tisdagskväll

Tjollahoppsan!
Nu så har jag sett James Bond Quantum of Solace, äntligen.. Det var ju ett tag sedan den kom ut på bio och så, men nu har jag sett den iallafall! Den var bra, faktiskt! Jag var inte helt förtjust i den förra (Casino Royal), den här var mycket bättre! Men de gamla klassiska James Bond filmerna är ju fortfarande bäst ;) Haha.

Lite goda nyheter här då, eller jag har en "sämre" också.. fan. Kom på den nu precis.. Hehe, aja :P Jag har en svenskaläxa tills imorn som jag inte gjort än, hmm. Jag får helt enkelt göra den nu ;) Borde väl ta nån timme typ, suck. Sen ska Ashkan troligen titta på min bärbara dator nu i veckan någon gång :D Hoppas hoppas hoppas han lyckas fixa den, annars vet jag inte vad.. Sen vet jag inte om jag nämnt det här i bloggen, men jag har iallafall klippt lugg! Hehe, har bara en bild på det, en megadålig på mig. Men men, ni får väl se den ändå då, haha.
Kanske får jag se David imorn! Om han orkar ta sig till skolan.. Det vore kul att träffa han, stackars sjukling :/ Egentligen borde han stanna hemma och sova sig frisk, hihi. :)
Men nu mååste jag veerkligen börja på min svenskaläxa...
Hare bra!
Puss.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0