på mig.. Tog en buss senare då, vilka problem.. Sen 2 timmar foto, fotade lite. Hälften av bilderna visade sig vara helt misslyckade, kul.. Sen engelska-seminarium om den tråkiga boken, gick inte bra. Sist var det svenska med ett quiz och seminarium om Kafka, gick också sämst. Men men, sen lunch med Annie och William och efter att vi hade ätit så drog jag och Annie ut med Sofia till Edsbergsparken. Men vi gick tillbaka till skolgården ganska snabbt eftersom det blåste sjukt mycket! Satt där ett tag, sedan gick vi in. Jag mötte David, fick prata lite, kändes bra.

Efter det, vid klockan tre, så drog jag och Annie in till stan till Kungsan. Fotade lite träd som blommade, vet dock inte alls hur bilderna blev än, vi får se senare! Vi köpte även glass i Kungsan, jag slängde min eftersom den var så äcklig. Gick bort till centralen och tog tunnelbanan till Solna. Jag hämtade ut mitt schema för maj där, har skitbra schema förresten i maj! Och sen så tog vi pendeln hem. Så nu sitter jag här på rummet och gör inte så mycket. Har ätit falukorv med spaghetti till middag med pappa. Jag har även bokat in att nästa tisdag, den 5 maj, så ska jag och mamma till stan för att luncha och shoppa lite =)

Nu ska jag hitta på något annat att göra, bilderna som jag lovat er hela helgen kommer väl upp senare idag..
Hare bra!
Puss.

jag har bränt mig..

Halloj! Nu har jag legat ute på baksidan och pluggat massor, jag har äntligen läst klart den där dumma engelskaboken! Riktigt skönt! Låg ute i bikini och läste boken, så nu har jag typ bränt mig..
Skulle ju egentligen gått på bilmässa idag, men det blev ingen, tyvärr. Kanske var det tur? Med tanke på att jag varken har så mycket pengar eller tid. Jag har fortfarande en del kvar att plugga som jag inte har hunnit med tidigare i veckan.. Så det får bli en riktig pluggdag idag helt enkelt!
Jag vet att jag har lovat bilder från shoppingen i fredags, men jag varken orkar eller hinner eller har lust med det just nu =) Ska ta en dusch nu, sen fortsätta plugga. Måste äta något också..
Hoppas ni har det bra i sommarvärmen!
Puss.

sunday

Halloj!
Så var det söndag igen då.. Skola imorn betyder det! Och även att jag har massa plugg att göra idag.. Men men! David drog just, så vi får väl se om jag hittar på ngt kul att göra.. Lägga mig själv på baksidan kanske? Föräldrarna är fortfarande i Waxholm. Suck, jag hatar att vara ensam hemma :/ Inte ens hunden har man..
Aja, det blir nog baksidan med massa plugg i solen, I think.
Hare bra!

sommar sommar, YES!

Heeej på er! Allt bra? Allt måste vara bra..det är ju strålande väder ute och det är varmt! Ni som inte har tagit nytta av en dag som denna, ni...ni....ni är knäppa helt enkelt! Jag och David har legat ute på baksidan och solan lite och såå. Men innan solningen så gick vi ner till Ica och köpte mini-baugetter (stavning?), potatissallad, skinka, korvbröd, rostad lök, mjölk, yoghurt..och jaa, ni fattar grejjen. Vi handlade lite smått och gott =) Juste! En mini-kladdkaka köpte vi också =) Och gifflar..

När vi kom tillbaka från Ica så gjorde jag lite mackor (mums!) och sen så låg vi bara ute på baksidan ett tag och såå. =) Mys! Sen så åt vi lunch, det blev korv med bröd, och rostad lök, ketchup (& senap) på.
Just nu är David hemma hos sig för att hämta lite saker, sen kommer han hit igen! Under tiden passar jag på att blogga och kolla lite annat kul på datorn! Ska även städa rummet.. Köket har jag redan fixat. Hans föräldrar är uppe i Hallsta på deras landställe, och mina föräldrar är ute i Waxholm på vårat landställe. Skulle kanske varit skönt att dra till landet i helgen och koppla av lite.. Hmm, aja, nu stannade vi hemma hos mig istället =) Men det är ju skönt med hela huset för oss själva också! Haha.

Bilder från gårdagens shopping kommer nog inte upp förens imorn eller på måndag, sorry! Men orkar inte ställa mig och fota det nu och lägga in på datorn och såå...
Nu ska jag återgå till städningen! =) Sen blir det plugg, suck!
Hare bra i sommaren! :D
Puss.

shopping!

Hejsan på er! Det var ingen som ville eller kunde följa med mig till Kista, så jag fick med mig David tillslut! =) Jag köpte en skinnjacka, en jeansjacka och en topp! =) Supernöjd! Och så åt jag och David på McDonalds. Bilder på dagens inköp kommer upp någongång under helgen, jag ska ju vara med David i helgen, så kommer nog inte vara så bra på att blogga..
Men ha en bra helg!
Puss.

kista galleria, någon?

Halloj! Mitt internet dampar! Hela tiden.. Tillåmed på pappas dator hänger det sig, sjukt. Aja. Jag ska iallafall dra iväg till Kista nu för att handla lite! Någon som vill hänga på? Ingen verkar svara mig, jag känner mig dissad! Hehe.. Tänkte käka på McDonalds eller nåt sånt, och kolla på jeansjacka och/eller skinnjacka! Samt lite toppar eller klänningar.. Kanske solglasögon också? Hmm, jag får se! Skulle dock vara roligare om någon kunde följa med... :/
Jaja, jag får se om någon svarar, annars drar jag dit själv! Haha =)
Puss.

sommar sommar!

Hejsan på er! Nu sitter jag på Foto och vi ska bara vara inne idag, fett segt! Jag hade hoppats på att vi skulle få vara ute i det underbara vädret och fota lite! Det är ju verkligen sommarvärme ute nu! Hur som helst, så har jag, Annie och Sofia varit ute på lunchen i Edsbergsparken där jag och Annie fotade lite. Så skönt att gå omkring i bara klänning utan att frysa!
Nu ska vi gå igenom Photoshop, kul..
Hare bra i sommarvärmen! =)
Puss.

fredag

Godmorgon bloggen! Allt bra med er idag? Jag mår strålande! Är bara lite halvseg precis sådär när jag har vaknat, men ska hoppa in i duschen efter det här så då vaknar jag nog!
Idag är en okej dag, skulle dock  hellre vilja vara ledig.. Svenska vid halvtolv, sen lunch, sen foto och sist engelska. Jag slutar alltså vid fyra, suck. Vi får se om det händer något roligt idag i skolan! Hoppas det iallafall..
I helgen blir det hyfsat lugnt, dock en del plugg som inte är klart ännu. Skriva PM, läsa ut Kafka, läsa ut engelskaboken.. Men förutom det så blir det bilmässan på Kistamässan imorn! Sen även bara ta det lugnt och sola och njuuta av vädret!
Nu måste jag hoppa in i duschen!
Hare bra!
Puss.

projektrapport klar, bara 3 svenskaläxor och en engelskabok kvar!

Nu är jag nog äntligen klar med projektrapporten! Fett skönt.. Hoppas den är bra bara.. Jag har säkert missat sjukt mycket, men den blev på typ nästan 8 sidor iallafall^^
Jag har just upptäckt hur mycket klockan är, den är nio! Fan. Och jag har inte gjort någon av svenskaläxorna. Jag vet någon som kommer sitta uppe halva natten och plugga nu, fan. Jag som hade hoppats på att sova ut inatt.. Men men, blir bara ett kort inlägg här nu! Sorry, men jag måste verkligen läsa de där 40 sidorna i läroboken i svenskan, och läsa mer i Kafka. Sen borde jag läsa i engelskaboken. Men det skiter jag i idag, jag får göra det i helgen, sorry David..
Hare bra!
Puss.

Pumps!



Nu har jag äntligen lyckats få mina pumps klackade! Pappa körde mig till Kom Köpcentrum där de hade fixat skorna, så jag fick hämta ut dom. Guess what I'm gonna wear tomorrow...?

21/4 = 5 månader! =)



Glömde skriva det i tisdags, det var ju 5 månader med David då! =) <3

svenska b lärare har ingen hjärna



Vad är det med svenskalärare och inlämningar/läxor tills imorn? Hört om en annan Svenska B grupp som har typ 2 inlämningar imorn och nånting mer. Och så har min svenska grupp en bok vi ska läsa, 40 sidor i läroboken och ett PM att skriva tills typ imorn som vi ska göra. Sen har alla treor på skolan projektrapporten som ska vara inne imorn. Hur tänker lärarna?!
Aja, jag har just kommit på att jag måste skriva om en hel del på projektrapporten, så bara att börja med det då! How fun.. Hoppas ni inte har lika mycket plugg och att ni kan njuta av sommarvärmen som verkar vara påväg!
Puss.

schteek

Halloj! Nu är jag hemma efter att ha legat å stekt å myst i Edsbergsparken i två timmar! Så jävla skönt.. Men men! Bussen hem gick 13.19 och nu  har jag ätit lite yoghurt med päron och ska ut med hunden nu. Lite segt, måste nämligen plugga massor sen. Men ska eventuellt med Annie ut och fota lite vid tre, vore ju skönt med ett avbrott i allt plugg..
Det jag måste göra idag är att läsa ut engelskaboken, läsa i svenska läroboken, skriva klart projektrapport. Borde även läsa lite i Kafka.. Kill me please! Men i helgen blir det chill iaf ^^ Bilmässan i Kista på lördag och sen bara ligga å steka hela helgen! Gosh vad najs!
Nej, nu måste jag dra ut med hunden.
Hare!
Puss.

sola

Hello! Nu är jag i skolan med David och vi tänker vara sjuka från våra lektioner och gå ner till Edsviken och lägga oss och sola =) Najs! Det är så skööönt ute!
Hare bra!
Puss.

lång kvällspromenad

Hejsan bloggen. Nu har jag tagit en långpromenad med hunden och precis kommit in. Egentligen skulle jag promenerat med pappa en bit, men hade absolut ingen lust för sällskap efter att ha haft mindre roligt prat här hemma. Så jag drog iväg utan något sällskap och bestämde mig för att ta en lång promenad bort till min första skola, Stallen, och sedan upp under motorvägen, längs Viby, ner igen över Viby-bron och sedan hem igen. Jag har kommit fram till att hunden är väldigt rädd för mörker.. Jag, som normalt sett brukar vara mörkrädd, kände ingen större rädsla ikväll när jag var ute. Delvis pågrund av ilskan jag hade (har) inom mig och delvis för att jag hade David i telefonen i princip hela promenaden.
Men nu har jag kommit in iallafall och ska göra mig iordning och gå och lägga mig. Ska till skolan vid tio imorgon och sedan hem igen vid ett-två och plugga massor.
Godnatt på er! Sov gott!
Puss.

time for projektrapport

Hello, vad gör ni en kväll som denna då? Jag har nu läst till sida 120 ungefär i engelskaboken.. "Bara" cirka 50 sidor kvar..suck. Men tänkte gå ner och göra lite glass och chokladsås kanske (även om jag är totalt proppmätt) och skriva projektrapporten där nere i vardagsrummet där mamma sitter istället. Lite roligare att ha något mer att göra än att bara sitta själv på rummet och glo..
Men men, hoppas ni inte har alltför mycket plugg att göra! Hare bra!
Puss.


Valborg?

Vad ska ni göra på Valborg? Jag försöker komma på något roligt att göra =)

pluggish å härliga maj månad!



Emma: Aaah ni gjorde det?! fett kallt ju..hörde av Malin att ni skulle göra det också. Haha, då kommer ni förkylda till skolan imorn då? ;) Bada i Edsviken nu..i denna kyla.. Haha, jag satsar på att doppa mig i helgen om någon är på den idéen!

Nu har jag ätit middag och läst lite i engelskaboken, it sucks! Den är så tråkig att jag dör verkligen.. Imorgon på svenskan funderar jag på att fråga om jag kan göra det där quizet på måndag istället eller så, för jag vill så gärna följa med mamma till Mista imorn och sova där inatt och sen sola på fredagen där ute =) Najsigt liksom! Anyway, ska fråga imorn iaf..
Tralallaaa, nästa vecka blir jag rik =) 3500 kr ungefär när jag fått studiebidragen, najs eller vad?! Lön förra veckan från Max typ 500 kr, sen lön på fredag från Posten typ 1500 kr. sen 1000 kr studiebidrag nästa vecka. Och så hade jag typ 500 sen tidigare (fick 200 kr i påskpresent av föräldrarna!) Dock kommer väl alla pengar försvinna väldigt snart.. 3 skivor, Valborg, Fia Oliv fyller 18, David fyller 19... Mycket utgifter! Men men, Maj kommer ju bli en sjukt rolig månad iallafall! Massa fester, värmen kommer, snart studenten, chill schema i skolan...m.m......m.m... =) Jag njuter av min sista tid på Gymnasiet, gud vad jag kommer sakna den här tiden! Kommer gråta floder på studenten...
Naaj, nu måst jag plugga plugga plugga!
Hare bra!
Puss.

Badrekord den 27 april (2007)

Mitt badrekord jag har hittills är den 27 april (2007). Då var vi på mitt landställe i Waxholm och badade bastu och hoppade från bryggan. Sen den 29 april så badade jag och Ida utan att ha bastat något! Det var kallt minns jag, men kul!


anka på promenad

  
 

Halloj på er! Allt bra? Just nu sitter jag på Foto A och vi ska typ visa bilder idag tror jag, suck.. Efter foto så är det svenska.
Haha just nu kom det in en grupp åttor i vårat klassrum, de är här på rudbeck för att få rundtur i skolan. Stackare.. Jag minns min rundtur.. Tyckte att skolan var gigantiskt stor! Haha, så stor är ju inte skolan...
Anyway, svenska efter det här, ska gå igenom lite mer inför talet vi ska hålla om några veckor, boring!
Efter skolan är det plugg som gäller..

godmorgon

Godmorgon på er! Snabbt inlägg här, jag och David sitter och äter frukost, sen ska jag få skjuts till skolan :D Så härligt! Annars idag är det engelska, foto och sen svenska. Sen ska jag väl hem och plugga, igen..Massor..
Hare bra!
Puss.

godmorgon

Godmorgon på er! Snabbt inlägg här, jag och David sitter och äter frukost, sen ska jag få skjuts till skolan :D Så härligt! Annars idag är det engelska, foto och sen svenska. Sen ska jag väl hem och plugga, igen..Massor..
Hare bra!
Puss.

goodnight

Emma: Jaa, haha jag kan komma som brevbärare! Pappa jobbar ju på posten, så han kanske skulle kunna fixa fram en posten-uniform till mig.. ^^ Haha!
Djungel-tema..Mjo, funderar på att dra på mig nåt enkelt å "smutsa ner ansiktet" och sen typ göra nåt med håret? Problemet med mitt hår är bara att det faller pladask ner platt igen efter 2 sekunder.. :(

David kom hit för ett tag sen! Och nu har vi gjort oss iordning och ska alldeles strax gå och lägga oss =) Annars ikväll har jag hittat bilder till mitt Svenska B nationella tal, jag har nästan skrivit klart projektrapporten och även läst cirka 80 sidor i Engelskaboken. Så imorgon efter skolan är det bara att dra hem och fortsätta med allt plugg!
Men nu är det sov-dags, David har redan bäddat ner sig i min säng...
Gotta go! =)
Gonatt
Puss.


ny dator, tack!

Min bärbara dator är så seg att jag dör! Trots att pappa har startat om hela den datorn så den ska vara som ny, så kan man inte ens stänga ett program utan att det tar en timme att stänga ner programmen och trycka på "Stänga av", tillslut var jag tvungen att hålla inne 'stänga-av-knappen' för att datorn aldrig stängdes av. Jag överdriver inte, det tog över en timme för mig att lyckas stänga ett internetfönster och msn. Och den ska vara som ny? Bullshit! Dags att köpa ny känns det som.. Men jag har inte pengar till det. Jag vill ha en sån där liten dator som får plats att ta med mig överallt, med bärbart internet också. Najsigt. Men som sagt, pengar pengar pengar, ska alltid sätta stopp för alla idéer och planer man får! Alltid är det pengar som förstör.. Men men, studentlivet är väl så, it sucks!

Uniformer och Djungel

Hmm, har fått lite klart för mig.. På söndagen den 10 maj är det Dannes skiva, som är uniform-tema. Sen på måndagen den 11 är det Ashkans skiva, som är djungel-tema. Hjälp! Jag vet verkligen inte vad jag ska vara på någon av skivorna. Uniform? Vad kan man vara då? Yrken med uniform? Djungel? Hmm..
Tips tack!

no running today


boyhood, boken vi läser i engelskan..

Hallojsan! Jag dör av trötthet snart! Men måste plugga och har precis ätit middag nu, och sen så kommer David över ikväll också. Härligt! Egentligen skulle vi ut och springa ikväll, men jag är så sjukt trött att jag kommer inte orka! Tyvärr.. Vi får ta igen springningen senare i veckan eller i helgen! För nån dag den här veckan måste vi ut och springa!

Den där engelskaboken är så tråkig! Den är skriven på ett jättejobbigt sätt, så den är så sjukt jobbig att läsa och den har ingen handling! Absolut ingenting händer! Visst, jag har bara läst 40 sidor eller så, men det är bara 120 sidor kvar då.. nånting borde väl börja hända nu?
Oh well, hur som helst så måste jag ju läsa den.. ^^ Nu..
Hare bra!
Puss.

snart sommar...


sommar... (bild från 2007 tror jag, i waxholm)


Vet ni vad jag just såg? Det ska bli uppemot 20 grader och sol i helgen! Hur underbart är inte det?! Och jag är ledig i helgen, fyfan vad skönt! HAHA, Fia Oliv, du skulle jobba va? :P Kul för dig i sånna fall, hihi... ;) Själv ska man försöka steka så mycket det går och bara njuta av helgen! Men för att kunna göra det så måste jag plugga klart exakt allt i veckan! Så nu ska jag läsa fram tills jag ska till skolan, sen kanske läsa lite i skolan, sen hem och läsa hemma.. Och skriva projektrapport. Sen kommer kanske David över ikväll också =) Då ska vi skriva våra projektrapporter tillsammans, roligare än själv iaf! =)
Ha en solig och bra dag =) Skriver mer senare när jag kan, i skolan eller efter skolan!
Puss.

tröttern är vaken


djungel-tema, hmm...



Goodmorning! Mamma väckte mig tio i nio.. Jag trodde vi skulle ta promenad ner till sjön, så fort som attans så hoppade jag upp ur sängen och gjorde mig klar! Sen säger mamma, "Men kan du inte fota pappa här hemma istället..?". Vi ska ju fota ett arbete, som har uniform inom arbetet, i Foto A. Hade tänkt att fota pappa då som postis nere vid sjön. Men får fota honom här i området nånstans istället.. Kul att jag stressade upp fort som attans för att sen inse att jag hade inte behövt gå upp förens typ 40 minuter senare...suck..

Oh well, men jag har en idé om vad jag kan ha på mig på skivan jag ska på som har uniform som tema iallafall! Känns skönt.., Måste dock prata med Ashkan..eller Danne, fan vem var det som hade vilken skiva?! Aja, den av dom som hade uniform, måste snacka med han så jag har uppfattat temat rätt först! Haha. Det andra temat är Djungel... Vad sjuttsingens kan jag ha på mig på Djungel-tema?! Sen på musikarnas (i skolans) skiva, med Orientaliskt tema eller nåt sånt. Vad kan man klä ut sig till på den?! Jag har så dålig fantasi. Hmm..

Men nu ska jag springa ner och äta frukost iallafall. Vi hörs mer senare!
Puss.


gonatt

Nu så har jag varit ute med hunden och även duschat! Så nu ska jag bara borsta tänderna och göra mig klar, sen ska jag lägga mig i sängen och läsa så långt jag bara orkar i engelskaboken! Satsar på absolut minst 30 sidor ikväll! Sen minst till sida 80 imorgon.. Imorgon ska jag även skriva klart projektrapporten så jag inte behöver tänka mer på den sen. Jag har gjort en jättetråkig (men nödvändig) planering i läxläsning över veckan, som jag måste hålla om jag ska hinna med allt!
Så dags för mig att stänga av datorn och sätta igång med pluggandet!
Hare bra!
Puss.

äntligen hemma

Heej på er! Allt bra? Jag är sjukt trött nu och varm efter jobbet! Men ska springa ner i duschen och sen ska jag ut med hunden. Efter det blir det att läsa som fan i engelskaboken och även läsa som bara den i svenskaboken. Kul! Eller inte..
Jobbet gick bra iallafall! Det var ju inte alls så mycket folk som jag trodde det skulle vara.. Skönt! Fia jobbade också =) Hon fyller 18 den 2 maj så då kanske man ska med ut! =) Haha.
Nu måste jag duscha och såå iaf.
Hare bra!
Puss.

skitdag

Hello, är hemma från skolan nu. Inte världens roligaste dag precis.. Och så ska jag jobba 2 timmar ikväll, fuck. Jag är fortfarande helt död och funderar seriöst på att skita i den där saken på mentorstiden imorn och bara stanna hemma. Men vi får se.. Direkt efter jobbet kan jag lova att jag kommer vara helt död, men då måste jag hem och plugga. Till klockan 22 iallafall.. Börja läsa engelskaboken och skriva projektrapporten..

Veckans plugg är:
Svenska B
- Läsa s. 217-257 i svenskaboken och kunna det någolunda bra
- Läsa till s. 50 i Kafka
- Börja på PM till nationella prov talet

Engelska C
- Läsa ut boken (170 sidor ungefär) och förbereda mig inför seminariet som är på måndag
Projektarbete
- Skriva klart projektrapporten

Jag verkligen hatar när allt kommer på en gång. Visst, jag har inte överdrivet mycket läxor att göra, men alla är så stora och tar sån tid! Men men, bara att kämpa på och försöka sova så mycket det går..
Hare bra!
Puss.

sovmorgon.....

Godmorgon på er! Efter en ganska så fullproppad helg med tidiga mornar och lite senare kvällar så är jag sjukt seg och trött idag! Därför tog jag 40 minuters sovmorgon och funderar även på mjukisbyxor idag. Jag känner hur ögonen bara vill stängas igen.. Anyway, idag består dagen av 2 timmar foto, engelska och svenska. Sen får vi se om jag äter i skolan eller drar hem eller så^^
Have a nice day!
Puss.

Vidar's dop

Halloj på er! Söndag idag då, och jag har varit på dop nu uppe i Uppsala! Det var roligt och trevligt, första dopet jag varit på (som jag minns) hehe. Tog dock inga bilder, tyvärr.. Hade med mig lilla digitalkameran, men fotade inte.. Det var Davids systerson Vidar som döptes!
Nu är jag hemma igen iallafall. David och jag åkte vid tre därifrån. Och mina föräldrar är fortfarande ute på Mista.. Så ensam hemma än så länge då! Ska slänga i mig lite mat och sen åka till jobbet, suck! Jobbar 18-22. Hoppas hoppas hoppas att jag får sluta tidigare! För jag är så sjukt trött och har sovit alldeles för lite i helgen. Sen börjar jag 8.20 imorn... Kul att man får sova liksom.. Aja, mån-tis får jag väl sova ut! Eller nej, det får jag ju inte.. Fan. Då ska jag fota pappa på jobbet vid nio-tio någongång. Aldrig får man sova!
Nej, nu ska jag byta om och börja göra mig klar iaf, hare bra! Hörs kanske senare ikväll efter jobbet om jag orkar blogga då..
Puss.

gonatt!

Godnatt people! Hos mig blev det inte bara chokladbollar och gifflar och bacon med pasta å sås, utan även en cider och Maryland Cookies och mumsmums. Dock smakade vi inte ens på allt.. Haha
Gonatt på er!
Sov gott :P
Puss.


Marley & Me



Den här filmen verkar sjukt bra! Lätt att jag ska se den, snarast! Haha

äntligen hemma!

Tjohoo! Nu är jag äntligen hemma igen från jobbet. Jobbiga kunder som skrek och klagade på oss i kassorna om att de hade specialbeställt på 'Beställnings-stället' fast de inte hade gjort det och så klagade de på hur dåliga vi var och slängde tillbaka maten typ och en dricka på golvet och annat shit.. Va fan måste de vara så jävla sura hela tiden? Oh well.. Vi var väl 3 pers som stod å snackade med dom sen.. :S

Annars så gick det väl okej. Lite slarvig kanske jag var, fuck. Är så sjukt seg och trött idag och den där dumma förkylningen vill aldrig riktigt försvinna.. Men allt löste sig tillslut på jobbet och de ska kolla upp den timmen jag fick noll betalt för som jag faktiskt har jobbat. Och även skriva in mitt konto så jag får min lön nästa gång. Och så lämnade jag en ledighetsansökan om den 1 maj och 16-17 maj, eftersom jag inte kan jobba då.
Fia Oliv, det var massa lappar med semesteransökans-grejj på. Ska jag lämna in sån? Haha, I'll do it tomorrow i sånna fall ^^

Snart kommer David över iallafall! Han har tydligen både köpt studentkläder och gymmat idag! *nyfiken på hans studentkläder..* haha. Så ikväll blir en lugn hemmakväll här hos mig ensamma =) Med bacon, pasta och sås till middag. Sen gifflar, glass med chokladsås och chokladbollar till ikväll =) Imorgon vid 10 ska vi åka härifrån, vi ska tydligen passera förbi hans farmor påväg till dopet ^^ Haha, känns som att jag kommer träffa större delen av hans släkt imorn, scary men roligt! :P

Nej, nu ska jag fixa iordning på rummet och sen vila lite tills han kommer! Vad ska ni göra ikväll?
Hare bra!
Puss.

lördag

Godmorgon godmorgon! Jag är trött som bara den och ska jobba 12-17.. Suck.. Trött på att jobba varje helg :/ Varannan skulle vara så mycket skönare! Men men..
David drog just, jag ska gå strax innan elva mot tåget. Innan dess måste jag göra mig klar och fixa någolunda ordning på rummet.
Kvällen igår var helt okej, lite kallt ^^ Men mycket folk och bilar iaf. Vid tio skulle Claes hem, så jag å David körde hem han och sen drog vi två hem till mig. Ashkan å Simon stannade kvar^^ Blev tydligen race på kvällen efter att vi dragit.

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan jag drar till jobbet.. Ha en bra lördag!
Puss.


orealistiska tankar..

Varför försökte jag ens hinna med bussen? Suck.. Sista direktbussen till David idag går 42 och jag kommer missa den. Har inte ens klätt på mig, eller diskat undan kastrullen jag kokade pasta i, eller ätit upp maten.. Så jag tar det lugnt istället och tar tåg+buss sen, blää. Det är ju så skönt med den där direktbussen! Som bara går 2 eller 4 gånger om dagen typ.. Tar bara 5 minuter till honom om man tar den! Oh well, nu får jag äta i lugn och ro iaf ^^

Bilden på mig i studentmössan ser hemsk ut, haha. Men kan fixa en bättre och publicera istället. Eller beskära bort lite.. Men det kommer sen när jag har tid ^^ Sådär ser mössan ut iaf =) Det står "Therese * SPSK 09" för er som inte ser det :P

Naje men nu måste jag börja plocka undan! Tåget går 18.05, om 25 minuter alltså!
Ha en bra kväll =) Vi hörs,.. nån gång.. Kommer nog komma hem ganska sent ikväll och sen imornbitti drar jag nog till jobbet direkt.
Ha en bra fredagskväll!
Puss.

studentmössa

Det blir inget outfit inlägg, utan istället min studentmössa som jag hämtade ut i tisdags! I all stress skriver jag det här inläggen kan jag lova.. Om mindre än 15 minuter går min buss och innan det ska jag hinna äta och byta om och stänga ner allt! STRESS!!



 

no ireland


jag i Dublin, 2005


Den där resan till Irland.. Jag har funderat och funderat. Fick med mig Annie för en sekund men sen inte. William och Sanna ska åka dit. Men hur som helst så har jag funderat och funderat. Och jag har kommit fram till hur jag ska göra! Jag vill jättegärna följa med, men inte den veckan.. Min ekonomi blir väldigt tajt och jag missar en hel del här hemma i Sverige undertiden i sånna fall.. Så resan till Irland får bli på egen hand någongång i framtiden! Jag har ju förvisso redan varit i Dublin en gång, när jag bodde hos min gudmor en helg. Hon bodde nämligen där förut.. Men anyway, Irland får helt enkelt bli en annan gång!

home alone

Hallojsan! Nu så är man hemma igen då, ensam hemma! Föräldrarna har ju dragit ut till mormor och morfar för att sedan köra ut husvagnen till Mista imorn, eftersom att campingen öppnar då! För jaaa, för er som inte visste det, vi har husvagn som vi har på en caming i Waxholm om somrarna och även bilar runt med i Sverige/Europa under somrarna med. Det är ett sånt härligt liv därute i Waxholm! Dock tror jag, tyvärr, att det inte kommer bli lika mycket Mista i år som tidigare år. Det är ganska splittrat där ute nu ^^

Men men, för att återgå till nuet då! Jag är ensam hemma som sagt, men inte alltför länge till! Jag ska nu göra mig iordning litegrann och så. Sen ska jag koka pasta och äta lite middag. Och seen, drar jag över till David för att det är nån bilträff i Barkaby ikväll ^^ (läs tidigare inlägg) Flera skulle med, så det ska väl bli kul! Hoppas jag inte är alltför trött imorn bara när jag ska upp och jobba 12-17... Suck!

Men men, kanske en Dagens outfit skulle lysa upp min blogg litegrann? We'll see about that
Hare bra så länge så ser vi när nästa inlägg kommer =)
Puuuuss.

fotooo

en bild jag tog på Foto A för några veckor sen, redigerad ofc :P


Hello =) Nu sitter vi på Foto lektion och vi gör absolut ingenting! De här lektionerna känns verkligen onödiga ibland..Men men, de är ju slappa iaf! Egentligen får vi dra nu, men min nästa lektion börjar inte förens vid tre, så jag sitter kvar vid de snabba å bra mac-datorerna! Haha.
Ikväll blir det bilträff/race liknande grejj, vet inte riktigt vad det är.. Men men, Danne, Ashkan, Claes å hans tjej, och nån Simon med fler skulle med tror jag ^^Det blir nog roligt, haha.
Hare bra!
Puss.

Äntligen fredag?

Godmorgon på er! Nu har jag vaknat efter en lång natt med bara massa drömmar! Jag drömde att min familj (och nån annan) skulle till arlanda och flyga nånstans. Men resan dit var jättekonstig. Typ vara på arlanda 12 timmar innan flyget gick, men sen tog vi nån buss till nåt tåg, och det där tåget tog evigheter?! Nja, jag förstår ingenting.
Men det är konstigt, eller kanske inte, de senaste nätterna minns jag bara 2 ggr som jag drömt, båda gångerna skulle jag flyga någonstans. Jag vill verkligen flyga.. Sen det här med Irland, jag vet inte hur det blir.. :/ Vill ju så gärna åka, men det är så fel vecka.. Hade det varit en vecka tidigare hade jag inte tvekat! Men just nu när det är den här veckan så blir det lite...konstigare..typ. Jaja, vi får se!

Idag då, börjar 11.35 med svenska, sen lunch, foto och sist engelska. Ikväll kommer David över och vi har huset för oss själva! Igen.. hehe =) Imorn blir det jobb, mellan 12-17..

Nu måste jag springa ner och duscha och äta frukost! Vad ska ni göra idag?
Hare bra!
Puss.

dålig på att plugga..

Ajajajaj! Nu har jag varit dum, jag har inte börjat läsa min engelskabok ännu, fuck! Och imorgon kommer det nog inte finnas så mycket tid till det.. Och i helgen kommer jag jobba eller vara med David hela tiden troligen. Söndag är det dop på dagen och sen jobba 18-22 på kvällen. Faan. Jag får läsa minst 20 sidor nu eller så, men jag kommer somna i boken.. Jag kan ju iof alltid vakna vid åtta imorgon och ligga och läsa en timme innan jag börjar gå upp och göra mig iordning. Måste nästan göra så om jag ska hinna bli klar med boken.. Oh well! Det löser sig =)

Annars ikväll har jag pratat lite med David, tänkt och funderat på det här med Irland, kollat på en hel del tv, druckit lite té och ätit lite yoghurt med banan. Men nu är jag megatrött och vill (och borde) sova men måste verkligen börja läsa boken.
Sov gott på er!
Puss.


who knows

Resan till Irland, jag vill så sjukt gärna göra den! Men.. det finns flera men..
1) Jag har slutprov i Engelska C den veckan
2) Jag har bokat in 3 studentskivor till några kompisar
3) Jag känner ingen som ska med på resan (vad jag vet iaf)
4) Mina 3000 kr som jag kommer ha i slutet av månaden kommer försvinna direkt.. Jag hade tänkt spara det till semester i sommar istället.

Så jag vet helt ärligt inte hur jag gör. Om någon jag kände väl skulle med som man kunde dra ut med på kvällarna eller bara ha med som stöd eller whatever, om någon var med så skulle jag nog åka. Men jag vet inte! Jag har alltid velat åka iväg på nåt sånt här med skolan. Och att bo i värdfamilj är inte något man får vara med om alltför många gånger i livet.. Har bara gjort det en gång, på språkresan till England 2006. Det är roligt. Men som sagt.. Vi får se hur jag gör med resan! Vore kul att åka iväg, men då skulle jag missa så mycket annat... :/

Resa till Irland en vecka i maj?

Jag fick precis ett sms av min svenskalärare som gjorde mig jätteglad! Jag ska ta mig ett ordentligt snack med mina föräldrar idag så fort mamma kommit hem. Har även messat Frida och frågat henne om hon också fått sms:et av vår svenskalärare! Hur som helst, såhär stod det i sms:et!!!
"Hej! Det finns platser kvar till irlandsresan 7-14 maj (cirka 4500 kr, inklusive allt) med lärare johanna och gunilla för elever som har läst minst Enb. Tänkte höra med er om ni är intresserade eftersom jag känner er. Maila mig så skickar jag all info"
TÄNK OM JAG FÅR FLYGA TILL IRLAND EN VECKA I MAJ! Fyfan vad jag skulle bli glad! Dock så är det just DEN veckan som de 3 studentskivorna jag bokat in är... Men det kanske skulle vara värt att missa de 3 skivorna för en vecka på Irland? Självklart vill jag veta om jag känner några som ska dit då först, och vad det är som gäller. Men bara som första tanken nu direkt, så vill jag definitivt göra resan! Jag får ju flyga då juuu!!!

Vad tycker ni, om jag får för mina föräldrar, ska jag åka med då? =)

The Climb (Miley Cyrus)

Måste lägga in en till låt bara! Jag har suttit och lyssnat på den om och om och om igen! The Climb heter den, love it!


Collide (Howie Day)


torsdag!

Goodmooorning på er! Eller goddag kanske det är nu.. Anyway! Jag är hemma idag, naajs. En svenskalektion med dramatik på, njaa... David hade hål i tre timmar (eller har fortfarande) så han är här just nu =) Hehe, han ska ha svenska nationella tal 12.40 så han ligger i min säng och tränar just nu, stackare!
Annars idag händer nog inte alltför mycket! Ska börja läsa min Engelska C -bok som jag fick igår, Boyhood. Hoppas den är okej iallafall!

Sitter även och lyssnar på Howie Day-Collide just nu, den är såååå bra! :D Slänger in låten i nästa inlägg så ni också får höra den extremt fina låten! Me love!

Juste! Jag har ju äntligen fått över flera bilder å lite musik på den här datorn nu, yes! Så här bjuder jag på en bild! ;)
Hare bra!
Puss.

juste...måste köpa en dop-present till lilla Vidar som ska döpas på söndag! Det är Davids syster-son..


en söt liten anka fick det bli idag =) haha

If you only knew..

skiiit i videon, men låten är bra iaf =)


promenix till ica

Nu så har jag och mamma varit nere på Ica och handlat lite småsaker =) Och pratat en del, det är ganska skönt att promenera iväg med henne ibland och bara få prata! Det är därför jag tycker det är så kul att åka och shoppa med henne =) Hon vet alltid vad som passar mig och hur jag tänker. Och så nån liten fika blir det ibland också.. Synd att vi inte åker iväg lika ofta längre.. :/
Anyway! Nu ska jag snart göra lite glass med chokladsås och kolla på tv där nere tror jag =) Tänkte även ringa David en lite stund sen..

Jag vet att min blogg börjar se lite tråkig ut nu.. Inga bilder och typ bara massa info om mina dagar. Men ska försöka göra den lite mer intressant, snart! Haha. Jag måste ut på massa fotorundor med Foto A i skolan, så en del av dom bilderna lär väl dyka upp här sen :P

Jaja, nu är det glass för min del! Kanske lite té också, det vore så gott för min hals och förkylning som håller på att bli värre igen.. :/
Hare bra!
Puss.

onsdag

Tjohooo på er! =) Har alla sökt klart till högskolor och universitet nu? Det är ju sista dagen idag... Haha, jag och David har samma förstahandsval :P Tänk om tänk om vi kunde läsa något litet iallafall tillsammans på Stockholm Universitet, fett najs! =) Hoppas hoppas! Jag ska iaf gå in och lägga till lite saker, David hade hittat ännu mer inom ekonomi-grejjs på Sthlm Universitet! Jag måste leta vidare... Wiiiie!

Idag var en slapp dag.. 2 timmar Engelska C då vi inte gjorde så mycket typ.. Men jag fick iallafall boken jag ska läsa där, Boyhood heter den.. Någon som vet om den är bra? Oh well.. Sen en timme Foto A, vi gjorde ingenting typ.. Vi fick dock reda på vilka fler teman vi kommer fota i under kursen^^ Najs! Jag har massa idéer =) Hoppas jag lyckas genomföra dom bara också... Haha.
Sen lunch (eller jag hade ingen svenska, så jag hade slutat då!) med David och såå. Var lite kort med Netasha också. Hihi, dom har blivit snälla mot varandra =) Bra bra!
Sen skulle iaf David ha projektredovisning, så jag drog hem.. Och nu sitter jag här å chattar lite med Annie och pratar om massa godsaker!! Typ värsta fruktsalladen eller glass med chokladsås å maränger eller chokladbollar. MUMS! Tror jag ska försöka lura med mig pappa ner till Ica... (A) Haha.

Hur har eran dag varit då? =)
Hare bra!
Puss.

Concrete Angel

Den här låten är så fin så jag dööör! Nej men, lyssna på den! Och njut! För den är så sjukt fin!


lovely evening

Hallojsan =) Nu sitter jag här på rummet och är lagom glad! Min bärbara dator funkar ju igen...så jag sitter vid den nu! Dock är den stora datorn igång också, håller på att rensa massa musik på externa hårddisken via den datorn! Sen ska jag flytta över lite bilder och musik från den till den här datorn. Just nu har jag ju ingenting på den här datorn.. Och så är Red Hot Chili Peppers igång i högtalarna, lovely!
Sen har jag ju David på MSN också.. Något som i princip aldrig händer, hehe han är inte så stort fan till Msn precis.. Men ikväll lyckades jag få honom att logga in! =) Det är konstigt ändå.. Nu har jag bott med honom torsdag-tisdag(idag) och nu sitter jag här och saknar honom ändå! Hur gör han det? He's so lovely =) *svävar bort på rosa moln...* Haha.

Naj, nu ska jag göra mig iordning och sen fortsätta rensa datorn =)
Hare bra! och gonatt ;)
Puss.

skolstarts-dag

Helloo! Nu så sitter jag i skolan i en datasal med David och hans projektgrupp.. Vid 15.10 har jag ju samtal med min mentor, suck. Så ska gå dit om en kvart typ! Idag har varit chill. Vid tolv lyckades vi komma upp ur sängen, sen vid halvett gick bussen till skolan. När David började sin lektion vid ett så var jag med Sofia, Annie å Linnea på deras hål. Det blev en glass och en kanelbulle också, mums!
Ikväll blir det att rensa min fasta dator så sjuukt mycket! Jag höll ju tydligen på att crasha den datorn också.. Hehe.. Oh well, nu har pappa fixat båda mina datorer =) Dock så förlorade jag ju allt jag hade på den bärbara datorn :( FAN! Jag hade sjukt mycket musik, bilder, dokument och massa annat på den. But now it's gone, forever! :'(
Naje, nu blir det bilddagboken och facebook! Och lite MSN med David som sitter 2 meter bort från mig, hihi.
Hare bra!
Puss.

måndag

Hallojsan! Sorry för den dåliga uppdateringen.. Hehe. Men som sagt, bor fortfarande hos David och imorgon åker jag med honom till skolan och umgås sedan med alla vänner där under deras luncher och hål osv. (jag är ju ledig på tisdagar). Men sen vid 15.10 har jag utvecklingssamtal med min mentor, suck. Hon har lagt in alla i mentorsgruppen på lite utspridda tider nu i veckan typ.. Oh well.
Igår var det jobb igen, 12-15.30 typ, fick sluta lite tidigare =) Sen hem och hämta upp lite saker, och byta ut lite kläder (från smutsiga till rena, hehe) och sen back to David. Kvällen igår bestod av god middag (entrecote, potatis och vitlökssmör), bad, film och massa godis =)
Idag har det bara varit chill och jag och David har gjort det vi är bäst på att göra, ingenting! Haha.
Naje, nu ska jag försvinna från hans dator..
Hare bra!
Puss.

tors-fre-lör

Halloj =) Nu sitter jag hos David vid hans lilla mac och skriver.
I förrigår mötte jag ju upp David på Arlanda, hehe, sprang å hoppa upp i hans famn när han kom, jag kunde inte hålla mig.. Hehe. Jag fick lite presenter av honom från Amsterdam! En 70is smirnoff ice, en stoooor klubba och ett paket med Lindh choklad. Taaack älskling =)
Igår var det mest en lugn dag och vi såg även Fast and Furious 4 på bio, den var skitbra!
Idag har jag jobbat mellan typ 11.30-15 ungefär, fick sluta tidigare (skulle slutat 17) eftersom vi var för många som jobbade, hihi.
Nu så sitter jag här hos David då, och han bakar chokladbollar åt oss! Han är för söt =)
Ni får ha en fortsatt bra påsk!
Hare bra!
Puss.

Läsarfråga!

Vad ska ni göra i påsk? Firar ni med släkt eller bara familj? Eller kommer ni bara spendera helgen som vilken helg som helst? =)

Inför påskhelgen



Hallojsan! Nu har precis jag och föräldrarna tagit en liten promenix upp till Coop Forum och tillbaka. De köpte lite godis och chips till kvällen och jag fick en glass, en av Magnums nya. Helt ok.

Om cirka 2 timmar kommer Davids föräldrar och hämtar upp mig, jag räknar ner minutrarna nu! Jag är i stort sett klar med allt inför att åka iväg över helgen (troligen hela helgen) och vi får se när jag kommer hem igen. Det kan bli allt emellan imorn till tisdag. Hoppas på tisdag! Vore så skönt att få spendera tors-fre-lör-sön-mån-tis med älsko =) Imorgon vid 16.20 ska vi se på Fast and Furious på bio i Kista. Så himla mysigt att få spendera lite tid med honom igen efter en hel (lång!!) vecka.. Jag har en liten present till honom också kan man väl säga. Haha det var väl Malin som jag snodde idéen av, men den var så smart tyckte jag! Ett påskägg med godis. Haha, eftersom jag fortfarande inte har en aning om vad för godis han tycker bäst om (vi brukar mest äta chips/glass/chokladbollar, hehe) så tog jag det som jag tycker bäst om (A)

Annars det som händer i helgen är att jag ska jobba 12-17 på lördag och 12-16 på söndag. Men om jag får bo hos David hela helgen så är det chill, bara buss till Kista och sen tunnelbana till Solna. Hur enkelt som helst! Nästan enklare än att åka härifrån =)

Det här blir väl mitt sista inlägg för dagen. Vi får se när nästa inlägg kommer, jag brukar ju vara så dålig på att uppdatera bloggen när jag är med David.. Men annars så får ni ha en jättebra påskhelg! =)
Hare bra!
Puss.

Dagens outfit



Dagens outfit är t-shirt från Gina Tricot, och ett par äldre jeans.
Haha, allt för dig David och din hemkomst idag :P

lot's of läsare

Hur glad blir man inte när man får massa nya läsare?! Jag blir jätteglad iallafall =) Antalet läsare har börjat stiga lite smått hela tiden. Vilka är ni då? =) Vissa vet jag vilka ni är, andra inte! Kommentera och så kan ni ju alltid länka till er blogg om ni har lust =)

(Dagens outfit kommer snart upp!)

Behöver man skicka in betygen?

Hmm, alla säger att betygen skickas in automatiskt. Då har väl både jag och mamma missuppfattat allt som står på hemsidan då, hehe. Men varför kan man kryssa i att man skickar in betygen då? Oh well!
Nu kom jag och mamma nyligen hem precis iallafall. Vi har varit i skolan då som sagt, och även på Coop och handlat en del. Så nu ska jag hoppa in i duschen så att mamma kan klippa min lugg (+ lite av topparna) och sen måste jag verkligen städa rummet.. Eller kanske ska städa rummet först då? Jag känner mig alltid så ofräsch efter att ha städat..

7 timmar kvar ungefär..

Stress stress, but i'm happy =)

Hallojsan! Gud vad min planering för dagen ändras hela tiden.. Jag har just gjort mina ansökningar till Högskola/Universitet till i höst och upptäckt att man bör skicka in betygen man fått hittills innan nästa onsdag. Känns ju bra nu inför påsk och allt.. Men som tur är så sitter SYO-människorna i skolan även den här veckan, så nu ska jag och mamma dit för att hämta mina senaste betyg! Min smarta mentor tog ju tillbaka våra betyg,. Egentligen ska ju vi få behålla dom, oh well! Så nu ska vi dit iallafall och sen hem och posta iväg betygen.
Efter det måste jag göra mig iordning (hinner inte innan vi drar till SYO), duscha, klippa håret, handla på coop, städa rummet, packa iordning inför att dra till David. Juste, måste ringa hans föräldrar idag också eftersom de glömde ringa mig igår! Haha.
Nae, nu måste vi fixa klart här hemma, ska åka vid 12 till skolan.
Hare bra!
Puss.

Bara 10 timmar kvar nu...

Ny planering =)

YES! Färjestad vann, superglad =) Hihi.

Anyway, ska göra om lite i morgondagens planering, haha!
- Vakna, duscha, göra mig iordning, sminka mig, osv.
- Klippa luggen (och nån millimeter på resten av håret)
- Åka till Coop med mamma och handla mat inför helgen (om jag och David ska bo här) och påskgodis
- Plugga lite projekt
- Städa rummet
- Packa iordning inför David
- Läsa om tid finns över
Helt plötsligt så blev min dag ännu roligare =) Haha, Coop kommer ju ta ett tag, och klippa luggen osv. Najs!

Det är så skönt att mamma är min frisör, hon är superduktig utan att ha gått något utbildning! Och så är det gratis! Och så kan jag säga till när jag vill att jag vill klippa mig! Och så känner hon mig så bra att hon alltid vet hur jag menar att jag vill ha det! Skitbra ju! =)

Naaje, det här är nog kvällens sista inlägg kan jag tänka mig.. Ska göra mig klar och sen tror jag att jag ska lägga mig i sängen och läsa lite för att sen sova.
Hare så bra och sov gott!
Puss.


Planering till imornkväll



Nu så har jag och pappa ätit middag, och pappa har varit ute med hunden. Jag har även läst några sidor i en bok jag började läsa för sjukt länge sen! (typ 2 år sen.. hehe). Och snart, om typ 25 minuter, så börjar hockeymatchen och jag och pappa ska sätta oss i vardagsrummet och kolla på tv! Haha. Låter helt sjukt, det har aldrig hänt förut, att jag sitter och kollar på hockey med pappa :P Haha. Men men, Go Färjestad!

Nu vill jag bara att tiden ska gå megafort! Så först nu innan matchen ska jag förbereda inför den. Typ bunkra upp med lite godis, glass och annat gott. Sen håller väl matchen på till tio någongång, så efter det är det väl att göra sig iordning och kanske läsa lite mer i boken eller nåt sånt. Men sova sen iaf!

Imorgon då? Hmm...
- Duscha + fixa allt som hör till sånt (typ göra mig iordning imorgonbitti) (90 minuter)
- Läsa vidare i boken (60 minuter)
- Skriva ännu mer i projektrapporten. (30 minuter)
- Städa rummet kan jag väl göra för att fördröja tiden lite. (30-60 minuter)
- Ringa Davids föräldrar och prata med dom om hur de gör imorn. (några minuter)
- Blogga + och annat på datorn (Fördröja-tiden-sak bara)
- Kanske se någon film? (2 timmar)
- Promenera vovven (2 promenader = cirka 30 minuter)
- "Packa" iordning för att sova hos David (10 minuter)

Det där är typ 6 timmar ungefär, orkar inte räkna ut exakt. Sen äta frukost, lunch, middag och sånt. Jag har nog morgondagen ganska klar och full! Det är bra, då går tiden snabbare =)

Men nu ska jag börja fixa för matchen!
Ha en bra kväll =)
Puss.

Projektarbete och DAVID KOMMER HEM IMORN!


haha lite äldre bild på david x)

Nu har jag varit riktigt duktig och fått mycket plugg gjort på kort tid! YES! Jag har skrivit klart de två sista loggböckerna till projektet. Sen har jag även kommit en bra bit på projektrapporten som ska in den 24 april tror jag det var. Det känns riktigt bra att vara på så god väg! Men nu har jag pluggat klart för idag och imorgon ska jag nog skriva lite mer på projektrapporten. Sen får vi se om jag hinner bli klar med den på lovet, det märker vi ju!

Imorgon kommer David hem förresten! Fy fan vad skönt! Kan man sova lugnt om nätterna igen.. Ikväll är hans sista kväll där nere, det känns så himla bra! Kan fortfarande inte riktigt förstå att om bara 28 timmar och några minuter så står jag och håller om honom igen, gud vad jag längtar.. Hehe, hans föräldrar skulle ringa idag.. Får se om de kommer ihåg det :P Annars ringer jag dom imorn på dagen =) Jag har en tåg+buss resa nedskriven som jag kan ta om de åker från Hallstavik/Uppsala direkt till Arlanda. Men om de åker från Sollentuna så åker jag nog med dom dit =) Gosh, kom hem nu! Sen har jag hela helgen med honom om inte han följer med sina föräldrar till landet.. Hihi. Jag jobbar ju lördag och söndag. Men om vi bor hos honom hela helgen så åker jag direkt från honom till jobbet och sen direkt hem till honom efter jobbet igen..

Naje, nu kanske det är dags för lite middag och hostmedicin kanske? Sen vid halvåtta är det hockeymatch igen! Kanske sista, eller så blir det att se några till.. Eftersom att om Färjestad vinner ikväll så har de väl segern i sina händer om inte jag vet fel? Oh well, hoppas på vinst för Fbk på hemmaplan ikväll =)
Hare bra!
Puss.

Thinking of you (Katy Perry)


Lite shopping i Väsby C

Hallojsan på er! Imorse vid halvnio blev jag väckt av mamma.. Somnade om och halvsov litegrann till halvtio. Jag sov dock inte så värst bra inatt, låg mest och drömde hel-sjuka saker hela natten! Men men. Vaknade upp med svag huvudvärk idag, great.
Hur som helst! Vid halvelva drog jag och mamma till Väsby för att köpa ny hundmat till Daisy och så åkte vi även till centrum och tittade lite. Jag kollade lite på dop-present till Ossian som ska döpas den 17 april! (Davids syster-son). Och så köpte jag äntligen en jättefin studentklänning! Jag älskar den, så sjukt snygg! Eller egentligen så var det inte jag som köpte den.. Det fick bli min studentpresent av föräldrarna, sen så på studenten ska jag bara få nån liten sak. Men ingen får se den förens på studentdagen, inte ens mina allra närmsta vänner =) Hihi. Men Amanda ska snart få se den, på bild. Men inga andra förutom hon och föräldrarna!
Vi köpte även lite kaffebröd att fika med här hemma, mums! Men lunch vore gott först, jag börjar bli lite hungrig.
Hare bra!
Puss.

Läs-tävling

*pust* Nu tog äntligen matchen mellan Färjestad och HV71 slut! Färjestad vann med 3-2 efter 16 minuters förlängning.. Hehe, var det jag som såg fel eller var det sista målet typ tunnel?! Haha. Oh well
Jag och Annie har ett vad, eller vad man nu ska kalla det för :P Vi har en liten "tävling" där vi ska läsa så många sidor som möjligt varje vecka, i en vanlig bok, skönlitterära böcker, typ. Hehe, inga skolböcker eller faktaböcker. Jag är såå körd kan jag lova! Haha, läser ju aldrig någonting :P Kanske det här är lösningen då på mina 'problem'? ;) Kanske jag börjar läsa mer nu? Let's hope so! Hon får ju inte 'vinna' varje vecka!! ;)

Nu ska jag iallafall lägga mig i sängen och börja läsa ut "The undomestic goddess" av Sophie Kinsella. Började läsa den för över ett år sen.. Och har inte läst klart den än, haha. Där har ni hur mycket jag läser! :P
Gonatt på er! =)
Hare bra!
Puss.


Dagens inköp



2 toppar från Gina Tricot, 99 kr/styck
En mascara

Dagens outfit



Klänning från Gina Tricot och svarta leggins (blev inte strumpbyxor som på bilden, utan leggins)

Dagens hjältar: Annie å Mamma =)

Nu så är jag hemma igen då =) Hehe, tack Annie så sjukt mycket för du fyllde upp min dag med lite roligare saker =) Haha. Åkte ju som sagt till Kista med henne vid ett någongång. Påväg till Kista stannade vi till hemma hos David för att jag skulle hämta en sak där och även prata om hur de gör på torsdag när de ska hämta upp David från Arlanda! Hans föräldrar är alltid lika roliga och snälla, dock var det bara hans pappa hemma just när vi var där. Hehe.

I Kista Galleria gick vi först in på GinaTricot där jag köpte den andra toppen. Jag hade tänkt att köpa båda två i Stinsen, men den ena av dom hade smink på sig, och var enda storleken kvar ju.. Men jag hittade den iallafall i Kista direkt sen.
Efter det drog vi till bokaffären där Annie köpte presenter och även lite böcker till sig själv. Sen blev det McDonalds, senaste veckans mest onyttiga dag för mig! Stor frukost imorse (åt mat), sen fika mellan Stinsen och Kista. Sen cheeseburgare, pommes frites och en glass i Kista, sen chokladbollar hos Annie. Inte undra på att jag är för mätt för att äta middag! Men tänkte äta min middag sen när hockeymatchen börjar vid halvåtta typ. =)

Anyway, efter McDonalds drog vi ju hem till henne, men ett snabbt stopp i Sollentuna C där jag köpte mascara (glömde köpa det i Kista..), sen tog vi tåget till henne. Där blev det chokladbollsbakning och massa prat! Hela dagen har varit massa prat med Annie, skönt att få prata av sig lite..

Nu kom jag typ precis hem från Annie, föräldrarna är ute med hunden just nu.. Ska städa undan allt som mamma lagt på sängen, och även byta om till mjukisbyxor =) Juste! Bild på dagens outfit kan ni förstås få också.. De nästa två inläggen lovar jag att dagens outfit kommer upp på och även bild på dagens inköp =)

Jag har börjat kolla på Hockeymatcherna.. Hehe slutspelen alltså, bara för Davids skull... Hoppas jag får något bra tillbaka av han när han kommer hem! På tal om honom så har jag inte hört något från honom idag, får se när han tänker höra av sig ^^

Men den här dagen har gått så fort och varit så härlig! Tack mamma å Annie, hihi =)
Hare bra!
Puss.

Shoppingdag!

Följ min blogg med bloglovin
Tjohoo, nu sitter man här hos Annie och har typ precis kommit hem från Kista. Imorse i Stinsen köpte jag en t-shirt på Gina Tricot. Och sen i Kista med Annie köpte jag en annan t-shirt på Gina Tricot, och även ny mascara i Sollentuna =) Snat blir det chokladbolls-bakning! :D
Hare bra!
Puss.

<3




Vad heter ni?
Therese å david
Hur träffades ni? genom några i skolan
Bor ni ihop? Naj, but i wish =) 

Har ni barn? Haha nee
Har båda körkort? Naj, men han har!
Isåfall, vem kör bäst? Jag , självklart !  .........
Kommer du ihåg er första kyss? Oooojaa, ofc' ! haha kmr ihåg hela kvällen, tiden å alltihopa =) <3
Vem sa "Jag älskar dig" först? david =)
Vem är äldst? david!
Vilka stjärntecken är ni? han är oxe , jag är skorpion
Vem fyller först på året? han (maj)
Vem är längst? David är nog nån dm längre än mig..
Vem sjunger bäst? Eftersom jag inte riktigt hört honom sjunga helt, så vet jag inte :P
Håller ni i handen på stan? Jaa =)
Kände ni varann innan ni blev ihop? Jaa.. typ ett år =)
Blev du kär i första ögonkastet? Nej, men tyckte om han som bra kompis först =)
Har ni någon speciell låt? Hmm, kanske inte tsm. men jag har några låtar som jag tkr är 'han'
Har ni några "fri kort"? naaj
Har ni varit utomlands tillammans? Naaj :(
Vilket är ert bästa minne? Hmm.. hans landställe var ganska mysigt =) men kanske dagen innan julafton, eller kvällen vi blev tsm =)
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Oftast chillar, kanske pluggar, bara umgås =)  Gör chokladbollar och äter glass med chokladsås! haha
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Jaa, det gör vi nog =)
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Nej, inte längre ifrån varann än vi bor nu =)
Blir du lätt svartsjuk? Nja, svartsjuk skulle jag inte kalla det kanske..
Brukar ni bråka? bråka och bråka vet jag inte, men ja, ibland har man väl sina små irriterande stunder i guess.. :/
Ringer eller Sms:ar ni mest? Hmm, vi är ganska mkt med varann.. men messar, tror jag..
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? ääälskar hans ögon, men hela han =) magen! hihi
Brukar nån av er prata i sömnen? näe, men han kan ligga och små-snarka ibland......


måndagskväll


David i sitt rätta jag.. Men jag älskar dig ändå sweetie =) <3


Jag tänkte svänga förbi Stinsen eller Kista imorn, tänkte kolla på en t-shirt som jag verkligen vill ha... Någon som känner sig sugen på att hänga med? Jag är inte helt säker på om jag ska iväg imorn, men kanske! Kanske ska kolla hur mamma jobbar imorn.. var ett tag sen man bara fick umgås med henne.
----
Pratade precis med henne =) Pappa ska ha bilen vid tolv, men innan det så hinner vi iväg till Stinsen så jag kan kolla på min t-shirt och så ska vi köpa med oss något fika hem. Synd att hon inte vill ta tåg+buss eller så, eller att pappa ska ha bilen just imorn. Det är ganska så mysigt att umgås med mamma sånna där bra dagar. Och så blir man ju nästan alltid bjuden på något gott dom dagarna, hihi (A)
Men mamma är ledig imorn, och jag har ju lov.. Så kanske kan ta nån promenad eller så då? Fast det är ju iof lite synd att slösa den sista fina dagen på lovet med att gå inomhus, så kanske är bra att vi bara åker dit och tillbaka, då kan vi fika på baksidan sen! Fan vad smart jag är =) Kan jag passa på att sola ett tag också... ;)

Jag är så sugen på lite party. Får ju höra av David hur han festar och så från att han vaknar vid 12-13 tills att de går och lägger sig efter 4 på morgonen eller nåt sånt.. Eller 5-6 kanske är mer troligt att de går och lägger sig... Oh well, mitt party och danshumör får väl vänta tills maj då studentskivorna jag ska på börjar igen!..  :( David du är så dum!...
Ingen som har huset tomt som har lust att bjuda över några kompisar en kväll och bara ha trevligt och umgås? :P (och nån god drink, hehe..) Men alla verkar ju typ borta över lovet.. :/

Anyway, har just sett på lite Ballar Av Stål. "Jag vet vad jag gillar, jag vet vad jag vill ha. Jag vet när jag ser det och jag ser det nu..". Haha, bästa kommentaren =)
Jag tänker sitta uppe till efter tolvslaget, ikväll igen.. Bara för att få pricka av att ännu en dag har gått och att det är en dag mindre tills David kommer hem. Varje sekund är plågsam.. Men men, måste lära mig att läsa hans mail utan att bli helt förstörd.. Sen får jag prata ordentligt med honom på torsdag. Gosh vad jag kommer bryta ihop på Arlanda om jag ska möta upp honom där med hans föräldrar, men jag vill. Jag vill se honom så fort som möjligt..

Naaje, ha en fortsatt bra kväll!
Puss.

massa tankar


fia och jag är så vackra i stora solglasögon! (sommaren 07, öland)



I en hel timme fick jag chatta med David, fan vad tiden gick fort.. Önskar att han hade kunnat snacka i några timmar till...  :( Oh well, nu äre ju 'bara' typ 74 timmar och 50 minuter kvar, shiiit. Gå fortare tiden, gå fortare!
Läste en fråga om Långdistansförhållanden kan funka på Malins blogg, började fundera då.. Jag tror säkert att de kan fungera för en del! Men absolut inte för mig.. Jag är alldeles för beroende av närheten i ett förhållande, på tok för beroende av det! Efter bara några timmar utan David känner jag direkt hur saknaden efter hans närhet bara växer och växer.. Om man älskar någon så mycket som jag älskar David, så kan jag inte förstå att man ens tänker tanken på långdistansförhållanden, saknar man inte personen för mycket då? Jag förstår verkligen inte hur man kan kombinera att älska nån så mycket och vara så långt ifrån varandra hela tiden. Nej, det är absolut ingenting för mig, never! Jag menar liksom, jag sitter och räknar ner timmarna och minutrarna tills han kommer hem.. Har bara varit ifrån honom i 3 dagar, och jag klarar knappt det.. Saknaden är så mycket större när han är i ett annat land, då man inte kan messa eller snacka som vanligt. Både han och jag har varit sjuk i typ en vecka, olika veckor dåra, och inte sett varandra på minst 5 dagar. Visst saknade jag honom sjukt mycket då, men nu när han är 114 mil bort från mig så är saknaden så mycket större..

Nej, nog snackat om allt detta, blir ju helt vilsen i mina tankar snart..
Vad händer hos er på lovet då? Bortrest? Landet? Hemma och tar det lugnt? För mig vet ni ju redan vad som händer.. Hemma fredag-torsdag. Torsdag kmr David hem, lär väl antagligen vara med honom resten av lovet då (om inte han åker till sitt landställe). Men på lördag jobbar jag 12-17 och söndag 12-16. Men kan ju alltid vara hos honom.. Är ju närmre till jobbet från honom, hihi. Nästa tisdag börjar skolan igen, känns hyfsat skönt ^^ Men Jonas berättade att de, i fredags, fick de nya böckerna vi ska läsa i Engelskan. Och att eftersom jag inte fått boken än så kommer jag typ bara ha en vecka på mig att läsa boken, fan. Aja, nu ska jag plugga Projektarbete iallafall, måste ju bli klar med det någongång!
Hare bra!
Puss.


dumma projekt

Det där dumma projektarbetet, som egentligen skulle kunnat vara klart nu, men som jag har sparat och skjutit framför mig hela tiden. Smart liksom, nu minns jag ju knappt redovisningen eller vad vi gjorde onsdagen innan den.. Oh well, dags att börja med det nu, I guess?

76 timmar och 10 minuter

76 timmar och 10 minuter kvar, KOM HEM! Har just chattat med David på facebook en stund. Fick väl höra både 'bättre' och en del 'sämre' saker. Men vad kan man göra härifrån? :/ Oh well, om 76 timmar och 10 minuter får jag min kram å kyss, längtar!

'rubrik'

Har legat och stekt ute på baksidan i sammanlagt nån timme idag då. Vi får väl se om jag är något brunare i ansiktet ikväll eller så.. Men man får väl hoppas! Jag har även varit ute med hunden en liten sväng, och ska snart ta en promenad ner till ICA för att handla lite grejjer. Har även ringt ett samtal precis, vilket jag ångrar starkt. Fick bara motsatt effekt och blev sjukt irriterad på 'svaren'.
Hare bra ute i vår-värmen!

Sommartider ....

En fråga bara.. Om Gyllene Tider kommer till Allsång på Skansen i sommar, är det någon som vill gå med mig dit då?

Tänk; sommar sommar sommar..!



Sommartider
Jag känner det är nånting på gång
Sommartider
Sommartider
Kom och stanna ute natten lång
Sommartider

Snurra runt i en stad som glöder
som viskar: Bli min inatt...

Sommartider
Hej, hej, sommartider
Ge mej din hunger, ge mej din hand
Ge mej allt du vill och allt du kan
Sommartider
Hej, hej Sommartider
Läppar mot läppar som tar mej iland
som ger sommartider till varann

Sommartider
Sommar, sommar våt och het
Sommartider
Sommartider
Kom och lek en sommarlek
Sommartider

Lev ditt liv i en tid som brinner
som lockar: Stanna inatt...

Sommartider
Hej, hej, sommartider
Ge mej din hunger, ge mej din hand
Ge mej allt du vill och allt du kan
Sommartider
Hej, hej Sommartider
Läppar mot läppar, två hjärtan i brand
som ger sommartider till varann


måndag


sommar i waxholm


Godmorgon på er! Lite seg idag måste jag säga..Gick och la mig vid...nångång. Somnade iallafall inte förens efter tolv. Låg och hoppades på ett svar, men förgäves, har nämligen fortfarande inte hört nåt sen tidigt igårmorse..
Men men! Idag händer absolut ingenting förutom att jag är ensam hemma med hunden. Så sola på baksidan? Vad säger ni? Låter det skönt? oooja! Man ligger ju emellan massa väggar så det är vindstilla där, så fram med soffan och dynorna, för här kommer jag! Min första riktiga färg i år.. Hehe. Äsch, vad hoppas jag på, jag brukar inte börja få färg förens efter flera veckor.. Men men! Man kan ju alltid drömma, right?
Näe, dags för frukost å hostmedicin, hare bra!
Puss.

saknad



Totalt 3 sms och 3 mail på 3 dagar, det är plågsamt! Speciellt när man är van vid att sova vid hans sida varje natt, att få se han varje dag, att ha någon som håller om en i alla situationer. Jag vet inte vad de gör där nere. Jag vet inte nånting om deras dagar. Allt jag vet är att det är massa killar som bor mitt i Amsterdam, väldigt nära 'nöjes-områdena'...
Imorgon ringer jag, oavsett vad det kostar. Jag har helt seriöst aldrig saknat någon såhär mycket.. 4 dagar kvar! Om 4 dagar exakt står jag på Arlanda och får äntligen hålla om han :')

söndagsdagen


sommar..


Även fast jag har all tid i världen att blogga nu på lovet, så gör jag inte det. Kanske är för att det inte händer så mycket.. Det mest intressanta från idag är att jag varit ute med hunden en gång, ätit lite glass med chokladsås (fan! jag skulle ju vara nyttig..), och sett på FBK-HV71 matchen, Färjestad vann btw ^^ Dock var matchen i förrigår mycket mer intressant än den idag.. Hände mer i den och såå..
Varför ligger min hjärna en dag före hela tiden för?! Det känns som måndag, fast det är söndag.. Önsketänkande.. Iof så började mitt lov i fredags redan, eftersom jag var hemma då. Så det kanske är därför jag ligger en dag före verkligheten.. Oh well, vad händer hos er en söndag som denna då?

söndag

Godmorgon är väl ett bra sätt att börja på? Egentligen har jag inte så mycket att säga. Det har nämligen inte hänt så mycket intressant sen sist jag skrev.. Har fått hostmedicin iallafall, och ska vara hemma från jobbet även idag. Imorgon jobbar mamma heldag och pappa typ normalt. Så jag ska vara hemma och inte göra något speciellt även imorgon, passa hunden bara. Hoppas dock regnet har försvunnit tills imorn.
Hare bra! Kommer det upp nåt mer intressant att skriva om så kommer det upp här, annars får ni ha det bra idag!
Puss.

thoughts

Jag har aldrig varit med om att tiden kan gå såhär långsamt. Ingenting händer. Varje gång jag kollar på klockan så är den bara 5 minuter mer. Bara att tänka på att det är såhär mina närmsta 5 dagar kommer vara tar kål på mig. Sover bra gör jag inte heller om nätterna. Tänker för mycket, hostar för mycket och kan inte sova helt enkelt. Snart börjar skolan igen hoppas jag. Bara att få komma tillbaka till de vanliga rutinerna, det är så skönt. Jag vill inte ha lov, jag vill inte ta studenten. Jag vill bara fortsätta som det är när jag går till skolan, gymnasiet är den bästa tiden i ens liv. Jag tror verkligen det.
Det var inte om det här inlägget skulle handla om, egentligen vet jag inte vad det faktiskt skulle handla om. Men jag hoppar över bloggandet för resten av dagen iallafall. Kanske ska stänga ner hela datorn och mobilen och allting för dagen? Vore skönt att få sluta gå omkring och bara vänta. Nej men, vi här på bloggen hörs imorn iallafall. Om inte något väldigt intressant händer, men det tror jag inte.
Ha en bra lördag!

tankar tankar

Det finns en anledning till varför jag absolut inte tycker om lov. Det är för att i princip varje lov blir totalt misslyckat, jämt! De flesta reser bort. Jag har jämt plugg över loven. Jag blir nästan jämt sjuk precis inför ett lov. Så det brukar sluta med att jag sitter hemma själv i en vecka och är sjuk. Det är väl precis så det här lovet ser ut också. Det enda som lyfter upp humöret lite är att sitta och messa med Amanda. Det är väl det enda jag gjort sen igår morse och det enda jag kommer göra resten av lovet.

Jag orkar inte tänka på det, inte få svar, inte veta vad som händer, inte veta vad de gör, inte veta nånting. Varför är det så himla svårt med bara ett enda sms?! Är det så svårt att bara ägna 2 minuter åt något annat än det?

gitarrspelande på rummet en vårdag som denna



Tjoho, jag slösar totalt bort dessa fina vårdagar... Sitter inne på rummet och spelar, eller försöker spela.. gitarr. Det går bättre än när jag första gången satt hos David och klinkade på hans gitarr, men bra? Nej, det går inte megabra just nu..
Jag borde ju ioförsig tänka på att jag bara haft en gitarr i knappt 2 månader och har inte spelat ens hälften av dagarna jag haft den.. Innan hade jag typ aldrig spelat gitarr. Så att jämföra mig själv med David är bara dumt, eftersom han har spelat i flera år. Men ändå så kan jag inte låta bli att jämföra mig med alla som är så grymt bra på gitarr!
Jag skulle behöva en riktig gitarrkurs.. Haha. Kanske ska springa upp till Frida och tvinga henne lära mig en låt på lovet så jag kan surpris'a alla sen, haha. Nej, jag ska vara hemma och chilla och ta det lugnt. Och hoppas på att mamma kommer hem med den där hostmedicinen snart nångång!
Oh well, time for lunch.
Hare bra!
Puss.

Hemma och Twister



Jahapp, så var man hemma igen.. Jag skulle åka hem och krya på mig, sen ringa imorgonförmiddag och berätta om jag kan jobba imorn eller inte. Men jag ska försöka bli lite bättre tills imorn iallafall.. Det är ju trots allt bara 2 timmar jag ska jobba.. Jag fick iallafall mitt schema nu, så jag vet hur jag ska jobba i resten av april. Jag jobbar den här helgen, och även de två följande helgerna, plus måndagen den 20.
Nu ska jag byta om till mjukisbyxor och försöka äta något. Påvägen hem missade jag en buss precis, så jag köpte en glass då, en twister. Mums.

sjuk sjukare sjukast

Godmorgon på er!
Finns inte så mycket roligt att skriva om idag kanske.. Jag känner mig värre, jobbigare att andas både med näsa och munnen. Känns som en stor klump i halsen som stoppar upp så att ingen luft kommer förbi :( Men ska åka till jobbet om typ en halvtimme och prata med dom. Alla har sagt att jag bara ska åka in och se vad dom säger, istället för att ringa. Jag vet inte, känns lite halvtaskigt att åka in bara för att sen åka hem igen. Så står de där med en för lite idag.. Men men..
Jag har inte hört något mer från Amsterdam heller, inte för att jag förstår vad de gör där nere.. Igår lät det som att det enda de gjorde var att festa.. Oh well.
Jag måste göra mig iordning och hoppas på att jag inte börjar må ännu mer illa under tåg+bussresan, gaah. Jag hatar att bli sjuk jämt..
Aja, hoppas ni får en bättre start på lovet än mig!
Hare bra!
Puss.

dags att sova

Hallojsan! Nu börjar det bli dags för mig att sova.. Men gud vad den här dagen har gått långsamt! Det känns som det var typ 3 dagar sen David och hans föräldrar lämnade av mig, men det var vid fem imorse bara! Ska hela lovet gå såhär långsamt? Jag kommer dö i depretion om alla dagar kommer se ut som den här..
Förkylningen och halsen är absolut inte bättre, snarare värre. Tryck i huvudet och illamående har även börjat dyka upp, it sucks!
David verkar ha kul nere i Amsterdam iallafall! Han hade svarat jättekort på ett mail, men lovade att svara längre nästa gång. Let's hope so!
Jag har även suttit och följt en hockeymatch ikväll, för första gången sen Sverige var i final i OS sist eller nåt sånt.. Färjestad-HV71 var det ikväll iallafall, David hejar på Färjestad så jag tittade då.. HV71 spelade allmänt dåligt bara tycker jag, inte för att jag kan någonting om hockey. Men det såg ut som att Färjestad var så mycket mer på hugget iallafall!
Nej, nu börjar jag må ännu mer illa, fan. Dags att sova.
Gonatt på er!
Hare bra!
Puss.

Mitt lov


jag ska bli brun på lovet!



Hello. Nu har jag varit hos SYO, där jag egentligen inte fick ut mycket mer än vad jag redan visste innan... Men lämnade iallafall tillbaka en bok som jag hade lånat på Edsbergs bibliotek också. Efter det åkte vi (pappa körde mig) hem och jag la mig i soffan och gjorde absolut ingenting, glodde på tv bara typ. Pappa gick ut med hunden och lagade middag. Så nu har jag precis ätit iaf, och ska väl lägga mig i sängen och...göra...ingenting.. Usch, hatar att göra ingenting! Blir så deprimerad av det...mer än vad man redan är liksom.. Nej usch, det här påsklovet vet jag inte hur kul det kommer bli.

Lördag: Jobba 12-17 (om jag klarar hela dagen dvs..)
Söndag: Jobba 13-15. Efter det typ hem och vila?
Måndag: Nada
Tisdag: Nada
Onsdag: Nada
Torsdag: Nada. Men sen på kvällen kommer älskling hem, äntligen!! Föräldrarna åker även ut till Värmdö och är där till söndag.
Fredag: Vaknar förhoppningsvis upp bredvid David denna morgon.. Och så ska vi se Fast and the Furious 4 under dagen också! =)
Lördag: Troligen jobba. David drar troligen till sitt landställe. Jag måste sova helt ensam hemma på natten... It sucks..
Söndag: Troligen jobba. Föräldrarna kommer hem igen. Jag är alltså ensam hemma torsdag-söndag, jippie..
Måndag: Röd dag = ledig, hoppas på att David kan ses
Tisdag: Vanlig skoldag, yeey äntligen, back to normal!

Där har ni mitt lov! Roligt va? Nja, kanske inte det bästa.. Men men, får hoppas att jag blir frisk snart och att värmen håller i sig så jag kan ligga och steka på baksidan iallafall.. Hoppas att jag lyckas få mer färg än David tills han kommer hem igen! Fast de har ju typ helt lediga dagar och kan steka i solen hela dagarna + att han mycket lättare får färg än mig.. Men jag kör brun-utan-sol-kräm också! Funderar även på att fråga mamma om hon har lust att hänga med till solariet typ 2 dagar i veckan nångång. Nu jävlar ska jag bli brun!

Hare bra!
Puss.

PS. David kolla din mail om du läser det här...


sms from far away

Fick precis ett sms nerefrån Amsterdam: "Helvete vad naajs! Vi ligger å steker med t-shirt i en fet park och det är så jävla mycket sol :D ville bara upplysa:) <3"
Guud, Amanda, let's take the next flight to, umm,.. något ännu varmare ställe, sen så blir vi mega-bruna =)

Långt mail och flyg-drömmar


flygbild (dålig i know..) från hemresan från England 2006


Illa illa, egentligen har jag inte något speciellt att skriva här. Men har lite tråkigt här hemma.. Jag har typ 2 "random-sms-personer" som jag bara sms:ar när som helst, om vad som helst. David och Amanda. Amanda, känn dig träffad! Haha, du kommer bli bombad med sms under mitt tråkiga lov :P Hemma och sjuk liksom. Amanda har ju iof samma 'problem' som mig, haha. Hennes kille är uppe nånstans och åker skidor (tror jag det var) och han kommer hem på torsdag, just like David! Haha. Amanda, du och jag asså, det är synd om oss :P
På tal om typ, det här..eller nåt. Stackars David kommer nog få långa mail av mig den här veckan =) Sms är ju dyrt, internet har han ju inte tillgång till hela tiden, så varför inte skicka ett mail om dagen och berätta lite och fråga lite? Perfekt idé :)

Hehe juste, imorse när jag pratade med David i telefon i typ nåra sekunder bara. Då så pratade kaptenen på flygplanet ut i högtalarna precis. "Hej och välkomna ombord, det här är eran kapten som pratar...blablabla" GUUUUD vad jag är avundsjuk! Att flyga är typ något jag älskar att göra! Det är helt underbart! Sist jag flög måste varit hem från England 2006.. Gud vad länge sen! Men i sommar ska jag försöka övertala D att åka på sista minuten med mig =) Jag måste få flyga i sommar! Känslan av att sitta där på planet när det rullar ut från 'parkeringen' (eller vad man nu ska kalla det..). Och sen när kaptenen pratar ut i högtalarna om hur lång resan kommer bli, vad det är för väder där dit man ska, osv. Det är underbart! Sen att känna hur man trycks bakåt i sätet när flygplanet lyfter :D Gosh, vad jag längtar! Eller, jag har ju ingen flygresa inbokad asså, men gud vad jag längtar tills nästa gång jag får flyga!

Rockskiva, och sen åkte David till Amsterdam..

Skiva igårkväll då! David skulle gått på teater innan egentligen, men hans lärare gjorde nåt knas så David åkte hit istället =) Sen vid 20.10 typ gick vi ner till ICA där han mötte upp sina föräldrar och bytte kläder typ, sen var det att springa till tåget.. I högklackat för min del! Aj aj aj, aldrig igen! Vi han iallafall med tåget som tur var..

Kvällen började på Dovas med David, Danne, Emma, Sofia och Jonas. Sen vid tio drog vi vidare till Helenes krog, där rockskivan skulle vara. Det var lite segstartat där måste jag säga.. Men sen blev det lite roligare med dans m.m. Men vid tolv skulle Davids föräldrar hämta upp honom, eftersom han skulle vara på Arlanda halvsex imorse, så jag följde med honom hem då. Jag kände att med min förkylning så är det inte bra att stanna kvar för sent och dessutom så ville jag sova med honom en till natt innan han åkte iallafall =)

Vi kom hem vid halvett-ett någongång, och somnade väl vid ett-halvtvå typ. Sen var det väckning igen vid 04.20, yeey. 2 timmars sömn.. Hehe, men det var det värt =) Sen när de körde David till Arlanda så körde de hem mig. De frågade om jag ville följa med till Arlanda först. Men jag kände hur mina fötter gjorde skitont i skorna, mitt hår var fortfarande helt crazy sen skivan och hade fortfarande de kläderna på mig. Dessutom så tog även tröttheten över. Jag hade dock jättegärna velat följa med och säga Hejdå.. Men det blev ett någolunda snabbt hejdå i bilen och sen hem. Jag kunde dock inte somna förens typ halvsex någongång.. Förresten så mår jag inte bra alls idag och kommer troligen stanna hemma hela dagen, eller jag kommer göra det.. Fan, mer rött på schoolsoft. Aja.

Vid halvåtta blev jag väckt sen igen av ett sms från David, han hade precis satt sig på planet då. Så snabbt snabbt ringde jag upp honom och fick prata med han en gång till (och sista gången på en vecka..). Usch usch, jag förstår inte att man kan sakna någon så sjukt mycket innan man ens klivit ur bilen.. Det får bli bara nåt sms om dagen till honom med tanke på att det kostar honom typ 3 kr att ta emot ett sms.. Men jag betalar för de sms:en jag skickar till honom iallafall!
En resa till Amsterdam i en vecka, med 19 grader och strålande sol där. Ett gäng bara 18-19 åriga killar som åker. Med två totalt virriga och wierd lärare. Med cirka 3000-4000 kr i fickan/person. Vad kan hända där? Vill man veta? Hehe, nej jag litar på min David =) Men saknar honom, det gör jag!
Jag är så avundsjuk och.. och.. jag vet inte ordet för det. Men ändå. När jag ringde David precis när han klivit på flygplanet, så började kaptenen prata och ba "Hejsan alla resenärer, det är er kapten som pratar..:" och bla bla bla, jag hörde det i bakgrunden. Jag vill också flyga! Nästa gång sitter jag och David tsm på flyget, så det så!
Asså, David sitter på flygplanet just nu! Mellan typ åtta till elva/tolv så sitter han på flyget, jag vill också!

Kvällens outfit

Det syns jättedåligt på bilden, men ändå, tyyyp såhär ser jag ut ikväll! Haha


HJÄLP! Vilka skor ska jag ha på ROCKSKIVAN?!


rockigt värre

Ikväll är det rockskiva, tagga!! Jag känner mig ganska så seg och har svag huvudvärk, men jag ska fanimej gå på skivan! Oh yes! Outfit blir svarta nylonstrumbyxor, en svart tunika och svarta pumps.  Låter ganska svart det här.. Hehe, aja :p Rock är rock! Jag har INGEN ANING OM HUR JAG SKA HA HÅRET!! Hjälp! Hur gör man mitt hår rockigt?! Mitt hår faller jämt bara ner pladask så fort jag har gjort nåt med det, it sucks! Men men, bild på outfiten kommer ofc' upp här på bloggen!
Fick precis sms av Emma, klockan 20.19 går tåget härifrån Norrviken. Först vid nio drar vi till Dovas och sen vid tio till Rockskivan! Ska bli naajs.
Nej nu ska jag börja fixa mig lite smått! Mitt hår tar ju 10 år att fixa och pillra på innan jag blir nöjd, haha.
Hare bra!
Puss.

torsdag

Jag är fortfarande sjuk, usch usch usch! Jag vill jobba på lördag och söndag. Ja ni hörde rätt. Jag vill jobba på lör-sön! Behöver pengarna och har ändå inget annat speciellt för mig. Det är just att det är förkylning och att jag nyser och hostar en del som gör att jag inte vet om de vill ha mig där i helgen. Stå och servera mat och hosta liksom. "Hej här är er meny *host-rätt-på-hamburgaren*. Nej det känns inte helt bra, men men..

Idag trodde jag att jag hade seminarium på svenskan, men icke det! Nej vi skulle förbereda oss inför seminariet som är imorn, jag tvivlar på att jag kan komma på det då.. Eftersom jag ska ut ikväll och dessutom är sjuk. Blää. Men om man inte kan komma så tror jag man fick skriva ner sina tankar om boken typ istället för att sitta och prata på seminariet. Hoppas hoppas! För jag gör så mycket bättre ifrån mig när jag skriver än när jag pratar.

Efter svenskan åt jag lunch med Netasha och sen mötte jag David och Sofia också! Dumma David himlar med ögonen hela tiden, så jag vet inte när han menar det och när han bara skämtar, hmm..

Naj, nu vet jag faktiskt inte om det finns ngt mer intressant att skriva här. Eller intressant och intressant vetja inte.. Men ändå!
Hare bra!
Puss.

Mjoo förresten! Jag åt årets typ första vår-glass idag :D En nogger, mums!

Mer av Daisy

Här kommer ytterligare några bilder på Daisy som jag tog för några dagar sedan =)



  

mitt straff


jag får sånna hårda straff ibland känner jag =)

gonatt

Nu så börjar det bli dags att gå och lägga sig snart.. Iallafall göra mig helt klar så det bara är att lägga sig i sängen när tvättmaskinen är klar, det är nämligen jag som måste hänga den. Eftersom att tunikan jag ska ha på mig imorgon på rock-skivan låg i smutsen så var jag tvungen att köra en mörk maskin..
Men jag är nog nästan klar iallafall! Ska göra mig lite nytt té och ta upp några chokladbollar och lägga mig i sängen och se på tv tror jag.
Jag har plockat undan allt från sängen, tagit brun-utan-sol-kräm (jag vet vad du tänker nu David, fjortis! men vadå, jag vill bli brun nån gång..), och tagit på mig min sov-t-shirt.. Så det är bara att vänta på tvättmaskinen nu.

Imorgon har jag en lektion bara, det är 30 minuters svenska bok-seminarium. Jag kom just på en grejj, det betyder att jag kanske kan äta med David! Let's hope so!
Efter seminariet ska jag iallafall troligen hem direkt och bara vila. Jag är ju som sagt lite förkyld och ska göra allt för att orka gå på skivan imorn.

Men men, ni får sova så gott =)
Hare bra!
Puss.


You spin my head right round, right round. When you go down! 'tralalala'

Jag hittade videon till Flo Rida - Spin my head right round! Finally =)



Om ni bara fick lyssna på en låt i resten av erat liv, vilken låt skulle det bli? =)

2 par nya skor!

Nu har jag och föräldrarna varit i Stinsen och kollar lite. Vi åt middag på BK, handlade mat på Coop och jag köpte 2 par skor! Ett par pumps och ett par skor att ha på jobbet. Sen så tog jag ut 400 kr också.. Så nu har jag bara 270 kr kvar och studiebidraget kom idag! Det känns bra liksom.. Oh well, här kommer bild på skorna!

 

Fotostund med Daisy



Jag hade en liten fotostund med Daisy häromdagen när jag kom hem från någonstans, hehe. Hon var så söt så tog några bilder =) Hon är dock väldigt svår att lyckas få en bra bild på, eftersom hon rör sig hela tiden.. Och blixt försöker jag undvika.. Men men, här är några iaf =)

 

mix från dagen!


mamma hade lagt in två små väskor på mitt rum igår, najs! den lilla svarta tänker jag ha imorn på Rock-skivan! Passar perfekt, annars hade jag inte haft någonstans att förvara pengar, mobil osv. på imorn =)


Asså hela golvet skakar! Grannen håller typ på att renovera(?) eller något sånt. Så det har låtit konstant sen jag kom hem! Mindre kul..
Anyway, första onsdagen på länge som det inte är projekt! :D Guuud så skönt! Jag är jätteglad att projektet är över nu. Det låg verkligen i bakhuvudet hela tiden på en och störde. Men nu är det över, najsigt!

Idag var det Svenska B nationella prov, skrivdelen. Hjälp, det var lite svårt. Men jag tror det gick okej iallafall! Tror dock inte att den här krönikan var lika bra som den jag lämnade in för cirka 3 veckor sedan.. Aja, får jag bara G i kursen så =) Fast VG vore ju inte heller helt fel...

Vad gör de på andra sidan väggen?! Känns som att hela golvet kommer rasa ner på nedervåningen snart, scary!

Me want to go to stan idag! Någon som vill hänga med? Frågade David, men han har nog en del att plugga.. Hmm, annars så åker jag och mamma till Stinsen eller Barkaby sen ikväll när hon slutat på jobbet.

Inköp jag vill ha just nu:
- Skinnjacka
- snygga skor (typ svarta pumps/gladiatorsandaler (med hög klack!!)/andra snygga skor)
- jobbarskor
- nya solglasögon


Juste, lunch var det ju.. :P
Hare!

sjuk och skiva imorn!

Sluta upp med att prata om samma bild/person/sak hela tiden! Börjar bli trött på det ?!

Hallojsan =) Allt bra en dag som denna? Om det bara kunde blåsa lite mindre så skulle det ju nästan vara perfekt! Om jag inte vore sjuk dvs.. Jag är förkyld och hoppas verkligen inte att det blir värre! Jag måste ju vara frisk till helgen, ska jobba då.. Känns ju inte så bra att stå och servera folk mat i 5 timmar och nysa och hosta hela tiden? Fuck! Bra start på jobbet liksom. Har jobbat en helg, den andra helgen jag skulle jobba kunde jag inte. Sen nu det här också? De kommer ju tro att jag bara undviker att jobba hela tiden :( Hmm, aja, om jag fortfarande är megaförkyld imorn-fre så får jag prata med Fia eller ringa jobbet och fråga hur jag ska göra..

Men annars är det bara bra med mig! Jag har lust att åka in till stan en sväng, men får se om någon orkar hänga på! Hehe. Behöver ta ut 300 kr tills imorn (Amandas skiva, rock-tema) och även köpa skor till jobbet och skor att ha på studentskivorna/sommaren, eller bara att ha helt enkelt! Har nämligen inga skor tills imorn.. Men men!

Juste, fan, studentskiva imorn och jag är sjuk :O Shit.. aja, jag ska fan gå på den här skivan! måste! Jag kunde ju inte gå på förra rockskivan.. Och nu kommer det bli grymt kul! Typ farewell-party till David blir det också.. Hehe, imornkväll/natt typ 21-03 så är skivan. 05.30 ska David vara på Arlanda, haha. Stackare, han får åka direkt till Arlanda från skivan typ.
Måste bara passa på att säga det nu; Jag kommer sakna dig för mycket när du är borta en vecka David! Det kostar ju asmycket för dig att bara ta emot sms och telefonsamtal där nere :( Så jag kan inte messa dig mkt alls. Men ett sms om dagen kommer du få! Sen betalar jag det som det kommer kosta dig..

Måste äta lunch nu, hehe.
Hare bra!
Puss.

RSS 2.0