Lördag

*pling* ..... *pling*.... "nej fan de blev fel.. hmm.." Det är ungefär så det låter just nu här hos David! Hehe, i'm trying and tryin but I just can't play guitaaaaaar! Hehe, men jag försöker iaf :) Gick bättre när David stod i duschen, då var det ingen som lyssnade på hur jag spelade, hehe.
Oh well, Jag åkte hit igårkväll vid nio, hihi. Sov här, och sen vid fem åker vi till mig, äter middag, jag byter om, och så åker vi vidare till Annie sen på filmkväll med ett gäng! :) Najsigt. Borde egentligen plugga som fan idag, men men, hihi.
Nej, nu ska jag spela vidare , höhö. Tror David gick upp och började spela World of Warcraft.. Jag brukar gissa rätt ;)
Jaja, hare bra!
Puss.


titta vilken fin bild jag hittade på deras dator, haha

My life would suck without you

Har just hittat en sjuukt bra låt med Kelly Clarkson! Love it! Tyvärr gick inte riktiga videon att lägga upp här, men den kan ni se här! =)



Cuz we belong together now, yeah
Forever united here somehow, yeah
You got a piece of me
And honestly
My life (my life) would suck (would suck) without you

Vill ut!

Jag vill gå ut ikväll, ut och dansa och ta någon drink. Men alla är upptagna eller borta någon annanstans. Det är så typiskt, när jag har pengar och tid och vill och kan gå ut, då kan absolut ingen annan. Gud vilken härlig kväll.. Save me somebody.
Ja, detta är min klagodag, men jag har all anledning till det..

Att bryta ihop

Jag klarade det från 12.30 nån gång, till jag kom hem nu.. Kom hem, ingen hemma, gick in på rummet och då brast det. Jag vet inte varför, men allt bara brast, bröt ihop totalt. En kram skulle sitta fint. Jag vet inte vad det är, men någonting är det ju. Sover dåligt på senare tid också. Förra fredagen hoppade jag över 2 lektioner, lördags på öppet hus hoppade jag över en. I tisdags gick jag inte till matten. Idag sket jag i italienskan. Jag orkar inte, jag gör bara inte det. Kanske jag ska gå tillbaka till det jag gjorde förut, bara vara i skolan när jag har lektioner. Inte komma tidigare, inte stanna längre. Äta lunch hemma om jag slutat osv. Bara äta på måndagar och de onsdagar vi har projekt. Försöka plugga mer, gå och lägga mig vid nio om kvällarna och bara återgå till att inte försöka vara med alla hela tiden eller nåt. Va fan, jag vet inte ens vad jag skriver längre.
Är det stressen över allt som händer innan sportlovet? Är det stressen inför studenten? Är det lättnadskänslan över filosofiprovet? Är det känslan av övergivenhet och ensamhet? Är det jag som bara är för överkänslig över saker?
Vad vet jag, någonting är det iallafall. Men en sak vet jag, och det är att jag mår skit just nu, bokstavligen talat, och att kvällen absolut inte kommer bli något bättre.

f*n

Hejsan. Nu sitter jag hemma framför datan, vilket jag inte borde göra.. Jag borde plugga filosofi, det kommer gå så dåligt på det här provet.. Men men. Eller egentligen borde jag sitta i skolan och vänta på att italienskan ska börja, men åkte hem istället, olika anledningar.
Aja, provet börjar klockan 15.00 och bussen tillbaka till skolan går 14.30..
Aja, har bra. Puss.

Fredag

Goodmorgon på er! Egentligen ska ju jag sova nu, jag börjar ju inte skolan förens 11.35.. Men jag måste verkligen plugga massor! Så det var lika bra att gå upp i tid då.. Snart någon gång ska jag ut med hunden, sen plugga ännu mer. Och sen bege mig till skolan och plugga ännu mer! Första lektionen blir Svenska B, sen på lunchen ska jag luncha med David och så ska han förhöra mig på det jag har prov på =)
Efter lunch är det italienska och sist filosofiprovet! Jag ska klara MVG, jag måste, jag ska, jag kan klara det!
Hejdå, nu ska jag plugga lite :) hehe
Puss.

Död åt filosofiprov!

Shiiiiet vad många kommentarer jag fått... Typ 10000 av Annie och 2 av Linnea, haha. Oh well, svar på dom får väl komma nån gång, då jag har tid.. Efter sportlovet dåra:P Mohaha.
Nej men seriöst nu då.. Jag har pluggat filosofi som fan idag. Och slumrat till i filosofiboken typ 3 gånger.. så tog nu en paus på cirka 15 minuter för att äta lite glass (energi), borsta tänderna och stänga av allt. Sen ska jag plugga non-stop till minst 22.00. Sen upp vid sju imorgonbitti och göra mig iordning och dra direkt till skolan och plugga ännu mer (fast jag börjar inte förens 11.35 men det behövs..) och så ska jag kolla upp lite mer hos SYO och om Datakunskaps-kursen.
Oh well, hoppas ni har det roligare än mig och är lite piggare.. Nu ska jag borsta tänderna och lägga mig i sängen och plugga ännu mer filosofi. Fuck 50 sidor i boken!
Gonatt !
Puss.

Torsdag

Tjoo! Snabbt inlägg idag blir det nog.. Filosofiprov imorn ju! Död åt filosofiprov! (men speciellt död åt Matte C!!!) Och jag är megatrött och mormor å morfar är här, och så måste jag åka tidigare till skolan imorn.. Hmm, lite stressigt. Men bara att vänja sig vid det med tanke på hur kommande veckor ser ut.. Oh well.
Igårkväll vid sju kom David hit! :) Bakade chokladbollar, åt upp dom och såg på Alvin och Gänget, haha. Wierd film, märks att den är gjort för barn :P Aja, inatt och imorse kände jag pärlsocker i hela sängen, kan fortfarande plocka pärlsocker från golvet bredvid/under sängen, yey chokladbollar. David du spiller ;) Hihi. Han sov kvar här iaf! Najs. Trött som bara den idag, hehe, men men. Dubbeltimme natur imorse, vi "skaffade barn" och kollade på vårat egna DNA, nån som vill ha en mer utförlig beskrivning, då får ni fråga efter en! Haha. Efter det var det iaf en timme matte, segt. Men jag gjorde iaf över 4 tal under en timme, fan vad jag är bra! :) Och jag förstod det också :D Vem är bäst, veeeem är bäääst? Jo jag ;)
Hål sen, eller jag slutade då för svenskan var inställd. Läste lite filosofi, gick till SYO och åt sedan lunch med David. Vi gick till SYO igen, jag ställde mig i hans skåp(?) osv osv, höhö. 
Nu är jag hemma och ska vrålplugga filosofi nu! Have a nice day!
Puss.

Onsdag

Hello everyone! Allt bra? Jag är trött och hade dålig start på dagen.. Men annars är det ok! Stress som fan med allt plugg bara = mindre bloggande borde det bli då! Men anyway.
Sov dåligt inatt, vaknade försent imorse, det sista jag gjorde innan jag skulle gå iväg var att tappa en talrik i golvet, smart.. Dubbeltimme filosofi, en timme italienska , en timme svenska b. Sen lunch med David och sedan hem, nu sitter jag här och borde plugga som fan. Så ni får hare bra!
Puss.

Vecka 5:
Fredag:    - Filosofiprov 50 sidor
Vecka 6:
Onsdag:   - Svenskaprov 20 sidor + 3 häften + anteckningar
Fredag:    - Italienska slutkursprov, läs-delen
Vecka 7:
Tisdag:     - Italienska slutkursprov, skriv-delen
Torsdag:  - Svenska B, inlämning av uppsats
                  - Naturkunskapsprov 30-50 sidor
Fredag:    - Filosofi-redovisning av fördjupningsarbete
                  - Italienska slutkursprov, hör-delen
Vecka 8:
Måndag:   - Italienska slutkursprov, tala-delen
Onsdag:    - Matte C, nationella prov

Hemma

Heej, haft en bra dag? Jag gick ju inte på matten imorse, död åt Matte C!!! Aja, efter det var det en ganska lugn naturkunskaps-timme. Sedan lunch med Sofia (mindre god skolmat..), och sen håltimme med Sofia, hon pluggade Marknadsföring tror jag det heter om jag minns rätt.. och jag pluggade lite filosofi. Ouff I really don't like all these tests! Men men. Efter det slutade David och vi åkte först till McDonalds i Stinsen så jag fick köpa lite mat, jag var så hungrig.. :P Efter det åkte vi till Sollentuna där jag tog ut pengar och jag fick lite pengar av Annie till flaket också, pengar som en annan person skulle betalat. Va faaan. Aja. Efter det åkte jag och David vidare hem till honom och var där i nån timme :) Hehe, tog sedan bilen till Helenelund och tåget till Centralen, och tunnelbanan till Karlaplan, och gick till Studentevent's kontor där vi skulle betala slutbetalningen! Mohaha, många "och" i förra meningen, allt för att irritera mina kära läsare :)
Hur som helst, betalade flaket och åkte till centralen, där vi upptäckte att alla pendeltåg mot Märsta och Upplands Väsby var inställda, yeey.. Så det fick bli tunnelbana till Kista och sedan till Helenelund där bilen stod parkerad och så fick jag skjuts hem sen :) Hihi. Nu så har jag precis ätit middag, spagetti med köttfärssås, och borde verkligen börja plugga massa filosofi!
Have a nice evening!
Puss.


typ såhäär kmr vårat flak se ut, haha

Tisdag

Hello! Nu sitter väl alla och har lektioner eller liknande ;) Men men, jag har egentligen matte nu.. Men jag har inte bestämt mig för om jag ska komma för sent till den eller skippa den helt. Jag är trött, mår illa och känner mig konstig i magen typ. Borde egentligen gå på matten, men måste hålla med Annie om en sak: Man får inte ut någonting av mattelektionerna, så att sätta sig i biblioteket och räkna själv känns mycket mer lockande! Smart idé btw, det blir ju i slutändan bäst för mig själv. För det skulle betyda att jag får någonting gjort faktiskt.. Kanske ska anmäla mig till mattelektionen trots allt? Vi får se hur jag gör..
Sen har jag iaf naturkunskap, den borde jag däremot verkligen inte missa. Vi har prov snart nån gång, och missar man en lektion så missar man jättemycket. Oh well
Senare idag ska vi åka iväg och betala flaket, hoppas de sista hinner betala nu, annars blir det kris. Hmm.. Jaja, vi får lösa det på något sätt annars, jag orkar helt ärligt inte bry mig.
Nu måste jag gå och sätta mig nånstans, känns som jag ska falla ihop snart.. blä blä.
Hare bra!
Puss.


Måndag

Helloo! Egentligen händer det inte mycket just nu, och jag har inte speciellt mycket att säga ^^ Men men, ändå :P
Jag är ganska trött idag.. Men jag är ju ledig, så det gör inget ;) Hehe, eller jo, lite.. Med tanke på att jag måste plugga massa filosofi så borde jag vara piggare, men ändå :)
Jag har även kollat upp gitarren jag beställde den 24 december, över en månad sen!! Och den har fortfarande inte ens kommit in i lager! Fy fan vad sur jag blir, helt ärligt! Ska det behöva ta 1,5 månad (den kommer in i lagret i Tyskland den 5 februari) för att få en dum gitarr till lagret?! Sen tar det säkert över en vecka att skicka den också! Det står att det ska ta 7 arbetsdagar från och med att den skickas från Tyskland. Asså, jag kommer inte få den förens veckan innan sportlovet eller nåt sånt! Kul, verkligen! Beställ aldrig någonting från Conrad.se eller vad sidan nu hette, den suger..
Men men, annars då? Jag har varit ute med hunden 2 gånger idag, ätit lite , och äter lunch just nu. Och efter detta inlägg är det dags för den enormt långtråkiga filosofiboken.. Oh well.
Ha en bra måndag!
Puss.

Hemma igen!

Hello sweeties! Allt bra? :) Med mig är det superbra! :) Igårkväll åt jag först middag hemma vid 18.00, sen åkte jag till David och hade med mig nybakade chokladbollar :) Åt lite middag hos honom också när de åt, de åt ju pannkakor! Hihi, mums. Senare på kvällen kollade vi på Pineapple Express, ganska dålig film tycker jag,. Men ändå ;P Självklart åt vi upp (nästan) alla chokladbollar! :) De 5 sista åt vi upp idag på morgonen när vi såg klart filmen, vi såg nämligen inte klart den igår ;) Vi vaknade jättetidigt idag! Innan sju.. Har aldrig hänt förut typ, haha. Tröttheten (av att vakna så tidigt) kanske är förklaringen på varför det var en lite 'flummig' dag eller vad man ska kalla det för :) Haha, vi skulle ta sönder deras pepparkakshus, men det fick Davids gamla leksaker ta hand om! Så vi släppte dom en efter en på pepparkakshuset, haha, sjuk film blev det! :P Senare ritade jag även en upp-och-ned-vänd gubbe på hans haka, haha. Också hel-sjuk film, men rolig! Lite plugg blev det också, och gitarr. :)
Det är det som är så skönt! Kan vara helt galen och flummig, och trivas så bra i sällskapet :) Kan ha sjukt roligt med David, (bevis idag, hehe.)
Men men, imorgon är vi Rudbecks-elever lediga för att det var Öppet Hus i skolan igår! :) Najs. Så då blir det plugg kan jag gissa! Prov och massor framöver, borde verkligen planera och se till så jag hinner med allt sen! :P
Nej, dags för sova tror jag ;)
Hare bra!
Puss.

 

En onödig lördag som vi gärna kan hoppa över

Rolig dag idag? Nja. Nödvändig dag idag? Verkligen inte. Tråkig dag? Oja!
Yes, det är min dag det! Började med Öppet Hus i skolan. Jag kom typ 40 minuter innan lektionen började, kul.. Ingen jag kände var där än.. Jag såg varken Sofia eller Netasha. Och David och Annie var hemma. So it was just me, myself and I. Hade först 30 min italienska, boring. Sen rast. Sen 30 min filosofi. Boring och onödigt. Sen orkade jag inte stanna längre så jag ringde föräldrarna och de hämtade mig, och så åkte vi till Kom Köpcentrum och köpte pjäxor, stavar, hjälm och skidställ till mig. Skidor hade jag ju redan.. men inget annat. Men nu har jag allt iaf! Så behöver inte hyra :) Naajs. Den 22 februari drar vi iväg! Fett skönt! Stöten.. Hmm, hoppas det finns lätta backar där ;) Haha :P
Hur som helst, nu ska jag äta lunch, och sen händer inget mer idag, fett segt! Jag vill verkligen inte bara sitta hemma och glo, men det är nog det som kommer inträffa. Jag har skrivit flera dagar här nu att jag ska plugga filosofi, men jag har aldrig gjort det. Idag kanske det blir den första gången? Oh well, vi får se om någon rolig person hör av sig eller nåt ^^

Nu ropar mamma att lunchen är klar! Byebye

Halsont

Faaan, imorse kände jag ju lite förkylning på gång, typ.. Nu sitter jag här och sjunger och känner hur min hals bara krasslar, fan. Jag vill inte bli sjuk, inte igen! Jag har ju precis varit sjuk. Jag är jämt sjuk känns det som! Jämt! Och jag hatar det, jag gör verkligen det, risig hals och förkylningar cirka 1 gång/månaden.... Kul! Verkligen, jag bara älskar det. Eller inte.

David Archuleta - Crush

Jag lyssnar på alldeles för mycket musik! Haha, eller kan man lyssna på föör mycket musik? Jag vet inte, men jag lyssnar på det jämt iallafall! :) Och nu senaste dagarna/veckorna har jag upptäckt så sjuukt mkt ny bra musik! :) Denna låt hittade jag på något vis via Youtube.. Hmm, minns inte exakt hur jag kom till just den låten, men bra är den iaf! :)
Lyssna och njuuut!
(det gick tyvärr inte att lägga in riktiga videon, men den kan du se här)




I hung up the phone tonight
Something happened for the first time deep inside
It was a rush, what a rush

'Cause the possibility
That you would ever feel the same way about me
It's just too much, just too much

Why do I keep running from the truth?
All I ever think about is you
You got me hypnotized, so mesmerized
And I've just got to know

Do you ever think when you're all alone
All that we can be, where this thing can go?
Am I crazy or falling in love?
Is it real or just another crush?

Do you catch a breath when I look at you?
Are you holding back like the way I do?
'Cause I'm trying and trying to walk away
But I know this crush ain't goin' away-ay-ay-ay-ayy
Goin' away-ay-ay-ay-ayy

Has it ever crossed your mind
When we're hanging, spending time girl, are we just friends?
Is there more, is there more?

See it's a chance we've gotta take
'Cause I believe that we can make this into something that will last
Last forever, forever

Do you ever think when you're all alone
All that we can be, where this thing can go?
Am I crazy or falling in love?
Is it real or just another crush?

Do you catch a breath when I look at you?
Are you holding back like the way I do?
'Cause I'm trying and trying to walk away
But I know this crush ain't goin' away-ay-ay-ay-ayy
Goin' away-ay-ay-ay-ayy

Why do I keep running from the truth?
All I ever think about is you
You got me hypnotized, so mesmerized
And I've just got to know

Do you ever think when you're all alone
All that we can be, where this thing can go?
Am I crazy or falling in love?
Is it real or just another crush?

Fredag

Home sweet home. Ja nu tänker ni "Vadå home sweet home? Borde inte hon vara på italenskan nu?". Jo helt riktigt. Men jag hade verkligen ingen som helst lust att sitta själv i skolan i en timme och göra ingenting i väntan på italienska och filosofi. Och dessutom känns det lite halvdant i magen, imorse kändes dt även som en förkylning är på g, eller nåt sånt. Så jag åkte hem! Tog bussen från skolan 13.27 och tåget 13.35 och nu är jag hemma. Skönare det än skolan iaf, eller skolan är helt okej, men inte själv. Aja. Jag ska iaf inte hoppa över filosofin helt idag, jag har med mig boken hem så ska plugga vidare inför provet nästa vecka istället.

Sen imorgon är det öppet hus i skolan, (Kom ni som vill!!) Men smart som jag är glömde jag schemat i skolan i stressen till bussen. Så om det är någon som vet när första lektionerna börjar så får ni gärna säga till! Anyway, jag kommer troligen inte gå på svenskan imorn på öppet hus, eftersom hon tänker blanda den med dramagruppen.. Men men, vi får se!
Sen är det ändrade planer för imorgonkväll också.. Familjen Olivemark kommer inte hit imornkväll på middag och så.. Sjuka :( Tråkigt, men men.. Jag ska försöka hitta någon som har lust att hitta på nåt imornkväll! Har ingen direkt lust att sitta hemma och glo en lördagkväll bara, hehe. Filmkväll någon? Eller singstar eller liknande?
Oh well, nu ska jag titta på lite "2 and a half men" tror jag :) Bra serie, mycket bra serie! :)
Puss.

2 and a half men

Yeey! Äntligen har jag hela första säsongen av 2 and a half men! :D Hihi, har väntat sjuukt länge nu känns det som, men nu har jag något att göra när jag inte har något att göra, haha.
Anyway, haft en bra kväll? Har inte hänt så mycket här hemma, är dock lite seg och har haft huvudvärk, men den försvann för det mesta efter 2 panodil..
Nej, nu ska jag se klart avsnittet jag kollar på på serien, och sen sova tror jag :)
Godnatt på er! :)
Puss.

Huvudvärk

Usch, jag har jätteont i mitt huvud :( Mamma och pappa säger att de också har det.. Kanske är något tryck i luften eller nåtot annat med vädret, hmm. Någon mer som har huvudvärk idag? Jag har varit lite halvt "risig" i halsen, typ irriterad i halsen eller liknande, på sista tiden. Men blir aldrig sjuk och inte heller frisk. Ge mig sommar bara så man slipper alla dessa små förkylningar och skit hela tiden! Ge mig sommar, NU!
Nej, nu ska jag springa iväg och ta en panodil och lite glass med chokladsås :) Hihi.
Puss.


Björn Gustavsson

För er som inte visste det, ja, jag är ett stort fan till Björn Gustafsson! Han är ju sjukt rolig! Häromdagen när jag åt frukost så låg modemagasinet för män, King, på vårat köksbord (pappa får hem lite tidningar från posten ibland), så jag kollade igenom den då! And guess what I found?! En 3-sidig intervju med Björn Gustafsson! Haha. Läste såklart igenom hela, vilket ledde till att jag fick stressa lite sen för att hinna med bussen, men det är en annan sak..! ;) Anyway, stod bland annat om hans DVD och olika klipp som fanns med på den. Bland annat om denna! Jag har ju själv provat på spelet.. fattade dock inte såå mycket.. Men vet ju flera som spelar det, haha. Och så är han bara så bra :) Så klippet hamnar här, så det så :)


I'll be there for you

Låt tillägnad mina kära vänner och pojkvän :) Ni vet vilka ni är! Haha, låten är såå, hmm, bra! I'll be there for you ;)




So no one told you life was gonna be this way
Your jobs a joke, you're broke, your love life's D.O.A.
It's like you're always stuck in second gear
And it hasn't been your day, your week, your month,
or even your year
but..

I'll be there for you
When the rain starts to pour
I'll be there for you
Like I've been there before
I'll be there for you
'Cuz you're there for me too...

You're still in bed at ten, And work began at eight
You've burned your breakfast. So far... things are goin' great
Your mother warned you there'd be days like these
Oh but she didn't tell you when the world has brought
You down to your knees that...

I'll be there for you
When the rain starts to pour
I'll be there for you
Like I've been there before
I'll be there for you
'Cuz you're there for me too...

No one could ever know me
No one could ever see me
Seems you're the only one who knows
What it's like to be me
Someone to face the day with
Make it through all the rest with
Someone I'll always laugh with
Even at my worst I'm best with you, yeah

It's like you're always stuck in second gear
And it hasn't been your day, your week, your month,
or even your year...

I'll be there for you
When the rain starts to pour
I'll be there for you
Like I've been there before
I'll be there for you
'Cuz you're there for me too

Utmärkelse och utmaning!

Fick denna utmärkelse av Annie idag! :)


UTMÄRKELSE! Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa. Kopiera in texten o bilden i din blogg och skicka sedan vidare utmärkelsen till åtta andra bloggare. Lycka till ♥



Sen fick jag även en utmaning av Linnea idag också :) Hihi.

Regler
1. Berätta 8 sanningar om dig själv
2. Utmana 4 personer i slutet av ditt inlägg

Sanning nummer:

1. Jag äter ofta mat till frukost (alltså rester från middagen dagen innan)
2. Jag tycker just nu att Naturkunskap är roligare än Engelska i skolan (trodde jag aldrig om mig själv..)
3. Jag tycker skolan är rolig (inte Matte C, men annars :) hihi)
4. Jag tycker att sommaren är bland det bästa som finns
5. Jag älskar att åka båt
6. Jag påverkas väldigt lätt av andra när det gäller musik, bland annat..
7. Min mobil betyder mycket för mig, haha
8. Mitt självförtroende har vuxit mer det senaste året än någonsin tidigare i mitt liv

Jag utmanar Annie, Sofia, Lovisa och Dessie

Lisa

Har ni sett något sötare? :) Det är svårt att hitta, hihi. Lisa, mormor och morfars hund är så underbart söt! :) Det här är också från när jag var ute på Värmdö förra helgen, hehe. Jag förstår fortfarande inte hur en sån liten hund kan orka springa runt så mycket som hon gör och hur hon kan hoppa och klättra så högt och mycket som hon gör! Men men, söt är hon iaf! :)
   

Ons-tors

Tjohoo! Jag är inte död, I promise! ;) Har bara inte riktigt haft tid eller lust att logga in och blogga eller vad man ska säga. ;) Men men, ledig idag! :D Fast det betyder verkligen inte ledig från plugg. Jag har lite matte att göra och så har jag filosofiprov nästa fredag, suck. Men men, inte deppa ihop för det!
Igår var det först vanlig skoldag, sen projektarbete. Vi hade mittredovisning, om hur långt vi kommit osv. Men det gick bra, och jag kunde svara på flera frågor som de ställde efter våran lilla redovisning! Hihi, duktigt gjort av mig, har aldrig hänt förut :) Förvisso så ställde de flesta helsjuka frågor som vi redan besvarat typ 100000 gånger, men men.. :P
Sen igårkväll tog jag buss 537 (direktbuss till David, fan vad skönt!), tog bara 8 minuter med bussen, hihi. Sen tog det ju dock 6 minuter att gå hem till han, men ändå :) Och btw, David, förstår du hur glad jag är att jag har dig? :) Du är helt underbar! Saker du säger och saker du gör, du får mig bara att le :)
Anyway, var där igårkväll och åt middag och såå. Sen så åkte vi hit vid halvelva typ, fick sällskap inatt :) Mys. Idag har vi tagit det lugnt och typ pluggat, hehe. Jag gjorde väl det mesta av hans projektgrupps affisch, men det var bara kul att arbeta med Photoshop igen :) Och så har jag 'pluggat' lite filosofi, då menar jag verkligen lite.. Och han har gjort matte. Fan vad bra jag är btw! Han hade ett tal som jag haft problem med tidigare, men jag löste det nu! Wiiieee! *stolt*
Men nu har han åkt hem för en liten stund sen, och jag har gjort lite småplock, typ tagit ut soporna, haha. Men nu är det dags att bege sig till matte (ska kolla upp en sak om en 'forms' maximala area/volym) och filosofi! Tänkte även se vad jag kan göra på projektet, om det finns nåt jag kan göra själv.. Vi får se! :)
Oh well, ha en bra kväll!
Puss.

3 superbra låtar

When I Grow Up



Drop



So What


Tisdag

Hello alla där ute i regnet. Fy vilket väder, jag hatar det! Jag vill inte ha vinter längre, jag vill bara ha mars och längre fram, så man slipper det här skitvädret!
Nog med klagomål! Hur har min dag varit då? Lite halvdann.. först 2 timmar matte själv, det suger. (Okej, lite mer klagomål får komma) Sen en timme naturkunskap, var lite virrigt där, men hängde nog med hyfsat till slut. Sen skulle jag äta med Fia och David, blev dock bara Fia sen. Efter det stannade jag kvar med Fia på hennes lunch/hål i två timmar, pluggade lite matte, eller jag försökte iaf. David kom förbi en stund. Sen när Sofias lektion började så gick jag till datastugan och skickade en sak inom projektet, och läste lite filosofi. Sen trodde jag min buss skulle gå 15.19, men tänkte fel.. den går ju 15.29. Men jag fick iaf skjuts till Sollentuna av David då, och där kom min buss in precis när jag var påväg mot tåget, så jag sprang allt vad jag hade till bussen istället! Blöt som fan om fötterna blev jag, men men. Åkte till Norrviken Norra, eftersom man inte behöver gå lika långt hem då, och nu sitter jag här i ett par nya strumpor och gör inte så mycket ^^ Strumporna jag hade på mig kunde jag typ vrida ur allt vatten från.. usch!
Men men, dags för mat snart tror jag, för jag dör av svält snart!
Hare bra!
Puss.

Värmdö



Just take a look at my gorgeous little dog :) Hihi, är hon inte söt? Mamma släppte henne så hon fick springa löst lite igår när vi var hos mormor och morfar, haha. Det första hon gjorde var att springa upp i skogen och göra sina behov.. Lisa sprang också lös, gud vilken fart det är i den där lilla hunden!
Träffade ju Amanda igår också :) Så ofc' finns det en bild på henne också, haha :)

 

Måndag

Tjoo på er! Är jag den enda som är jättehungrig just nu?! Haha. Förstår inte hur jag kan bli hungrig så fort hela tiden :S Oh well :P
Idag var det heldag i skolan, seegt! Men gick ändå hyfsat fort, hehe. Började dagen med dubbeltimme italienska, inte världens roligaste men helt ok. Sen en timme filosofi. Oh I'm so happy! Är jag bäst eller är jag bäst?! Jag fick MVG på filosofiprovet! Fan vad jag är glad! Jag fick 21/23, yees. Jag började kolla från början när jag fick tillbaka provet, och för varje sida jag kollade på så hade jag fått full pott på varje fråga! Sen på sista frågan fick jag 2/4 poäng, men gud vad nöjd jag är med provet ändå! :)
Hur som helst, efter det var det en timme svenska, segt. Och sen lunch, åt med Annie idag. Det blev typ ris med kebabgryta, och vet ni? Det var helt okej gott faktiskt! Så jag tog två gånger för jag var så hungrig :) Haha. Efter lunchen var det dags för en timme matte, fan vad jag hatar matte c.. Men bara typ 6 veckor kvar nu!! Sen var iaf sista lektionen en hyfsat slapp timme Naturkunskap..
Hehe, jag brukar aldrig glömma typ böcker eller pennor hemma eller något sånt. Men idag gjorde jag det.. Glömde hela pennskrinet hemma, haha. Stora problem va? ;) Men som tur var så snodde ju jag en av Davids extranycklar till hans skåp i helgen, hihi, så tog hans penna :) Han hade ju ändå inte typ några lektioner innan lunch såå.
Men men, efter Naturkunskapen så gick jag lugnt bort mot skåpet och lämnade blocket där, och lämnade Davids penna i hans skåp. Sen fick jag skjuts, haha. Inte hem dock, men till Sollentuna eftersom jag ändå redan missat min buss..
Så nu sitter jag här hemma och har kollat igenom Ellos vår-katalog, det är flera saker som jag vill beställa! Men har ju inga pengar :/ Men ska försöka lösa det på något sätt (A) Haha.
Hur har eran första dag denna vecka varit då?
Puss.


Hundliv



Jag har en bild på Lisa, min mormor och morfars hund, som jag tog idag och som jag har fixat lite med i Photoshop.. Jag kan dock inte bestämma mig för om jag gillar den i färg eller svartvit bäst.. Hon är världens sötaste hund tror jag! Så glad och bara flyger runt överallt, haha, lite skillnad från Daisy här hemma.. Det var hyfsat svårt att ens lyckas fånga henne på bild när hon bara flyger omkring hela tiden, but I did it, yeey! Här är iaf lite på henne! :)
Vilken tycker ni är finast?

 

Daisy myser



Daisy skäller alltid på dammsugaren, och igår dammsög (stavning?) mamma.. Så då tog vi upp Daisy och stängde grinden. Under tiden damsugaren var igång och ett tag efter det också låg Daisy så fint här uppe i min säng med sin lilla katt och tvättade den och myste, hon var så söt! Så kameran åkte fram litegrann, hehe.

 

Lör-Sön

Hejsan bloggen! Allt bra? Jag är trött så jag döör, hehe nej men nästan. David kom hit igår vid 18-19 någon gång och sov kvar :) Vi började med att gå ner till ICA för att köpa dipp till chipsen, sedan åt vi oss tjocka på semla, chips med dipp och chokladbollar! Haha, gud asså, men gott var det kan jag lova :) Vi hade typ först tänkt att se på någon film, men istället blev det filmer som gick på teven. Först var det Jersey Girl, väldigt bra! Älskar ungen i filmen, för smart för sin ålder och kommer alltid med sjukt bra kommentarer, haha. Efter det var det Jarhead, fattade inte mycket av den filmen. Men det kan ju förvisso bero på att vi inte såg hela filmen.. Men men ;)
Sen idag skulle vi egentligen åkt hemifrån vid klockan 10, men när klockan var 10 så vaknade familjen, haha. David åkte hem vid tolv och jag, mamma och pappa åkte ut till Värmdö för att fika lite hos mormor och morfar och sedan fira Lolita som fyllt år! På vägen ut till mormor och morfar hämtade vi upp Amanda, sedan följde hon med hem till Jocke och Lolita där hennes familj också redan var. Fikade lite kladdkaka och marängtårta. Sen halva hemresan satt jag och halvsov och lyssnade på musik :) Nu när vi kommit hem har jag bara ätit middag, resterna av chips och dippen och lagt in massa bilder på datan från kameran :) Bilderna kommer snart upp! Ska bara försöka redigera ljuset lite först.. Hehe.
Annars ikväll är det nog matte som gäller, om jag orkar dvs! Jag har absolut ingen lust till det.. Men måste väl :/
Puss.


Mysiga rum



Mitt rum är ganska så mysigt ändå. Inte jättestort, inte jättelitet. Det som finns är ett databord/skrivbord, en lång garderob, en säng, nattduksbord, soffa, soffbord och en fotölj. Och över sängen har jag nu börjat en liten minnesvägg, typ. Hehe, jag tänkte fixa foton osv. för att sätta upp där! Jag har fått 4 tavlor i presenter och julklappar av kompisar hittills, så fint! Först en stor tavla med massa bilder på mig, och på Sofia, Annie & Netasha. Det var en 18-årspresent. Sen fick jag två tavlor av Annie i julklapp, en på Daisy och en på mig. Sedan fick jag även en tavla av Thette i julklapp. På henne och mig.
Så mitt projekt framöver är att fixa ännu fler bilder och köpa lite ramar för att sätta upp på den väggen, svarta ramar! Det är alla tavlor hittills, vilken tur att alla köpt samma färg! :) Hihi. Men det här kommer nog inte inträffa förens efter sportlovet, det är inte förens då som jag har pengar över!

Lördagkväll

Godkväll på er :P Allt bra? Jag kommer bli tjock, riktigt tjock! David kommer hit snart. And guess what we've got at home?? Vi har chokladbollar, glass med chokladsås och maränger, semlor, en tårtbit och chips med dipp. Jag har en del filmer på datorn, och vi har massa DVD. Haha, men får se om det blir nån film :) Jag borde börja träna, eller jag måste börja träna! Någonting iallafall. Jag funderar på att köpa ett sim-kort i simhallen sen, och gå dit och simma ibland. Då kanske jag lyckas släpa med mig Annie också, haha.
Nu ska jag springa och torka håret :)
Vad ska ni göra ikväll då? Brukar ni träna nåt? :)
Puss.

Fre-lör

Tjollahoppsan bloggen! Allt bra? I'm just fine! Bara lite konstig i halsen :S haha.
Igår var det vanlig skoldag först, väldigt segt, men ändå. Efter skolan drog jag hem, gjorde mig iordning och åt lite middag med föräldrarna. Sedan vid sju någongång så åkte vi (jag, David & Jonas) iväg till Karlberg, till Ashkan. Där var det middag, vattenpipa och lite annat. Mycket trevligt. Hade med mig kamera, men den användes inte.. tyvärr. Bättre lycka nästa gång! Eller vad man säger.. Men men. De som var där (vid middagen) var jag, David, Jonas, Danne, Emma, Ashkan och Amanda. Sofia kom senare vid nio någon gång, och ännu senare vid elva typ kom Ems och Kim också. Det blev inte så sent, vid halvtvå gick vi mot tåget tror jag det var, för att åka hem. Sen sov David här också. Missed your company during the week! Nu är han hemma hos sig och pluggar, och jag sitter här hemma och pluggar. But he's coming back tonight (:
Nej, nu måste jag plugga vidare, tänkte bara slänga in en liten uppdatering så ni inte tror jag dött eller nåt, haha.
Puss.


rubrik

Det finns dagar, som idag (och typ resten av veckan), då allt bara känns bokstavligen talat skit. Man sover dåligt, är trött hela dagarna, blir besviken på saker osv. Men så finns det de där fina vännerna som ringer upp en och kollar hur det är, och bara pratar lite, och plötsligt känner man sig lite bättre iaf. Man kanske lyckas somna lite mer glad än de andra kvällarna. Tänk vad ett enkelt lite samtal kan göra, bara någon liten sak som kan göra så mycket.

Idag är jag sjukt trött, har egentligen inte haft någon större lust till någonting. Stannade kvar i skolan till fem idag, fast jag slutade halvett egentligen, för att arbeta på vårat projekt, trots att jag är helt slut. Sen ändrades planerna för kvällen, igen. Man åker hem till ett tomt hemma och värmer lite mat i micron, ser början på Pineapple Express bara för att upptäcka att den är jättedålig. Gör mig iordning och går och lägger mig vid halvåtta. Kan inte somna, och får inget svar. Sms:ar då Fia om en massa som surrar runt i mina tankar hela tiden, behövde prata av mig med någon. Hon ringer då upp och pratar en liten stund och hör hur det är, tack!
Nu ska jag återigen försöka sova, får se hur pigg jag är imorn.

Before the worst



Förut blev jag glad av denna låt, men nu vet jag inte vad.

torsdag

Blir bara ett kort inlägg idag. Är varken på humör eller pigg. Bara trött och besviken. Orkar inte plugga, får göra nån annan gång, orkar inte riktigt bry mig just nu.
Kort dag idag egentligen, dubbeltimme naturkunsap, ingen matte (jag och annie delade ut enkäter för vårat projektarbete), sen svenska. efter det lunch med annie. david hade prov innan så drog hem och åt typ. sen slutade jag egentligen, men stannade kvar till fem för projektarbete.
kommer sitta själv hemma ikväll igen, fast det inte var planerat så från början. men men.. får väl glo på tv elr nåt, igen.
Nej ska inte skriva mer nu, får bli en annan gång då jag känner mig på bättre humör

För mycket tv

Nu har jag ätit upp den sista glassen med chokladsås och maränger, även nästan hela semlan som jag och pappa köpte när vi var iväg tidigare idag. Jag har även sett 2 avsnitt av 2 1/2 men, första avsnittet av Scrubs och nu kollar jag på TopModel. Har också läst igenom Naturkunskapen en gång, ska läsa den en gång till sen. Ska också se på Made in Sweden sedan vid nio med pappa. Sen är det dags att sova efter det.
Vad har ni gjort ikväll då?

Winter, by Joshua Radin

Jag har hittat en till underbart fin låt, älskar den! Bara lyssna, och njuuut!



I should know who I am by now
I walk the record stand somehow
Thinkin' of winter
The name is the splinter inside me
While I wait

And I remember the sound
Of your November downtown
And I remember the truth
A warm December with you

But I don't have to make this mistake
And I don't have to stay this way
If only I would wake

The walk has all been cleared by now
Your voice is all I hear somehow
Calling out winter
Your voice is the splinter inside me
While I wait

And I remember the sound
Of your November downtown
And I remember the truth
A warm December with you
But I don't have to make this mistake
And I don't have to stay this way
If only I would wake

I could have lost myself
In rough blue waters in your eyes
And I miss you still

Oh I remember the sound
Of your November downtown
And I remember the truth
A warm December with you
But I don't have to make this mistake
And I don't have to stay this way
If only I would wake

boring

Men blää vad ens humör sjunker snabbt ibland! Nu har jag ingen alls lust att plugga! Men det måste jag, för om min lärare i naturkunskap säger att det eventuellt kommer ett kort skriftligt förhör på det vi skulle läsa, så kommer det ett förhör.
Vad ska jag göra annars ikväll då? Ingenting! Fett tråkigt.. Har inte ens något gott att äta typ. Jag vill ha choklad! Jag får sätta mig och tröst-äta den sista glassen som finns och kolla på youtube, vilket liv jag har.. Dt blev inge chokladbollsbak idag heller, it's just another evening all on my own.
Tänkte baka chokladbollar själv då istället, men upptäcker då att vi varken har kakao eller vaniljsocker hemma. Varföör, kan inte nånting fungera rätt idag eller?! Kan inte någon bara komma över och överraska mig med lite choklad eller nåt? Snälla, sällskap, nån..

Onsdag

Tjoho! Allt bra? Med mig är det bara bra iaf! Är dock väldigt seg, och har nog varit påväg att somna idag i skolan, hehe. Anyway, började med dubbletimme filosofi idag, fett segt! Sen en timme italienska, lika seg den. Efter det svenska B, lite mer okej iaf än de tidigare lektionerna! Men men, efter det hade jag först ingen att äta med.. Men ringde David som fortfarande satt kvar på lektion, och han kunde äta med mig sen! Wiee! Hehe, blev spagetti med köttfärssås :)
Under lunchen var jag med David, mysigt! Sen blev det projekt då vi pratade lite med våran handledare.
Vid halvtre åkte vi från skolan, via Sollentuna hem. Buss med Annie, Sofia och Jonas. Sen försvann Sofia och Jonas in i centrum, och jag och Annie drog till en bankomat för att jag skulle ta ut lite pengar, då kom David också. Hem efter det, gick ut med hunden. Och nu har jag och pappa precis kommit hem. Vi handlade lite och satte in pengar på hans konto.
Egentligen skulle David kommit nu, men blev inte så.. Oh well, får plugga själv ikväll
Puss.

Att ha eget

Tänk att ha en egen lägenhet, att inte behöva anpassa sig till andra. Fatta vad skönt det skulle vara?! Inte behöva höra "det här måste du göra innan du åker någonstans", "du måste vara hemma senast då", "nej du får inte åka iväg nu" eller liknande, bara slippa allt sånt! Jag längtar! Bara behöva tänka på sig själv :) Tänk att bara kunna tänka "Hmm, ikväll vill jag bjuda över några" och bara kunna göra det utan några problem. Lovely. Tänk om.. haha. Nej, nu måste jag sluta drömma, haha, jag har ju inte råd med det så länge jag inte har jobb iaf.. Men sen, snart så! Hihi.


Annie goes mad

Hehe, förlåt Annie, jag menar inte att du är arg med rubriken ;) Men har fått lite kommentarer om bilden på Annie i mitten på tredje raden i förra inlägget.. "Brukar jag vara sådär sur när jag fotar?" Haha, inte vet jag! Men du såg inte så glad ut den gången iaf ;) Annie goes pissed off while taking pictures! Muahaha. Det var väl strax efter att vi kastat gräs på varandra du tog bilden kanske? Jag minns faktiskt den där dagen! Eller lunchen eller vad det nu var :P
Annie, David och jag drog ner till Edsbergsparken, och nästan mitt i parken kommer Emma springades mot David, och David springer ifrån henne. Han klättrar sedan upp i ett träd i parken, som någon annan redan var uppe i. Jag får hans nycklar och mobil så han inte tappar dom där uppe. Jag och Annie går vidare i parken och sätter oss en bit bort, sedan kommer David ikapp oss. Det blir sedan gräs-krig eller liknande och Annie kommer med någon kommentar om att hon försöker fota och har en kamera på sig eller nåt sånt. Det var väl då någon gång hon fotade och jag fick bilden på henne då hon ser sur ut. Hihi. Minnen! :)
Här kommer bilden! :P


"Jag ångrar ingenting"



Jag ångrar ingenting. Tänk om jag hade börjat ny skola i mellanstadiet istället för att bara vara kvar och ta emot all skit. Tänk om jag hade bytt mentorsgrupp i ettan på gymnasiet för att jag verkligen inte mådde bra. Tänk om, tänk om. Det finns så mycket tänk om. Om jag till exempel hade bytt skola eller liknande, vad hade hänt då? Det vet ingen! Tänk om jag hade kommit in på media istället för sam-språk. Jag hade aldrig haft det underbara liv jag har idag. Jag hade först aldrig lärt känna Annie om jag bytt mentorsgrupp direkt. Vilket leder till att jag inte hade lärt känna varken Sofia, Netasha, David, Linnea, Jonas, Lovisa, de som var med på nyår 08-09 och alla andra i skolan, jag hade inte varit tillsammans med David. Tänk så mycket som jag inte hade haft idag om jag inte hade börjat det gymnasiet där jag går nu. Tänk vad mycket som hade varit annorlunda om jag hade ändrat något. Visst, jag mådde bokstavligen talat skit från fyran till ettan på gymnasiet. Det var inte förens tvåan på gymnasiet som det där leendet började hitta tillbaka igen. Fan vad jag är glad att jag inte ändrade något! För just nu, så vill jag inte ändra någonting i mitt liv! Jag vill ha kvar min underbara pojkvän, mina underbara vänner och allt! Jag är så glad över det som finns i mitt liv just nu.
För 2 år sedan hade jag aldrig trott att jag skulle gå upp på morgonen och tänka "yey, snart skola!". Eller sitta kvar i skolan över 2 timmar efter jag slutat bara för att umgås med vännerna jag har där. Jag hade inte varit den personen jag är idag om jag hade ändrat på något. Mitt självförtroende har blivit så mycket starkare de senaste året! Och ändå, fortfarande så har jag extremt dåligt självförtroende och tänker jämt på vad andra ska tycka om mig osv. Men det är så mycket bättre nu än för bara 1 år sedan! Tänk då hur det är om ett år kanske?
Jag vet verkligen inte varför jag egentligen sitter och skriver allt det här, men måste bara få det ur mig! För jag är så glad, så sjukt glad, över mitt liv och det jag har just nu. TACK!


              

Tisdag

Puuh! Nu har jag städat hela rummet, bäddat rent i sängen, dammat och damsugit. Usch, det är så sjukt tråkigt att städa, jag hatar det! Och så blir man bara varm och äcklig. Aja nu är det klart iaf!
Hade en kort dag i skolan idag :) Dubbeltimme matte, hate it! och en timme Naturkunskap då vi återigen bara satt och klippte och tejpade, typ. Fick läxa tills torsdag också, ska ha läst några sidor. Tänkte läsa lite idag, och så läser jag igenom det igen sen imorn.

Anyway, efter det var det lunch med David, Sofia och Annie. Inte världens godaste lunch, men ätbart ^^ Sen på lunchrasten körde vi massa frågor från Mini-Mig (ett frågespel), som jag förvarar i skåpet. Jonas kom även efter en stund och var med. Härlig lunch :) Sen stannade jag kvar med Sofia, som hade hål till 14.10. Så sen när alla började sina lektioner fick jag skjuts hem av David som hade 'slutat' :) Skönt att slippa dom där bussarna ibland måste jag säga.. Stackars Davids kompisar som fick en rundtur ända bort till Norrviken bara för att släppa av mig, för att sedan åka till Sollentuna, haha. Men så är det med en underbar pojkvän som kan köra hem en ibland :)
När jag kom hem började jag städa.. Yey, men klart nu iaf. Så nu ska jag väl ta lite yoghurt med banan eller päron eller nåt, och så lite pepparkakor såklart ;) Eller så kanske man ska göra lite chokladbollar? Sorry David, jag kan inte vänta längre, jag kan baka en gång till med dig sen :) Eller ska jag baka? Jag vet inte, så tråkigt att göra det själv.. Men men, plugga Natur och äta någonting blir det iaf.
Hare bra! :)
Puss.

Polkagris-färgad amaryllis

Vi har en amaryllis på vårat köksbord, som inte alls är röd! Utan den är rosa-vit-randig! Jag har aldrig sett en sån förut, inte någon annan i familjen heller. Och när mamma berättade om den för några på hennes jobb trodde de henne inte alls. "En rosa-vit-randig amaryllis, ser ut som en polkagris ungefär". Lite coolt! Så här kommer tre bilder :) Haha.



 

Bowlingbilder

Jag lovade ju er lite bilder från bowlingen i lördags! Jag tog 4 bilder totalt, glömde bort och orkade inte riktigt fota. Och de bilder som jag ändå tog, de blev jättesuddiga. Jag körde utan blixt och bla bla bla. Men men, här har ni iaf de två bilderna på David och Jonas!

 

Måndag

Tjollahoppsan! Nu är jag bara trött och hungrig! Hehe, ovanligt ;) Anyway, dagen idag har varit helt ok faktiskt! Trots att det var heldag med filosofiprov, matte själv och massa. Men iaf, dagen började med 2 slappa timmar italienska. Jag fick reda på att jag ligger preciiis på gränsen under MVG i italienska, fan. Om jag får bra på slutproven sen så får jag nog ett mvg! Hoppas hoppas! :) Annars satt jag mest och pratade med Louise typ hela lektionen, haha.
Efter det var det iaf filosofiprov. Och det känns bra! Jag är nöjd, hade nog inte kunnat göra bättre ifrån mig iaf :) Jag svarade på exakt allt, och fyllde ut alla rader som fanns osv. Och jag tog upp så många punkter på allt som man behövde osv. Så jag tror det gick bra iaf! Men man ska väl inte ha så höga förväntningar kanske.. Aja.
Sen var det iaf en timme svenska, haha börjar gilla lektionerna asså. Visst, ämnet är inte kul alls, men redovisningarna! Hehe. 2 lektioner i rad nu har vi fått bara några minuter på oss att förbereda en kreativ presentation om några sidor/frågor eller så. Haha, i fredags var det roligast. Det var en grupp som hade om typ dialekter och språk, men iaf, då hade de ett litet rollspel typ. Då säger först en britt "What a handsome face". Säg det på äkta brittiska så låter det nästan som "va de han som fes?" på skånska, svenska) Och då svarade en på skånska "Nej, de va han som fes". Haha, jag dog. Asså, det var jättekul när man var där och hörde och såg det, aja :P

Sen var det lunch, fick springa iväg till matsalen och stå i kön själv. David, Claes och nån till hade nämligen redan gått in och satt sig, såå jag trängde mig som faan och kom in jättefort, trots att det var kö! :) Hihi. Är man trea så får man ju trängas ;) Lunch blev pyttipanna, hmm, inte så gott. Men köpte en kanelbulle efter sen så det var ok :) Hehe.
Sen vare Matte C, själv, en timme. (Annie kom inte.....) och sist Naturkunskap B, då vi för det mesta bara satt och klippte och tejpade :) Hihi, skönt! Sen vare bara att trängas på en enkelbuss med David och alla de andra Rudbeckseleverna till Sollentuna, för att sedan springa till tåget och komma hem :) Och så var det självklart någon smart person som tryckte på "Stopp" vid Strandvägen, hur tänkte han/hon?! Bussen är sjukt full, jag har aldrig varit på en sån full buss förut, jag menar det verkligen! Hur trodde han/hon att han/hon skulle komma av?! Gud asså, vilken smart tanke då...
Nu ska jag ner och fota våran coola amaryllis! Den är inte röd, utan typ rosa och vit-randig! Bild behövs för att fatta cool-heten.
Hare bra! :)
Puss.

Bowling och plugg

Hejsan alla glada! (Ni andra också) Haft en bra helg? Jag var inte direkt på topp-humör igår, men alla kan inte ha bara glada dagar! ;)  Det blev iaf mycket bättre lite senare på kvällen :) Vid halvåtta körde pappa iväg mig till Sollentuna Bowlinghall. Jag, David, Sofia och Jonas bestämde oss nämligen för att träffas och bowla lite! :) Haha, det gick väl inte så jättebra för mig kanske, men jag måste säga att Sofia verkade ha tjuvtränat, eller nåt. Haha, 3 strikar i rad. Och började hela bowlingen med strike, hehe. Jag hade med mig kameran, men det blev bara några få bilder på David och Jonas, väldigt suddiga bilder, men de kommer upp senare!
Efter bowlingen mötte vi några på bussen till Sollentuna, de skulle till Paddy's. Jonas och Sofia följde med dit med dom, men jag och David drog hem till honom istället :) Hehe, blev lite gitarr (surpriiise) och Scrubs på datan innan vi gick och la oss mellan ett två någon gång.
Idag vaknade vi vid tio, tror jag. Åt lite frukost och såå. Sen vet jag inte riktigt vart dagen tog vägen. Vi har bara tagit det lugnt idag, ätit lite lunch, kollat på tv osv. Pluggade även litegrann innan jag drog hem vid 18. Men nu är jag hemma iaf, och har precis ätit lite middag och pepparkakor! Så nu är det dags för mig att vrål-plugga filosofi, eftersom det är prov imorn! :O
Oh well, hare bra! :)
Puss.

Humöret finns inte

FAN! Den 22 februari har jag och Thette bokat biljetter till Katy Perry. Den 22 februari har vi även bokat skidor uppe i Stöten. Det krockar! Antingen måste jag missa Katy Perry konserten, eller åka upp till dom en dag senare(skidor). Varför, VARFÖR?! Varför måste det ALLTID bli så?!

Och nej, jag är inte på humör alls idag. Inte ett dugg. Och vissa verkar inte förstå att man inte kan vara på topp jämt. Inte mycket har gått som jag trodde idag, eller rättare sagt, ingenting har det! Så varför är det då så sjukt konstigt att jag inte springer runt och ler just nu?

tandställning?

Jag vill ha tandställning, jag behöver verkligen det.. Jag förstår inte varför förra tandläkaren inte sa något om det, när jag var mindre. Men som sagt, det var ju Rotebro Folktandvården eller vad de heter, de suger! Jag känner fler som gått där men inte fått det som de behöver eller så. När jag bytte till privattandläkare, de som mina föräldrar går till, så fick jag helt plötsligt verkligen förstå, eller vad man ska säga. De erbjöd även tandställning om jag ville ha, utan att jag ens behövde nämna ordet. Men jag var så osäker, och visste inte alls om jag ville.. Men jag vill verkligen, fast jag vill ha en "osynlig tandställning", som sitter på insidan istället. Det skulle vara hur bra som helst! Gud vad jag hatar folktandvården..

Lördag

Godmorgon på er! Ja, för mig är det nästan godmorgon, jag vaknade nämligen kvart i ett idag. Vad har hänt med mig egentligen? Förut kunde jag aldrig sova såhär länge och mycket. Jag somnade efter tolv nån gång igår, vilket betyder att jag har sovit i cirka 12 timmar? Shit..
Aja, idag har jag iaf gjort mig iordning och ätit brunch, typ. Nu sitter jag här och försöker plugga filosofi, men det är så tråkigt! Jag försöker just nu förstå vad Hume och Kant tyckte och tänkte. Men när det är klart, så har jag renskrivit klart allt i boken och alla anteckningar! Yes! Bara 5 sidor kvar att renskriva :D Det borde gå på ungefär 30 minuter om jag arbetar effektivt,  så jag ska nog göra det, när jag skrivit klart här ;)
Idag händer inte så mycket mer än att plugga filosofi, och även lite matte kanske. Matten måste jag göra idag eller imorn, så vi får se :) David skulle även komma över hit idag, får se när han hör av sig och tänker komma!
Nej, nu måste jag verkligen återgå till dom extremt intressanta Hume och Kant, och även alla de andra filosoferna och tankarna! (väldigt mycket ironi i den förra meningen, jag menar nog de extremt ointressanta..)
Oh well, hare bra! :)
Puss.


Flaaakfolk

Ni som ska med på mitt flak och läser detta, gå in på Facebook och kolla "förfrågningar" och acceptera gruppinbjudan. Det är en grupp för vårat flak, där alla lätt kan få information om vad som händer, senast nytt alltså! ;P
Dessutom, Jag eller Annie Måste få pengar av er, senast på onsdag!! Kom ihåg det! VIKTIGT! Flaket ska betalas Väldigt snart!

Fredag 9/1

Hejsan hoppsan! Jag har inte varit hemma så mycket idag.. Först vaknade jag ju hos David imorse, och åkte bara hem för att göra mig iordning. Sedan åkte jag vidare till skolan och hade en timme Svenska B, inte världens roligaste, men helt ok lektion iaf^^ Sen vare lunch, lunchade med David då. Haha, jag tog fläskpannkaka med sylt, och han tog nuggets med ris och sås.. Men båda ångrade sig att vi inte tog det andra, så vi bytte tallrik haha. Väldigt onödig tråkig info kanske, men ändå. (Ja, jag är lite trött här..)
Sen efter det drog jag till Sollentuna iaf, han också såklart, han hade ju slutat.. Köpte present till Thette på H&M och även underkläder. Efter det drog vi hem till David, hehe. Jag spelade hela 2 låtar på gitarr! (Längtar tills min egna gitarr kommer hit hem nån gång nästa vecka..). Anyway, spelade The Quiz (Hello Saferide) och Bubbly (Colbie Caillat), stolt, haha. Och så blev det lite glass med chokladsås och maränger, mums!

Sen vid fyra fick jag springa ner till bussen och åka till Helenelund där min käraste fruga (Thette) väntade på mig. Vi tog tåget in till stan och gick till Café 60 för att fika lite, och byta julklappar! :) Megagott fika! Vi köpte en varsin varm choklad med grädde, och sen delade vi på en biskvi och en blåbärspaj-bit med vaniljsås, sjukt gott! I julklapp av henne fick jag en jättefin tavla! Tack gumman! Den ska definitivt upp på väggen! Hehe, hon hade även gjort ett litet gulligt julklappsrim på min julklapp:)
Du är så betydelsefull.
Att när jag tänker på dej är det som att sväva på bomull.
Du är värd alla pengar på denna jord, minst.
Men då måste jag först vinna en gigantisk vinst.
Ta denna present till ditt hjärta
och kom ihåg mej med hjälp av trycksvärta.

 Av mig fick hon ett par örhängen, tro-hopp-kärlek. Och så fick hon även, såklart, en present av mig. Hon fyllde ju 16 år igår! :D Grattis gumman :) <3 Som present fick hon presentkort på H&M.
Efter 2 timmar inne på caféet insåg vi att vi kanske borde börja röra oss hemmåt, så vid sju tog vi tågen hem. När jag kom hem värmde jag på lite mat, pasta med falukorv till middag, gott! Men nu är det dags för lite plugg, nämligen filosofi! Hare bra!
Puss.


skid-skills

Det är bestämt, typ. Haha, det känns så iaf, det börjar nämligen likna väldigt mycket planerat här nu! Den 22 februari drar vi iväg till Stöten, typ Sälen(?). Och jag har råd med det! I'm so happy. Det kommer bli sjukt roligt, hoppas jag iaf ;) Får se hur bra det går för mig att åka dock. De tjatar på mig om att jag ska träna någon dag i typ Väsjöbacken innan vi drar iväg. Sure, skulle jag inte ha något emot. Ett problem bara: Jag har inte råd med det. Jag har precis råd med att åka upp dit upp, och då måste jag säga att jag prioriterar det. Skitsamma om jag får stå själv i gröna backar tillslut. Asså, bara någon kan lära mig svänga, typ, så kommer jag klara det okej. Oh well, de får väl lämna mig i stugan om de inte orkar med mig tillslut ^^

Anyway, igår när jag slutat stannade jag kvar och lunchade med David. Även Netasha och hennes kompis satt med oss. Efter det, vid halvtvå, hade jag tid hos Syo. Körkortsteori-kursen är helt full fram till sommarlovet, så det gick inte att byta till det. Sen ska jag även kolla upp Stockholms universitets hemsida, om lärarutbildningar snart nån gång. Vad ska jag göra efter studenten?!
Hur som helst, efter syo stannade jag med Annie på hennes hål, och sen när hon började så drog jag ut till bussen, och där stod David :) Det slutade med att jag åkte hem till honom och sov kvar där :) Hehe. Jag har ju sovmorgon idag, så när han drog till skolan imorse, drog jag hem för att göra mig iordning.
Men nu är det dags för frukost! Hare bra!
Puss.

Filosofi

Jag känner mig jätteduktig nu! Fastän jag inte har pluggat så mycket som jag borde ha gjort. Men har ändå pluggat mer än vad jag trodde jag skulle göra idag :) Nu har jag bara 8 sidor kvar att renskriva om (3 personer, Berkley, Hume & Kant), det borde gå på cirak 30-45 minuter, så det gör jag imorgon i skolan kanske. Eller om jag drar hem och gör det, vi får se!
Anyway, jag borde verkligen sova, för jag är så sjukt trött! Imorn är det förvisso inte en sån lång dag, skönt! Naturkunskap 2 timmar på morgonen, sen en timme matte och en timme svenska. Inte världens roligaste, men kort dag iaf :)
Gonatt på er, nu ska jag ta lite yoghurt med päron och kanel innan jag sover :)
Puss.

Snövägen 5, perhaps?



Jag är lycklig, på riktigt! Det ser ut som att jag äntligen ska få åka iväg och åka skidor! Jag har längtat och längtat, och nu kanske det händer! Idén kom igår, och det känns redan halft planerat. Eller planerat och planerat, men kollat upp massor och ser ut som att det kanske kan gå igenom! Enda problemet, som det ser ut just nu, är att minst 2 personer måste vara 20 år och följa med. Men med snälla föräldrar som hjälper till och försöker få det här att funka, så kanske det går ändå fast inte någon som är 20 följer med. Hoppas! Om det funkar, då kommer jag hoppa och skrika av glädje. Jag vet, lite knäpp är jag, men jag har alltid velat åka skidor, så jag hoppas verkligen, verkligen, att det här kommer bli av! Jag kommer tillåmed ha råd med det i sånna fall! Snälla gud låt detta bli av, jag skulle bli så glad då, lycklig, på riktigt.

Bilder från Davids landställe

Jag kom på att jag fotade lite med mobilen uppe på Davids landställe också ju, inte bästa kvalitén, men ändå!


David och hans pappa ute på isen och leker


Det var sjukt kallt ute! Bilden tagen på "skärmen" i bilen påväg hem i söndags.

Onsdag

Onsdag, ny termin då. Skolan har ju börjat igen. Skönt! Trots att det är massa plugg osv, så är det skönt att komma in i de vanliga "rutinerna igen". Men det betyder inte att dagen varit bra.. Dubbeltimme filosofi, mindre roligt. En timme italienska, läraren var borta, så vi fick egna uppgifter att arbeta med. Vi ska egentligen arbeta med de uppgifterna på fredag också, men min grupp är klar, så då känns det ganska onödigt att komma på den timmen på fredag.. Det betyder att min fredag ser ut såhär: 1 timme svenska, en timme lunch, en timme hål (italienska), och en timme filosofi, sen slutar jag klockan fyra. Drar nog iväg då på fredag, mellan svenskan och filosofin, palla stanna kvar 2 timmar helt själv i skolan..
Anyway, efter italienskan var det en timme svenska, onödig timme. Sen lunch med Annie och sen projektarbete med tjejerna. Vi arbetade iaf ganska så effektivt idag på projektet! Så nu känns det inte lika stressigt iaf.

Kom hem sen vid tre ungefär, gjorde lite varm choklad och satt i köket ett tag. Sen bakade jag pepparkakor. Vi hade en deg vi köpt innan jul som jag skulle bakat då, men inte förens nu blev det av. Gott iaf.
Men nu är det middag, hörs!
Puss.

 

En bra kväll, mindre bra nu

Tjo! Lite sent, men ändå. Bio blev det ju ikväll! Väldigt trevligt var det måste jag säga. Tog 16.49 tåget in mot stan med David, för att möta upp de andra (Emma, Danne, Amanda & Ashkan) i Kungshallarna för att äta middag. Men innan vi mötte upp dom hämtade vi ut våra biljetter till bion. Middag för min del blev tacobar (as usual), gott! Efter det började vi gå mot bion, Rigoletto denna gång. Hehe, använde kupongerna som jag och David fick i julklapp av hans föräldrar, vi skulle dock bara ha använt en och delat.. Haha, ingen av oss åt upp ens hälften av våra popcorn.. Men men. Filmen var ok, trots att det var Jim Carrey i den. Men, han är så sjukt löjligt överdriven ibland så jag ****! Förstår inte varför han ska förstöra en bra film med sina extremt dåliga skämt osv. Men men..
Efter bion gick vi till Café 60(?) där jag köpte en varm choklad med grädde, sjukt god! Mycket godare än skolans.. Efter det började vi bege oss hemmåt. Kvällen slutade lite av att jag nu sitter här ensam i rummet med enormt dåligt samvete och känner mig riktigt dum. Förlåt! Förstår inte varför jag gör som jag gör elr säger som jag säger ibland.. Hej mina sämsta egenskaper dyker upp en efter en här ikväll! Fuck.
Ska försöka somna nu, if I can...
gonatt.

Yesman!

Yeey, ikväll är det dags för bio tydligen! :) David ringde precis och undra om jag ville hänga på, ofc jag vill! Det blir tydligen typ dubbel-dubbel-dubbel-dejt eller nåt sånt, haha. Massa par, igen. Hehe. Ska troligen även äta middag inne i stan med dom då också, härligt. Film blir troligen Yesman. Egentligen tycker jag ju inte alls om Jim Carrey, hatar honom! Så dålig och allmänt, umm, det finns inga ord för han. Tycker inte om han iaf. Men vad gör man inte för sällskapet liksom :) Hoppas filmen är bra ändå ;)
Nu ska jag göra mig iordning! Hare bra :)
Puss.

I wish I could follow you, to the shores..

Jag har upptäckt en ny underbart fin låt. (Får väl tacka David för det, hehe). Hur som helst, har lyssnat på den om och om igen och älskar den bara mer för varje gång.



Don't know why I'm still afraid
If you weren't real I would make you up
now
I wish that I could follow through
I know that your love is true
and deep
as the sea
but right now
everything you want is wrong,
and right now
all your dreams are waking up,
and right now
I wish I could follow you
to the shores
of freedom,
where no one lives.

Remember when we first met
and everything was still a bet
in love's game
you would call; I'd call you back
and then I'd leave
a message
on your answering
machine

But right now
everything is turning blue,
and right now
the sun is trying to kill the moon,
and right now
I wish I could follow you
to the shores
of freedom,
where no one lives

Sista dagarna på lovet

Godmorgon bloggen! Idag vaknade jag inte alltför sent, väldigt bra gjort av mig! Trots att David var här, haha. Anyway, igår fick jag, eller vi, inte så mkt plugg gjort. Det blev inte heller några pepparkakor gjorda. Men jag funderar på att göra mig iordning nu och sedan baka pepparkakor, sen efter det som en "belöning": plugga filosofi och äta nybakta pepparkakor. Fast vi får se hur det blir med det.
Igår iaf, hände inte så mkt under dagen. David kom hit vid 17-18 någon gång sedan. Hehe, tog 50 minuter hit, jag trodde han tog bilen, men det gjorde han inte! Hehe, tog tåget åt fel håll och sedan åt rätt håll hitåt. Men men, blev en god middag med fläskfilé och potatis och mammas goda sås när han kommit hit. Senare på kvällen tog vi även lite glass med chokladsås och maränger och en god drink, mmm :)

Nej men, nu ska jag väl ta en dusch och städa iordning på rummet innan jag bestämmer mig för om det blir pepparkakor eller plugg, hmm.
Hare bra!
Puss.

Imorn börjar skolan! :O shit, måste verkligen plugga idag och somna i tid ikväll...

5/1-09



Godmorgon bloggen! Jag vaknade, eller blev väckt av pappa, för ungefär en timme sen. Det här måste det ändras på! Jag börjar ju skolan i övermorgon.. Och då måste jag upp halvsju, inte halvtolv. Så måste sova i tid och gå upp senast nio imorn typ, för att komma in i rätt rytm igen eller så. Usch, jullovet börjar nå sitt slut. Men men, skolan är ju inte helt fel den heller! Fast det känns lite segt att börja skolan efter jullovet med 2 timmar filosofi klockan 8.20 på morgonen.. But I'll survive! ;)

Men back to today då, idag händer inte så mkt. Eller jo, det gör det! David kommer över någon gång snart och då ska vi baka pepparkakor och plugga. På min plugg-lista står det Filosofi, Matte och Projektarbete. Jag har gjort alldeles för lite plugg under lovet.. Men vadå, lov betyder väl lov, inget plugg?
Anyway, nu ska jag äta upp min goda frukost (yoghurt med päron och kanel, och 2 varma mackor med köttfärs och annat gott på), sen göra mig iordning och sen börja plugga!
Hare bra :)
Puss.

Bilder: Nyår och Davids landställe

Jag hade ju lovat er lite bilder från både Nyår och helgen på Davids landställe.. Såå här kommer de! För att läsa om tillfällena gå hit eller hit! :) Enjoy..!

Nyår:

          

1) Jonas & Ashkan
2) Jonte & David
3) Jag & Sofia
4) Jonte & Eric på Singstar
5) David med sin drink
6) Tolvslaget! Ashkan, Danne och Louise
7) Jag och Fia har kul
8) Charader sexställningar
9) Charader sexställningar
10) Jonas, Ashkan & David är glada
11) <3

Davids landställe 2-4 januari:

   

1) Boat i Davids fönster
2) David och hans toffel
3) Promenad i vinterland
4) David gömmer sig bakom huset

En helg på Davids landställe :)

Heej bloggen! Det var ett tag sen jag uppdaterade nu.. I know! Men jag har ju varit uppe i Hallstavik på Davids landställe sen i fredags! Väldigt mysigt måste jag säga :) Och väldigt mycket snö blev det!

Började i fredags då, vaknade ganska sent (som vanligt) och gick sen till slut upp och gjorde oss iordning och åkte hem till mig för att byta packning inför helgen. Sen tillbaka till David, äta lite pannkakor och sen dags att åka! Det var både mörkt och halt ute, men vi överlevde hela resan upp ;) Väl framme var det att kolla in läget och se hur det såg ut. Middag blev det även, om jag inte minns fel.. Oj, vad gjorde vi i fredags?  Hmm, juste! Vi såg bl.a. på film, det blev American Pie 4.. Haha, lika sjuk som tidigare American Pie-filmer. ;)

Igår, lördag, vaknade vi sent, (oj vad förvånande..), efter tolv någon gång. Det blev frukost och sedan även en längre promenad med David och hans föräldrar ner till havet, som nu bestod av is, hehe. David och hans pappa gav sig ut på isen lite och 'lekte', usch, skulle jag inte vågat göra! Hehe. Som tur var så höll isen ;) Det blev lite kallt om fötterna, men jag överlevde! Haha. Senare på kvällen kom Carina och Göran(tror jag de hette?) över, Dannes föräldrar, på middag. God middag blev det! Och efter det var det bastu-time för mig och David! Väldigt mysigt och skönt. Har nog inte bastat sedan sommaren 07.. Dusch efter det, och så lite god glass. Efter det somnade vi ganska fort, hehe.

Idag, söndag, vaknade vi sent, igen! Börjar se ett mönster här.. Haha. Anyway, gick upp, åt frukost, la oss i sängen en stund, och sen så blev det en liten promenad med bara David en liten stund. Tog med kameran denna gång, men smart som jag är så hade jag inte laddat den, eller tagit med laddaren. Jag måste lära mig det! Men några bilder blev det iaf, inga speciella dock. Men ändå! Sen vid halvtre (tror jag det var) packade vi iordning och skulle börja röra oss hemmåt, hans föräldrar är fortfarande kvar där uppe, så det blev David som körde hela vägen hem! Men på vägen hem stannade vi på Blå Huset och åt god lunch-middag. Hemresan var mörk och väldigt hal, men vi överlevde även hemresan ;)
Nu så sitter jag här hemma och försöker tina upp mina fötter och händer, ska snart lägga in bilderna på datan! Men de kommer senare här på bloggen ;)

Nu ska jag äta pepparkakor, packa upp och byta om till mjukisar!
Hare bra! :)
Puss.

Fler svar på frågestund

Hejsan på er! Här kommer lite mer frågor och svar :)

1) vad heter du i mellanamn?
- Christina..

2) vad är din favorit-chips-sort?
-hmm, OLW Creme Cheese :)

3. vad är det första du skulle göra om du skulle få en miljon kronor?
- Oj, spara till lägenhet, bil osv :) Kanske en liten resa också ;)

4. vilken kändis är snyggast just nu?
-Hmm, jag tänker inte så mkt på kändisar just nu... såå, jag har faktiskt inget svar på den här frågan.. hehe

5. tycker du nea är konstig?
-Självklart! Alla är konstiga på sitt egna speciella roliga sätt :) Stolt konstig hoppas jag att alla är! :) Men hon är även väldigt rolig och schysst! :)

6. tycker du annie är konstig?
- ooh ja, hon tkr jag är konstig. då måste ju hon också vara det :)

Nyår 08/09

Hejsan på er! Allt bra? Med mig är det bara bra, är dock väldigt seg idag, och har för det mesta sovit.. Haha, stackars David. Anyway, gårkvällen var hur rolig som helst! Singstar, väldigt god middag, megatrevligt sällskap, hälsade tydligen på golvet några gånger (inget vi ska tala om..), typ skrattanfall med Sofia x antal gånger, väldigt goda drinkar (som alla möjliga blandade, men goda var de iaf!), lite kyss-kalas mellan D och J, efterrätten glömdes bort, jag hittade en öl som faktiskt var helt ok, min kamera har gått sönder tror jag, charader i sexställningar (som vi aldrig körde klart), upp för massa trappor vid tolvslaget bara för att gå ner för dom igen.. Ja, det finns mycket att nämna! Men sjukt roligt var det iaf! Man får väl tacka för pojkvän och vänner som 'gömde' min dricka i slutet kanske..

Oh well, för att beskriva lite mer bara! Jag och David gick över till Danne vid halvåtta, strax efter kom även Fia och Jonas. Kvällen började med singstar och välkomst-drink. Sen var det middag, jättegott! Skratt och prat, även lite "Jag har aldrig-leken" som jag inte var med på, jag förstår den inte riktigt :P Hehe.
Efter middagen tror jag det var lite mer singstar, goda drinkar, härligt sällskap (ska försöka få med alla nu: Jag, David, Sofia, Jonas, Danne, Emma, Amanda, Ashkan, Louise, Jonte och Erik), försök till att köra charader, men tror alla mer eller mindre glömde att vi höll på med det till slut, haha. 
Vid tolvslaget gick vi ut, upp för massa trappor, men skulle sedan ner igen tydligen.. Hehe, jobbiga trappor minns jag.. Vi var väl ute i kanske lite mer än 20 minuter sen in igen. Exakt allt vad som hände mellan tolvslaget och klockan tre, då jag och David drog hem, vet jag inte. Tiden gick väldigt fort! Kul var det dock. Härligt gäng måste jag säga :)

Vad gjorde ni på nyår? Var det bra? :)

(Bilder finns på facebook, ska försöka lägga upp här också senare)
Jag åker ju upp till Davids landställe imorn, och om jag inte hört fel så har de inget internet där. Så får se när bilder och nästa uppdatering kommer. Om jag inte hinner innan, såå, ha det så bra hela helgen! :)
Puss.

RSS 2.0